Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó játékot! 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én még folytatom tovább a játékot, ugyanúgy lehet még tovább játszani, miután befejezted és mint lehetõséget felajánlja az NG+-t. De van még néhány kihagyott dolog, covenant, amit még szeretnék teljesíteni elõtte. Nincs hova sietni. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én még Shrine of Amana-ban vagyok. Ma nem is tudtam vele játszani sajnos. Tegnap toltam vele utoljára. Lehet holnap se tudok majd. De próbálom minél elõbb folytatni. 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem neten keresztül is lehet majd nyomni, és akkor melóból tolhatjuk 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hidd el jó is az, amikor 106 centin (2 méterre a kijelzõtõl) ágyból fekve gamelsz :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másikra: Végül is így is lehet vele taktikázni, mert nyomsz egy erõs támadást, és utána rögtön egy könnyût, megint erõset, így nem fogja azt a béna mozdulatot végezni. Persze az is elég, ha csak 1mm-t odébb lépsz az erõs támadás után, a 2. akkor is normál letaglózós lesz.
Eddig csak egy boss weapont szedtem ki 😊
Felhasználtátok, vagy mindet becseréltétek?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Összefutottam már olyannal pvp-ben, akinél valami óriási nagy göcsörtös, széles kard volt két kézre fogva, és úgy gurulgatott és abból támadott folyamatosan, hogy kvázi menekülni kellett elõle 😊
Tegnap próbálkoztam újra Ultra Gratswordök-kel, de rakást szar az egész. PvP-ben, ha azzal jönnek ellenem már borítékolom a gyõzelmet. Sok backstab kiosztását realizálom ilyenkor és nem, nem örülök -.-
100%-os fizikai védelem, nagyon jó minden elementálra, és a stabilitása is a legjobb ... és nagyon hamar hozzá lehet jutni, a játék elején ki lehet ütni a Tower of Flame felé.
De még gyúrok rá, 30-ig minimum felviszem.
Azt a pajzsot én is sokáig használtam, fel is kovácsoltam maximumra, de az újrapontozás után már nincs elég strength-em hozzá, viszont 100 fizikai és elég jó elementál védelme volt. 😊
Covenantos gyûrû csak akkor van rajtam, ha PvP-zek, akkor is az elején rögtön le lehet cserélni ;-)
Ha már kell attunament slot, vagy vmi extra védelem gyûrû, akkor legkönnyebben a bindingtól szabadulok meg, pont azért, mert az ember lubickol az effigy-ben.
De én már egyáltalán nem használom a Ring of Life-ot, és a Binding gyûrût is csak akkor, ha nagyon muszáj 😊
Nálad nem csoda, hogy még kell 😊
Egyébként nincs 50 Efym, csak kb 40+pár 😊
De ha nagyon kell lehet farmolászni.
Jelenleg a PVP-hez nem is kell, mert a Bell Keepersnél hollowban is megy az invadelés 😊
Az új részt azért majd letolom, ha bundle része lesz de rettegek tõle... ezek durván rámentek a rókára.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Not to mention that those `NEW` undead lizardmen are just copy/paste units from Red sands mod for CW.
NEW locations, as in they opened whole Demonis as in original game the Legend.
NEW unit creature skill system, also taken from red sands mod.
As far as I can see, only new thing here are cold elves (same models as old elves, with different talents of course), and maybe couple items/quests.
All in all done by 3-4 people over new year holidays for easy gold coins inflow from fans of this great franchise.
But if my predictions are true, this could easily be last time they take money from true KB players, and lose all future purchases
Betonkemény!
A játék kb. elsõ 10%-ban még valóban voltak ilyen gondjaim, de pl. Soldier's Ringet se hordom, meg a Souls Protection-t se. Szóval simán marad 1 hely mindig a 75%-os ringnek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Bossok nagy része elég röhejes, ellenben a környezõ világban tudnak durva helyzetek lenni. SOKKAL durvábbak.
Porsuer, Smelter, Gargoyles... ezek korrekt bossok voltak, élvezetes harcot hoztak. A többi? Hát izé... kis gatyában szoktam õket leverni és nem, nem fogadom el, hogy én vagyok gyakorlott... kazuárabb lett a cucc és kész.
De láttad az "új" rókabõrt is, nem? Lesz benne néhány új egység és új map, ennyi. 😊
ez pedig zöldben[/grey]
De egyet értek, amúgy sok jelentõsége nincs, biztos van vagy 30 nekem is potyára.
Az meg, hogy nem lehet végtelen mennyiségbe venni, az annyira nem gáz, mert elég sokféle mob dobálja, ha valaki híján lenne.
Már nagyon közel vagyok a végéhez szerintem. Viszont átdolgoztam a karakterem, ugyanis rájöttem, hogy az only miracle + strength cleric nem túl nyerõ önmagában, így rágyúrtam némi IQ-ra. Túl lassú sajnos a lightning spear, PvP-ben használhatatlan, de PvE-ben is lehet vele szívni, annak ellenére, hogy erõs. Szuper dolgok vannak a hex varázslatok között is, hogy a többit már ne is említsem. A pyromágiákat még nem is néztem.
Annyi kiaknázatlan dolog van még, hogy azt se tudom, hogy menjek majd NG+-ba vagy kezdjem újra.