8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #6045 Köszi szépen! :) Jelenleg is kúszik fel egy, láthatsz majd benne egy igazi cheater ellenfelet... -
#6044 zozo nagyon jók a videók nyomassad felfele őket nézném de nagyon :D -
mans #6043 Én még egyet se öltem le,de azt legalább egyszer kell,nem terem újra mint a többi.Végre kiírtok egy csomag zombit meg a mangalicákat,van valami sikerélmény,azt kezdhetem előröl. -
Zozo0122 #6042 Akkor velem gond van :D Nálam az Ornstein & Smough harc teljes extázist és ordítozást okoz, majd ha odaérek meglátjátok :P Imádom a bossharcokat, főleg ha többen vannak. A 2. rész gargoyle csatáknál azt hittem kiszakad a szívem és közben ordítoztam, miközben 110%-ban koncentráltam, a nagy győzelemnél pedig felemelt kezekkel körbenéztem a szobában és vártam, hátha valamelyik berendezési tárgy megtapsol :DDDD -
#6041 Első végigjátszás során a legyőzésük okozott örömöt. A további végigjátszások során már a találkozás is:) -
1kezdő #6040 Előtte is és utána is ezt gondolom. Elnézést, de van itt valaki, akinek egy boss örömet okozott?:-D
Amikor bemész /eleinte/, tele a gatyád, aztán küzdesz, hogy lehetőleg túléld. Öröm a boss halálával ér és amikor besöpröd a jutalmat. De hogy boss örömet okozzon? Ott már komolyan gond lehet.:-D -
#6039 hát ez is igaz xd már kínomba röhögtem mikor hányszor lelökött a kurva xd -
Zozo0122 #6038 Pontosan rá értem a 2.rész leírásában látható Aki Ezt Kitalálta Elmehet az Anyjába kategóriát :D Azt hiszem ő lesz az egyetlen akit ezzel díjazok. -
#6037 A Bed of Chaos-t a szerencsjáték Zrt készítette. Más tészta:) -
#6036 nemtom de szerintem van azoknál genyóbb is chaos of bed :D hát bazdmeg középre bejutni nem könnyű hatalmas nagy geciség lett,de van már pár és legalább olyan szarok -
#6035 "Egy rejtett kamra felfedezése nagyobb örömet okoz, mint egy boss."
Ilyet senki sem mondhat, amíg minimum egyszer át nem megy ornsteinen és smougon. :D Ha utána még mindig így gondolod... -
1kezdő #6034 Bocs, csak most jöttem vissza! Köszi, hogy ide másoltad.:) -
#6033 keményebb mint manus? :D -
#6032 Én a four kings-től voltam elájulva ng+-on. Már azt hittem soha nem fogom leverni. -
#6031 DaS Manus ng+ hát mit mondjak okéé ez kész volt :D -
Zozo0122 #6030 Tessék :)
-
1kezdő #6029 Ha tennél egy kezdő linket, hogy tudjam hol kell keresni, akkor belekukkantanék.:) -
#6028 akkor ne várass minket nézném már :DD -
Zozo0122 #6027 Szép lassan töltögetem :) Már bőven a Caprán is túl járok, tehát van már anyag bőven. -
#6026 jöhetnek a videók mikor lesz több is fent? -
Zozo0122 #6025 Elkezdtem az első rész végigjátszását, ha esetleg valaki kedvet kapna az első rész végignézéséhez is :) Ha valaki még nem játszott vele, vagy nem sikerült beállítania a gépén (dsfix és hasonlók), az most végigjöhet velem a játékon. Az 1. rész topicjában belinkeltem az első videót. Bármilyen építő jellegű kritika jöhet, ha normálisan van megfogalmazva :) -
1kezdő #6024 Sikítók mindig lesznek, de mint tudjuk, csak Isten tökéletes. Én is kalandozó vagyok. Nekem nem a cél a fontos, hanem az út. Egy rejtett kamra felfedezése nagyobb örömet okoz, mint egy boss. A boss az adrenalin függőknek kell. Én úgy haladok, hogy mindent felégetek mögöttem, ami annyit tesz, hogyha végig vittem, akkor a bossokat leszámítva 12-szer vittem végig.:) -
#6023 Nagyon sok kérést kaptam, hogy úgy lenne a jó, hogy az első végigvitelt rögzítsem. Az elég durva lett volna, tekintve, hogy imádok lassan, tökörészve, kivesézve haladni. 135 óra körül volt az első végigvitel.
