8811
Dark Souls II
-
#8530 Megcsináltam :D Szabad az út a buzihoz :D A sárkányfoggal tényleg könnyű, így, hogy elfogynak. Őszintén szólva még sohasem használtam ki ezt az előnyét a játéknak, hogy addig farmoltam volna vmit, míg elfogy... -
Samurai84 #8529 Aki kitalálta ezt a Shrine of Amanát, azt legszívesebben összezárnám egy Capra Demonnal egy 2x2-es szobában. -
#8528 oh értem,hát tudod én szerintem csináld úgy ahogy én mondtam,lefarmolgatod őket 10 alkalom után max,eltűnnek ha megölöd őket 10x és visszamész újra és újra.utána tiszta az út smelterhez,az pedig tökre nem nehéz csak nem szabad eltaláljon,ügyesen kell gurulni:) én nekem utoljára könnyen ment -
#8527 én néha kétkézre veszem a sárkányfogat, csak azzal meg az a probléma, hogy 10 csapás után eltörik...sokra megyek vele :/ -
#8526 Nekem már csak a gödör van Majulaban, azon kívül minden meg van. Old iron king, minden. Szopok a lovagokkal, illetve ezzel a Smelter Demonnal, de ez egy lehetetlen vállalkozás. Elgurulni lehetetlen, és legalább 20szor kéne megcsapkodni...a gigapatkány után ez az egyik leggecibb boss sztem... -
Samurai84 #8525 Nekem nem volt gondom velük, tower shield fel, első csapását kivárom, majd Ultra Great Sworddel lecsapom. Egyszerre max. 2-t aggrozok, ha több jön, akkor átütnek. Az Iron Keep egy genyó hely, én pl. a Belfry Sol-t és Lunát még mindig nem tudtam le...
-
#8524 igazából én úgy csináltam hogy az első párat lefarmoltam és így haladtam tovább.azok elfogytak és végül a többi is.xd addig szivatós csak az iron keep még elérsz a smelter demonig legalábbis az első fele.viszont ha az old iron kinghez eljutsz és van bonfire ascetic-ed érdemes felhúzni párszor azt a tábortüzet.amennyiszer tudod újra megölni:) én mindig így csinálom sokat segít nagyon soakt lehet tőle fejlődni -
#8523 Igen, ezzel a játékkal végre lehet játszani.
Tudnátok valamiféle stratégiát mondani Iron Keepre? Nem a bossra kell, hanem a rohadék villámgyors és kurvasok katanás alonne knightra. Nincs időm egyszerűen legyakni őket, nem tudok elérni a Smelter Demonig. Meg kéne ölni belőlük vagy 15-öt de az 5-6. mindig kinyír. -
Samurai84 #8522 Igen-igen jön a 3 rész. Nekem az a legnagyobb flash-em az egészben, hogy mindig találok valami újdonságot, valami kis titok megnyílik, új dolgokat tudok meg. Aztán vannak segítőkész emberek is, Drangleicben pl. mutattak egy bonfire-t amely mellett elmentem...
Én 120 vagyok jelenleg. Amúgy én is ódzkodtam az onlinetól, mert PS3-n toltam végig az első részt, és ott is belefutottam bár kellemetlen invade barbárba, de sokszor tök jó dolgokat ad hozzá a játékhoz. Még lenyomom a DLC áradatot, aztán NG+ és belépek valamelyik Covenantba.
Sajna nem olcsó, kb. 6.000.-, de nem is emlékszem melyik játékba toltam utoljára ennyi időt.
-
#8521 Én sajnos nem vettem meg, de minden egyes játéknál gondolok rá. Annnnnyira szét lehetne szivatni mindenkit egy agyontápolt lvl 700as karival, mert ekkora lvl-re is volt példa kicsit lejjebb :D
Másodszor játszom a játékkal és azt veszem észre, hogy sokkal jobban megy. Mostanában alig halok. Jobban bánok a cuccokkal, látom mikor kell a sok páncél, mikor abszolut nem kell stb. Ez a játék úgy mestermunka ahogy van, kellett, és lett is egy játék amely kultgame lesz.
