8811
Dark Souls II
  • Rony94
    Képet, vagy el se hiszem.
  • sergio1966
    Nekem dollárban ír 25-öt
  • Fpocok
    Az előbb még 20 euró volt, mostmár 25. Azt a mindenit, micsoda infláció van basszameg.
  • Zozo0122 #5682
    Sejtettem én, hogy jönni fog...hülyék lennének kihagyni. Amúgy én örülök az új tartalmaknak, csak legyen minőségi.
  • benőmenő
    Rakott fel template-et. Kicsit lejjebb görgetsz az opcionális fájlokhoz.
  • Fpocok
    Ez szart sem ér, mert át van bindelve és csak a defaultokat mutatja.
  • Laza
    Egyben adják a Steamen, nincs külön külön ... még.
  • Laza
    Ezt meg is érteném akkor, ha az alap hiányát szenvedné annak, amit esetleg 'kihagynak' belőle ... de itt az alap is alsó hangon 70-80 óra színtiszta játék, amire egy ilyen volumenű anyagnál semmiképpen nem tudom azt mondani, hogy kihagyták belőle.

Kb egyáltalán nem veszek DLC-ket, ha csak nem adják a játékhoz ingyé, egyedül a BL2-nél vettem meg majd mindent, mert ott az utolsó centig megérte a kiadást, hasonlóan tartalmas játék és ár érték arányban tartalmas minden DLC.

Itt engem most lehet lehúznak majd ... de úgy tekintek rá, mint donation az új részhez :D
  • benőmenő
    Kevesebb ;)
  • Fpocok
    Ráadásul még mindig a hülye xbox gombokat kell bámulnom. A megjelenés óta nem tudták kijavítani. Mennyi lenne? 5 perc?
  • benőmenő
    A fejlesztők mondták, hogy nem terveznek dlc-t.
    Persze ők mutogatták a régi gameplay videókat, és mondták, hogy a pc a lead platform.
  • Myselor
    mondjuk meglepett mivel azt mondtátok hogy nem lesz dlc és csak lesz tessék.érdekesen hangzik kiváncsi vagyok miről fog szólni bár eléggé teljes a story kivéve a vége hát majd meglátjuk :)
  • wedge31
    Kizárt, hogy ennyiért megvegyem hacsak nem story dlc lesz, de ez a DaS esetében elképzelhetetlen.
    Lesz három új terület meg pár új monszta, ennyi, tipikus lehúzás szaga van a dolognak.
  • Myselor
    hát ezt nagyon várom hűűha jó lesz :D
  • Rony94
    De tudod miért morgunk. A DLC az már alapból a játék része, csak kivették hogy több pénzt csináljanak. Ezért olyan idegesítő ez az egész. Természetesen meg fogom venni a DLC-t, de azért húzni fogom a számat miközben rakom be a Steam cart-ba.
  • Fpocok
    20 euro a három dlc.
  • Tinman #5669
    Szerintem azért még szeretnek ők minket, sőt érezni a játék számos helyszínén, hogy a munkájukat is, de a profit az profit... picit most behajoltak.

Mi meg persze morgunk, mert ha rozsdás vaslánccal vernek is minket, akkor is végig fogjuk tolni a DLC-ket is.
  • Rony94
    Pedig már kezdtem azt hinni hogy a FromSoft próbál valamelyest törődni rajongóikkal. De ezt a hitet lerombolták és most már csak a Valve maradt akinél azt látom hogy nem próbálják meg lehúzni az embereket.
  • Tinman #5667
    DeS-ben van egy világ kőtábla ami törött... mindenki arra számított, hogy ott lesz a DLC, aztán soha nem lett belőle semmi, pedig a rajongók hiányolták.

DaS esetében a DLC példaértékű! Etalon lehetne a többi játék számára, hogy milyennek kell lennie egy DLC-nek. Nekem elsőre 5-6 óra között volt és iszonyat élveztem... már maga az oda jutás is ugye nem is annyira egyértelmű. :-)

Most lesz 3 DLC. Ami valljuk be EGY DLC, csak 3 felé szedték, mert így 3x lehet elkérni érte a lóvét. Aztán majd jön hamarosan a DaS 2 Complete újra kiadva. Nem tetszik. Nagyon nem.
  • wedge31
    Sose gondoltam volna, hogy segget csinál a szájából a From Software...
  • Rony94
    Pedig az első résznél még el is nézhető az az egyetlen DLC ami ott van, mert az zseniális lett és ténylegesen hozzáadott a játékhoz. Plusz ugye ingyen jár a PC-s verzióhoz.

Remélem itt azért az előfizetők kapnak egy kis kedvezményt.
  • Tinman #5664
    Az, hogy ilyen hamar jön az erősen gyanús, hogy ez már félig-meddig kész volt és volt fenntartsák az érdeklődést, betolják a sztori DLC kártyát.

1. A korábban bemutatott grafika, effektek kimerítették a bullshot fogalmát, elvégre a végeredmény merőben más lett.

2. A játék vitathatatlanul casualabb lett. Igen, van tér a HC játékosoknak is, de maga a WT nulláról a végéig jóval barátibb lett, mint eddig bármely souls részben.

