8811
Dark Souls II
  • Laza
    Jó sokat tökörésztél akkor ... nekem most 87 óránál tart, de én sokat pvp-ztem meg nem siettem, mindent átkutattam rendesen :)
  • Fpocok
    Szóval akkor a fészeknél nem kell egyesével beledobni/relogolni? Az összeset oda lehet dobni egyszerre és utána egyesével kivenni?
  • Tinman #5763
    Igen, ezért kaptam már mástól is a pofámba, ellenben a wt szempontjából zéró jelentősége volt, így skippeltem. Viszont úgy rémlik azt említettem, hogy érdemes ott farmolni twinklinget és curse ellene itemet, tehát szabadon választott :-)
  • Tinman #5762
    2.-at szerintem ti is tudtátok... én igen :-)
    Az 5.-et észrevettem, de azt hittem rosszul látok... hát nem :-D
    A 7. szerintem köztudott volt...
    A 8. alapvetés... nem is értem mit keres itt.
    10. szintén alapvetés.
  • Keveqiah
  • Fpocok
    Ez kurva jó. Megnézem a többit is. MEg is jött a kedvem egy kis játékhoz, de most raktam újra a gépet, úgy hogy kezdhetem előlről (YESSSSSSSSSSSS!)
  • benőmenő
    Lehet csak én voltam felületes néző, de mintha a DaS wt-ból is kimaradt volna a Dragon Covenant, meg Ash Lake kagylókon túli részének kivesézése :D
    Még egyszer mondom nem néztem meg minden egyes részt, mert vele párhuzamosan játszottam a játékot, de ezt a részt határozottan nem találtam meg, tehát én inkább ilyen beginer's guide feat. kedvcsinálóként fogom fel a videókat.
    Kedvencem az volt, amikor Quelaag-nál zsinórban vagy 6x haltam meg, majd a videóban közölte Tinman, hogy nincs trükk, türelem van
  • Keveqiah

• Tinman #5757
    Az 1. végigvitel 130 óra volt. Az utolsó sarkot is felfedeztem, az achik 75%-át megszereztem, a maradék az wt szempontjából lényegtelen.

A DLC-k úgyis egy külön pályarész lesz, arról majd később.

Hidd el iránymutatásnak is jó lesz, nagyon alapos vagyok :-)
  • Tinman #5756
    Törölve, csak nektek szántam, hogy elhiggyétek :-)
  • Zozo0122 #5755
    Azt írod a videó leírásban, hogy készülget a végigjátszás. Máris?:) 1 végigjátszás után belevágsz?:) Ráadásul DLC nélkül? Semmi támadó szándék nincs bennem, csak kíváncsiság. Az én végigjátszásom még messze lesz, mert előbb el fogom készíteni az első részét is... Én mondjuk örülnék neki, ha ilyen hamar belevágnál, bár én nem iránymutatás céljából néztem meg a másik kettőt sem, hanem mert a Dark Soulsot egyszerűen csak jól esett nézni magyar hangon, a Demon's Souls meg nekem nincs meg.
  • Fpocok
    Ez nem neked ment.
  • Tinman #5753
    Igen... viszont egy fárasztó meló, meg edzés után, már közel az éjfélhez ez már nem tűnt annyira viccesnek akkor. :-/
  • Myselor
    én egy párszor megvertem a billentyüzetet a játék miatt ,de persze nem ezen okból :D
  • benőmenő
    Az lemaradt, hogy valószínűleg azért lehet alapból true-n, mert a kurzor állandóan feljön, ha starttal behozod a menüt/inventoryt, vagy csak szimplán beszélsz egy npc-vel.
  • benőmenő

Akkor gondolom ez kavart be:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ########################################################################################
    # Windowing settings

# Hides the mouse cursor, at all times
    # options: "true" (= hidden) and "false" (= unchanged)
    hideMouseCursor true => change to false for profit :D
  • Tinman #5749
    Konkrétan szét akartam verni a billentyűzetet... ma büntetésből rá sem néztem.
  • Myselor
    hajaj te tudsz csúnyán is beszélni?nézzenek oda
  • Tinman #5747
    Elnézést.

• Myselor
    az mondjuk nem olyan biztos mivel a das2-ben is utálom egyszerűen egy szar hogy ledöf bár én már jó erős leszek itt nekik de na :D smough-tól nem félek orstein lesz gáz de majd meglátjuk a fegyvert fel+olom még előttük az tuti :)
  • Tinman #5745
    Jól érzed :-D

Sajna neked már könnyű lesz... de azért reménykedem :-)
  • Myselor
    élvezni fogom a helyet érzem :D
  • Myselor
    és amúgy igen eléggé megedzett úgy gondolom.nem félek igazán orstein és smoughtól mert a 2-ben több boss is volt már egyszerre de több duo is szóval :D
  • Myselor
    capra demon? :D 1x ért hozzám utána fel a lépcsőn csináltam egy kört másodiknál megcsaptam 3x és feküdt :D jó igen kicsit állat voltam és farmolgattam előtte:)
  • berci73
    Húú srácok, nagyon lemaradtam a fórumról, iszonyatosan túl voltam terhelve, 1 napig csak az előzményeket fogom olvasni.... egyébként legutóbb passzióból a DeS-ben a tutorialos Vanguard-dal küzdöttem, egy kis sorcyval, addig amíg nem sikerült lenyomnom, mindig újra töltöttem a tutorialt...jó kis móka volt... mondjuk meleevel még érdekesebb lett volna...
  • Tinman #5740
    Az nem Anor Londo ;-)

