8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #6085 Pár hete még én is irkáltam ilyen dolgok miatt, de mindenki olyan kötetlenül beszél mindkét topicban mindkét részről, hogy gondoltam elfér. És pont idevágott Tinman videója miatt :) De sorry, ha megzavart. -
#6084 jók a videóid de ez még mindig a DS 2 topik... -
Zozo0122 #6083 Véletlenül az én Gargoyle csatám is ma került fel Youtubera :D Sajnos a faroklevágás nem sikerült és 2x megöltek a mocskok...utána nem törődtem a farkával, mert kezdett ciki lenni a dolog :D Gondoltam majd Anor Londoban levágjuk, ott jobban be tudom mutatni, hogyan is kell azt :D utána megszégyenítő vereséget mértem rájuk :) Imádom a Gargoyleokat!
[spoiler][/spoiler
-
Zozo0122 #6082 Gondolom Aldia's Keep, itt pedig Navlaan küldetésszála. -
#6081 Mégis melyik rész? -
#6080 Ugye? :-D
Imádom azt a harcot :-) -
Zozo0122 #6079
Marhajó :D Külön tetszett, hogy az elején a panaszáradatot hogy felváltotta a "na mivan ennyit tudsz?" meg "kis buzik" kifejezések mikor már biztos volt a győzelem Az egyik legjobb harc a játékban :) -
1kezdő #6078 Nem számít az idő, mert nem arra megy. Arról szól a dolog, hogy a kezed engedelmeskedjen az agyad által kiadott parancsnak és persze gyorsan, mert túl sok időd nincs a tökölődésre. Valamit meg lehet oldani ésszel /sokat/, de van ahol csak az örökös mozgás ide-oda és ugrálás segít. Ide, ha nem vagy már gyakorlott /DaS1/, akkor kitartás kell és sok gyakorlás. Én Pc-n nyomom és úgy kezdtem, hogy soha nem találtam az irányító billentyűket és mire meg lett, meghaltam. Szóval: kezdetben kell egy jó adag makacsság.:) -
1kezdő #6077 Bocs BEAST, nem neked akartam írni!:-D -
1kezdő #6076 Nem számít az idő, mert nem arra megy. Arról szól a dolog, hogy a kezed engedelmeskedjen az agyad által kiadott parancsnak és persze gyorsan, mert túl sok időd nincs a tökölődésre. Valamit meg lehet oldani ésszel /sokat/, de van ahol csak az örökös mozgás ide-oda és ugrálás segít. Ide, ha nem vagy már gyakorlott /DaS1/, akkor kitartás kell és sok gyakorlás. Én Pc-n nyomom és úgy kezdtem, hogy soha nem találtam az irányító billentyűket és mire meg lett, meghaltam. Szóval: kezdetben kell egy jó adag makacsság.:) -
#6075 én is így kezdtem,7 óra alatt végeztem vele.és előtte még szerencsétlenkedtem egy sort.bezony ez ilyen főleg az első boss volt kemény számomra de az a sok akadás miatt valamiért akkor akadt a játék még.beletanultam azóta 3x végigvittem és már az első részt is 2x :) ne add fel megéri végigjátszani :) -
Rony94 #6074 Két memory-t megcsináltam. Legalább is az egyiket már biztos. Az Orro-nál nagyrészt kipucoltam a helyet, de boss-t nem találtam.
Elvileg három memory van, most keresem a harmadikat. -
#6073 Ez az Eddard Stark (lol :D ) invader tuti egy lag switcher volt. Ilyenekkel már én is találkoztam. A pálya másik feléről is backstabelnek akár. -
#6072 Ja, és igen: kontrollerrel próbálom -
#6071 Kipróbáltam a játékot, de Forest of Fallen Giants-et se tudtam végignyomni 4 óra alatt. Én szeretem a nehéz játékokat, de ez már idegesítően az.
Kíváncsi vagyok, hogy másnak is ilyen volt-e az elején a learning curve-je és aztán belejött és megszerette-e, vagy inkább hanyagoljam :) -
#6070 Én meg tegnap jutottam el egy részig, ahol megtaláltam a játék első olyan részét, ahol utólag derült ki, nem árt ha utána olvas az ember a dolgoknak.
Olyan dologról van szó, amit már csak NG+ körül nézhetek meg, vagy egy új karakterrel.
Balra fordultam ott, ahol jobbra kellett volna... meghúztam egy kart, amivel elvágtam magam egy egész küldetéssorozattól. Kezdem is elölről. :o -
#6069 Pontosan ez az amit a Dark Souls 2-ben szeretek :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #6068 Na akkor megnyugodtam, ha jó a minőség :) A mikrofonom minősége itt még tényleg nem az igazi, de a későbbi videókban már javítva lett :) Próbálok sokat beszélni és mindig elmondom a fontos infókat, meg azt, hogy mit hogyan csinálok (például a disznónál kb. senki nem használja az Alluring Skullt, legalábbis én még nem láttam). Gyakran lesznek egyedi megoldások és szépen kitérünk a lorera is, mindent szép sorjában. Köszi az észrevételeket! -
#6067 Tinmanhez vagyok szokva.
