Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.16. 23:53:33
[merlinw.org]
Ezt a játékot akkor játszottam kb a feléig amikor megjelent az első nyers sima kiadása, viszont most kiadtak elvileg egy fullmindenpecs+dlc kiadást ami elvileg nagyon jó.
Az volt a bajom, hogy volt egy kurva nagy kardom amit feltuningoltam, de egy idő után gyenge és lassúnak bizonyult, más pedig méggyengébb volt. Átprocoltam lövöldözős mágusra, de az meg olyan gyenge volt hogy 1 ütéstől feküdt. Én rontottam el valamit anno?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit észrevettem, hogy sokkal keményebbek a DLC helyek mint a sima végigjátszás.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Az lenne a kérdésem hogy végig kell játszani az alap játékot (Scholarral tolom) az új részekért vagy közben is be lehet oda jutni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez ?
A másik, hogy van a bonfire -ök között utazás (warp), viszont nem az első perctől,...egy ideig haladni kell benne, hogy megkapd a lehetőséget.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy olyan kérdésem lenne azoktól akik végig vitték az egyet, hogy érdemes megvenni, esetleg jobb mint a 2, nem fog zavarni, hogy nincs a bonfireörök között utazgatás?
Köszönöm előre is!
Szerintem most akkor fog kezdődni a DS3 amikor valaki inkább a sötétséget választotta. És talán ezért jönnek vissza a Lord of Cinder-ek, hogy egy ilyen utolsó próbaként próbálják megmenteni a világok a sötétségtől és azért kell őket megöljük, mert azt mondták, hogy a DS3 fordulópont lesz a dologban, szóval szerintem a végére teljesen bejön a sötétség.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Nem úgy mint a hackerek, tegnap megint sikerült Heidénél egybe belefutnom (Noob Pyromancer) amíg ellövöldöztem a Blue orbokat, gyorsító hack, satöbbi, plusz beidézett még 2 fantomot is segíteni. Ugrottam is egyet a tengerbe fürdeni. Így nem sok értelme van az egésznek. Csinálhatnának már valamit ezekkel az alakokkal, elveszik a játék ízét. 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://i.imgur.com/BryZ5a5.gifv
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2015.06.17. 21:39:31
How much can you take,before you snap?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más.
Tegnap megépítettem életem első Invader Hexer/Dex Buildjét (Sm 299.000, Sl70, Agape ring) . Jó móka másokat öldösni. Jó, picit gonosz,de akkor is... 😊
Bár jópárszor futok bele 2-3 fős csoportokba (Host plusz 1-2 SunBro), akik szétcsapnak seperc alatt, lévén egyszerre rontanak nekem. Persze 2 fő ellen még van esélyem, de 3 ellen, nuku gyógyítással, mint vörös, hát... de hát ezt érdemlik akik mások világát háborgatják. 😊 Azért közel 50 token-t már így is sikerült összekaparni, plusz most már egyre sűrűbben háborgatnak engem is a kékek, a Sinner státuszom miatt. Jó egy picit a sötét oldalon lenni. 😊
Lehet megpróbálok összerakni egy jó kis SL50-SL60-as Poison Assassin buildet . A SM-t meg leviszem 200.000 alá, aztán meglátjuk.
Akkor viszont nagyon durva, hogy ezt 40 euros kezdő áron tolták az upgradet meg 25 euroért. Büdös gyökerek!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.06.12. 11:00:07
Sztímen 10 euro az upgrade, ha megvan már a DaS 2. Ez úgy nem rossz, ha tényleg érdemes.
ÉRDEMES???
How much can you take,before you snap?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Dark Souls 3
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Jók nagyon a varázslatok : flame swathe, forbidden sun, na és persze a lingering flame , rengeteg boss érzékeny a tűzre, ami jó, ráadásnak ott a toxic mist amivel pillanatok alatt meg lehet mérgezni bárkit. 😊
Az első komolyabb pofon az Iron King DLC végigvitele volt. Elég sok elhalálozás és persze taktikázás kell. Mint kiderült Raime barátom szinte teljesen érzéketlen a tűzre, úgyhogy vajmi keveset értek a tűz alapú varázslatok ellene (még a Smelter Demon is könnyebb volt, azt legalább meg lehetett mérgezni). Jó ha van kéznél egy síma, vagy Dark/Lightning alapú fegyver (a Skeleton lordok lelkéből jó kis halberdet tudtam fabrikálni, dark fúzióval majd 700-at sebez). Nem is tudom le lehetne-e győzni őt tiszta piromágussal, csak varázslatokkal, közelharc nélkül.
Jó volt egy picit a tüzes oldalt is kipróbálni. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.02. 11:00:56