Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Lenne egy technikai jellegû kérdésem. Hiába megy remekül a játék, hiába verdesi a 60-at... ha bekapcsolom a v-sync -et, input lagos lesz az egerem. Emiatt inkább nézem a széttépett képet, mert úgy nincs késés. Tipp?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
melyik gyûrû ad 2 slotot?😊
benőmenő
Fõleg, hogy van olyan gyûrû, ami ad 2 slotot, szóval egy pontot nem kell rá költeni, csak találni egy pyro flamet, illetve megvenni a varázslatot.
Myselor
hát igen hasznos tud lenni iron keepben .😊) máshol mondjuk nem igazán kell
Tinman
Nem lóverseny, így van... letolom, utána van egy játék cserém az kb. 15 órás történet, aztán jövök vissza mert kimaxolom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amit egy harcosnak se kerül szinte semmibe elsajátítani. Alap dolog, régóta használom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
vam olyan piro mágia ami ad védelmet tûz ellen 😄
"A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes"

A gurulás csodákra képes 😊

Nos! Ismét igaz, hogy mindig tanul valamit az ember. Gondoltam, hogy csak a vízben totyogás önmagában még nem elég. Be kell áztatni a ruhát. Az életkristály mintájára tehettek volna be egy két magunkra önthetõ vizes kulacsot is.
wedge31
A múlt héten, 141 óra után jegeltem a játékot...majd folyt köv a nyáron.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
én is így próbáltam azért ott nem igazán ment xd
Tinman
Nem szarozol... nekem olyan 70 órám van benne, LVL135 körül, de tegnap léptem be a Drangelic kastélyba ott a sentineleket farmolgattam kicsit.

Próbálok nem használni íjat. Az elsõ részt is only meele stílusban nyomtam le.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
azért ez hangulatra nagyon kemény szerintem 😄
Myselor
igen ez a zene is nagyon jó,tetszett mikor elõször harcoltam velük nagyon epic volt tényleg😊 amúgy grat ^^ meglehet azt csinálni de elsõre kicsit sem egyszerû 😄 és a mirror knight nem nehéz elsõre megvolt nekem is ,viszont ng+ban hát õ nem kicsit más szinten lesz xd a többi boss semmi hozzá képest 😄 vele volt egy kis nehézségem.a 118 level 50órához tökéletes,shrine of amana pedig elsõre frusztráló lehet,fõleg nekem volt az elõtte sose használtam bowot xd utána rájöttem mennyire jó is az 😄 hangulatos valóban és tényleg olyan ^^
Nekem eddig EZ tetszik a legjobban. Annyira epikussá teszi a fight-ot. *.*

Egyébként most 3-4. próbálkozásra sikerült végre a Double Dragonrider boss fight. Aztán szépen végigmentem egészen a Looking Glass Knight-ig és õt elsõre levertem. Azt hittem durvább harc lesz.

Most LvL 118 vagyok, eddig 50 órát nyomtam le és jelenleg Shrine of Amana-ban vagyok. Kifejezetten hangulatos hely. Ash Lake jutott róla eszembe, az is hasonlóan epikusan nézett ki.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
6 halálnál tartok amúgy.2x leestem no mans wharban egyszer magasról aztán meg a vízbe :"D
Myselor
nekem pursuer zenéje tetszik nagyon 😄 és az egyik leg hangulatosabb harc a mirror knight szakadõ esõben villámlik meg minden ^^
Jó az, mert sokan jönnek, többféleképp támadnak és még a zene is az egyik legjobb szerintem 😊 De az Old Dragonslayer zenéje a legjobb 😊
Myselor
én hogy mondjam nagyon nem élvezem nem mintha nehéz lenne de na 😄
Myselor
mágussal?azzal még nem,de azt is borzasztóan rühelltem 😄 ng+ban rohanás volt az egész a bossig,nem bírom az ilyen csontvázas sötét kriptás szarokat.az elsõben szörnyen fostam volna mikor megyünk le nitohoz a videót is szar volt nézni 😄
Annál a bossharcnál elfért volna pár szebb textúra meg jobban összeillesztett helyek, egyébként maga a harc nagyon élvezetes. 😄
MerlinW
És még nem jártál Undead Crypt-ben 😄

