Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Élvezd ki, a a játék legjobb bossa, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nagyon odakell figyelni merre szaladsz el és idõbe kell.nem nehéz csak van hogy egymás után 2x repül fel én ott szoptam meg 😄 de ma megöltem 3 próba után 😊
wantonly
Képtelen vagyok megölni az Ancient Dragon-t...

A neten olyan videók vannak, ahol ököllel leveri a csávó, szóval biztos rohadt könnyû, de nekem nem sikerül életben maradnom, az egész estém elcsesztem rá. Próbáltam segítséget behívni, de úgy sem.
Tinman
Visszaállt a kazuár DaS 2 rendje... Dragon Guardian elsõre. Az a helyszín... pazar! Még PS3-on is csak gyönyörködtem :-)

Amúgy közben átléptem a 100 óra gametime-ot és még szvsz 20 órára vagyok a végétõl. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Ez a Covetus demon megint mi volt <#zavart2>
Viszont Earthen peak érdekes hely. Kicsit Sen's fortress feeling. Csak itt kevesebb a mechanikus csapda, de van helyette poison, poison és még több poison. Viszont sokszor ugyan úgy fogalmam sincs épp hol vagyok, rohadt egy level design ez 😄
Myselor
ahha,köszi hát erre nem gondoltam <#idiota>
Delete gomb megnyomásával tudsz kitörölni a slotból.
Myselor
egy valamire nem jövök rá.nemtudok 2 slotos spellt berakni mert ugye televan a 10 slot,oké és hogy veszek ki egyet?😄 nem jövök rá csak lecserélni tudja,de rányomok egyre akkor nemtudok
Afe
Én is karddal akartam, de valahogy nem jött össze sehogy. Aztán meguntam a szenvedést, és felhúztam a varázslathoz szükséges statokat. A Last Giant bossnál, kb 10 perc alatt ki lehet szedni 1milla lelket, azzal gyorsan megvan.
Én mindig Shaded Woods felõl mentem Lurkerhez, mert ott csak 3 fantom van + egy szellem varázsló. Great Lightning Spearrel kb 1 perc alatt megfeküdt.

Tinman
Ehh... szaros 10 órányi gaming és már nem bírja a szemem, elfáradt. Öregszem. (Jah, szóvicc vót'.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
köszi 😊 hajrá kiváncsi vagyok neked mennyi lesz 😄
Helyes 😊 Szép eredmény a 45 halál 😊 Én is megpróbálom 50 alatt tartani most tartok kb. 30-nál és Doors of Pharrosban vagyok.
Van 😄 Nézd csak meg, nyugi a kezdõ helyszíneken sem jut túl 😄
Myselor
zozo megvan az összes boss 45 halállal végesztem 😄 vendrick fú emberek,nagyon egy szar,bár már rájöttem hogy kell de így se sokon múlott.vetõdés nélkül ezt nem lehet 😄 na minden boss megvan örülök 😄
wantonly
Inkább nem nézem meg, de van olyan élmény, mint egy OW teszt? 😊
Na jó...ez marhajó 😄 Ilyen az, amikor egy komplett idióta végigjátszást indít 😄 A lelkeket aranynak hívja, azt sem tudja mit vesz fel, kaszabol stamina nélkül mint az õrült...én marha jól szórakoztam <#taps> Kár, hogy több rész nincs, bár nem csodálkozom rajta <#idiota>

Myselor
nem akarlak elszomorítani de mágussal is szerencsém volt hogy elsõre lement :"D ha nem iszok pont jókor estust akkor haltam xd meelevel megse merem próbálni,nem is akarom.már odáig eljutni genyó lenne a sok phantom miatt 😄
Jajj, hát akkor nincs mese. Elsõre kell megölnöm. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Ha elsõre megölöd nem kell Effigy. 😄
Fpocok
Az egyik bossnál egy effigyt kell feláldozni, hogy be lehessen menni hozzá. Még csak meg sem eszi a karaktered, csak elveszik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi a f....?!?!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
1 effigy per próba 😄

Meg mi ez az effigy-zés? Ennél a boss-nál szükség van rá? Én tuti nem fogok használni. 😊

Lunki88
Én feladtam a melee karimmal ezt a bosst. Már kifogytam az effigy-bõl is, valahol farmolni kéne majd. A másik gond meg hogy már átléptem másik covenantba.
Nem vagyok becsatlakozva egy covenant-hoz sem. Ezt a végigjátszást semlegesen akarom megcsinálni.

Csak meleevel nehéz. Mágussal, bármilyen Faith builddel vagy Pyroval könnyû.
Tinman
Eljutni hozzá melee karival se annyira egyszerû, de az tanulható, bele lehet jönni.

Aztán mikor ott vagy rájössz, hogy 100%-ban mágikus, tûz és hex alapú sebzéseket tol, néha úgy, hogy a levegõben van és el sem éred. Na ez ellen védd be magad melee karival úgy, hogy ha blokkolod finomságait, akkor megeszi a staminád.

