8811
Dark Souls II
-
#5725 :D
Eddig a kedvenc nevem "SwagJesus" volt -
#5724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5723 Már full a játék végén vagyok, egyedül a Darklurkeres rész hagytam ott ... mert mikor anno ott voltam pont a Drangleic alatti résszel kezdtem, és ott a kecseg Havel páncélos nyomival egy csomószor megszoptam ...... érdekes mód, miután egyszer átvertem magam rajta, simán végigmentem az egészen, majd utána a másik kettőn is :)
Aztán jött a boss ... hát, az osztódással meg is szopatott. -
#5722 Céges telóról hosszabbítottam meg VIP-et... faxom, úgyis tartoznak egy valag pénzzel -.- -
#5721 Jó is az a VIP dolog :D -
#5720 Pedig nincs, ki lehet vele kapcsolni. -
#5719 Tegnap próbáltam NINCS egérkurzor, VIDEÓM IS VAN RÓLA!
Fel fogom tölteni! -
#5718 Nyomjad dex builddel. Az elején nagyon vicces lesz gyök 2 adp-vel.
Egyébként direkt megnéztem. Default GeDoSaTo.ini-vel is VAN egérkurzor, amivel rákattinthatsz az ok gombra a név beírása után.
(0.2 Alpha és 0.6 Beta verziókkal néztem, az előző alfa verzióval nem kezdtem ng-t) -
#5717 Melee. Ha TPS-re vágyom vannak jobbak :-D -
#5716 #5688
/sigh -
#5715 Én egyszer Bell Keepereknél pvp-ztem egy Shrek nevű emberkével, aki egy dagi, zöld színű, paraszt vagy rab szakadt ruhában a nagy bunkósbottal játszott, vicces volt :) -
#5714 Vagy a sok szenvedés helyett rákötöd az xbox kontrollert, vagy a ds3-at és elfelejted az egész szenvedést a bill kiosztással, ha már úgyis van neked mind a 2. -
#5713 Milyen karaktert indítasz PC-n? Továbbra is melee vagy kipróbálod a lövöldét? :) -
#5712 Majd ha hazaérek átírom az ini-t.
Oké béta a mod, de azért erre figyelhetett volna Durante. Gondolom van egy játékállása azt töltögeti be ha shotot lő, így nem futott ebbe a hibába. -
#5711 Nekem azzal sem volt gond. Amúgy attól, hogy nem látod az egeret, még ott van. Próbáld becélozni a monitor közepét és nyomj rá. Vagy kapcsold ki az elején. -
#5710 Egyelőre az elején tartok ->
Nem gondoltam volna, hogy PC-n ennyire HC cucc, már a névbeírós bossnál rendre rage quit van :-(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most nem vagyok otthon, de kinyomoztam, hogy GeDoSaTo okozza a gondot azért nem tudok rányomni a gombra -.- -
#5709 Jaja, látom Ps4 exkluzív, ez szomorú.
Amúgy, ha belekezdtél pc-n remélem valamikor pvpben összefutunk:) -
#5708 Project Beast majd talán jövőre jelenik meg PS4 excluként :-( -
#5707 Persze, ebben igazad van, hazudnék ha azt mondanám nem tűnik fel. A Dessel nem játszottam, a Das dobogós és a kettő is. Mások a nehézséget mondják rosszabbnak, azzal se feltétlen értek egyet, de abban igazad van, hogy remélem ha jön majd a három, még ha latunk is Gargoyleokat, azon kívül új dolgokat fognak adni.
És igen hálisten azért még bőven ez a legjobb AAA játék ami az utóbbi időkben megjelent.
A projekt beast nincs meg, de utánanézek. -
#5706 1. Nincs egérkurzor a játékban.
2. A lefele gombra nem történik semmi.
"A sok konzol játék teljesen lebutított"
Ezt a másik topikban toljad pls, itt nincs rá igény ugyanis ez továbbra is egy konzolos játék PC-s portja és maga a műfaj is konzolon született. -
#5705 Én kevésbé... még kevésbé, mint a Demon's Souls-t, persze ez még mindig BŐSÉGESEN kiváló élmény.
Viszont egyszerűen túl sok a korábbi részekből átvett elem, ami a DeS-t nem ismerőknek különlegesség, az másnak "vótmá'".
Egy picit kezd olyan lenni, mint a King's Bounty. Elkészítettek egy k. jó játékot, majd egy picit gyengébbet az Armored Princess személyében, de még bőven jó volt.
Aztán Crossworlds semmi extrát nem nyújtott, sőt bicskanyitogató mód az AP alapjátékot úgy bővítette ki, hogy ha meg akartad tapasztalni a többi Crossworlds extrát, akkor kezdhetted full előröl.
