Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy én addig örülök, amíg a Demon's Souls World Tendency részét bele nem építik mondjuk a Dark Souls 3-ba. Valamilyen szintû Character Tendency viszont jó lehetne, úgy mondjuk, hogy ha bizonyos dolgokat megteszel akkor jó vagy rossz irányba változik a karid és egyes NPC-k nem állnak szóba veled, vagy egyes itemek nem tudsz használni, de semmiképp sem úgy, hogy egyes ajtók nem nyílnak meg csak azért mert te gonosz voltál és lecsaptál egy szentéletû figurát 😄
Myselor
hát igen teljesen faszság a megölésük.amit dobnak se kell semmire és nem is jók.de hát na.darklurker is csak egyszer leölendõ szerintem aztán azt is minek 😊
Tinman
Azt már felvettem, de volt ott egy másik láda is, akkor sötétült el a kép.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ott van egy lance.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ne is mondd... annyira béna volt az a boss harc is, hogy leírhatatlan.

Ügyességi részek ebbe a játékba nem valók. Nem értem minek erõltetik.

Baromira felhúzott ez az idõre menõ agyatlanság igen. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Számomra az Executioner's volt a legélvezetesebb, bár könnyû, de mégis különleges a BOSS-ok között.

A Gargoyles-t is élveztem, csak az meg copy-paste.
Myselor
nyugi én is nehezen jutottam be,de nem kell onnan neked semmi,csak bonfire ascetic van 😄
Fpocok
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy idõre megy.
A palló meg tényleg szopatós, de már rájöttem kb hogy kell... simán sétálva a sarok felé ráesel, utána elgyalogosz a szélére, lenyomod a futást, nyomod elõre, közben püfölöd az ugrás gombot. Jó sokszer leestem ott én is.

Áhh, ez csak pillatnyi düh 😊 Béna rész, ez tény, de az elsõ résznek is voltak baromságai pl. Bed of Chaos ugye...😊
Meg egyébként Aldiát és Vendricket teljesen felesleges is megölni, mert alapesetben egyik sem bánt 😊 Kihívásnak jó lenne, ha olyan kihívást nyújtanának, amiben érdekes és epikus harc lenne, de egyik sem az. Kétféle kihívást nem szeretek (bármilyen játékban): ami unalmassága vagy nagyon hosszantartósága(itt kivétel a gyûjtögetéses dolgok egyes játékokban) miatt nehéz, vagy ami idõre megy. Ebbe a részbe most mindkettõbõl került egy kicsi, de ez nem sokat vesz el a játék értékébõl.
Tinman
Gyûlölöm!!!!

A 2. emléket csinálom. Van egy platform amit leengedek. 25x estem le már róla, 1x bejutottam, felnyitom a ládát ÉS ELSÖTÉTÜL A KÉPERNYÕ!!!!!

ATYAÉG! Ekkora szemét okádékot!!!!

Olyan 9/10-et gondolta a játékra, de jelenleg olyan értékelhetetlenfoshalmaz/10-nél tartok.

Ehhez nem kell ügyesség, meg taktika, meg ész, hogy na akkor pont oda érkezz arra kibaxott pallóra. Ez gyakran vak szerencse! Néztem YT videót ott is leesetek párszor és folyamatosan tele az a rész vértócsával. Értelme nulla.

Ez nem a Dark Souls, hanem a Rayman? Ugorjunk a platformra. Csodálatos.

Myselor
szerintem sincs ezekben semmi élvezetes 😊 fõleg vendrick és az ancient dragonban.vendrick harc is csak fruszráló és gurulgatsz át a fegyverén igen ám csak úgy lehet ,aztán beleütsz vagy lõsz párat 😄
Nem lett jó az Ancient Dragon nekem nem tetszik. A legkevésbé sem élvezetes harc...ha tudod a módját, akkor meg tudod ölni, de még úgy is fölöslegesen sok idõ és monoton az egész. Annyira epikus is lehetett volna mint Kalameet az elsõben, de nem, ide kellett tenni egy ilyen unalmas és idegelõ sárkányt. Szerintem azért a készítõk néha trollkodtak velünk, Vendricknél is ezt éreztem, az is annyira semmilyen...de végülis opcionális bossok, szóval elfogadható a dolog. A Royal Rat Authority a lerosszabb, de az azért mert igénytelen. A többi boss nagyon szépen hozza a Dark Souls színvonalat. 😊
Myselor
nekem ugyanolyan nehéz volt meelevel és mágussal is 😄
wantonly
Ellenben az A. Dragon-t még mindig nem tudtam megölni... Ez viszont melee karival könnyebb.

