Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Úgy kéne hogy minden egyes halál után. 😊 Ha én így nyomtam volna már Chuck Norris lennék. 😄
Tinman
Mindig, minden RPG vagy akció-RPG-ben paladin/knight/crusader karival kezdek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rá is keresek, megnézem... köszi...
Tinman
Akkor most kérdezzük meg, hogy letolta-e? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Volt egy kommentelõ, aki azt írta, h. nem annyira vészes a játék a kritikákhoz képest, játszható... és Õt wedge31-nek hívják, aki elindította a DS2-t, így mégis csak adok a szavára, ezért vettem meg... Cimbi, ezek után rajtad van a felelõsség... :-)

" wedge31 #9 válasz 2014-05-14 09:38
10 óra? nekem az elsõ fejezet volt a körül...
Simán 8 pontot adnék a játéknak. "
Felhívnám Lobos Jr.-re a figyelmed, de lehet Te is láttad a You Tube-os klippjeit. Õ pajzsal nyomta végig a bossok ellen.
Nem Depriveddel kezdtél profi létedre?😊 Azt hittem kapásból belevágsz a kihívás miatt...😄 Hiába teljesen új a játék 😊
Tinman
Mágia? LVL160 3 pont van INT-en, Faith-en 7 :-D

Terawatt
Csinálni kéne egy challanget. 😄

Új karakter indítás, minden második halál után 5 fekvõtámasz és nem lehet mágiát használni. (keményebbek pajzs használata nélkül) <#vigyor>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tényleg a DS2 DLC-rõl tud már valaki valamit? v. a DS3 -ról.. :-)
Tinman
Látatlanban nem fikázok, de NAGYON rosszakat olvasok róla mindenhol... fõleg a gáz gameplayt emelik ki. Már pedig a DaS ugye ebben mocsok erõs, szóval DaS 2 után nem tudom mekkora lesz a csalódásod. Bár, így, hogy már számítasz rá biztos nem lesz akkora :-D

Tinman
Twin Dragonriderek, teljesen komolytalan volt. A 2. tesó, amelyik lövöldözött 4 ütéstõl halt. Olyan lassúak voltak, mint egy állókép.

Looking Glass Knight. Elsõ harcom, ahol nem ütöttem, csak vártam, hogy miket tud. Nem rossz az idézõs trükkje, meg a villámos se, de nagy a terület nem téma az ürge. A felugrós támadást talán ha 2x nyomta. 1 Estus használat után elsõre halt. Itt ebben a kastélyban voltak jó harcok, sokkal komolyabbat vártam a végére.

Shrine of Amana megszívatott. Elértem egy ködfalig, na mondom boss, assetom' kicsoda, még nálam a Looking Glass Knight lelke + a mellékes, hátra arc, irány vissza a bonfire. Erre mikor folytattam, utána derült ki, hogy a ködfal után kb. 20 mp-re ott az új bonfire -.-

Myselor
szerintem elõször le kellett volna töltened.a dashoz képest sehol nincs.én nem bírtam 😄
azt hiszem igazad lesz..... :-)
Terawatt
Hát...nem voltak rózsásak a kritikák a játékról, de manapság kezd egyre kevésbé mérvadó lenni...Elder online is jó szerintem, mégis 7.x metacriten, meg volt egy másik játék ami 6ot kapott és szintén 100 órát elszórakoztam vele.

Tinman
<#wow2><#falbav>

Megvettem ma a Bound by Flamet... tartok tõle, hogy csalódni fogok a játékban, mivel a DaS olyan magasra rakja a lécet, hogy ezt nagyon nehéz bárkinek is megugrani, én is sajnos mindent a DaS-hoz hasonlítok...
Terawatt
Ez a videó megérné azt, hogy minden eddigi hozzászólásod felplusszozzam 😄D (persze csak 1et kapsz, mert elõbbi lámaság lenne, csak hogy érezd, hogy király volt 😄 😊 )

Myselor
hát jah 😄 eléggé elcseszett egy valami pedig jó is lehetne 😄
Fpocok
Nem lesz olyan, mint a Dark Souls. Free-to-play PS4 title, magától generálódó pályákkal és béna irányítással.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rájöttem, ez egy jó nagy marhaság lesz, hasonló, mint a Japán élõ kihívás show-k... felejtõs...
Myselor
sajnos a harc,a nehézség és a többi eléggé fura benne hangulatra hasonlít és rohatt szép amúgy😊
Ez nagyon rendben volt... :-)))))))))) végig röhögtem, azt hiszem ki fogom próbálni én is... Fpocok, nyomjál még légyszi ilyeneket... tud valaki valamilyen infót errõl a Deep Down-ról, mindenki azt mondja, h. Dark Souls clone lesz...

