Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah így már megvan 😊 Erre úgy emlékeztem, hogy Gwyn adta Seathnek jutalmul a könyvtárat. 😊 Újra végig kell játszani már az elsõ részt is...
MerlinW
Még a sisakját is odaadja, ha teapartizol vele😊

[merlinw.org]

Ott van az a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ködös részen Shaded Woodsban. Ahogy bemész a ködbe, menj mindig balra, elõbb-utóbb kilyukadsz egy leomlott építménynél, és ott van a buksija, beszélni is tudsz vele.
MerlinW
A pók.

[merlinw.org]

Myselor
de még mindig nem tudom ki seath reinkarnációja a pók vagy a zombi?😄
MerlinW
Duke-ra gondoltam. A játékban nem volt fizikai szereplõ, a lore-ról beszélek. Ugyanaz a Duke nézte végig a pókok támadását, akié az archívum volt az elsõ részben.

[merlinw.org]

Myselor
jaah lol oké xd ez eddig fel sem tünt,láttam sokaknál a fejét vagyis a sisakot hordani,azt én meg se találtam 😄
A "zombira" 😄 A "fejetlen hülye" az Vengarl,a feje mondja is a ködös erdõben, hogy vigyázzunk, mert összefuthatunk a testével is 😄
Myselor
kivel találkozunk duke leölése után?van egy zombi az asztalnál meg egy fejetlen hülye.azokra gondolsz vagy a memoryban? 😄
Igen, a hely megvan, de ki volt a könyvtáras bácsi?😄 Azt nem értem itt kire gondolsz 😞 Hát csak Seath élt ott és kutatta a halhatatlanságot, vagy nem emlékszem valamire? 😞
MerlinW
Duke's Archives?😊

[merlinw.org]

Könyvtáras bácsi? Kire gondolsz?😊
MerlinW
És az úr a Duke volt, a "könyvtáras bácsi" az elsõ részbõl 😊

[merlinw.org]

Mikor ma Tseldorában jártam akkor jöttem rá, hogy mennyire jó kis lore-ja van annak a helynek is 😊

Ugye a nagyúr aki Tseldorát építette a kristály bányászásából gazdagodott meg, aztán a falut elözönlötték a pókok, az úr pedig csak állt és nézte, mert nagyon odavolt a pókokért. Ennyi röviden. De ma nézegettem és ahol a bányát látjuk meg a kristályokat, rájöttem, hogy a tag leásott egészen a Crystal Caveig 😄 (ugyebár Seath reinkarnációja = Freya) Valamint, hogy a pókok õt nem ölték meg és vele találkozhatunk a bossharc után 😊 Gondoltam leírom, kis érdekesség, biztos vannak sokan akik nem figyelnek a részletekre, vagy nem játszottak az elsõ résszel. [/spoiler

Myselor
hmm értem kösz majd gyakorlom D: azthittem kicsit távolagbról kell.de akkor full odakell tapadni😊
MerlinW
Én benne vagyok. Mindenki húzzon fel mondjuk lvl 30-ig vagy 50-ig egy karaktert aztán mehet a móka a Forest tetején (ahova a pursuer-t dobja a gargolye). Csak fejlesztés nélküli fegyverrel😊

[merlinw.org]

MerlinW
Mögé mész koccanásig, pajzs leenged, kis ütés. Ennyi😊 Az elsõ részben nehezebb volt a backstab, mert lock mellett ritkán adta be.

[merlinw.org]

Akiknek a nehéznek tûnik a játék azok játszanak on-line...nagyságrendekkel könnyebb,bár a hibákat azért bünteti úgy is 😄
28 óránál vagyok és 100. szinten a mágusommal. Már csak Iron Keep kell és megyek a kastélyba 😊
Úgy mondod, mintha csalás lenne, pedig a játék szerves része, semmiképp sem a harcrendszer kihasználása. Én a parryt és a backstabet is rendszeren használom.
wantonly
Mondjuk lehetne több csapatra is osztani az itteni játékosokat, alacsony és magas soul memory alapján.

