Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztában vagyok az NG+-al, de azért köszi.

Jó játékot! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Köszi! Az egy nagyon hangulatos, de elég bosszantó terület. Legalábbis nekem sok bosszúságot okozott.

Én még folytatom tovább a játékot, ugyanúgy lehet még tovább játszani, miután befejezted és mint lehetõséget felajánlja az NG+-t. De van még néhány kihagyott dolog, covenant, amit még szeretnék teljesíteni elõtte. Nincs hova sietni. 😊
Itt a lehetõség, a Dark Souls 1 most csak 2000 ezer forint.

Dark Souls - Prepare to Die - 6.79 euro

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Gratulálok! 😊

Én még Shrine of Amana-ban vagyok. Ma nem is tudtam vele játszani sajnos. Tegnap toltam vele utoljára. Lehet holnap se tudok majd. De próbálom minél elõbb folytatni. 😊

wedge31
Felhasználtam öket lv200-ig utána már ng++ alatt csináltam pár boss fegyót is de, szvsz rosszabbak mint a sajátjaim igy a vége felé megint inkább felhasználtam öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wantonly
Sejtettem, hogy közel a vége, lepergett a credits...

Ez férfi munka volt gyerekek. 😊
Myselor
level 110 iron keep-el végeztem 😊
Laza
Tegnap kipróbáltam itthon ezt a home streaming szolgáltatást, tegnap lõtték fel béta steamre, pont a DS2-vel teszteltem. A corei3-as kis notim szenved a játékok alatt, de most hang nélkül bírta a fullos játékot 😊 mondjuk néha-néha megakadt 😊
Remélem neten keresztül is lehet majd nyomni, és akkor melóból tolhatjuk 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

benőmenő
Én most ballagtam, csak a szóbelikre kell készülni.
Én is használom 😊 Ki se bírnám nélküle 😄
MerlinW
Ezért használunk AutoHotKey-t Azzal nincs delay😊

[merlinw.org]

Mikor megjelent a game én kivettem 2 napot, utána meg hétvége jött <#idiota>
Fogok venni amúgy egyet hamarosan. Bill+egérrel ez nehézkes...kontrolleren nincs delay, jobban érezni a futást is, könnyebben váltogatok ide-oda...kényelmesebb úgy a parry meg minden.
Tinman
Itt rohadok melóhelyen, ráadásul üresjárat van, ami meló volt már megcsináltam, otthon meg várna a DaS 2. Lehet holnap szabin leszek, nehogy már csak nektek legyen jó :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
én is ráérek tolni,smelter démont most öltem 😄
Tinman
Ugye!

Hidd el jó is az, amikor 106 centin (2 méterre a kijelzõtõl) ágyból fekve gamelsz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sajnos de...😞 Na viszont ilyenkor tényleg elkéne egy kontroller és ágyból nyomni 😊
Tinman
Akkor nem is vagy igazi beteg :-D

Várd meg amíg Straid-el és Ornifex-el is tudsz kereskedni, utána ha egyik sem ajánl értük semmi csábítót nyugodtan nyomd el 😊
Próbáld ki azt, hogy 2 kézre fogod és nekifutásból támadsz 😊 Na az odaver szépen 😄 Az elsõ karimat +10 Magic Zweihanderrel nyomtam végig, nem sok minden állt meg elõttem.
Én pl. ma betegen vagyok itthon, így ma meló és edzés is kilõve, egész nap a Dark Souls-t fogom csapatni kb...<#idiota>
Myselor
én elhasználtam ng+ban is csak 1-2 fegyvert szedtem ki.a bow a legjobb másik nem nagyon éri meg 😊
Tinman
Bent vannak az inventoryban :-)

Másikra: Végül is így is lehet vele taktikázni, mert nyomsz egy erõs támadást, és utána rögtön egy könnyût, megint erõset, így nem fogja azt a béna mozdulatot végezni. Persze az is elég, ha csak 1mm-t odébb lépsz az erõs támadás után, a 2. akkor is normál letaglózós lesz.

