8811
Dark Souls II
-
#5805 Karakter generálás -
#5804 gyerünk nyomjad.hol tartasz amúgy?:D -
Rony94 #5803 Úristen, verjetek láncra! Már kerek 10 napja nem játszottam a DaS2-vel. Egyszerűen nem volt kedvem és hangulatom hozzá. De most azonnal folytatom. -
#5802 hát na igen akkor valszeg neked ezért tetszik az jobban :D a falloutot mondjuk én is bírom :) de azért az más :D -
Rony94 #5801 Én pont hogy kedvelem a nyomasztó helyeket. Nem csoda hogy bírom az őszt meg az poszt-apokaliptikus világokat(STALKER). :D -
#5800 tudom és valszeg nekem pont ezért tetszik :) nem szeretem a nyomasztó dolgokat annyira.de a 2 se egy tündérmese de mégis más :) -
Rony94 #5799 Igen, az első rész kifejezetten komor és nyomasztó, de hé, közvetlen az Age of Ancients után játszódik, még nem igazán virágzott ki a világ, míg a 2. rész már több 1000 évvel játszódik az Age of Fire-től. -
#5798 nem tom nekem jobban tetszik a 2 maga a világ és a hangulat :) nehzségre szerintem ugyanott vannak 1-2 boss max ami húzos az elsőbe,a helyszínekből itt több is van talán nem annyira kidolgozott de nem rossz.valamiért túl nyomasztó nekem az első a másodikban nem éreztem ezt.talán ezért jobb :) -
Rony94 #5797 "Amúgy itt DS2-ben azt vettem észre, hogy sokkal több az ilyen Lovag és/vagy Humanoid ellenfél az első részhez képest."
Igen, ez is afféle visszakacsintás a Demon's Souls-ra. Ha jól emlékszem ott is elég sok humanoid boss van. -
Dreadshade #5796 Na én meg pont fordítva voltam, a második résszel kezdtem, ami nagyon tetszett (meg tetszik most is) ezért is szereztem be utána az első részt amikor steamen akciós volt, és azóta nem bírom abbahagyni, szerintem a területek is hangulatosabbak, ellenfelek/bossok is változatosabbak sokkal. Hát kinek a pap, kinek a papné :D Amúgy itt DS2-ben azt vettem észre, hogy sokkal több az ilyen Lovag és/vagy Humanoid ellenfél az első részhez
képest. -
#5795 hát lehet felhígult és már nem olyan nagy az újdonság de vlaamiért jobban bejön a 2.kinek mi ugye :) -
#5794 Ezen most meglepődtem. Lehet akkor nekem azért tetszik jobban az első, mert előbb játszottam vele és még újdonságnak számított sok dolog. Mert én meg pont itt érzem azt hogy kicsit "felhígult" a játékmenet, több lett a boss, de nagyon sok közte az ötlettelen és sajnos ezt bizonyos pályarészekre is el lehet mondani. Reméljük a dlc-ket tisztességgel összerakják és nem lesznek bennük már látott helyszínek vagy bossok. -
#5793 hát fiúk lányok lehet hogy megfogtok haragudni vagy csalódtok bennem de a második rész jobban tetszett mint az első.hangulatom nem volt a helyekhez komolyan.oké nehezebb is tény 1-2 boss szivatós rendesen bár csak 2 boss ölt meg 3-4x sif és seath az utobbi ugye a curse-l az egy rohadék dolog lett itt.na mindegy lényegében jobban bejön nekem a második rész hangulata és a helyszínek is.de nem mondanám könyebbnek sokkal ezt a második részt sem csak más,nekem jobb kész :) -
#5792 -
#5791 rendben oké :) -
Zozo0122 #5790 Lesz mercsant aki egyben kovács is, de csánkot nem árul. Viszont árul 1-2 finomságot :) De tényleg bezséljünk az első részről a saját topicjában :D Bár ott tényleg alig van élet jelenleg. -
#5789 elsőre nem fog menni tuti :DD am itt lesz kovács vagy valami merchant aki ad titanite chunkot vagy valami finom dolgot?:) -
Zozo0122 #5788
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Készülj a harcra
És vele a kudarcra
Megmentjük a világot a pusztulástól
Zászlónk alatt egyesül majd minden undead
Legyőzzük az igazság és szeretet szellemét
Birodalmunk határa a kék ég!
Orstein!
Smough!
Az Anal Rodeo fénysebbeségel csap le az áldozatra.