http://www.youtube.com/watch?v=xbFBEjlKtpY
http://www.youtube.com/watch?v=jIRUImPWaOo
Lunki88
Ez velem is sûrûn megesett, általában bossoknál ittam meg a levét. Én eddig azt hittem az én gamepadom a szar, de akkor megnyugodtam.
Myselor
ez nálam is volt már probléma ,hülye a játék ez ilyen 😄
Laza
Akkor közel tökéletes 😊

Mondjuk nekem ilyen bajom nem volt ... amivel viszont igen, hogy ha sprintelek, elengedem a gombot de még töltés közben nyomnám gyors még egyszer, hogy fusson, sokszor nem veszi be, nem kezd el valamiért szaladni ... okozott már ez kellemetlen pillanatokat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"Mondjuk kontrollerrel tökéletes az irányítás"

Ezt azért vitatnám. Az elsõ részben teljesen érzõdik a 360 fokos fordulás, míg itt, olyan mintha csak 8 (vagy 16) irányba lehetne fordulni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Terawatt
planeside 2 jó kis játék, de társaság kéne ott meg már nem nagyon van magyar :C

Myselor
nekem megy mindkettõvel ,de ez így nekem megfelel nem érzem hogy kellene egy controller hogy boldoguljak 😄 nem akarok én mutogatni a bossoknak harc közbe xd remekül elvagyok így is 😄 bár a targetolást szokni kellett 😄 fpst nemszeretek nagyon játszani már.sehogyse 😄
Terawatt
Szvsz jobban tudok játszani még egy ilyen játékot is egér+bill kombinációval. Egyedül amit hajlandó lennék konzolon nagy vigyorral tolni az Fps játékok, mert ott tényleg élvezet a kill, mert nem lehet 720 fokban megpördülni és fejlövést adni csak úgy. 😊

Myselor
meg ugye alapbol jó az irányítás is .de igazad van aki szeret controllerrel játszani.nekem végülis mindkettö bejön 😊
Laza
Mondjuk kontrollerrel tökéletes az irányítás ... és egy valamirevaló játékosnak kéne legyen egy ilyen a gépe körül ... csak 20+ éve számít egyik alap beviteli eszköznek játékok esetében 😊
Ráadásul ma mindennél egyszerûbb PC-n ezeket használni ... konkrétan az X360-asat minden felismeri ... sõt, van ami nem is hajlandó mással menni ... ha jól rémlik az Adventures of Van H olyan, hogy ha be van dugva mással nem lehet irányítani 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terawatt
Nem is értem, hogy egy ilyen nagy piaci szegmenst miért nem elégítenek ki azzal, hogy rendesen portolnak kormányra is. Felháborító ! <#csodalk>

Nos! Az irányítással semmi baj. Ha!! Képes az ember az agyában megszületett parancsot a kezével is acceptálni. Nekem ez siralmas. Csoda, hogy egyáltalán képes vagyok irányítani. Nem mondom, hogy nem fejlõdök, de siralmas. 160-as a karim, de totál kezdõ vagyok és szerintem az is maradok. xD
"Persze kormánnyal nehéz"

Hát igen, nem is értem mit képzelt a From Software. -.-

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
PS3-as vagy X360-as paddal ágyból fekve tolom... semmi baj nincs az irányítással. Persze kormánnyal nehéz :-(

Tinman
Nem értem.

Nekem PvP kapcsán elsõ dolgom az adott terepet minél elõbb megtisztítani nehogy még a gép mobokkal is szarakodnom kelljen. Soha nem futok el ilyen mobok mellett... elég gáz ezt beszívni.

plusz egy

Positive Mental Attitude

Myselor
én is úgy játszom semmi gondom vele😊
Fpocok
Bill+egér+AHK kombóval TÖKÉLETESEN irányítható. Nem tudom, mit sírtok.

Laza
Nem nehéz, csak szar az irányítás? Na, milyen egyszerûen lehet kihívást adni a játékosoknak 😄

Ha csak minden játéknak ilyen szar lenne az irányítása, boldog ember lennék 😄

Laza
Ez kirr volt 😊

Myselor
mibajod az irányítással? 😄 abban nincs semmi nehéz
Nem tudom ki hogy érzi, de ennyire szar irányítású játékkal még sosem játszottam. Ez nem nehéz játék, hanem szarul van megírva. Tök jó a hangulata, élvezhetõ lenne, de egyszerûen az irányítás minõsége zéró. Kár volt pénzt költenem rá.

MerlinW
Ez jóóó😊

[merlinw.org]

Myselor
nagyon elvan a tag xd
Myselor
aha megvan köszi😊
Fpocok

benőmenő
Southern Ritual Band +1
A sima csak egy slotot ad, ez pedig 2-t, ami több, mint elég. Húzós helyek elõtt kicserélem a covenantos gyûrûvel és mosolyogva tovahaladok.
Iron Keep-nél mindenképpen kell spell, ahhoz hogy fölszedjem a cuccokat? Ahogy lentebb írtam, próbálok only meele lenni, azaz se íj, se varázslat, se miracle, se pyromancy.