Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Többször volt már, hogy pont az a 25% választott el a haláltól. Plusz, ha maximumon van az életed, lehet használni más gyûrût a Binding helyett. Persze nekem is van még tartalék Effigy-m, de vissza kell fognom magam.
Tinman
25% bünti? Az olyan mintha nem is lenne :-)

Amúgy lehet venni is, igaz nem korlátlan mennyiségben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nekem nem tudom mennyi Effigy-m lehet... használja azt valaki? :-D

Ráadásul a tavas részen zsákszámra dobálják. Mennyire paráztam Titanite Slab ügyben is... ha 20 nincs nálam most akkor egy se :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Hogy van még ennyi Effigy-d a végére? Én már mindenhol megvettem, ahol láttam, de idõnként használni kell, hacsak nem akarom a büntetést folyamatosan elszenvedni. Tudom van gyûrû is rá, de egy idõ után az se segít. Engem az zavar, hogy nem lehet korlátlan mennyiségben beszerezni. Kerüljön baromi sok lélekbe, de lehessen venni.
Laza
Leginkább az idegesített, hogy iszonyat gyors ... a DS-ben baromi lassú volt, itt meg olyan gyorsan mozog és üt egymás után, hogy hiába kerülgetem meg védekezek, vagy pillanatok alatt felemészti a staminám vagy idõm sincs megütni mert beleüt az ütésembe ... de kénytelen leszek megint lemenni ... nem is a halálozások miatt hagytam ott, hanem hogy minden portál nyitás egy Human Efybe kerül 😊 mondjuk van kb 50db-om, és még meg sem vettem mindet az árusoktól.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
+1

Fáklyával mentem be, szûk a hely, evadelni, védekezni nem lehet, parryzni se. Ok. Lenyomott, nem is mentem arra azóta. Majd most kitanulom a világítás mûvészetét szépen és feldugom neki a botját -.-

Laza
Most jutott eszembe, h kimaradt 😊

Már csak a sárkány, Darklurker meg a fõboss(ok) vannak hátra 😊
Darklurkert is elkezdtem már, de a Dragelic kastély aljában lévõ Dark barlangban felbaszott a Havel utánzat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Úgy nem kunszt leverni a gargoyleokat 😄
Fel-alá rohangálva chipdamage-el, na az valami 😄
Laza
Én anno mikor legelõszõr járta ott, otthagytam õket ... most visszamentem és nagyjából 2 perc alatt végeztem velük 😊 minden gargoyle egy kombó volt és alig sebeztem valamit ... nem is foglalkoztam a védekezéssel, csak kaszaboltam 😊

Amúgy most olyan SLV 160 körül vagyok, és ha Bastileban voltam, akkor nagyjából szinte percenként hívott be Bell Keeper gyûrûvel ... most ez vagy a jelenlegi szintemnek/memorymnak köszönhetõ, vagy ha azon a területen vagyok akkor lehet gyorsabb (pl boss weap árusnál)?

MerlinW
Az nekem is lement elsõre, viszont több mint 1 óra volt, mire bejutottam az invade-erek miatt😊

[merlinw.org]

Megöltem a Gargoyleokat elsõre a mágusommal ! 😊 Valahogy így zajlott:

<#gun><#boxer><#violent>
Sajnos tényleg nincs. Próbáld ki így, hátha nem zavaró. Van olyan játék amit 16:10-es monitoron 4:3-ban játszok és 1-2 perc után már nem is zavaró. (Stronghold Crusader - tudom, hogy van HD verzió, de jó nekem az eredeti)
MerlinW
Nincs, csak 16:9-et támogat a játék.

[merlinw.org]

Köszi,és van valami mód hogy 4:3 ba legyen a kép?mert 1280x1024 a monitorom,és így alúl felúl fekete csík van.Az elsõ résznél se volt,a dsfix meg semmit se ért.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Tényleg nem találtad meg ott a cuccokat ?😄 Mondjuk elõfordul az ilyesmi, nekem pl. az az estus shard lett meg utoljára, ami a Majulában lévõ kútban van...<#falbav>
Ott vannak azok... MerlinW mindent tud errõl a játékról... :-)
Myselor
hmm köszi még nem találtam meg.reggel meglesem 😊
Úgy látom, nem vagy Te már kezdõ... :-), de hidd el azért pár ember WC pumpája beletört már ebbe a szériába, fõleg a DeS1-be... játszottál már vele?, ha nem akkor mindenféleképpen próbáld ki, mondjuk legalább a tutorial elsõ bossáig, Vanguardig... :-)
MerlinW
Ahol a távcsõ is. Majula fele a szakadéknál van egy hely ahol le lehet esni egy szirtre. Kb a Shaded Woods-os barlanggal egy vonalban.

