Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még csak Earthen Peakben vagyok...😄 Hányszor haltál meg? Nézd meg offline módban a táblán és tegyél ki képet😊 Megöltél minden bosst? Ancient Dragon, Darklurker stb. is megvolt?
Myselor
na végére értem én is mágussal.sokkal könyebb volt minden téren nashandra is egy poén volt xd tetszett nagyon 😊
wantonly
Vért izzadtam ott. De, ha egyszer túljutsz rajtuk, jöhet a bosszú! Hátulról elkapod õket. 😊
wantonly
Azt tudom, bár még egyszer sem idézett be a játék segítségként, ellenben ilyenkor több invader támadott be engem is. A Cracked Blue Eye Orb-al é is tudok invadelni (elvileg azt is számolja), de abból sincs végtelen mennyiség. Emberi formában meg nem mindig vagyok, szóval mire ezekbõl összejön a 150 gyõzelem, addig végigjátszom kb. még egyszer. Szóval nem egyszerû út ez sem - számomra.
MerlinW
Mágusként is szopás ne aggódj😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hordod a Guardian's Seal gyûrût emberi formában és a Way of the Blue tagok megidéznek segítségként, ha invade-elik õket. Wiki

[merlinw.org]

Myselor
lassan a végére érek te hol jársz zozo a mágussal?😊
MIért ellenzed ennyire? Akkor használj számszeríjat😊 Melyik harcos nem bírt legalább alapszinten bánni a számszeríjjal?
Shrine of Amana tényleg nagy szopás only meele-ben. De nem érdekel, akkor sem használok íjat. >.<

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Szerintem ott a lag miatt ugyan mindegy 😄
Lunki88
Vajon pvp-ben is elõnye van annak aki 30 fps-el játszik ezek szerint?
Fpocok
Ez sajnos így van. Elkúrták... na talán majd harmadikra sikerül 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Nyilván, ha lassabb az animáció, több idõd van eltalálni a parry window-t, vagy azt a pillanatot, amikor átgurulhatsz a támadásokon.
Lunki88
Ezen a kommenten még most is röhögök. 😄D

60FPS - enemies move at 2x speed
120FPS - enemies kill you the instant you see them
240FPS - nashandra warps to things betwixt and kills you
Lunki88
Igen ezt én is láttam már. Állítólag ezt a játékot 30 fps-re tervezték eredetileg csak pc-n gondolom mindenki elvárta hogy több legyen ezért lett 60. Ha msi afterburner-el lekorlátozod 30 fps-re akkor könnyebb elgurulni a támadások elõl, sõt még a parry is könnyebb lesz sokak szerint.
benőmenő
A konzolosok easy módban nyomják lol!
wantonly
Ez a Blue Sentinels covenant, hogy mûködik pontosan?

A Wrath of the Gods-hoz 150 gyõzelem kell, ami elég soknak tûnik. Ráadásul az arénába való belépéshez kell Token of Fidelity, amit másoknak segédkezésben lehet szerezni, de így fél év mire megszerzem ezt a miracle-t. Ha pedig beidézne a Way of the Blue tagok védelmében, akkor ahhoz emberi alakban kellene folyamatosan lenni? Nekem ez így elég esélytelennek tûnik. Akkor már inkább az NG++. 😄

Már 3-4 covenantot kimaxoltam, de ennél a rank 3-hoz 500 gyõzelem a követelmény. 😮
Myselor
eléggé fostam a dragonriderektõl elsõre megvoltak nagyon durvákat sebeztem rájuk lightingal te jóég xd
Fpocok
De persze elõtte belépsz hozzájuk és akkor kapod a coinokat. Sikeres bossok után.

Myselor
jah oké értem kösz😊
Fpocok
Heirs of the Sun az nem PVP, hanem coop. Elmész az egyik boss elé, én pl a skorpiónál csináltam, és egy délelõtt csinálsz 30 coop boss fightot. Az nem nehéz.

Myselor
jah ,akkor gondolom a legkeményebb spelleket csak így lehet megszerezni covenantokkal 😊 medál meg pvpbõl esik
wantonly
A Heirs of the Sun covenant adja 30 medál után.
Myselor
sunlightot honnan szereztél?😊
benőmenő
Igen, a demo felvételt én is hiányolom, de már a CoD-okból is kihagyják 😞
Pedig jó dolog az, ha a felvételt észre sem veszed játék közben, majd amikor rögzíted belövöd úgy, hogy legyen meg a 30 frém, mert mire youtbobra kerül úgy is annyi lesz a videó.
MerlinW
Guardian Dragon 2 Soul Geyser-tõl feküdt. Fel sem tudott állni😊

[merlinw.org]

wantonly
Olyan sokat beledobtál? 😊

Én úgy emlékszem 7-8 elég volt és megfeküdt Nashandra.