Nemrég írt rám haverom, hogy lesz DS3, hát ott azthittem kiugrom a bőrömből :D Bár ennyit törődnék a való életemmel is :DD (cry xD) -
Samurai84 #8520 Én most járok Shrine of Amanaban a King után kutatva, aztán kezdem a DLCket. A Mirror Knight iszonyat hangulatos volt, bár Boyd segített de még így is ránkidézett valakit, aztán rájöttem hogy mi kell a páncél ellen :D
Azt mondjuk nem tudom még megemészteni, hogy annak mi értelme, hogy épp két Ruin Sentinel van a nyakamban a szoborkatonás szobában, erre beinvadel valaki meg sem vár hogy végezzek, vagy valami, rámront a többi enemy-vel egyetemben. -
#8519 Közben szépen lassan rájöttem, hogy van egy olyanom, hogy ADP és poise :D
Lvl 70 vagyok, tegnap este olyan 5 órát játszhattam...miért ilyen jó ez? :D Minden kis zegzugba benézek, satöbbi. Az általam rettegett sentineleket is sikerült úgy hatodjára lecsavarni amin meg is lepődtem. -
#8518 el lehet érni a dlc-ket igen,de azok sokkal de sokkal nehezebbek és szerintem a varázsló nagyon nem jó oda.én egyből átraktam közelharcosra a karaktert,túl nagy a mágia ellenállásuk vagy én nemtudom de szart sem ér :) hogy easy mode lenne ng+ban?nemtudom talán egy kicsit de nem mindenkire igaz. -
Samurai84 #8517 Ez a Gutter valami undorító egy hely, meg még a Shaded Ruins mocskosabb, felváltva kell haladnom benne, mikor egyik felb*sz agyilag, megyek a másikba. A DLC-ket el lehet majd érni még a végjáték előtt? NG+-ra varázslót tervezek, bár azt olvastam hogy azzal easy mode az egész játék...
-
#8516 "vmi bug miatt megütött miközben gurultam"
Az nem bug, hanem az adaptability hiánya:) Tessék rá pontot költeni:) -
#8515 akkor úgy látom te is ott kezdted ahol én is :D külöben igen pontosan azt jelenti,bedobod a bonfire asceticet,és akkor az a terület és a boss-ja ng+. próbálgasd tanulj bele,én ironkeepben szoktam az old iron kinget vagy 5x megölni ha odaérek,megvannak a grand soulok is akkor és jól feltápolom magam.utána már babazsúr az egész :) -
#8514 egyébként ja, amikor már gitárral, csak szavakkal meg kikapcsolt monitorral végigviszik....tényleg nem világos -
#8513 Az a baj, hogy mindig hisztizek ha DSről van szó :D Komolyan mondom, régóta ez az a játék ami felidézi a playstation 1-es időszakomat, amikor még 12 évesen őrjöngtem mert leestem a fa tetejéről a toy storyban, vagy meghaltam a crash bandicotban :D Lehetetlennek tűnnek a dolgok, de sokadjára rájövök, hogy kurva egyszerű csak ki kell ismerni.
Amúgy ez a bonefire ascenticezés ez mit jelent? Ha bedobsz a tűzbe egyet, akkor azon a területen NG+ lesz? Vagy az Ng+ egy teljesen new game? Nagyon nem vagyok képben.
Amúgy elkezdem újra, játszom ahogy tudom, aztán max átrakom a pontjaimat ha nagyon meg vagyok lőve...de sanszos, hogy kipróbálom ezt a villámlándzsa módszert, mert jónak tűnik ez az 1-2k dps. -
#8512 mondjuk ha szétfarmolod a bossokat bonfire ascetic-el ahogy én szoktam akkor a játék felénél már imba lehetsz és csak ha nagyon balfaszkodsz akkor halsz meg:) de különösebben sokkal könyebb a boss nem lesz de azért jobb.az amúgy nem bug hgoy gurulás közben eltalál van egy skill most nemtudom mi a neve de ha arra raksz pontokat akkor még szemben is átgurulhatsz a kardján vagy varászlatján a bossoknak na és hát az elég érdekes de na :D -
#8511 Hmm. Én abban sem leltem sok örömet, hogy 30szor kellett elkezdeni egy bosst, ráadásul a mappamásolós save/load módszerrel mert vmi bug miatt megütött miközben gurultam vagy hasonló finomságok. -
#8510 NG+ végére gyakorlatilag azzá válasz, ha akarsz. Ha sokat farmolsz már az elejére az lehetsz. Magas szintű battlemage nehézpáncélban (~100 óra játék). Mész ütsz, lősz. Sok élvezet nincs benne mondjuk.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.16. 23:53:33 -
#8509 Hmm..nincs a játékban pár ng+-ban olyan fegyó vagy páncél vagy gyűrű ami totál terminátorrá tesz? A bossok fegyverei tuningolva vagy ilyesmi? A villámlándzsa? stb? -
#8508 a bastard sword végig erős és elég lesz ha feltuningolod.én utálom ebben a baszott nagy kardot mert lassú és nem elég erős hogy megérje.igazából a mágussal is lehet jól játszani ha megtanulsz jól gurulni :)) egyébként nem csináltál semmit rosszul egész végig azon van a hangsúly hogy egy gyenge szar vagy és bárki megfektet pár ütésből ennyi.erről szól a játék lényegében :) nehéz lesz most is de ha beletanulsz nem lesz annyira az ^^ -
#8507 Srácok elkezdtem tolni ezt a Lords of the Fallent, és akár mennyire próbálok oda koncentrálni, mindig a DS2 jut eszembe :D
Ezt a játékot akkor játszottam kb a feléig amikor megjelent az első nyers sima kiadása, viszont most kiadtak elvileg egy fullmindenpecs+dlc kiadást ami elvileg nagyon jó.