Ahogy elnézem egy dragon eye sign +-4 tier szintkülönbséget is elfogad, ami azért elég sok.
Lunki88
Mondjuk a soul memory miatt. Mert ha nagy az eltérés akkor nem látjátok egymás summonját még a "name engraved" gyûrûvel sem.
wantonly
Annyira nem értek hozzá, de elvileg sign-t bárhova le lehet tenni, és vannak tágas terek. Új kari miért kellene hozzá?
Lunki88
Egyébként nekem is nagyon ritkán sikerült eddig a backstab, bár hozzáteszem hogy sokakkal ellentétben én nem is vadászom az ilyen lehetõségekre. Inkább parryzni szeretek már amikor összejön.
2x végigvitted a játékot, de nem tudod, hogy kell backstabelni <#nyes>
Myselor
visszatudsz menni,és nem kell hozzá ng+ 😊
Afe
Ha a végén megölöm Nashandrat, akkor még vissza tudok menni a korábbi részekre, vagy vége a játéknak? Mert azt írja a wiki, hogy Chloanne korlátlan számú Titanite Chunkot árul, miután legyõztük Nashandrat. Ezt a ng+ra érti vagy mi?

Lunki88
Ennek csak úgy lenne értelme ha mindenki indítana egy új karaktert és valami kijelölt pvp-re alkalmas helyen lejátszanánk. Plusz ha valaki twitchen streamelné az külön jó lenne, mondjuk Laza streamelt máskor úgyhogy õt meg lehetne kérni rá. 😊
Hogy ez eddig nem jutott eszembe. De amúgy mindannyian kinyírnátok engem, úgyhogy... 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Amúgy nem szervezünk valami csoportos SG-s PvP-t? 😄
Myselor
jah nekem valamelyik nap életem elsõ backstabje is sikerült.azóta se D:
benőmenő
Ja és azt a bizonyos red fantomot is harmadjára tudtam beidézni amúgy.
benőmenő
Ma is remekelt a pvp. 8-ból 6 invade-nél dobott vissza disconnecttel, utána kínomban beidéztem egy red phantomot, aki kétszer backstabelt gurulás közben a szoba másik végébõl. Mára elég is volt. <#gunyos1>
Myselor
én is azzal öltem meg 😊
Myselor
értelek 😊 vendrick mondjuk nekem nehezebb volt xd na de grat 😊
wantonly
Hex-es mágiával öltem meg (Great Resonant Soul), mert az sebzett a legtöbbet rajta. 800-900 körül.
wantonly
Igen, a Darklurker-t már korábban, Vendrick-et éppen most látogattam meg. Ez már amolyan levezetõ volt a sárkány után...

Elvileg most már minden BOSS-t megöltem, mindent felfedeztem.

Lassan mehetek is át NG+-ba, de még duelezgetek, nézelõdök egy kicsit elõtte. 😊
Myselor
én is ma kipróbáltam pár ultragreat swordot,hát nemtom megvolt a 700sebzés de még mindig kevés a hex-hez képest xd mágus kari jobban bejön😊
Fpocok
Pff... ez a szar péncélos build nem tetszik. Kezdek a p*csába egy új karaktert Retalentolok vissza valami katanára és akarok mellé hexet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
vendricket megölted már amúgy?és darklurkert?😊
Myselor
grat csak összejött 😄 mágiával nyomtad le vagy cserélgetted?
Grat 😊 Préjz dö szán!
wantonly
Végre sikerült! Legyõztem az Ancient Dragon-t!

(Igaz, hogy elõtte számtalanszor megölt, de ezt nem fogják jegyezni a történetírók. 😊)

Praise the Sun! <#vigyor2>

MerlinW
Az csak az elsõ quest-je a négybõl. Ahhoz, hogy adja a küldetést, hollow-ként kell vele dumálni a ködfalon keresztül és nem meghúzni a kart a másik folyosón (az kiengedi a börtönébõl és úton útfélen be fog invade-elni a játék során).

[merlinw.org]

Myselor
jó is nem azt mondom,csak hogy lenne mondjuk egy kis rész ahol még élnek kb értelmesebb emberek,vagy csak sok hülye megint 😄
Van ott még egy nagyon jó kis Steel set is 😊 Nekem nagy szerencsémre elsõre sikerült az az ugrás, szóval nekem kimaradt ez az idegeskedés.
Ez marhajó szerintem így 😊 Nagyon tetszik, hogy valamilyen szinten mindenki megõrült és állandóan röhögnek mindenen 😊 Nagyon jó hangulatot ad a jáéknak, mikor találkozol végre valakivel, az is teljesen terápiás 😄
Myselor
akkor a lance van még ott.amúgy rálehet jönni úgy kell ahogy aullah mondja😊
Myselor
én azon gondolkoztam mennyire lehetne vagy illene a játéka több npc esetleg kis falu vagy bármi,olyan része a játéknak ahol még élnek emberek .nem csak ezek az elszort idióták ,mert ugye többnyire azok 😄
Myselor
nemvolt rossz tényleg de lehetett volna valaki azon a lovaskocsin is 😄