Az idegösszeomlás kerülget. 😛

(Na jó, az azért nem, de már kezdek besokallni.)
wantonly
Elõször én is meglepõdtem, de az utolsó emléket kivéve - ahol van valami igazán nagy 😊 - nekem nem okozott nehézséget. Melee karival nem tudom, azzal szerintem az egész játék szívás. Néhány loot van, miután felszedtem csak mentem elõre, simán végig lehet menni körülnézõsen is, ha két-háromszor visszatérsz, mivel elég pici területek. És szól mielõtt véget érne. Lehet, hogy gáz, de nekem tetszett ez a rész. 😊

Fpocok
Elvileg ott kell lennie a fal mögött és neked hollowként kell odamenned.

Ezek az ultragreatswordok szarok. Ha lockolva van target és épp oldalazok, akkor nem a lockoltat üti, hanem oldalra.

Afe
Úgy tudom, hogy neki kell a mini létra bigyó, amit a létrás fickó árul.
v=lU_Zmelh4Johttps://www.youtube.com/watch?v=lU_Zmelh4Jo

Myselor
miért amúgy hogy kell elkezdeni a küldetés a faszinak?amikor még ködfal van elõtte csak picsog,utána lehet vele dumcsizni,de elõtte semmi.
Afe
Hehe😊 tényleg, arra már nem is emlékeztem, csak hogy volt ott egy rakás figyelmeztetés, meg valami kapcsoló, amit nagyon nem akartak hogy hozzányuljak😄D

Fpocok
Nektek a hír oldal nem villódzik? Ahol írják az updatet játék indításakor?

Fpocok
Muhaha... majd NG+ ban.

MerlinW
Meghúztad a kart a másik oldali folyosón😊 Csak NG+-ban találkozhatsz vele legközelebb.

[merlinw.org]

Hát legalább rövid kis apró pályák, merthogy több is van belõle. Ugyanezt gondoltam én is elõször, szép aprólékosan elkezdtem felfedezni, nézegettem a repedéseket a falban, hol lehet titkos átjáró vagy bármi, aztán egyszercsak lejárt az idõ vissza a jelenbe...
Tinman
De érted lenyomok mindenkit megyek a célért erre elsötétült a kép, vissza az elejére. WTF??????????????????????

Tinman
Nagyon gyíkarc az melee karival... mi lesz veled Darklurker, meg az idõre menõs részen? Sírni fogsz. Én már sírok az utóbbin. Annyira nem a DaS-ba való, ahol taktikázni kell, hogy az leírhatatlan.

Az nekem sem jött be 😞 Semmi értelme, de többször is vissza tudsz menni legalább.
Tinman
Idõre menõ baszakodás a Dark Souls-ban. Oké, engem itt vesztettek el. Mi a lófax ennek az értelme? Minek kellett ez bele? Normálisak???

<#taps> Idióta gyökér ez is 😄 Azért én jól szórakozok az ilyesmin 😊
Afe
Aldia's Keep területén, a kastély földszintjén van egy fickó, talán Navlaan. Amikor elõször jártam itt, köd fal volt elõtte, és nem tudtam mit akar. Most már vágom, hogy kell neki a minilétra. Megvettem, de már nincs köd fal, és a küldetés sem indul. Csak sopánkodik, hogy mit tettem.
Elmentem levenni a bûnömet, de hasztalan. Már bonfire asceticket is használtam mind2 tûznél, de semmi. Tudja valaki, hogy mit csesztem el, mert elvileg õ adja a Unleash Magiceta küldi végén?

Oké, ez a Velstadt eléggé durva volt elsõre. Benyomta magának a magic damage-t és elgyepált.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Olyan jó helyekre tud menni inni. Példaképem! 😄
Lunki88
Gavlan wheel, gavlan deal! Gavlan...
Fpocok
Amikor megint találkozol vele a doors of valamiben, akkor fog árulni végtelen poison arrowt.

wantonly
0:26-0:40 között elmondja a lényeget, hogy nem ért hozzá, nem neki való, de azért folytatja, pedig itt kellene letennie a játékot és elõvenni a Máriót.