[merlinw.org]

Wedge31, bocs... :-)
Myselor
a szirten?az hol van?😊
MerlinW
Majula felé a szirten van mace és staff is😊

[merlinw.org]

MerlinW
Tudtommal nem lesz DLC és DaS3 sem egy ideig, mert most a Project Beast-en dolgoznak (PS4 exkluziv)

[merlinw.org]

Myselor
igen tudom annyit sikerültvele játszani azt lenyomtam még szaggatva is 😄
Myselor
hát igen jó is lett volna de sajna nem 😞 én nekem 7 óra votl 😄
Ez az elsõ részben úgy volt, hogy alig léptél ki a cellád ajtaján egy baromarcú demon boss azonnal megpróbált bedarálni 😄
Mekkora trollkodás lett volna, minden köd után egy boss 😄 Amúgy én reménykedtem egy tutorial bossban, erre mire eljutottam a Giantig eltelt vagy 4 óra 😄
Myselor
nemtudom elõször nem mentem bemenni a ködbe,azthittem bossok lesznek <#idiota>utána már visszamentem és csalodtam is nagyot xd
Miért? Jó az, meg pár apróságot lehet szerezni 😄 Sõt az ogrétól akár egy gyûrût is, ami nagyon jó az elején.
Myselor
na ugye :"D én amúgy kihagytam a tutorialt xd
Végülis, ha úgy mész és kihagyod a tutorial helyszíneket és a pajzzsal mész vissza a legelejére 😄
Myselor
kamu találhatsz egy pajzsot majulából heide tower felé pajzsal is verheted õket :"D
Dehát a Deprivedbõl is azt faragsz amit akarsz. És nagyon jó, mert az elején az elsõ törött kardnak is örülsz 😄 Sõt az elsõ mobokat ököllel kell leverni, mire találsz egy tõrt...
Lunki88
Csak ezért jobb konzolon, több az idióta meg hogy tudnak üzengetni egymásnak. 😊
Terawatt
Omg. Nem is emlékeztem rá, hogy topic létrejöttekor már hozzászóltam. 😄 #9

Még egy troll vidi. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ez a játék semmi mást nem igényel, mint azonnali helyzet felismerést, gyors reflexet, biztos kezet, ami pontosan végrehajtja az agy parancsát. Ha ezekkel rendelkezel, akkor egy szál gatyában, kezedben egy rojtosra használt Wc pumpával simán végig viszed. A fegyverek és az öltözetek csak díszítõ elemek, hogy azért jól nézz ki.😊
wedge31
Vicces srác vagy...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terawatt
Ja igen. Aki nagyon HC az ugyan ezt a challanget tolja le Ds1-ben. <#taps>

Myselor
beteg <#gonosz1>
Terawatt
tényleg neki kéne esni egy ilyennek, mert amúgy is kéne egy kicsit edzenem, mert ellustultam az utóbbi idõben, de ez kb három eredménnyel végzõdne.

1. Karom vállam olyan széles lesz, mint egy traktorkerék. (never skip the leg day. 😄)
2. Pár hét után megunom a játékkal együtt. 😛
3. Elsõ plusz egy egész hárem mászik rám és soha többé nem láttok itt viszont, mert bele fulladok az orgia tengerébe. <#hehe>

Egyébként ez nagyon jó ötlet, de komolyan. Én rendszeresen edzek és elég jól mennek a fekvõk is ha arról van szó. 1 halál - 5 fekvõ. Ha tegyük fel egy végigjátszás 1 hónap alatt megvan és minden nap van 2-3 óra játék, akkor elég sok fejlõdést el lehetne érni erõben 😊 És állóképességben is. Képzeljétek el...találkoztok egy ismerõssel:
- Micsoda mellkasod lett...kondizol?
- Áh...Dark Soulsozok.

