Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ügyességi részek ebbe a játékba nem valók. Nem értem minek erõltetik.
Baromira felhúzott ez az idõre menõ agyatlanság igen. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Gargoyles-t is élveztem, csak az meg copy-paste.
A palló meg tényleg szopatós, de már rájöttem kb hogy kell... simán sétálva a sarok felé ráesel, utána elgyalogosz a szélére, lenyomod a futást, nyomod elõre, közben püfölöd az ugrás gombot. Jó sokszer leestem ott én is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A 2. emléket csinálom. Van egy platform amit leengedek. 25x estem le már róla, 1x bejutottam, felnyitom a ládát ÉS ELSÖTÉTÜL A KÉPERNYÕ!!!!!
ATYAÉG! Ekkora szemét okádékot!!!!
Olyan 9/10-et gondolta a játékra, de jelenleg olyan értékelhetetlenfoshalmaz/10-nél tartok.
Ehhez nem kell ügyesség, meg taktika, meg ész, hogy na akkor pont oda érkezz arra kibaxott pallóra. Ez gyakran vak szerencse! Néztem YT videót ott is leesetek párszor és folyamatosan tele az a rész vértócsával. Értelme nulla.
Ez nem a Dark Souls, hanem a Rayman? Ugorjunk a platformra. Csodálatos.
Az idegösszeomlás kerülget. 😛
(Na jó, az azért nem, de már kezdek besokallni.)
Ezek az ultragreatswordok szarok. Ha lockolva van target és épp oldalazok, akkor nem a lockoltat üti, hanem oldalra.
v=lU_Zmelh4Johttps://www.youtube.com/watch?v=lU_Zmelh4Jo
[merlinw.org]
Elmentem levenni a bûnömet, de hasztalan. Már bonfire asceticket is használtam mind2 tûznél, de semmi. Tudja valaki, hogy mit csesztem el, mert elvileg õ adja a Unleash Magiceta küldi végén?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Már az elsõ helyszínen elrohan minden tárgy mellett, körbe sem néz, majd kifog rajta az elsõ szörnyû ellenfél... Az ajtó!
Aztán jön a játék egyik borzasztóan a nehéz része, a tutorial. És feladja, nagyon helyesen. 😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Nem is beszélek róla, mert csak felhúzom magam az ilyen idiótáktól...
Szóval tegnap újra kezdtem a játékot, természetesen Deprived módban, semmi gift, már elértem a 81-s szintet, a Dex. 6 a Str. 44,egy nagyon erõs bokszolót akarok csinálni, relatív alacsony szinten Lv<120, de ahhoz, hogy elérjem kellene egy jó kard, ajánljatok légyszi egyet, alacsony dex. magas str. legyen könnyû, gyors és erõs, legyen hosszú pengéje, A v. S str. skálázású, erõltetem a clubot kb+6-os, de rövid, nem az igazi, kellene egy jó kard...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
https://www.youtube.com/watch?v=BTkNgv7nT4M
Ha nem megy, akkor szedj össze néhány Gower's gyûrüt. Az lenullázza a hátulról kapott sebzést, csak törékeny.
Ez viszont amolyan igazi Dark Souls BOSS. Elméletben tudom, hogy kell megölni, de amikor felugrik még el is fordul, aztán rohanhatok, sokszor akkor is megöl, mert elég nagy területet támad. Most azt csinálom, hogy ruha nélkül szaladgálok (ha eltalál úgyis mindegy, hogy van-e rajtam cucc). Talán egyszer sikerül levernem.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]