[merlinw.org]

Igen, pont tegnap mentem végig ott halál nélkül 😊 Nagyon hangulatos hely lett 😊
Myselor
amúgy én a skeleton lordokat annyira utálom.vagyis huntman's carp-ot ezért õket is mindig szeretnék hamar túl lenni a helyen,undi egy hely xd
MerlinW
Ott megy a kombózás is az NPC-k részérõl, az egyik olajjal dobál, a másik tüzes nyíllal lõ a távolból😊

[merlinw.org]

Ezek amúgy marha jó kis dolgok 😊 No Man's Wharfban is a kalózok megdobálnak ugye olajosbombákkal és ha van nálad fáklya vagy tûz közelébe mész szépet robbansz 😊 Na de ha megdobnak, akkor elég belefetrengeni a vízbe és lemosni. Ezek az apróságok nagyon bejönnek. Lost Bastilleban is a puskaporos hordókat nagyon szépen ki lehet hazsnálni 😄
Laza
"A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes"

A gurulás csodákra képes 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Üdv köztünk😊 Igazából mindegy mivel kezdesz, de ne a depriveddel, ennyi a lényeg, mert az nagyon nehéz egy kezdõnek. Ezen kívül azt válaszd amelyik a legszimpatikusabb, majd szép lassan beletanulsz a játékba...persze rengeteg halál után, de ez ilyen 😊 Gyakorold a harcot gyenge ellenfeleken és elsõnek szerintem harcost játssz, a mágus is tapasztaltabb játékosoknak való, mert bonyolultabb rendesen összerakni. Jól lõdd be az irányítást, gyakorold a csapásokat és használd a lockot is, ezenkívül nagyon figyelj mindig a staminádra. Türelem 😊
Jónapot

Kezdõnek melyik kasztal érdemes menni?mert közelharcba agyoncsap mindenki,most sorcerer vagyok,de már ötször újrakezdtem mert így nem haladok sehogy ha nem bírok semmit venni.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Myselor
igen offline játszom én is😊
Myselor
hehe.én most öltem le a lost sinnert is 😄 nemtom mennyit haltam 3-4 max
ÉN igen, nálam ez ennek a lényege most, hogy minél megfontoltabban és kevesebb halállal lemenjen a game. Így nem jönnek invaderek se, csak gépiek, de azok beleférnek mert gyárilag a játékhoz tartoznak. Na most én azt találtam ki, hogy 50 halál alatt kellene maradni a teljes játék alatt 😄 Minden bosst meg kell ölni, az optimálisakat is, és nem használok summont se semmiféle segítséget. Online módban lennének feliratok, meg idézések meg minden, de nem kell.
MerlinW
Offline játszotok? Mert online a globális halálok számát mutatja a a tábla (100millió körül járunk)

[merlinw.org]

Persze csak baromkodok, de ha esetleg benne vagy akkor mehet, mert így növekszik a kihívás kicsit ha ráparázunk a halálra 😄
<#mf1> Ne már, nekem csak harmadjára lettek meg a rohadékok 😄 6 halálnál tartok és most vagyok lassan a Lost Sinnernél...lassan már jobb játékos vagy nálam, pedig egy hónapja még sok segítséget kértél 😊 Jól tolod <#worship> Na majd a végén összesítünk, ki hány halálnál tart és mellékelt képpel bizonyítunk a tábláról 😛
Myselor
ruin sentinelsek másodszorra sikerültek mágussal ,jó volt 😄
Félre ne érts! Értem a dolgot, csak a helyzet fonákságán próbáltam élcelõdni, de mint a mellékelt ábra is mutatja, nem sok sikerrel.Bocs!😊
Tinman
Ha van egy átkozott serleged mondjuk, akkor csak a serleg lesz átkozott vagy te magad is? AD&Ð-ba pl. ha volt egy átkozott tárgy és annak negatív tulajdonságai voltak, akkor az rád is hatott.