Tinman
Beszarás... ti nem dolgoztok? Esetleg suli? ^^

Laza
Ti mit csináltatok a baromi sok boss lélekkel a játék vége felé?
Eddig csak egy boss weapont szedtem ki 😊

Felhasználtátok, vagy mindet becseréltétek?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Itt már tudni kell használni ezeket a fegyókat, nem olyan overpower, mint az elsõ részben ... de ez szerintem normális 😊
Összefutottam már olyannal pvp-ben, akinél valami óriási nagy göcsörtös, széles kard volt két kézre fogva, és úgy gurulgatott és abból támadott folyamatosan, hogy kvázi menekülni kellett elõle 😊

Myselor
na iron keepben vagyok mágussal😊
Tinman
<#rinya>

benőmenő
Én mit mondjak, amikor direkt Guts névvel indítottam karit, aztán láttam, hogy az utolsó hollow szoldzsa is simán elgurul a heavy attack elõl 😄
Tinman
Én nem értem miért kellett elbaxni az Ultra Greatswordök-nél a 2. számú nehéz támadást. Megfordul a kari (hátat fordít) és úgy lendíti meg az ellenféltõl eltávolodva a kardot. Nem csoda, hogy 10-bõl 6x luftot ütsz, mert ha nem vagy a szájában el nem találod. Vicc!

Tegnap próbálkoztam újra Ultra Gratswordök-kel, de rakást szar az egész. PvP-ben, ha azzal jönnek ellenem már borítékolom a gyõzelmet. Sok backstab kiosztását realizálom ilyenkor és nem, nem örülök -.-

Laza
Kedvenc pajzsom, egyszerûen nincs alternatívája a normál méretû kategóriában ... sõt, még a great shieldek között is alig van hasonló, az is 2x nehezebb 😊
100%-os fizikai védelem, nagyon jó minden elementálra, és a stabilitása is a legjobb ... és nagyon hamar hozzá lehet jutni, a játék elején ki lehet ütni a Tower of Flame felé.

Laza
Nem szépségverseny ez ... bár a cél a világbéke <#nyes>

wantonly
Viszont azt nézem így Life Ring+2 nélkül alig több a HP-d, mint az enyém. 1841 vs 1918. 😊

De még gyúrok rá, 30-ig minimum felviszem.

Azt a pajzsot én is sokáig használtam, fel is kovácsoltam maximumra, de az újrapontozás után már nincs elég strength-em hozzá, viszont 100 fizikai és elég jó elementál védelme volt. 😊
Lunki88
Én 154-es vagyok de 2x ennyi soul memory-m van. Ezért is nem tudunk pvp-zni, úgyhogy haladhatnál. 😊
Tinman
A durability gyûrût könnyû kiváltani: Másik fegyó, ami persze lehet ugyan olyan is :-) Pont este gondolkodtam rajta, hogy kb. 3 másik u.i. kardra van alapanyagom, nem is értem mit szenvedek durability-vel :-D

Covenantos gyûrû csak akkor van rajtam, ha PvP-zek, akkor is az elején rögtön le lehet cserélni ;-)

Myselor
csúnya vagy <#idiota>
benőmenő
Nekem ott a convenantos ring, a stamina regen gyûrû, mellé a bindig és a brace knuckle, hogy ne törjön a kard, mint a ropi.
Ha már kell attunament slot, vagy vmi extra védelem gyûrû, akkor legkönnyebben a bindingtól szabadulok meg, pont azért, mert az ember lubickol az effigy-ben.
wantonly
Elszomorító ezt olvasni, tapasztalni, pedig milyen jól indult. 😞
Laza
Háát, nekem jelenleg így áll a karakterem, pedig csak 152-es 😊

De én már egyáltalán nem használom a Ring of Life-ot, és a Binding gyûrût is csak akkor, ha nagyon muszáj 😊
Nálad nem csoda, hogy még kell 😊

Egyébként nincs 50 Efym, csak kb 40+pár 😊
De ha nagyon kell lehet farmolászni.