Ennél csak a Guardian Dragon volt kiábrándítóbb. Amikor megláttam, azt hittem most szívni fogok, erre néhány spear után meghalt.
MerlinW
Tudod mi a csíter módja a lovacskának? Pont nemrég próbáltam ki. Kipucolod a sámánokat, csontikat, beállsz egy beugróba és lövöldözöd mérgezett nyíllal, mikor elgurul melletted😊 A végén szerencsétlen nem tudja átugrani a szakadékot és ott kaparja a sziklát tehetetlenül. Ekkor segítesz neki leesni és kész😊

[merlinw.org]

MerlinW
No, varázslatos lóval is végigjátszottam. Szegény Nashandra... 5 sunlight és 10 great lightning spear-t bírt😊 A Kingship-es Giant elfeküdt az 5 Sunlight-tól😊

[merlinw.org]

wantonly
Nem is tudtam, hogy meg lehet nézni... Köszi!
Fpocok
Steamben meg lehet nézni, kik azok, akikkel utoljára játszottál. Felveszed barátnak és írsz neki. Nyilván nem olyan könnyû, mint régen, de megoldható. Én így köszöntem meg egy srácnak, hogy segített a lovacskánál. Már majdnem sírtam, annyiszor meghaltam, de akkor jött õ. Black.

Laza
Ha szeretitek a jó kis RPG-ket, akkor Humbe Weekly Bundle-ban Divine Divinity és Beyond Divinity akár 1$-ért !!! 😊

A Divine Divinity nagy kedvencem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Nem nehéz az, rank 2 a blue-ban, vagy Drangelicben megveheted a szellemtõl, igaz utóbbihoz NG++ kell.

[merlinw.org]

MerlinW
PC-n nem tudsz írni😊

[merlinw.org]

wantonly
Kár, hogy nem tudok akadás nélkül játékmenetet felvenni, olyan poénos PvP szituációk vannak.

- A csávó annyira ugrabugrált körülöttem Iron Keep-ben, hogy beugrott a lávába.
- Meztelen karakter, fegyver nélkül ököllel, csak valami kalap és kesztyû volt rajta talán... Levert. 😄
- Minden sebesülés után Estus-t ivó gyerek. Béke poraira. 😄
- Varázslatokkal, italokkal rákészülõk a harcra, akik aztán egy lövéstõl halnak... 😊

Aztán vannak, akik simán legyõznek, azok nem annyira viccesek. 😊
Lunki88
Én egyébként a dueleket mostanában mindig úgy kezdem hogy az ellenfél elõtt megiszom az összes estusomat hogy megmutassam milyen becsületes vagyok. 😊 Volt aki felvett utána és megköszönte hogy ilyen fair módon játszom, de olyan is akadt aki egy backstab lehetõséget látott ebben is...
wantonly
Vicces, de azért ezt a build nem lehet túl életképes. 😊

És azt a miracle-t sem olyan egyszerû megszerezni.
Lunki88
Hát ez kemény, lehet én is csinálok egy ilyen buildet magamnak. 😄
Ez teljesen így van, ne igyál a kovenant párbajokban akkor sem, ha Ö iszik (én sem ittam), inkább írd meg neki, h. ez itt nem etikus... sõt már többen megkérdõjelezték a great magic barrier használatát is...
Szívesen be summingoltalak volna magamhoz, aztán együtt aprítottuk volna a dark és a grey invédereket a bell kovenantban... :-)
MerlinW
Azt csináld amit az ellenfeled😊 Amit neki szabad, azt neked is😊 Ha te is iszol, mellé roppants el egy radiant-ot is, hogy jó legyen neked😊

[merlinw.org]

wantonly
Én is így gondoltam, de pont covenant párbajokban csinálják.
Sokszor annyira meglepõdök, hogy azt se tudom, hogy most én is igyak vagy utána rohanjak.
Éreztem, h. erõs vagy...
MerlinW
Nem etikus, tehát ne te igyál elõször😊 Ha az ellenfél iszik, akkor te is ihatsz, egyébként nem illik.
Ha te vagy az invader - tehát megszakítod valakinek a játékmenetét (vagy fordítva), olyankor elfogadható, hogy a host iszik. Covenant párbajokban viszont már nem nagyon.

[merlinw.org]

wantonly
Ha PvP van szabad/illik használni az Estus flask-et? Én józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy nem. Már több alkalommal futok bele olyan egyénbe, akinek leveszem az életét, majd hátraszalad gyógyulni... Már a Diablo-ban is úgy volt, hogy nem szabadott gyógyitalt használni, aki ezt csinálta azt kinyírták a többiek. De itt minden második ember ezt csinálja. Heal Miracle-s az oké természetesen, de olyat meg senki nem használ.

Az egyik ürgének alig maradt látható élete már, erre töbször(!) hátraszaladt az Iron Keep bonfire-hez Estus-t inni, én meg persze, hogy a korlátot vagy mit ütöttem, és megúszta.
wedge31
Pc-n vagyok.
Már írtam, hogy a múlt héten töröltem a játékot / kellett a hely a wolfensteinnek...<#idiota> / majd késöbb a nyáron ha már a többi elmaradt játékkal végeztem újra elöveszem.
A kari deprivednek indult és most már lv260-on gyak minden kategoriában megállja a helyét.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gerey
Mindenképp, de elõbb ezt fejezem be, ha már elkezdtem. 😄 Elleszek velük a nyáron. Talán most már több idõm is lesz. 😊

Wedge, milyen szinten vagy, milyen a karid felépítése, most hol játszol a játékban, esetleg PS3-on vagy, mert akkor talizhatnánk valahol a játékban... ?
Igazán nincs mit. Aztán kijátszani ezt is! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

gerey
Köszi épp egy ilyen akcióra vártam. 😄