Add meg magad most rögtön, vagy készülj a biztos halálra. -
Zozo0122 #5787 Nálam naponta előfordul, hogy meghajlok, a gyökér meg mögém fut és bekkszteb :( Nem baj akkor is tisztelgek, ha baromarcúval van dolgom...néha előfordul az, hogy chameleonból támadok, de ilyenkor miután kiszórakoztam magam és ráijesztettem, esetleg 1-2x megcsaptam mindig félreszaladok és hagyom, hogy gyógyítson, utána meghajlunk és mehet :D Viszont egyéb esetekben nem nézem el a gyógyítást se...ha olyan hosthoz invadeelek aki már harcol valakivel akkor megvárom a győztest, viszont ha bármelyikük gyógyít, akkor arra azonnal rászaladok én is...ne gyógyítgasson a gyökér...ha legyőzte az ellenfelét akkor gyógyíthat mielőtt belekezdünk. Múltkor előfordult, hogy New Londoban belefutottam egy srácba, akinek már volt egy summonja...meghajoltam ezek meg rámrohantak és ledaráltak...erre kb. 5 percre megint őt fogtam ki, viszont most már 3man voltak. Gondoltam megszégyenítem őket kicsit :) Rárohantam a hídra és vártam őket egyenként, de nem mertek jönni, inkább mind3 elkezdett íjjal lőni. Bementem a romok közé és csapdát állítottam nekik egy helyen, ahol van 3 szellem és 2 darkwraith, ott vártam őket és átváltoztam egy korsóvá :D Jöttek is a gyökerek és elkezdtek harcolni, erre rájuk rohantam a kaszámmal és egyszerre végigvágtam mindhármon éééééééééssssss...semmi. NEM SEBZŐDTEK. Cheater mocskok...leugrottam a Four Kings előtt egy szinttel lejjebb, gondoltam könnyű dolguk akkor sem lesz, de erre meg bementek a bosshoz... -
#5786 na megérkeztem Anal Rodeo-ba jöhet a két kis pisis -
#5785 Ez inkább:
13. Hogyan hajolt meg a piros csávó? A szoba másik végéből hogyan backstabelt utána? -
Zozo0122 #5784 13. (opcionális és random jelentkező pont)
-Én meghajlok te meg backstabbelsz te gyökér Invader rage. -
#5783 12. Ez a nagy dög sárkány mikor száll már le ;) -
#5782 de hát oda senki nem ír látod xd itt kaptam választ a másikra is :D -
#5781 -
Zozo0122 #5780 "Tüzes csápos genyót" :DDD Amúgy ezeket írd a másik topicba :D -
#5779 hát majd meglátjuk milyen lesz nekem sen fortress és az O&S :D akkor én kicsit más sorrendet toltam így hogy megöltem a pók csajt meg azt a tüzes csápos genyót :) -
Zozo0122 #5778 Tudom, hát legtöbbünknek lazán megy már.Jelenlegi végigjátszásomban épp a 9. pontnál járok. Capra és O&S elsőre megvolt, Four Kings csak másodjára mert még gyenge voltam, Blighttownban meg sem haltam, Sen's Fortressben is csak egyszer, de az is Invader volt :)Viszont a Sniper lovagok egyszer megöltek :D -
#5777 akkor majd mindjárt arra fele veszem az irányt :D talán ma még O&S tali is lesz :D -
#5776 hehe lol :D ezek közül eddig egyik se okozott nagy szenvedést xd -
Zozo0122 #5775 Igen, irány az erőd és utána az Istenek városa :D -
Zozo0122 #5774 Nem:D
A szenvedési lista kb. a következő: (nem Neked, hanem egy kezdőnek)
1. Firelink Shrine temető
2. Miezasárkányhogymegyekátahídon...
3. Capra Demon őrjöngés
4. Blighttown egésze
5. Sen's Fortress lengőkaszák
6. Anal Rodeo Sniper lovagok
7. O&S wellness hétvége és anális kényeztetés(értsd úgy, hogy 2 egész napot rászánsz mire megölöd őket)
8. Four Kings
9. Bed of Chaos gambling game
10. HogyapicsábamegyekaDLCbe???
11. Mennyi staminája van ennek a buzinak?(Manus)
:D
-
#5773 hát csak a firekeeper soul miatt akarom :D de amúgy nem érdekel a humanitys dolog .különben tovább nemtudok itt menni mivel van a sárga ködös ajtó és szóval itt megakadtam.mikor lesz elérhető a többi dolog?most akkor sen fortress és anal rodeo az uticél?:"D -
Zozo0122 #5772 Meg akarod ölni az egész barlangot vagy mi?
Ha viszont Quelaag nővérét akarod megölni, akkor várj még vele, hátha később lesz kedved összegyűjteni neki 30 humanityt a jó kis chaos tűzvarázslatokért meg a shortcutért. Mondjuk én most mikor arra jártam először miután megöltem Quelaagot kapásból adtam neki 30 humanityt utána átléptem egy másik covenantba. Később visszajövök még megölni a Firekeeper Soul miatt...most viszont egyelőre életben hagyom. -
#5771 amúgy Ceaseless Discharge elsőre lement :D úgy tudom itt sokat szenvedtek az emberek -
#5770 első részben queelag domain kell nekem covenanton kívül valamire?vagy megölhetem? -
Zozo0122 #5769 Végül is el is mondta valamelyik NPC, hogy nagyon régóta ott tátong az a lyuk, és az emberek mindig is beledobálták a szemetüket :D Ki tudja mi lehet még ott :D -
#5768 Az autókereket láttam, fura is volt :) -
Zozo0122 #5767 Akkor jó :) Én is nagyon alapos voltam, igazából nem gondolnám, hogy van olyan item amit nem találtam meg, bár előfordulhat, mert még én is csak 1x vittem végig. A 2. végigjátszást most félbehagytam egy Darkwraith kari miatt az elsőben, mert oda még sosem léptem be :D De később majd folytatom a 2. részt is, aztán ha kijöttek a DLC-k akkor megint végigviszem. -
Zozo0122 #5766 A legtöbb megvolt, bár a Heineken meg az autókerék nem :D