Tehát, ha van egy tûzálló pajzsod, akkor a tûzvédelem rád is hat nem? :-)

Persze értem. Nem kapkodom el. De azért elgondolkodtató, hogy a talpam alatt ég a talaj, de ha a pajzsot tartom az segít...hát nem logikus?😊 Inkább egy tûzellenálló lúdtalp betét kellene...
MerlinW
Ráérsz vele, kapni fogsz majd jó tüzes ruhákat késõbb. Illetve ha van nálad egy jó tûzellenállású pajzs az is számít. Még akkor is, ha nem tudod használni.

[merlinw.org]

Minden esetre köszi a választ. Próba, halál, próba halál, aztán csak sikerül.😊
MerlinW
Nem számít. A hatás ugyanaz. Ez nem vízszimulátor xD

[merlinw.org]

Nos igen! A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes. Ha korsót török, akkor a ruha is és úgy gondolom, hogy a víz ugyan-úgy szárad le a testrõl, mint a méreg, fölülrõl lefelé és idõbe telik. De ha csak a talpam vizes, akkor az megszárad mire rálépek az izzasztóra. Vélemény?
MerlinW
Asszem 30mp-ig, de lehet hogy 60. Minden lávában levõ cucchoz közel van vízlelõhely, kivéve az elsõ platformon ugrálósnál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A második területen a bejárat melletti íjjász felett van egy Pharros Lockstone-os kút, a harmadik területen pedig fent a létrás platformon.

[merlinw.org]

Végül is logikus, hogy ott ad többet, csak találj oda és lehetõleg élve.😊
Tinman
Fáklyát ironikus módon nekem leggyakrabban a The Gutter (full sötét) részen dobott :-D

A tûzellenállás az Iron Keep-es részen a ládák miatt kell gondolom. Hát az kemény dió. Nekem Flesh Sweat varázslat, + fire def gyûrû + hempergés a vízben + a lehetõ legjobb akkor aktuális tûzálló szettben olyan 833 körül lett a resistance, de az utolsó ládánál így is 3x haltam, mire meglett.

Értem. A kérdés: ha összevizeztem magam és fenn van minden tûzálló cucc, akkor mennyi ideig tart a tûz ellenállás? Itt gondolok arra, hogy be kell ugrálni elég messzire a cuccért és azt hiszem vissza is kell jönni.
Myselor
lehet szerezni újabbakat,és az egy kicsit trükkös,vannak köcsögök tele vizzel,vizezd össze magad,és rakd fel a tûz ellenáló gyûrût ruhát varázslatot
Elnézést a banális kérdésért, de még nem rég kezdtem és az elõdjét sem ismerem, angolul nem tudok /wiki/, ezért kérdeném: ha a fáklya ideje lejár és nincs több-legalábbis nem veszi elõ-, akkor lehet valahonnan még szerezni?
Másik: "Iron Keep". A lávás talajon hogy lehet közlekedni, mert simán dobtam egy hátast, ha ráléptem.😊
Tinman
Mérgezõs eszközöket nem használok. Megy az anélkül is egyelõre remekül :-)

Drangelic elején elsõ körben nem esett le a lelkes téma... mondom biztos akkor nyílik a kapu, ha az ellen hullámát hõsiesen leverem. Olyan 30. körül már azért kezdett fura lenni, hogy még mindig jönnek :-D 1 estust használtam el talán :-)

Bent a Faraam páncélos részen is remekül megy a küzdelem...

Mondjuk azt néztem, hogy Drangelicbe 1.580.000 soul memoryval érkeztem SLVL olyan 135 körül.

Az egész játék során eddig elszenvedett halál miatta lélek veszteségem jó, ha 60.000 körül van :-)

Eddig egyetlen boss lelket sem használtam fel semmire sem.

Peek = lol, meglátni rég jártam arra :-DDD Na de akkor meg fõleg! Az Alpokban is van olyan kilátó, ami felett még további hegyek magasodnak :-D