Szóval, főleg emiatt döntöttem úgy, hogy a 2. végigjátszás legyen akkor a rögzített, így tudok talán újat is mondani, de megvan a feeling is, hogy újra felfedezem a játékot. Ez van akinek tetszik, van akinek nem és sikolt, hogy kimaradt egy useless item ott a bal felső sarokban :-D -
1kezdő #6022 Tinman! Szeretnék pár szót én is ejteni a munkádról, amit a DaS2-n végzel:
Idáig felhasználtam, illetve elhasználtam a különféle lélek pamacsokat, de most, hogy láttam a videóidat, már én is "elpattintom".:)
Azért kedvelem a végigjátszásaidat, mert nagyon emberiek. Néha csetlesz-botlasz, de töretlenül haladsz a kitűzött cél felé. Jól irányítasz, de korántsem vagy kiváló. És ettől lesz jó, mert Te is küzdesz, rontasz. Ami nagyon tetszett, mikor a földalatti csatornában állsz az ajtó előtt és arra vártál, hogy az majd magától felnyílik, aztán rájöttél, hogy meg kell húzni azt a bizonyos kart. Vagy: teljes átéléssel szidod az íjjászt, mert az merészel Téged lőni. Tudod, én csak szeretném így irányítani, mint Te. Mivel erre jelen pillanatban még képtelen vagyok, hát küzdök és túl biztosítom magam. Ezért is jók az ilyen videók, mert lehet belőlük sokat tanulni. Ja és mosolyogni egy-két egyedi megoldásodon. További jó munkát, én figyelemmel kísérem.:) -
#6021 Hidd el nem veszem annak! Egyszerűen ti írtok valamit én is írok rá valamit és részemről picit sem ilyen visszaszólás vagy valami... azért fejtem ki többnyire, hogy tudjátok a hátterét is.
Minap volt xy-al teljesen más témában nézeteltérésünk és végül kiderült, hogy megverték/kirabolták és azért volt az ami. Teljesen más színben látszanak a dolgok, ha teljesebb képet lát az ember, nem pedig csak 1-2 sort, vagy egy kivonatot valamiből :-) -
berci73 #6020 Igazad van, próbálunk mi is segíteni a háttérben, nehogy számonkérésnek vedd!!! :-) A DaS2-t 4x játszottam végig, de általad már most megtudtam egy-két új dolgot a játékból pld. a fém ajtó kinyitása a Dragonrider utáni alsó folyosóknál ill. a Life Ringes ajtó kinyitása Forest of Fallen Giants-ben, köszi... -
#6019 Rendi vagy, de mind a ketten tudjuk, hogy minőségről nem nagyon lehet beszélni... érződik, hogy ez egy melós, néha kissé fáradt végigjátszása. (Lelkileg vagyok nagyon fáradt és ez nem a DaS-tól van.) Rengeteg ötletem van/volt pedig, de egyszerűen nem fér bele időben, ráadásul a feltöltési sebességem se valami jó, így a minőségi rögzítéseket át kell kódolnom alacsonyabb bitrátájúra, hogy egyáltalán esélyem legyen feltölteni. Nem mentegetőzésből írom ezeket, hanem mert nem szeretném, ha bárki is azt hinné, hogy egy unatkozó milliomos játszogat és csak ennyi telik tőle.
Biztos lesz amit majd kifelejtek, de már írtam egy kis jegyzetet, hogy hova kell pl. korábbra Cat's Ring, meg hol felejtettem el valamit... mikor visszanézem a vidiket nagyon gyakran beugrik, hogy jah, ott volt valami dobótőr az kimaradt, de igazából 100%-os wt nem is akartam soha készíteni. Próbálom továbbra örömmel játszani és minap rögzítettem egy olyan videót, ami azt hiszem életem egyik legjobbja lett :-D
-
berci73 #6018 Szia Tinman, még egyszer gratula a videókhoz, nézzük, így nyomjad felfelé minél előbb őket... :-) ne felejtsd el légyszi a tutorialos ogrékat valamint Heide lovagot se Forest of Fallen Giants-ben. Köszi az elképesztő minőségi munkát! Üdv.: B. -
#6017 Van egy másik, de nem tudom, hogy ő elfogadja-e az összes embert. Gyanítom nem.