Elugrálni lehet egészen addig, míg 50% HP köré nem ér, akkor ugyanis KETTÕ lesz belõle és ha peches vagy akkor 2 random irányból fogja tolni az áldást.

Jah és ráadásul nem nagyon hatja meg a nyers sebzés, de magikus se nagyon érdekli. Lightning korrektül, fire kevésbé fogja.

Egyre kérlek, számolj be róla tisztességgel, ha nyomod már az a dark covenantos részt, érdekel mire jutsz.

Ez a boss, amirõl beszéltek, hogyan nehéz? Nehéz rájönni a gyengéjére/technikájára, vagy csak simán nagy kihívás (mint a Smelter Demon például)?

Ne akard eladni az Asceticeket, igazi kincs 😊 Ha végigvitted és megunod a karidat, akkor jól fog jönni az a sok, bármelyik bosshoz mehetsz újra gyakorolni 😊 Én a régi karimmal elõttem vagy 15-öt már összesen 😄
Tinman
Akkor szar vagyok nem vitás. A játék többi része nevetségesen könnyû volt, de itt nagyon beszívtam. Mindig lenyomni azt a 6 fantomot baromi fárasztó volt és akkor utána jön a boss :-/

Rony94 meg fog õrülni az tuti!

MerlinW
Nem, 3-4. próbálkozásra.

[merlinw.org]

Tinman
Elsõre sikerült neked?

Myselor
ancient dragon is lent,mágussal .lassan elfogy mindenki 😊
MerlinW
Itt egy iskolapélda a dologra. Kb ugyanígy csináltam én is.

[merlinw.org]

MerlinW
Bell Keeper az ilyen free for all mód😊

[merlinw.org]

Tinman
Rájöttam ám közben, hogy neked miért nem lehetett ott már egyetlen blue phantom se.

Ott is érvényes a szabály: Adott mob csak ~12x(vagy 10 nemtom pontosan) ölhetõ meg. Vagyis, ha 10x lenyomtad mondjuk a dupla hammeres ürgét, akkor az sem jön többet csak NG+-ba, vagy Ascetic után.

Jah, most meg tele lettem Bonfire Ascetic-el, mert ugye ott a Blue Phantomok azt dobálnak. Remélem el lehet tradelni a madaraknál.

Tinman
Futottam én, de jó párszor hátba toltak :-/

Tinman
Lenyomtam Darklurkert. 35 Effigy elment + reggel óta csak ezzel foglalkozok -.-

Soha többet nem akarom ezt a covenantos vackot megcsinálni.

Jah, amúgy néztem faith alapú karikat. Odament, elszórt 8 Great Lightning Speart, majd kiírta a játék, hogy Victory Achieved. Okébazdmeg -.-

wantonly
Ha benne vagyok a Beel Keep covenantba, hogy a francba támadhat meg a többi Keep-er?

Néha beidéz, hogy megvédjem a harangot, máskor meg engem támadnak be, holott a gyûrût is viselem.
Fpocok
Átléptük a 100.000.000 halált 😄

Ez a Demon of Song valami vicc akart lenni? Egyébként most Undead Crypt-ben tevékenykedek. Azok a mágus nõk nagyon szívatósak.

Myselor
azért köszi 😊
Myselor
már semmi rájöttem.covenant 😄
wedge31
Covenant-ot.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
undead purgatoryban mit akar az a kis szar?mivan ha yes-re nyomok mit választok?
Mondjuk most jut eszembe hogy a NG+-ban elsõre sikerült az egész, mivel felkészülve mentem a Lightning-ot nem szereti a boss és egybõl meglett. Szóval valószínû, hogy igazad van, patch óta akkor újra le kell tolni a fantomokat is :S Bocsi a dupla postért.
Az elsõ végigjátszásom a patcheletlen verzióban volt, de a NG+-t kb 1 és fél hete fejeztem be és a vége felé toltam csak le a Darklurkert az már patch után volt, vagy tévedek? 😄 Vagy a PC-s verzióban máshogy lenne? mivel én pc-n nyomom.
MerlinW
Én levertem. Maradj közelj hozzá, csak akkor üsd, mikor befejez egy támadást karddal. Mikor elkezd cast-olni bármit szaladj a terem legtávolabbi pontjába spirál útvonalon, tehát ne egy vonalban távolodj tõle. Mikor ketten vannak, akkor is ugyanez, csak figyelj merre kezdesz szaladni mikor az egyik vagy mindkettõ lézerezik.

Tehát a harc lényege a futás. Kizárólag akkor támadunk, mikor karddal támad. Ehhez mindig meg kell próbálni közel kerülni hozzá(juk). Pajzzsal védeni a varázslatokat lehet, de nem szerencsés, mert megeszik az összes staminádat.

[merlinw.org]

Myselor
nagyon gáz a pyro,rottent elvileg jól fogná,gyengéje,lighting mégis jobban csípte a kis testét :"D
Myselor
értelek.hát ez opcionális szóval lehet nem kéne erõlteni ilyen buildel.talán majd késõbb.nemtudom 😊 az tuti hogy a hex és a lighting jól fogja õket