Már az elsõ helyszínen elrohan minden tárgy mellett, körbe sem néz, majd kifog rajta az elsõ szörnyû ellenfél... Az ajtó!

Aztán jön a játék egyik borzasztóan a nehéz része, a tutorial. És feladja, nagyon helyesen. 😄
Ryder7
Srácok, poison arrow-ot lehet valahonnan végtelen számban szerezni? Tudom, hogy Gavlan árul 20-at de, az picit kevés 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Úristen, ilyen hülyét már régen láttam, valami olyasmirõl nyilatkozik, amirõl fogalma sincs... elszomorító,... de már az elõzõekben felrakott DaS2 végigjátszás is egy fos... Ezek az emberek teljesen elcseszik a játék renovéját...
Nem is beszélek róla, mert csak felhúzom magam az ilyen idiótáktól...

Szóval tegnap újra kezdtem a játékot, természetesen Deprived módban, semmi gift, már elértem a 81-s szintet, a Dex. 6 a Str. 44,egy nagyon erõs bokszolót akarok csinálni, relatív alacsony szinten Lv<120, de ahhoz, hogy elérjem kellene egy jó kard, ajánljatok légyszi egyet, alacsony dex. magas str. legyen könnyû, gyors és erõs, legyen hosszú pengéje, A v. S str. skálázású, erõltetem a clubot kb+6-os, de rövid, nem az igazi, kellene egy jó kard...
Fpocok
Má majdnem rákattintottam, de aztán olvastam második sort is.

MerlinW
Epic videó😊 Fõleg a végén a rage😊

Vigyázat, Tirexi videó! 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Fuss el egészen a peremig. Elvileg ott nem ér el a tûz, ha a levegõben van. Viszont amikor a földön fúj, akkor igen, ezért kell rögtön futni a lábai közé, mikor leszáll.

[merlinw.org]

Myselor
aha ,jó tudni 😄 köszi
Afe
Eltalál, csak nem vesz le az életedbõl, ha háttal állsz neki😊
https://www.youtube.com/watch?v=BTkNgv7nT4M

Myselor
és azzal nem tud hátba tüzelni? 😄
Afe
Levehetsz nyugodtan minden ruhát, mert felesleges. Minden támadása egyhitel, ezért el kell kerülni gyorsan. Fogj 2 marokra vmi erõs fegyvert, és tarts egy bizonyos távot, hogy legyen idõd elszaladni. Én így öltem le, de nem elsõre, hanem jónéhány próba után. Amikor megdöglött, az nagyon jó érzés volt😊
Ha nem megy, akkor szedj össze néhány Gower's gyûrüt. Az lenullázza a hátulról kapott sebzést, csak törékeny.

Myselor
nekem háromnegyed hp-t vitt le egy tüze 2x eltalált 😄 de tuléltem persze nem egyszerre,én mindig megfigyeltem merre van sok helyem elfutni középre tüzel általába mindig egy szélére kell 😊
wantonly
A Guardian nem igazán csinált semmit, mert fél perc alatt meghalt. :-)

Ez viszont amolyan igazi Dark Souls BOSS. Elméletben tudom, hogy kell megölni, de amikor felugrik még el is fordul, aztán rohanhatok, sokszor akkor is megöl, mert elég nagy területet támad. Most azt csinálom, hogy ruha nélkül szaladgálok (ha eltalál úgyis mindegy, hogy van-e rajtam cucc). Talán egyszer sikerül levernem.
Myselor
csak kicsit nagyobb a tûz területi sebzése 😄 de amúgy tényleg ennyi
MerlinW
Ugyanaz, mint a guardian. Ha repül, fuss messze a tûz elõl. Ha lent van, rohanj közel hozzá a tûz elõl. Ennyi😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez már rajtad múlik. Ha célirányosan haladsz, akkor onnan már csak max 1-2 óra a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy terület és egy miniboss van hátra és jöhet a finálé😊

[merlinw.org]

wantonly
Állandóan felrepül a rohadék, amíg lent van semmi gond. Utána akárhogy szaladok van amikor esélyem sincs. Néhányszor még elmenekülök, de mivel rohadt sok HP-ja van, ezért elõbb-utóbb elkap. Egyszer levittem majdnem negyedére az életét, de végül megölt.