Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De amúgy nem mindegy, ha 2 nap múlva úgyis újra kezded? <#nyes>
Attól függ...nekem a Zweihander nagyon bejött maxra húzva...darabol. Nem annyira jó mint az elsõ részben, de itt se rossz 😊 Ahogy néztem a Smelter sword sem rossz...vagy próbáld a King's Swordot, ha NG+ra kell, annak A-s skálázódása van erõre.
Myselor
jah értem akkor csak sokszor újra kezdted 😄
Fpocok
1
1
😄
Szeretnék felkészülni, hogy NG+ alatt más buildbe megyek. Melyik a legjobb GS/UGS?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ezekbõl potyog bõven annyi, mint a szemét... valami 15 slab körül járok, én már nem is számolom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
hányszor vitted már végig?és hány karid van ? 😄
Fpocok
Következõ karim megint egy igazi férfi build lesz. Melyik a legjobb greatsword/ultragretsword?

Tinman
Ugh... ma egyszerre beletoltam a játékba olyan 7-8 órát. Kicsit zombinak érzem magam.

Shrine of Amana, de egy irritáló hely. Szép-szép, vigyáztam én mindig, de így is vagy 3x is belesétáltam a mély vízbe. Demon Song szerintem baromi egyedi boss volt! Ok-ok, nem tudott sok trükköt, de az ötlet az totális elmebajra utal... tetszett :-D Mondjuk 2x lenyomott, mert alábecsültem.

Velstadt elsõre meglett, persze elõnyben voltam, mert õ meg szvsz a DeS-os Penetrator újragondolása.

Fejlesztgettem a karim, most már 2 spell slotos knight vagyok (cast light és a magic weapon varázslatokat nagyon akartam), csak úgy hobbiból +10-es Pyro kesztyûm is van S-es stat-al, de hogy õszinte legyek kizárólag a Flesh Sweat-et használtam Iron Keepben a többi engem nem érdekel, de ha maradt lelkem mindig arra költöttem, mert annak az upgradejéhez kevés kell.

NA DE! Elkezdtem a cast light varázslaton felbátorodva a darkos covenant feladatait. Na ott aztán van harc baxa meg!

Elvittem egészen a boss-ig, de már annyira elfáradtam, hogy kezdett kínos lenni amit mûvelek, elcsesztem ott 3 effigy-t (maradt még cirka 42 :-D), aztán kikapcs, már ennyi.

Különben ez a darkos covenantos téma is pontosan egy olyan Dark Souls-os elem, melytõl jobb lesz a játék. Kemény ellenfelek, húzós pályatervezés (sötétség, lyukak), kis helyen lenyomandó néha TÖMEGES harc.

Aztán ugye ott volt a rat covenantos 2 pálya, meg a hozzá tartozó dolgok, az is nagyon tetszett.

Egy valamit utálok a játékba... azt a qrva Fire lizard pit-et. Fúúúúúú<#wow3> Azok a köcsög gyíkok a méretükhöz képest irreálisan gyorsak és ha nincs fent a pajzs, úgy one hitelnek, mint a huzat. Nem is a tüzes támadásuk a vészes, mert az kikerülhetõ, de amikor teljes testtel tolják és be van éppen lockolva, na az gáz. Lenyomtam pár napja azt a részt is, de az frusztrált, irritált, nem szerettem -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Iron Keep után végtelen titanite, 10 large, Drangelic után végtelen large, 10 chunk, Nashandra után végtelen chunk, 3 slab. Végtelen Large-ot a másik kovács korábban ad, ott nem tudom mi a trigger.

[merlinw.org]

MerlinW
De és nem is keveset. A nagyobb speckó kardok 4-5 nagy ütéstõl bomlanak.

[merlinw.org]

Bocsi 😞 Nem akartam spoilerezni...<#worship> Szerencsére nevekbõl nem sokat tudsz meg 😊
Lunki88
Hehe, jó kis rajz ez. 😊 Amúgy elég durva hogy arra sem emlékszik hogy a kovács az apja. Mondjuk Lucatiel is egyre inkább kezdte elveszíteni önmagát. Kíváncsi lennék vele mi történik miután nem látjuk újra többet.
Solid Snake
Kik is ezek? <#vigyor5>
Myselor
pursuer smelter demon 😄
Smelter Demon, Gargoyleok, Chariot, Royal Rat Authority, Pursuer, Ancient Dragon, Darklurker? Ezekbõl melyik volt meg?😄
Akkor nem érvényes 😄 Azonnal telefonálok a From Softwarenek, hogy a 3. részbe ne tegyenek ilyen lehetõségeket...<#phone> <#eplus2>
Myselor
pontosan ,leöltem a lost sinnert,és még párszor az old iron kinget 😄 de majd megcsinálom a többit is csak most így ovlt jó 😄
gerey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ez így nem jó...azt hittem úgy toljuk le a mágust is, hogy mindent felveszünk és mindenkit megölünk...😄 Hát mit mûveltél te 17 óra alatt végigrohantál mindenen? <#vigyor1> Azt csináltad fogadjunk, hogy az Old Iron Kinget ölted meg vagy 3-4 x és a Rottennél nem is jártál 😄 Asszem lehet ilyet csinálni nem? Szóval teljesen mindegy hogyan, de meg kell szerezni 4 great soult, de az lehet 4 ugyanolyan is...<#boxer>
Myselor
grat 😄 õszintén én a verembe le se mentem ám 😄 de lefogok kell a giantoktol a kulcs,és a staff és még hozzá lévõ chime😊
Szerencsére nincs szétszórva, általában a játék elsõ 2/3-ában lévõket cseréli be Straid, a többit Ornifex de vannak kivételek.
Haladok, haladok 😊 Megöltem Mythát is elsõre és Iron Keepbe értem, de innen húzok is el, mert a Smelter Demon még tuti széttépne vagy 20x...inkább megyek le a verembe 😊 Kb. 20 halálnál tartok, és kb. 20 óránál. Legalább 45 percet farmoltam Earthen Peakben a vörös ruhás picsákat mire a teljes set meglett...<#gonosz3>
Fpocok
Kössz.
Amúgy rá gondoltam:

