Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meleevel nem probáltam, egyszer ijjal egyszer lighting spear-al intéztem el.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én már a vége felé mentem.
Spell-em van, ha akarok magic weapon és cast light is van. Pyro kesztyûm maxon, de pl. elnyomtam egy Great Fireballt az egyik kék fantomra és sebzek rajta 112-öt, miközben a kardommal 450-500 körül csapok rá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mind a 3 helyen már rég meggyújtottam a fáklyát, 2 hely totál kipucolva, Rank 2 meg is van, meg a 2 cucci is amit ezért kapsz.
Eztán jön ugye a boss. Nekem eddig 25-bõl, 25x mindig ott voltak a blue phantomok, és azt is próbáltam, hogy ha csak 1 is él és nem nyírtam ki a köd nem enged át a bosshoz, szóval itt nem mûködik az, hogy ha már tele van a tököd oda vezetõ úttal, akkor elrohansz, be a ködön és hajrá. Itt ez nem megy :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- relatív könnyen eljutok a boss-ig
- feléig leverem az életét, kettéválik és akkor onnantól kuka, mert a barlang 2 végébõl tolja mind a kettõ az áldást én meg, mint a táncos bohóc ugrálok el egy ideig, aztán persze viszlát
Van itt valaki, aki full melee-el leverte?
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezután jön a boss.
Nem ilyen a build-em :-/
Rony-t megnézem majd, hogy melee only, hogy a csába fogja lenyomni ezt a részt.
Én mondjuk távolról szedtem le õket, a Sunlight/Great Spear-t mindegyik szereti. 😄
Vagy 15-öt már ellõttem... baxa meg a 6 db. blue phantomot is le kell nyomni, MINDEN EGYES BOSS próbánál. A 15 próbából voltam a boss-nál 3x a több esetben nem mindig sikerült egyet kihúzni a 3-as blue phantom csoportból, így szétszedtek. Az egyik dupla hammerrel csapat, a másik közben erõs pyrot nyom, a 3. meg ilyen emit force-os hátralökõs lófaxt.
Eddigi LEGKEMÉNYEBB helyszín a játékban. Az összes többi egy mókavonat ehhez képest.
Én anno elõször úgy toltam végig a DeS-t, hogy nem értettem a World Tendency-t, aztán csodálkoztam, hogy holt u.a. a pálya miért egyre keményebb és keményebb, ha emberi alakban haltam meg ott.
Sikerül PS3-on elég alaposan játszanom szerintem, mert most vagyok a játék 80%-nál, de a tophyk 55%-a megvan (és még tuti jön hamarosan hozzá a végéig), pedig még utána se néztem, hogy mit kell csinálni :-)