Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gurulás csodákra képes 😊
Nos! Ismét igaz, hogy mindig tanul valamit az ember. Gondoltam, hogy csak a vízben totyogás önmagában még nem elég. Be kell áztatni a ruhát. Az életkristály mintájára tehettek volna be egy két magunkra önthetõ vizes kulacsot is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként most 3-4. próbálkozásra sikerült végre a Double Dragonrider boss fight. Aztán szépen végigmentem egészen a Looking Glass Knight-ig és õt elsõre levertem. Azt hittem durvább harc lesz.
Most LvL 118 vagyok, eddig 50 órát nyomtam le és jelenleg Shrine of Amana-ban vagyok. Kifejezetten hangulatos hely. Ash Lake jutott róla eszembe, az is hasonlóan epikusan nézett ki.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
A gurulás csodákra képes 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kezdõnek melyik kasztal érdemes menni?mert közelharcba agyoncsap mindenki,most sorcerer vagyok,de már ötször újrakezdtem mert így nem haladok sehogy ha nem bírok semmit venni.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
[merlinw.org]
Tehát, ha van egy tûzálló pajzsod, akkor a tûzvédelem rád is hat nem? :-)
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A második területen a bejárat melletti íjjász felett van egy Pharros Lockstone-os kút, a harmadik területen pedig fent a létrás platformon.
[merlinw.org]
A tûzellenállás az Iron Keep-es részen a ládák miatt kell gondolom. Hát az kemény dió. Nekem Flesh Sweat varázslat, + fire def gyûrû + hempergés a vízben + a lehetõ legjobb akkor aktuális tûzálló szettben olyan 833 körül lett a resistance, de az utolsó ládánál így is 3x haltam, mire meglett.
Másik: "Iron Keep". A lávás talajon hogy lehet közlekedni, mert simán dobtam egy hátast, ha ráléptem.😊
Drangelic elején elsõ körben nem esett le a lelkes téma... mondom biztos akkor nyílik a kapu, ha az ellen hullámát hõsiesen leverem. Olyan 30. körül már azért kezdett fura lenni, hogy még mindig jönnek :-D 1 estust használtam el talán :-)
Bent a Faraam páncélos részen is remekül megy a küzdelem...
Mondjuk azt néztem, hogy Drangelicbe 1.580.000 soul memoryval érkeztem SLVL olyan 135 körül.
Az egész játék során eddig elszenvedett halál miatta lélek veszteségem jó, ha 60.000 körül van :-)
Eddig egyetlen boss lelket sem használtam fel semmire sem.
Peek = lol, meglátni rég jártam arra :-DDD Na de akkor meg fõleg! Az Alpokban is van olyan kilátó, ami felett még további hegyek magasodnak :-D