Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Parasite Eve 2, best game EVER!
60FPS - enemies move at 2x speed
120FPS - enemies kill you the instant you see them
240FPS - nashandra warps to things betwixt and kills you
A Wrath of the Gods-hoz 150 gyõzelem kell, ami elég soknak tûnik. Ráadásul az arénába való belépéshez kell Token of Fidelity, amit másoknak segédkezésben lehet szerezni, de így fél év mire megszerzem ezt a miracle-t. Ha pedig beidézne a Way of the Blue tagok védelmében, akkor ahhoz emberi alakban kellene folyamatosan lenni? Nekem ez így elég esélytelennek tûnik. Akkor már inkább az NG++. 😄
Már 3-4 covenantot kimaxoltam, de ennél a rank 3-hoz 500 gyõzelem a követelmény. 😮
Pedig jó dolog az, ha a felvételt észre sem veszed játék közben, majd amikor rögzíted belövöd úgy, hogy legyen meg a 30 frém, mert mire youtbobra kerül úgy is annyi lesz a videó.
Én úgy emlékszem 7-8 elég volt és megfeküdt Nashandra.
Ennél csak a Guardian Dragon volt kiábrándítóbb. Amikor megláttam, azt hittem most szívni fogok, erre néhány spear után meghalt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A Divine Divinity nagy kedvencem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
- A csávó annyira ugrabugrált körülöttem Iron Keep-ben, hogy beugrott a lávába.
- Meztelen karakter, fegyver nélkül ököllel, csak valami kalap és kesztyû volt rajta talán... Levert. 😄
- Minden sebesülés után Estus-t ivó gyerek. Béke poraira. 😄
- Varázslatokkal, italokkal rákészülõk a harcra, akik aztán egy lövéstõl halnak... 😊
Aztán vannak, akik simán legyõznek, azok nem annyira viccesek. 😊
És azt a miracle-t sem olyan egyszerû megszerezni.
[merlinw.org]
Sokszor annyira meglepõdök, hogy azt se tudom, hogy most én is igyak vagy utána rohanjak.
Ha te vagy az invader - tehát megszakítod valakinek a játékmenetét (vagy fordítva), olyankor elfogadható, hogy a host iszik. Covenant párbajokban viszont már nem nagyon.
[merlinw.org]
Az egyik ürgének alig maradt látható élete már, erre töbször(!) hátraszaladt az Iron Keep bonfire-hez Estus-t inni, én meg persze, hogy a korlátot vagy mit ütöttem, és megúszta.
Már írtam, hogy a múlt héten töröltem a játékot / kellett a hely a wolfensteinnek...<#idiota>#idiota> / majd késöbb a nyáron ha már a többi elmaradt játékkal végeztem újra elöveszem.
A kari deprivednek indult és most már lv260-on gyak minden kategoriában megállja a helyét.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R