Esetleg asceticcel nem lehet visszahozni az npc-ket? -
#6016 közben találtam következő feladatot most nagyobb problémám van missclick miatt kiiktattam a kovácsot van valahol máshol? -
#6015 hát ez sok mindentől függ.merre jártál már?:) -
#6014 black gulch után hová kell menni? -
#6013 Egyetértek. Dark fantasy mondják, de ez most csak egy grey fantasy lett inkább... kinek voltak félelmetesek az "elefántos" boss-ok? Amikor először megláttam őket felröhögtem :-) -
#6012 Neked is: Nagyon sok gyakorlatra tettél szert hidd el :-)
DeS letolása utána DaS 1-ben előszőr 2.5 óra után haltam, de akkor is úgy, hogy leevadeltem egy szakadékba :-)
Na most csak itt az SG-n tudok sok olyan emberről, aki u.e. a DaS 1-ben a tutorial bossnál napokig leragadt majd feladta, de a legtöbben Taurusnál végleg törölték a játékot. A Souls-os tapasztalatokon nagyon sok múlik :-)
DaS2-öt segítség nélkül toltam végig, nem jöttem ide a fórumba 2 percenként kérdezni, vissza is nézheted... szóval, jóval lazább játék lett.
Az nagyon kemény, hogy a pók boss-ig elszenvedtél gyűrű nélkül ^^
Human Effigy-vel végül is ok, de ha azt se lőttél el soha, akkor megteremtetted magadnak a saját kis külön bejáratú Anal Rodeo-dat :-D -
#6011 hát az tuti :D valószínüleg ha azzal kezdem nem játszok többet vele és ilyen játékokkal.megmondom őszintén az a rész amit tényleg kihagynék már sokszor elég nyomasztó volt számomra a DaS de hogy a DeS mennyire az hát az már túl sok nekem :) megnézni jó volt ^^ -
#6010 Már neked is JÓVAL könnyebb lenne a DeS, mert rengeteg tapasztalatot szereztél, de ha úgy tolod, mint én anno, hogy csak saját kútfőből, akkor bizony "cry me a river" feeling van sokszor. -
#6009 Erről jut eszembe szinte minden női npc-nél olvasni olyan üzenetet hogy "destroy but hole" meg "try tongue, but hole". Nagyon perverzek egyesek. xD -
#6008 Nem nehezebb. Átjutsz a "tutorial" részen, még Majula előtt találhatsz egy morning star-t, az pont elég amíg megszerzed a kovács kulcsát, hogy tőle vehess egy mace-t. Nagyjából ezzel az egy fegyverrel bármeddig el tudsz jutni, mindenféle erőlködés nélkül. :)
Tinman: Nekem amúgy nagyon hiányzik a depis környezet, hangulat a játékból. Persze kihalt táj, mindenki halott, vagy csak félig, de az első részben a legtöbb npcnek volt egy olyan sztorija, amit érdemes volt végigkövetni... itt Lucatielen kívül nem igazán találtam érdekes npc-t. -
#6007 Hmmm...vettem szerdan egy Ps3-at. Deamon Souls mar megvolt regota, de gep nelkul nem sokat ert. Eloszor kb, 6-7 ora utan haltam meg. Persze osszessegeben nehez, de harmadik Souls jatekkent, ez se tud meglepni. De nem is ezert kezdtem el, hanem, a felfedezes oromeert.
Es hidd el a Ds2-ben semmi segitseggel, igenis lehetnek szivatos dolgok.
En pl. A gyurut sem talatam meg a jatek kb feleig, mert egesz egyszeruen, nem mertem arrafele menni. Így bőven a Pók boss utan voltam, mikor lemereszkedtem Heidsbe, pusztan azert, ahogy a terület kinézett. -
#6006 jó a DeS megint egy más dolog,azt is végignéztem ahogy végigjátszottad :) ez ahhoz képest semmi már de hát na :)