Jelenleg a PVP-hez nem is kell, mert a Bell Keepersnél hollowban is megy az invadelés 😊

Tinman
1 dolcsiért se fogom beszerezni. Soha többé nem akarok a Wotn-t újra tolni.
Az új részt azért majd letolom, ha bundle része lesz de rettegek tõle... ezek durván rámentek a rókára.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Not to mention that those `NEW` undead lizardmen are just copy/paste units from Red sands mod for CW.
NEW locations, as in they opened whole Demonis as in original game the Legend.
NEW unit creature skill system, also taken from red sands mod.
As far as I can see, only new thing here are cold elves (same models as old elves, with different talents of course), and maybe couple items/quests.
All in all done by 3-4 people over new year holidays for easy gold coins inflow from fans of this great franchise.
But if my predictions are true, this could easily be last time they take money from true KB players, and lose all future purchases

Betonkemény!

Tinman
Én ezt nem értem... NG+-ról beszéltek?

A játék kb. elsõ 10%-ban még valóban voltak ilyen gondjaim, de pl. Soldier's Ringet se hordom, meg a Souls Protection-t se. Szóval simán marad 1 hely mindig a 75%-os ringnek.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a Bossok nagy része elég röhejes, ellenben a környezõ világban tudnak durva helyzetek lenni. SOKKAL durvábbak.

Porsuer, Smelter, Gargoyles... ezek korrekt bossok voltak, élvezetes harcot hoztak. A többi? Hát izé... kis gatyában szoktam õket leverni és nem, nem fogadom el, hogy én vagyok gyakorlott... kazuárabb lett a cucc és kész.

wantonly
Pláne ennyi pénzért. Én is kihagyom és most nem is lenne hangulatom hozzá.

De láttad az "új" rókabõrt is, nem? Lesz benne néhány új egység és új map, ennyi. 😊
Lunki88
Egy igazi férfinek nem is kell több 25-nél. 😄
Tinman
Bazz most nézem, akciós a KB: Wotn Fire and Ice DLC, de tényleg full elõrõl kezdeti veled a játékot. Pénzért se.
ez pedig zöldben[/grey]

wantonly
Na látod. 😄
benőmenő
Azért bossok elõtt én is szívesen lecserélem a binding gyûrût valami másra. Sokszor az a kicsi döntheti el, hogy te gyõzöl, vagy mehetsz vissza a tábortûzhöz.
De egyet értek, amúgy sok jelentõsége nincs, biztos van vagy 30 nekem is potyára.
Az meg, hogy nem lehet végtelen mennyiségbe venni, az annyira nem gáz, mert elég sokféle mob dobálja, ha valaki híján lenne.
Tinman
Jah, hogy 25-ös VGR-od van 167-es szinten, így már értem miért számít neked az a 25% :-D

wantonly
Ha már halott a BOSS, akkor lehet 0 stamina, 10 életem. 😊
wantonly
Jelenleg így áll a karakterem.

Már nagyon közel vagyok a végéhez szerintem. Viszont átdolgoztam a karakterem, ugyanis rájöttem, hogy az only miracle + strength cleric nem túl nyerõ önmagában, így rágyúrtam némi IQ-ra. Túl lassú sajnos a lightning spear, PvP-ben használhatatlan, de PvE-ben is lehet vele szívni, annak ellenére, hogy erõs. Szuper dolgok vannak a hex varázslatok között is, hogy a többit már ne is említsem. A pyromágiákat még nem is néztem.

Annyi kiaknázatlan dolog van még, hogy azt se tudom, hogy menjek majd NG+-ba vagy kezdjem újra.
Tinman
Az már régen rossz, ha ott állsz 0 staminával és 25% vagy alatti élettel :-/

Persze mindenki másképp csinálja, ez benne a szép.