Az volt a bajom, hogy volt egy kurva nagy kardom amit feltuningoltam, de egy idő után gyenge és lassúnak bizonyult, más pedig méggyengébb volt. Átprocoltam lövöldözős mágusra, de az meg olyan gyenge volt hogy 1 ütéstől feküdt. Én rontottam el valamit anno? -
#8506 Nagyon messze van még a vége:) A Grand Soul-ok után kezdődik a játék második fele:) -
Samurai84 #8505 Ezt a játékot úgy kellene nevezni: a Nagy Tanító. Eddig egy Grand Soul van meg a négyből, messze még remélem a vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont tényleg jobb online-ban, sok a segítő ember, meg a kiiírások is sokat segítenek. Iszonyat türelmet igényel, figyelni kell, reflexek, a lore hihetetlen jó, bár nehéz kihámozni. Ááááááá, Praise the Sun! :D Eskü, lehet hogy gyűjteni kell egy PS4-re ha kijön a 3. rész, azt már nem fogja bírni a notim :(Eddig ugye végeztem a Pursuerrel az Óriásoknál, de jött máshol is (Bastille-ban pl.), de mindig megléptem előle, mert rühellem, nem bírok vele, parryzni meg béna vagyok. Lesz ennek valami büntetése, hogy mindíg meglépek?
-
#8504 Én csak annyit tudok mondani, hogy sosem játszottam offline:) -
Samurai84 #8503 Végül Scholar mellett döntöttem. Amúgy érdemes online tolni? A Demont és a DS1-et még PS3-on végigvittem, de online csak egyszer voltam... Akkor is annyi emlékem maradt meg, hogy az Undead Burgben valahol random beinvadelt valaki és 3mp alatt lenyomott se szó se beszéd... Hajhullásra készülj! :D
-
#8502 Scholar tartalmazza az összes DLC-t, így anyagilag azt érdemes. -
Samurai84 #8501 Az lenne a kérdésem, hogy én most akarom megvenni, sikerült végre kontrollert szereznem hozzá :D Érdemes a Scholart megvenni úgy hogy én csak single playerben tolom? Vagy elég az eredeti is? -
Dinnyusz #8500 Közben megtaláltam én is, de azért köszi!
Amit észrevettem, hogy sokkal keményebbek a DLC helyek mint a sima végigjátszás. -
#8499 Úgy van kb mind a Dark Souls 1 DLC, bizonyos idő után eljuthatsz a DLC területére, minden DLC-hez van egy kulcs amit meg kell találj a világban. -
Dinnyusz #8498 Helló!
Az lenne a kérdésem hogy végig kell játszani az alap játékot (Scholarral tolom) az új részekért vagy közben is be lehet oda jutni? -
#8497 ez a teljes minden dlc tartalmazó..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.12. 18:05:54 -
steweee #8496 vki meg tudja mondani, hogy melyik a legutolsó, legteljesebb kiadása, ami tartalmaz minden DLC-t és egyebet ?
ez ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.skidrowcrack.com/dark-souls-ii-crown-old-iron-king-dlc-sc/ -
Dreadshade #8495 Hali! Steam summer sale óta a Scholarban jóval többen vannak pl tegnap este is 4000 körüli ember tolta a simát meg 700 körűlien kb, ennél még a Dark souls 1-ben is több ember van ott 2-3000 szoktam látni. Szóval a Scholarban éri meg tolni, mert hát itt a legnagyobb most a player aktivitás. -
#8494 hehe :D -
#8493 Ja, hogy az első. Akkor nem szóltam. -
#8492 második?az első részről beszél ott pedig nem igazán a másodiktól lehet ugrálni:) -
#8491 Ugrálni lehet azonnal amint megvan a második bonfire.