Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Huhh, engem valahogy nem szórakoztat, mikor valaki direkt erõltetetten bénáskodik ... olyat mindenki tud.
Mikor legurulgat meg a Dragonrider elõtt csak úgy lecsapkod a földre, az már az erõltetettségbõl is sok(k), max az csinál ilyet, aki életében nem játszott játékkal, semmi köze a DS faktorhoz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hát csak láttam a videókbol.tudom nyugi 😄
Mert nem játszottál az elsõvel 😄 Ott ezek gonosz kis madárkákok voltak...<#idiota>
Myselor
jaaj ornifex oké 😄 hát én megse próbáltam ,még jó hogy nem tettem xd
Myselor
kire gondolsz?:"D
benőmenő
Egyébként poén volt, a legutóbbi shardnál ha nem olvasom el az ajtó elõtti üzenetet simán lecsapom a "jómadarat" reflexbõl 😄
Myselor
hát itt ugye shardokból rakod össze az estus flaskodat 😄 12 lehet összesen+5ben
Én voltam, igen ez ugyanaz a tag 😄 Összetéveszthetetlen 😄
benőmenő
Ha már estus.
Még most találtam meg a Drangleic Castle-t, de már van 10 db +4-es estusom akárhová megyek.
Ehhez az egyben el kellett barmolni, vagy 30 humanityt (mert ugye hollow formban nem lehet csak úgy kindle-t nyomni), és már erõsen a vége felé kellett lenni a new game-nek.
Myselor
estus flask ivás még mindig nagyon beteg xd
Lunki88
Amikor leesik egy szakadékba a karakter vagy valami jó magas helyrõl, van az a koppanó hang a végén ami tudatja velünk hogy földet értünk... 😊 Na ezen mindig nevetnem kell még akkor is ha velem történik meg. <#vigyor>
benőmenő
Igen, az 😄
Instant feliratkoztam.
gerey
Ez nem a múltkori emberke, akkor valaki Das1-es videót linkelt, hasonló hangú ember, hasonló nyelven. + mindenhez adott még hangeffektet is 😄

davidka003
Szaladj el mellettük. Én azt csináltam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hmm...errõl a Guardian Dragon-rõl Hellkite Wyvern jut eszembe. Egyébként elsõre majdnem megöltem, már egy kicsi csík maradt, de a tûz támadása betett. Megpróbálkoztam volna még egyszer, de egyszerûen olyan szopás eljutni oda. 10 percig ütlegelni azokat a buzi Ogre-ket eléggé unalmas.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Egy szavát nem értem, de egyszerûen szórakoztatóan béna 😄
Fpocok
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
<#papakacsint>

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Mi az hogy nincs fegyvered?😊 +10-es bármi elég oda (vagy +5-ös spec fegyver), sõt NG++++++-ban is😊

[merlinw.org]

Solid Snake
.......egy kávéra <#vigyor3>
Kivéve, ha elõbb bekukkant a harangtoronyba 😄
Myselor
jó irányba haladsz és igen közeledsz hozzá ,õ a következõ ^^
gerey
Mai ebéd után eljutottam egy újabb boss-ig, ahol egybõl három életcsík fogadott. 😄 Na de azért megfeküdtek õk is még ha nem is elsõre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután ez már a második Sentiel boss, lassan talán közeledem egy great soult adó bosshoz. Spoiler mentesen lehet helyeselni, ha igen 😄
Eddig úgy éreztem jó útvonalon haladok, egyik terület sem tûnt sokkal vészesebbnek a másiknál.
Majula->Forest of fallen giants->cardinal tower-> tower of heide ho->blue cathedral->no man's wharf->lost bastile

Nemfeltétlenül a segítség miatt, kell õket behívni, hanem a questlinejuk miatt. +lore

Positive Mental Attitude

Myselor
értelek 😄 akkor majd ma ^^ majd mesélj
Tinman
Este késõn ránéztem, de elõtte 12 órát nyomtam a játékot, szóval eléggé nem voltam már képben. Odamentem elég jó tûzvédelemmel, ki is bírtam, felrepült, én meg alákeveredtem. Vége. Még 1x megpróbáltam, akkor meg egy letaglózó tûzfújás után a karim akkor állt fel pont, amikor még mindig tüzet fújt így megint vége. Aztán beláttam, hogy fáradt fejjel ezt nem lehet. Ma meló, de elvileg elõbb hazaérek, akkor rápróbálok.

Közben nézegettem, az achikat, jó sokat megszereztem már, de az ilyen baromságoktól a falra mászok, hogy xy NPC-t BE KELL HÍVNI min. 3x boss harchoz. Minek? Nem vagyok én nõi nemi szerv, hogy segítséget hívjak... erre a játék meg kényszerít is rá, ha ki akarom maxolni. EJNYE!!! -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
jah jó.kiváncsi vagyok a sárkányra és vendrickre mit mondasz majd 😄
Tinman
Nem, meg Rony hsz-ét olvasva még van egy duos harcom :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
nashandra-t és legyõzted már?😊
Tinman
LVL 170, 120 órányi játék, Ancient Dragon-t tegnap megkóstoltam, aztán lenyomom Vendrick-et, meg utána gondolom már vége.

