Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1
😄
Szeretnék felkészülni, hogy NG+ alatt más buildbe megyek. Melyik a legjobb GS/UGS?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Shrine of Amana, de egy irritáló hely. Szép-szép, vigyáztam én mindig, de így is vagy 3x is belesétáltam a mély vízbe. Demon Song szerintem baromi egyedi boss volt! Ok-ok, nem tudott sok trükköt, de az ötlet az totális elmebajra utal... tetszett :-D Mondjuk 2x lenyomott, mert alábecsültem.
Velstadt elsõre meglett, persze elõnyben voltam, mert õ meg szvsz a DeS-os Penetrator újragondolása.
Fejlesztgettem a karim, most már 2 spell slotos knight vagyok (cast light és a magic weapon varázslatokat nagyon akartam), csak úgy hobbiból +10-es Pyro kesztyûm is van S-es stat-al, de hogy õszinte legyek kizárólag a Flesh Sweat-et használtam Iron Keepben a többi engem nem érdekel, de ha maradt lelkem mindig arra költöttem, mert annak az upgradejéhez kevés kell.
NA DE! Elkezdtem a cast light varázslaton felbátorodva a darkos covenant feladatait. Na ott aztán van harc baxa meg!
Elvittem egészen a boss-ig, de már annyira elfáradtam, hogy kezdett kínos lenni amit mûvelek, elcsesztem ott 3 effigy-t (maradt még cirka 42 :-D), aztán kikapcs, már ennyi.
Különben ez a darkos covenantos téma is pontosan egy olyan Dark Souls-os elem, melytõl jobb lesz a játék. Kemény ellenfelek, húzós pályatervezés (sötétség, lyukak), kis helyen lenyomandó néha TÖMEGES harc.
Aztán ugye ott volt a rat covenantos 2 pálya, meg a hozzá tartozó dolgok, az is nagyon tetszett.
Egy valamit utálok a játékba... azt a qrva Fire lizard pit-et. Fúúúúúú<#wow3>#wow3> Azok a köcsög gyíkok a méretükhöz képest irreálisan gyorsak és ha nincs fent a pajzs, úgy one hitelnek, mint a huzat. Nem is a tüzes támadásuk a vészes, mert az kikerülhetõ, de amikor teljes testtel tolják és be van éppen lockolva, na az gáz. Lenyomtam pár napja azt a részt is, de az frusztrált, irritált, nem szerettem -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Ha mondjuk egy kard speckóját használom, akkor nem vesz le a durabilitybõl, mint az egyben, ugye?
Persze az alapkaszt megmarad és amit nyersanyagot felhasználtam azt buktam, de azért nem kell kukáznom a karimat. 😊
Sokat számít, ha az ember nem használ guide-ot és legelsõ karit használ.
Az egyben vagy 5 karaktert indítottam, mire végigvittem, illetve gyakran nyúltam Tinman végigjátszásához, így mire azt végigvittem hetven valahány halálnál jártam csak.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R