Többet beszélhetnél, és persze a több beszéd alatt a hasznos dolgokra gondolok. Csak 6 perc után írom ezt, jómagam már túl vagyok ezen a részen, és Tinmannel is megnéztem már ezt a részt.
A videó minőségével nincs gond. A mikrofonod lehetne jobb, de az pusztán anyagi kérdés. -
Zozo0122 #6066 Na sikerült tovább javítanom a videók minőségét, szerintem így már egészen jó :) Köszi mindenkinek a segítséget a másik topicból! Bocsi, hogy ide linkelem, de aki szokta nézni nyugtasson meg, hogy így már rendben van minden...
-
Rony94 #6065 Most már tényleg tervben lesz.
Ha már a sima tápom is FSP, akkor legyen ez is az. Ez jó lesz? Vagy van ennél jobb? -
#6064 Azért mondom, hogy sürgősen be kellene szerezned, ha ilyen az áramszolgáltatód.
A kellemetlenségen kívül még tönkre is mehet így a géped az áramingadozások, áramszünetek miatt, főleg, ha napi szintű. -
1kezdő #6063 Sárkány: Aahh! Épp sziesztázok, amikor feltűnik ez a kis nyikhaj, kezében valami fogpiszkálóval. Na, mondom, simán megeszem reggelire. Erre nem eltűnik nyomtalanul! Mi a fenének mászik fel valaki ide, ha aztán elhúzza a belit. Na csak jöjjön fel újra!:-D -
#6062 Ezért vettem UPS-t vagy 10 éve. Jelenleg 12-14k-ból már kapsz olyat, ami lazán elbír egy PC-t 10 percig. -
Zozo0122 #6061 Jelenleg világunk legocsmányabb gamerek ellen elkövetett tette az áramszünet Utálom. -
Rony94 #6060 Szünetmentes nincs. 1-2 hete már így napos rendszerességgel el-elmegy az áram. Nem nagyon szóltak. -
#6059 Hát a pvp az tényleg ebből áll. -
#6058 Szünetmentes? Nálunk előre szoktak szólni. -
Rony94 #6057 Na jó...mikor a játék szívat, azt még elfogadom (ez a Dark Souls baszki), de mikor az áramszolgáltatód szívat, na az már fel tud baszni. Dragon Shrine-ban nagy nehezen felértem a lépcső tetejére, elintéztem azokat a gyors harcosokat, meg azokat a speckó sentinel-eket is, már meg is pillantottam azt a hatalmas, fekete sárkányt és már mentem is volna hozzá, erre áramszünet. ÁRAMSZÜNET!!!
Tudnotok kell, hogy az én városom (ahol élek) egy rakás szemétdomb. Áramszünet pl. gyakran szokott lenni (ezt úgy kell érteni hogy GYAKRAN). Szóval jah és mi ezért az áramért fizetünk. "Csodálatos!" -
Rony94 #6056 Ez nem lehet a Dark Souls. Abban nem lehet ennyit gurulni. Gurulsz hármat és a stamina már el is fogyott. Azért vicces gif. :) -
#6055 -
Zozo0122 #6054 Én mindig a Silver Pendantot használom ellene, na meg az összes dark magicet használó ellenfél ellen, akár pvp-ben is. Gyönyörűen eltéríti a fekete mágiát :)
-
#6053 bezony figyelni kell erre "produce the king symbol" :)) -
#6052 Oooo az megvan csak nem húztam még fel basszus... -
#6051 Hát Manus-t én full Havel setben nyomtam le, és simán kibírtam a támadásait a pajzsommal. :) Szóval jah, nekem keményebb volt a four kings. -
Rony94 #6050 Ha kivégezted Undead Crypt-et, akkor meg kell hogy legyen neked a King's Ring. Na annyit mondok hogy ezzel a gyűrűvel megnyílik pár új rész. -
#6049 Én ezt követtem és bevállt. -
#6048 Nincs valami útmutató a játékban hogy merre tovább undead crypt után már most végképp nem tudom merre menjek map választónál még 4 ??? hely van... -
Zozo0122 #6047 Pedig jó kis kardot dob :) Kár amúgy, hogy ezt a faroklevágósdit kihagyták ebből a részből. Bár annyira nem sajnálom a + macerát amit ez néha okozni tud... -
#6046 fuuha meg is nézem még amúgy én most öltem meg kalameet-et ng+ban taliztam vele először :D hát szép volt másodszorra lement de elsőnek nagyon megszívtam ám xd farkát nem vágtam le ezért nem vagyok ekkora arc még :D meg nem is érdekelt annyira :)