Szép hosszú kaland ^^

benőmenő
Én szinte mindig lockkal backstabeletem az elsõ részben is.
Ott jóval könnyebben beadta, nem pont a nyakára kellett lihegni az ellenfélnek, hogy sikerüljön, plusz ott lehettél kicsit vakmerõbb mert sérthetetlen voltál, amíg tartott az animáció.
Fpocok
Nem kellett volna még NG+ ba mennem... így most nincs fegyverem. Elbasztam uggghh.
Szerencsére a játék hasonlít egy windows operációs rendszerre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha gond van, akkor egy friss kezdés mindent megold. 34 órás kari ment a kukába 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen. Jól haladsz akkor 😊
Most a király szimbólumos ajtókra gondolsz? Mert igen, azokból már 3-at kinyitottam. Most vagyok Aldia's Keep-nél. A nagy folyosón kinyírt az egyik Ogre. Ott hagytam abba. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Köszi, tehát a láthatatlan szellemek között keressem 😊 Ránézek, nem tûnt fel, hogy az egyikük különleges.
MerlinW
Ja hogy azt kérdezte😊 Minden világos😊

[merlinw.org]

Igen, képben vagyok. Vengarl feje Shaded Woodsban, a teste a pók után, ezt tudtam, meg amúgy is most öltem le nemrég a második karakteremmel 😄 A problémám ott van, hogy wantonly egy fej nélküli testet emlegetett ami a KÖDBEN van 😊 Arra gondoltam, hogy talán az egyik hullának hiányzik a feje utalásként.
wantonly
A fej nélküli test valahol a köd közepén van, tehát amikor bemész egyenesen haladj és lehet halványan látni is azért, másrészt onnan lehet felismerni, hogy kicsit erõsebb, mint a többi. Nem vagyok benne biztos, de az átkot szóró edények közelében lesz talán.
Röviden: kihagytál pár dolgot.

Annyi a lényeg, hogy miután az összes nagy fekete ajtót kinyitottad (a Drangleic kastélyban lévõt ezek szerint már kinyitottad) és jártál az óriások múltbeli emlékeiben is a trónhoz vezetõ út magától megnyílik, csak elõtte egy apró kellemetlenkedõvel kell majd foglalkozni 😄
MerlinW
A test támad rád a pók megölése után, a primal bonfire termében.

[merlinw.org]

Megvan a fej, már elsõre is meglett 😄 A fej nélküli testre értettem, hogy nincs meg az erdõben, nem a test nélküli fejre, ami ott pihen és beszélni is lehet vele 😄
MerlinW
A ködben, fuss végig a bal oldali fal mellett és az elsõ kanyar balra. Lesz ott egy rom, egyik végében a fejjel. Olyan, mint egy rakás szemét😊 A rom mögött meg loot😊

[merlinw.org]

Én azzal érdekes mód nem találkoztam pedig próbáltam teljesen átfésülni a terepet (persze ezt olyan hozzáállással csináltam hogy minél elõbb túl legyek rajta, mert nagyon nem kedveltem azt a részt, hangulatosnak hangulatos volt, de a "láthatatlan" ellenfelek újra spawnoltak hogy jól vettem észre).

By the way. Velstadt-ot harmadjára sikerült kifektetni, könnyû boss, a titok nyitja az, hogy közel kell maradni hozzá és így sose nyomja be a magic spell-t.
Miután legyõztem, továbbmentem a következõ terembe ahol egy nagyobb termetû félmeztelen hollow járkált körbe-körbe egy greatsword-al. Már alapból feltartott pajzzsal közelítettem meg, meglepettségemre nem támadott meg, úgyhogy nem csináltam vele semmit. (az elsõ részben ami/aki nem támadott alapból, azt nem is szabadott megölni, mert akkor bûnös leszel ugye)

Kis poén hogy még csak most jöttem rá hogy lehet beszélgetni Nashandra-val a távolból is. Én mikor megláttam hogy egy másik teremben van, azt hittem hogy elõször oda külön el kell majd jutni ahhoz hogy beszélhessünk/harcoljunk vele. Aztán most véletlenül elmentem a teremnek a legszélére és bumm, elõjött a "talk'" felirat. /facepalm

Megcsináltam a Throne Defender és Throne Watcher harcot is. Elsõ körben szerintem meglettek volna, csak nem figyeltem és a szélén leestem a mélybe. 😄 Másodjára már jobban odafigyeltem és piece of cake volt. Hogy õszinte legyek, oké hogy nem a legnehezebb boss fight volt, de én élveztem nagyon. Az is érdekes hogy mikor kiütjük az egyiket, akkor nem hal meg rögtön, hanem így lepihen és egy idõ után a még életben levõ újraéleszti.
Hogy a Throne-hoz hogy a francba fogok eljutni, azt nem tudom. Arra még nem jöttem rá.

Nekem ez új 😄 Az egyik hulla? Talán nem figyeltem meg alaposan 😄
Myselor
azt tudom 😊 a többieket mind 😄
wantonly
És tényleg van egy fej nélküli test is a ködben. 😄
A 4 Great Soul az elsõ rész 4 Lord Souljának reinkarnációja.
Amanaban van egy ajtó amihez kulcs kell tudjátok hol lehet megtalálni?Valahol elhagytam 😄
Myselor
az megvan csak teaparti nem volt pedig végigdumáltam vele mindent asszem .na majd meglátogatom még 😄
Myselor
okés csak bezavart zozo 😄
Tudom, megvan 😊 Mindig végigbeszélgetek mindenkivel 😊