3. DLC-k.

Abs. habzó szájjal szoktam védeni a From Softot, de ez így most egy kicsit olyan kabbafaxom irányukba -.-
  • Laza
    De ugye Én elfogult vagyok :) Eddig csak egy játéknak néztem el a DLC rendszert ... pedig ott is a végére már túlzásba estek: BL2 :)
  • Laza
    Egy csomagban adják egy áron.

Jelen esetben, mivel bőven rengeteg tartalom van az alapjátékban, különösebben nem fáj, hogy lesz, ráadásul ilyen hamar ... remélhetőleg az árához képest jó lesz, mint volt a DS1-es DLC.

Legrosszabb esetben egy kicsit később, akciós időszakban is becsúszhat olcsóbban.
  • Rony94
    Na most csalódtam a FromSoft-ban.
  • Fpocok
    Kurva életbe, ráadásul 3 is. Basszák meg. Legközelebb inkább megvárom, míg kijön a GOTY. Takarodjanak a picsába.
  • Laza
    Na, nem is értettem hogyan fekszik ott mikor zomboidként mászkál ... a sötétben tök olyan mintha ott feküdne :)
  • Fpocok
    BASSZA MEG! JÖN A DLC!

Three new DLC chapters known as The Lost Crowns trilogy will take you through entirely original areas to face a slew of unknown enemies, overcome diabolic challenges, and take-on fearsome bosses.
    - DLC of Crown of the Sunken King will be available in Europe and Australasia on July, 22, 2014 for PC and Xbox / July 23 for PlayStation 3
    - DLC of Crown of the Old Iron King is scheduled for August 26, 2014 for PC and Xbox / August 27 for PlayStation 3
    - DLC of Crown of the Ivory King will conclude the trilogy on September 23, 2014 for PC and Xbox / September 24 for PlayStation 3.

A Season Pass program is also available for the entire The Lost Crowns trilogy via Steam for PC and PlayStation Network for PS3 from today.

Crown of the Sunken King, the first chapter in the trilogy, sends you on a journey to reclaim the crowns that Drangleic’s King Vendrick once owned. Crown of the Sunken King features an entirely different world within the DARK SOULS II universe, where stepped pyramids span a vast underground cavern. It is said that one of the ancient crowns lay buried deep within these dark caverns; but surely such a valued item cannot sit unguarded. Players that seek adversity and glory will be rewarded with a crown that holds the strength of lords from times long past.

• Myselor
    amiben az a vicces hogy egy ugyanolyat lehet felvenni xd meg a lelke se értem hogy került a bezárt ajtó mögé xd
  • Lunki88
    Az ott nem tetem hanem a levetett királyi gúnya. :)
  • Myselor
    értem :D hát jól belehet szívni azért én kicsit többet szenvedtem vele de meglett.többet viszont nem ölném le mert minek
  • Laza
    Azt én is, ha a másik oldalán voltam, mert ugye ott tartja a kardot, és van amikor átsliccanok a kardon és elé kerülök, de a kardtól, mivel hosszú, nem tudok visszamenni, és ha ilyenkor suhint akkor tuti eltalál ... ha meg kivédem oda az egész stamina és egy lecsapással rögtön végem :)
    Ebből adódóan harmadikra lett meg ... mert bár erre rájöttem mikor másodszor nyomtam, addig ugrált hátra, míg a tetemhez nem szorult, ott meg valahogy nem tudtam időben keringeni :)
  • Myselor
    jaah oké én mindig beszívtam a felét letudtam úgy vinni de ennyi.másik könyebbbvolt megoldás:)
  • Laza
    A képernyőn nekem is jobb oldalra esik ... ami ugye a bossnak a bal oldala felöli rész :D
  • Myselor
    hát én jobb oldalra próbáltma fordulni mindig de egy idő után csak beszoptam mindig :D aztán gurulgattam ^^
  • Laza
    Hát én őt úgy vertem le, hogy végig a háta mögött köröztem a bal oldaláról ... azért onnan, mert a jobb kezében lévő kard ha gyorsan fordul akkor megakaszt, márpedig nem szabad a kard elülső részén lenni, mert ha suhint akkor pont telibever ... de bal oldalról körözve el sem talál :) ha esetleg bedurvul vagy hátraugrik, és lecsapogat, akkor meg szembe vele eltávolodom, majd ha végzett visszaszaladok a bal oldalára. Igazából ott sem gurulni, sem védekezni nem kell ... egyébként is egy ütéssel leveri pajzzsal együtt a staminát sé egy ütéssel kb kivégez ... pedig 19xx HP-m volt :)
  • Myselor
    na azt én nem úgy csináltam.kicsaltam onnan őket :D az öngyilkosság ott bemenni a kettö közé :D
  • benőmenő
    Iron keepben is sűk helyen rád dobnak 2 tekikatonát, akiknek van olyan ütésük, ami egyből áttöri a védelmet az összes staminával. Naná, hogy simán bele lehet gurulni.
  • Myselor
    hát a futás tényleg ilyen,a gurulás is szokott szarolni.de nemtudom vendricket lenyomtad e,én azt csak úgy bírtam másoktól is úlgy látam,konkrétan szembe gurulsz vele át a kardján a jól időzítesz sose talál el :D
  • Laza
    Mondjuk PvP-ben meg inkább gurulgattam ... ott védekezni veszélyes, sosem tudhatja az ember mi vár rá :)