Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor legurulgat meg a Dragonrider elõtt csak úgy lecsapkod a földre, az már az erõltetettségbõl is sok(k), max az csinál ilyet, aki életében nem játszott játékkal, semmi köze a DS faktorhoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Még most találtam meg a Drangleic Castle-t, de már van 10 db +4-es estusom akárhová megyek.
Ehhez az egyben el kellett barmolni, vagy 30 humanityt (mert ugye hollow formban nem lehet csak úgy kindle-t nyomni), és már erõsen a vége felé kellett lenni a new game-nek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miután ez már a második Sentiel boss, lassan talán közeledem egy great soult adó bosshoz. Spoiler mentesen lehet helyeselni, ha igen 😄
Eddig úgy éreztem jó útvonalon haladok, egyik terület sem tûnt sokkal vészesebbnek a másiknál.
Majula->Forest of fallen giants->cardinal tower-> tower of heide ho->blue cathedral->no man's wharf->lost bastile
Positive Mental Attitude
Közben nézegettem, az achikat, jó sokat megszereztem már, de az ilyen baromságoktól a falra mászok, hogy xy NPC-t BE KELL HÍVNI min. 3x boss harchoz. Minek? Nem vagyok én nõi nemi szerv, hogy segítséget hívjak... erre a játék meg kényszerít is rá, ha ki akarom maxolni. EJNYE!!! -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szép hosszú kaland ^^
Ott jóval könnyebben beadta, nem pont a nyakára kellett lihegni az ellenfélnek, hogy sikerüljön, plusz ott lehettél kicsit vakmerõbb mert sérthetetlen voltál, amíg tartott az animáció.
Szerencsére a játék hasonlít egy windows operációs rendszerre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Annyi a lényeg, hogy miután az összes nagy fekete ajtót kinyitottad (a Drangleic kastélyban lévõt ezek szerint már kinyitottad) és jártál az óriások múltbeli emlékeiben is a trónhoz vezetõ út magától megnyílik, csak elõtte egy apró kellemetlenkedõvel kell majd foglalkozni 😄
[merlinw.org]
By the way. Velstadt-ot harmadjára sikerült kifektetni, könnyû boss, a titok nyitja az, hogy közel kell maradni hozzá és így sose nyomja be a magic spell-t.
Miután legyõztem, továbbmentem a következõ terembe ahol egy nagyobb termetû félmeztelen hollow járkált körbe-körbe egy greatsword-al. Már alapból feltartott pajzzsal közelítettem meg, meglepettségemre nem támadott meg, úgyhogy nem csináltam vele semmit. (az elsõ részben ami/aki nem támadott alapból, azt nem is szabadott megölni, mert akkor bûnös leszel ugye)
Kis poén hogy még csak most jöttem rá hogy lehet beszélgetni Nashandra-val a távolból is. Én mikor megláttam hogy egy másik teremben van, azt hittem hogy elõször oda külön el kell majd jutni ahhoz hogy beszélhessünk/harcoljunk vele. Aztán most véletlenül elmentem a teremnek a legszélére és bumm, elõjött a "talk'" felirat. /facepalm
Megcsináltam a Throne Defender és Throne Watcher harcot is. Elsõ körben szerintem meglettek volna, csak nem figyeltem és a szélén leestem a mélybe. 😄 Másodjára már jobban odafigyeltem és piece of cake volt. Hogy õszinte legyek, oké hogy nem a legnehezebb boss fight volt, de én élveztem nagyon. Az is érdekes hogy mikor kiütjük az egyiket, akkor nem hal meg rögtön, hanem így lepihen és egy idõ után a még életben levõ újraéleszti.
Hogy a Throne-hoz hogy a francba fogok eljutni, azt nem tudom. Arra még nem jöttem rá.