<#idiota>
Igen, ez a srác nagyon jól tolja 😊 Néha én is nézegetem a videóit. Annyira szeretem ezt a játékot, hogy néha csak úgy belenézegetek mások végigjátszásába, de csak idõtöltés gyanánt...néha az elsõ részbe néha ebbe néha pedig Tinman Demon's Soulsos végigjátszásába, mert azt sajnos még mindig nem volt lehetõségem pótolni...
Lunki88
Plusz ha dobsz escetic-et a tûzbe akkor 10 fekvõ lesz belõle. 😄
Most látom, ismerem ezt a fazont, hát Õ egy jó értelembe vett õrült, láttam már egy két akcióját, fõleg a DaS1-ben, amikor, végigjátszotta úgy a játékot, hogy egyszer sem használt estus flaskát... hihetetlen, de igaz... :-)
Laza
Én az elsõ részt nyomtam úgy, hogy ha meghalok delete karakter és újrakezdés, még broadcastoltam is 😊
Hogy én hányszor lenyomtam a Bell Gargoyle útvonalat 😄

davidka003
A készítõk azt mondták, hogy DLC nem várható, mert így teljes a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Terawatt
Hát ezaz, hogy akkor nem túl sokáig játszanánk egyhuzamban. 😄 Elsõ végigjátszásra 400 halál garantált. Ha minden halál után nyomnál fekvõt akkor 7,5 percenként csinálnád átlagban ami nálam olyan, hogy sokáig vagy nem halok, vagy egy részen egymás után 4-5x. <#vigyor>

Edit: vissza olvasva hosszú távon annyira nm vészes ez, szal ha minden halál után 5 fekvõ lenne, akkor 20 halálonként +1 vagy ilyesmi 😄D

Hú az elõbb nagyon jót küzdöttem 😊 Már úgy értem, hogy a szokásos küzdelmekhez képest is nagyon jót. Huntsman's Copse-ban igyekeztem épp kiégetni a tolvajok szemét a mágiámmal, amikor is elértem a jól ismert crystal lizard felbukkanási helyét. Mivel 1 lövésemtõl megpusztulnak, gondoltam berohanok a tolvajokkal mit sem törõdve és telibe Avada Kedavrázom...hát eltévesztettem és a 3 tróger már felváltva erõszakosan ütlegelt 😄 Ekkor beszállt a buliba a szikláról az íjász is, szóval gondoltam arrébb takarodok gyógyítani. Nekifutásból átugrottam a sziklára az íjászhoz, de eltévesztettem az ugrást és ugye az ösvényen landoltam. Gondolom megvan mindenkinek a hely, amirõl bezsélek : mögöttem ugráltak le a tolvajok (3), fölöttem az íjász lövöldözött veszettül és ebben a percben tetézve a csapdát jött a gépi invader is 😄 Nagyon gyorsan kellett döntenem, így az invadert választottam, belerohantam a csajba és egy határozott ütéssel arrébb tessékeltem az útból. Sajnos nem esett le és az egész bandájával együtt üldözõbe vett, elértük a Skeleton Lordos ködöt, innen beszaladtam a szemközti barlangba, de gondoltam ez így nem jó, mert ott meg csontik vannak...szembefordultam támadóimmal és megkezdtük a táncot 😊 Hát nem sokon múlt...brutális helyzeteket éltem túl, egyszer a szakadék peremén egyensúlyoztam, mindenkit lecsaptam és már csak az invadernek kellett volna egy ütés vagy lövés, de a mágiám kifogyott...próbáltam lõni de mágia nem volt, nekem is egy csapás kellett és betalált. Legyõzött. A visszavágóban persze már hozzám sem bírt érni és a crystal lizardot is már jó messzirõl kilõttem 😄 Csábítóak tudnak lenni a kis mocskok...
Laza
Az a játék nálam már réges rég szó szerint elcsúszott a játékbemutató videók alapján 😊
Egyszerûen nem bírom ha nincs szinkronizálva az animáció és össze-vissza csúszkál mindenki ... már a régi videók alapján borítékoltam mi lesz a vége, és sajna olyan is lett ... pedig bíztam benne ... de hát ez a stúdió eddig sem a 'minõségrõl' volt híres ... kicsit kevesebb grafika erõltetés és normálisan összerakott alap, máris megveszem 😊

:-))))