Aztán jött a Warriors of The North, aminek vannak jó pontjai, de rókabőr, ráadásul a hozzá kitolt DLC megint elvárná, hogy kezd előröl a játékot. Persze, bővíteni valamit könnyű, de igazi tartalmat hozzáadni az már meló...
...és itt a nyakunkon a köv. KB rész a Dark Side, mely a képek alapján újra full u.a. az engine-el kreált rókabőr.
Veszélyes úton jár a From, bár úgy tűnik a Project Beast újra visszatalál a helyes csapásba. -
#5704 Ez se rossz. :D -
#5703 Én mondjuk épp annyira élvezem, mint az egyet.
Nem összehasonlitgatom, hanem csak haladok előre és élvezem. Jönnek a Dlc-k? Ok jöjjenek, kb ez az egy AAA cim van, ami leköt.
És azért valljuk. Meg vannak benne durva helyszínek és brutális bossok is. -
#5702 -
#5701 Jah es kb olyan idotartamban jonnek a Dlck, hogy mire vegigviszi az ember az elsovel kezdheti a kovetkezot a masodik vegigjatszassal:) -
#5700 Hmmm,....Dlc, ami egy valojaban...
Ettol en meg imadom a jatekot es lehet, hogy Casualabb es lehet, hogy van gond Shaded Woodssal, de vannak helyek, amik eszmeletlenek.
Ha ez a 24 euro kell ahhoz, hogy jojjon a harom, legyen.
-
#5699 Így van, jól kibaszol ám velük. :D -
#5698 A sok konzol játék teljesen lebutított. Ne csináld már... -
#5697 Remélem csak viccelsz. Nyomni kell egy le gombot, miután beírtad neved és utána ok. Vagy egérrel odakattintasz. -
sergio1966 #5696 Majd megveszem a hardveraprón keresztül olcsóbban oszt bekaphatják -
#5695 -
#5694 19:00-kor volt egy kis áremelkedés ... LOL
http://www.steamprices.com/eu2/dlc/284450/dark-souls-ii-season-pass -
#5693 Az a helyszín tényleg olyan hogy copy pasteltek oda egy csomó fát, azokból is kb. 2 féle modell létezik és kalap kabát. -
Zozo0122 #5692 Igen :) Én nagyon örültem pl Orsteinnek és a Gargoyleoknak is :)Utóbbi még sokkal jobb is ebben a részben. -
Zozo0122 #5691 Nekem egy komoly bajom van a 2. résszel, ami miatt nálam nem éri el az első szintjét: az elsőben a pályák sokkal fantáziadúsabbak, kidolgozottabbak, a pályadesign csillagos ötös. Ehhez képest a második részben úgy jött le, mintha lecserélték volna a level designereket egy kevésbé ügyes csapatra. Kisebb probléma a Royal Rat Authority és Ancient Dragon kombo, az utolsó dolog amibe pedig bele tudok kötni az a Shaded Woods igénytelensége, pedig maga a helyszín érdekes lenne. Mindezeken túl nagyon nagyon szeretem. -
#5690 Ha évente jönne ilyen minőségben rész akkor felőlem jöhetne.
Újrahasznosított de még bőven jó. :D -
#5689 Namco Bandai szvsz nyomást gyakorolhatott rájuk... vagy pedig tényleg szemrebbenés nélkül hazudnak.
Mondjuk, ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy mocsok sok a recycled elem ám a DeS/DaS-ból a DaS 2-be. Ettől függetlenül frankó, de nem vagyok vak!
Azt még nem is mondtam talán, hogy a DaS 2-es NPC gyilkolós quest láncolat se új ám a nap alatt ;-) -
#5688 Elindítottam PC-n a DaS 2-öt.
Eljutottam a NÉV beírásáig, ütöttem egy entert lófax nem történt. Aszongya' press "A", megnyomom az X360-as controlleren ami a PC-be van dugva, villog a névnél, hangot is ad, de nem történik semmi.
Nyomtam én mindent, valamire végül kitörölte a nevem, újra beírtam újra nem tudtam vele elfogadtatni. Nyomtam ESC-et, akkor betolt a nevemhez egy csillagot... itt fel is adtam és kiléptem.
Soooooooooo hardcore. -
#5687 Ehhez csak ennyit lehet hozzáfűzni.
“For Dark Souls II, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one,” he said.
“We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls II is not really being considered. Buy the package and you’ll get the full experience, and you’ll have as much fun as anybody else.” -
sergio1966 #5686 http://www.pcgamer.com/2014/06/04/dark-souls-2-dlc-the-lost-crowns-announced-season-pass-available-on-steam/