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El kell menni Harvest valley-be és beszélni vele.
Fpocok
Igen.

Ha mondjuk egy kard speckóját használom, akkor nem vesz le a durabilitybõl, mint az egyben, ugye?

benőmenő
A kovács lányára gondolsz? (kövek, kövek mindenütt lol)
Fpocok
X boss lélekért ugye néha tudok venni többféle cuccot is... de a több cucc mindig egy vendornál van ugye? Nincs szétszórva a kettõ között, ugye?

Myselor
milyen bögyös macát?😄
Fpocok
Hogy tudom unlockolni a bögyös macát? Elsõ végigjátszáskor jött bigyulába, de most nincs ott. Help pls, mindjárt a végére érek és akarok venni tõle.

Myselor
én nem is tudtam hogy van ilyen,és most kinevethettek de azthittem az estus flask és korlátozott ezért a lifegemeket elnyomtam,és minden szart elhasználtam és inkább kezdtem újat 😊
Fpocok
Soul vesselt csak a kazuárok használnak. A prok teljesen újat kezdenek 😄

wantonly
Viszont szerencsére nem muszáj teljesen újrakezdeni, ha az ember elrontja, mert egy Soul Vessel-el újra lehet osztani az összes pontot...

Persze az alapkaszt megmarad és amit nyersanyagot felhasználtam azt buktam, de azért nem kell kukáznom a karimat. 😊
Myselor
köszi 😊
Myselor
hát elsõ végigjátszáskor vagy közel 300 halálom volt,2 karit elbasztam úgymond,akkor ismerkedtem a játékkal az elején szerencsétlenkedtem a giant forestben.aztán indítottam egy újat és azzal végig is vittem 😊
Tinman
<#eljen><#worship>

benőmenő
Még elsõ végigjátszásnál tartok earthen peaken és 187 halál <#idiota>
Sokat számít, ha az ember nem használ guide-ot és legelsõ karit használ.
Az egyben vagy 5 karaktert indítottam, mire végigvittem, illetve gyakran nyúltam Tinman végigjátszásához, így mire azt végigvittem hetven valahány halálnál jártam csak.
Myselor
nem baj az,én én is majd lehet kitérek rájuk most csak azt csináltam meg amihez volt kedvem.😊)
Fpocok
Nekem azzal volt bajom, hogy megöljem a sámánokat és a csontikat. Maga a boss nem nehéz.

Én most tartok 15 halálnál, de nekem több lesz a végére mint neked valszeg, mert én mindent felfedezek itt is és minden bosst megölök 😊
Myselor
pedig tényleg annyi <#gonosz1>
Solid Snake
Kamu az egész tuti photoshop, ez igazából 128 halál. <#vigyor>
Myselor
2x végigvittem már elõtte,mágussal azért sokkal könyebb volt,nyugi az elsõ karakteremmel nekem is megvolt annyi 😄
wantonly
28 halál? Ezt, hogy? 😮

Én vagy 200+ alkalommal haltam meg...
Miért ellenzem ennyire? Challenge. 😉

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
értem majd rakd be te is azért a karaktered meg hogy hány halálod volt 😊
Én mindent megcsinálok most is 😊 Kb. most tarthatok 17 óránál 😄 ÉS még csak Earthen Peak...
Myselor
17 óra volt most.de kimaradtak még dolgok majd még megcsinálom 😊
Király 😊 Szép volt, na még öld meg õket is 😄 Komoly kari lett 😉
Myselor
nem minden bosst azokat még nem,nemtudom hogy megfogom e,jó volt ez így,am tessék 😊 és a másik kép is újra:

Myselor
kicsit túl fejlõdtem nem volt ellenfél a villámot senki se szereti,hehe😊
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t35.0-12/10377959_796030147075386_1691943224_o.jpg?oh=8b0fbba7da90cc2f2fd632ba2210d568&oe=53818A21&__gda__=1400988708_9592199a5f213418024c2a9cef4d2f41