• Voltan
    Eddig minden boss szinte elsőre megvolt? Akkor elég jól edződhettél a 2-n, nem semmi :D

Bár erősen gyanítom, hogy Anor Londo-ban még nem jártál, és nem találkoztál a dinamit duóval :D

Azért az érdekelne, hogy a Capra Demon hogy ment?
  • Myselor
    aha aha értem szóval kell még a másik ember is hozzá jólvan,a stray demon-t lenyomtam amúgy már .akkor a modifynél kell tovább jólvan köszi :D
  • Myselor
    az a gond hogy eddig nem ment a gépen az első :D lett egy kis upgrade és így már megy.a 2 előtte is ment azért ez vicces volt :) lehet elpuhított a 2 de nekem tényleg jobban tetszenek a helyek benne meg úgy az egész hangulata.nem mondanám ezt se nehezebbnek főleg a bossokat nem szinte mind elsőre megvolt :) blightown meg egy köcsögség de már túlvagyok rajta szóval leszarom :D nem tom tényleg jobb nekem a 2 de ez se rossz :)
  • Zozo0122 #5736
    Hát ha leszállítottad Andrénak a Large Embert (Depths) és a Very Large Embert is (New Londo) akkor elvileg fel kell tudnod vinni +15-re. Már ha van elegendő alapanyagod is hozzá...ha kell egy slab, akkó mennyé' öld meg a Stray Demont Asylumban. Ezenkívül ha felvitted +5-re, akkor mennyé' rá a Modify-ra és emeld tovább +6ra, onnan pedig folytasd simán tovább:D Ezt mégegyszer el kell majd játszanod + 10nél.
  • Rony94
    Előbb kellett volna az elsővel játszani. A második rész...mondjuk úgy...."megpuhított" egy csöppet.

De ezt akkor sem értem. Szerintem is kreatívabb pályák meg boss-ok vannak az első részben. Nem értem a panaszkodásokat.

De te eddig ezeket tapasztaltad, megértem. Ezt tiszteletben tartom. Azért remélem egy idő után megváltozik a véleményed. :)
  • Myselor
    hát jó én is tudom hogy lehet +15ig de mikor?+5 után szépen eltünt az upgradelhető fegyverek közül most akkor mivan?a másik meg igen csak pve only van :)
  • Myselor
    aha értelek hát majd ha lesz kedvem folytatom most nincs xd
  • Zozo0122 #5732
    Jah de várjál, azt írtad a másik topicban, hogy csak Xbox-ra van meg eredetiben...akkor viszont only pve-re tökéletes választás a Zwei :)
  • Zozo0122 #5731
    A Zweihandert lehet egészen +15-ig, de vannak annál jobb fegyverek is :) Oké, tény, hogy a Zweihander lassú, de brutálisan erős és rendesen földbe ver kb. bárkit. Pvp-ben általában legyőzöm a Zweihandereseket, de ha valaki 1-2x eltalál, akkor baj van :D Ha kitartasz a Zweihander mellett, akkor vidd majd el Lightning irányba, sok ellenfeled nem lesz :D Sőt, ha felviszed simán +15-ig és utána resinekkel erősíted, vagy Magic Weaponnal varázslattal, akkor még jobb :) De akkor húzd fel a páncélodat is, mert pvp-ben magasabb szinten kapni fogsz :D
  • Rony94
    Sen's Fortress után közvetlen. Alig várom hogy elérd Anal Rodeo-t. Majd a másik topikban írd le az élményeidet. :)
  • Myselor
    zweihandert szeretném +5nél tovább amúgy nincs messze oké de faszom kivan már ígyis :D anor londo nemtudom merre lesz gondolom még messze
  • Zozo0122 #5728
    Folytasd :) Quelaagtól nincs messze a Firelink Shrine, onnan meg minden közel van, mindig vannak shortcutok, meg fogsz lepődni milyen szépen fel van építve minden. Ha legyőzöd az O&S párost, akkor már fogsz tudni teleportálni :) Attól függ melyik fegyvert akarod...van amit csak +5-ig lehet, de a legtöbb alapfegyvert (amihez sima titanite kell)fel tudod majd vinni 15-ig, vagy valamilyen más irányba is tudod majd fejleszteni. Gyűjtögesd az embereket szépen.
  • Myselor
    hát nemtom srácok most öltem meg az első részben Chaos Witch Quelaag-t de már a tököm tele van hogy fél világot átfussak mindig.nem az hogy nehéz hiányzik ez a tetves teleport elsőre lement amúgy .eddig sif volt aki megszivatott párszor de meglett különben miért nem tudok +5nél tovább fegyvert upgradelni?large ember is megvan wtf?nekem a második rész jobban tetszik a helyek meg minden .nemtom mi legyen ezzel
  • Zozo0122 #5726