8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    Lépj ki a covenant-ból (belépsz egy másikba)
  • 1kezdő
    Szerintem túl nagy hangsúly nincs azon, hogy mivel kezdesz, mert útközben építheted más irányba és kapsz majd olyan tárgyat, amivel a kezdő öregasszonynál visszakapod az összes általad beépített LvL pontot és szabadon újraoszthatod. Szerintem az elején nem érdemes semmilyen szövetségbe belépned.
  • Rony94
    Három Fallen Giant-et találtam, ebből 2-nek van memory-ja. A 4.-et nem találom, mondjuk nagyon nem is kerestem, csak nagyon felületesen. Majd később még megpróbálom.
  • mans
    Lehet kezdenem kéne egy lovagot pl, mert már beléptem a champions covenantba,nem tudtam hogy avval megnehezedik a játék.
  • 1kezdő
    Én se értettem, de útközben elég sokat megfogsz érteni, sokszor a saját bőrödön. Sajna, nekem még anno oroszt tanítottak, nem úgy, mint a mai srácoknak már angolt. Szóval azzal is meg kell küzdeni, de ez benne a szép. Aztán vannak jótét lelkek /sajna kevesen/, akik néha adnak némi infót, a többit nekem kell kisakkoznom. Szóval, nem csak harcolnom kell, de ki is kell raknom a kirakóst. Még szerencse, hogy van a témában anyag bőven.
    Neked: Ilyen hajszínnel, amit a karidnak adtál, még jobban bevadítod az ellent.:-D
  • mans
    #6101-re volt válasz.
  • mans
    Én kezdőként még nem értek mindent,majula körül rohangálok a mangalicákkal,meg írtom a zombikat,de Én is valami közelharci+varázslót akarok.Először inkább tápolom magam,hogy használható legyen a fegyver amit összeszedek,meg két csapástól ne hulljak szét,aztán úgy haladni előre.Kezdőnek a harcost vagy lovagot ajánlják,valahol meg a varázslót,most így nézek ki link
  • sergio1966
    verzio:1.03 kalibration 1.07 steam os játék be van állítva hogy frissítse,de az ajtó nem nyílik:(
  • Zozo0122 #6117
    Igazából a játékban 4 óriás fa van, ebből 3-ban van memory :P De van még egy helyszín, ahol egy sárkány emlékeibe tekinthetünk be, ha akarod leírom, hogy hol, de ez nem szükséges a végigjátszáshoz.
  • MerlinW
    Azt javították az 1.06-os vagy a 07-es patch-ben.
  • sergio1966
    Az nem elakadás:)
    NG+ Nekem nem nyílik ki a Drangleic kastély ajtaja ahol a két lélek szívó szobor áll:(
  • Rony94
    Nem fogjátok elhinni, de elakadtam. Két memory már megvan. Orro-nál nem volt semmilyen boss fight, szóval gondolom azt is kipucoltam. A harmadik memory-t pedig az istenért nem találom. Majd később folytatom a keresést, de most felhúzott egy picit. :)
  • 1kezdő
    Kösz az épkézláb választ. Ha tudom, megfogadom.:) Van itt ez a "Dead Again" nevű spell. Csak élőlények ellen, mondjuk PvP-ben, vagy mások ellen is jó /mob/. Próbáltam a játékban, de semmi hatással nem volt. Láttam a filmbejátszásokat a PvP-beni alkalmazása elég meggyőző, de a játékban hol és ki ellen hatásos, lévén ha beteszem két helyet foglal.
  • Zozo0122 #6112
    Na szóval ha elvitted a Dull Embert a Lost Bastille kovácshoz, akkor húzd fel nála + 10 ig a pajzsot, azt hiszem csak itt engedi, de talán már +5nél is.

- infuse magic irányba: faintstone
    - infuse dark irányba: darknight stone

Aztán itt elmehetsz megint +10 magic vagy +10 dark-ig.

:)
  • Myselor
    az első részben ma kipróbáltam a mágust,sokan mondják itt hogy a 2ben annyira op a mágus az elején hát szerintem ez az elsőbe sincs másképpen 30 soul arrow és hamar lehet szerezni great soulokat is és még soul arrowot nem drága dolog.sebzés is nagyon kemény taurussal elszórakoztam hát vicces volt xd
  • Myselor
    hát én nekem is a kard és pajzs full meele jön be a legjobban,persze egy kis ijjal.úgy tudom teljesen beleélni magam.legjobban a nagy pajzsokat szeretem biztonság érzetet ad :D viszont páncélból egy könyebb félét de mégse ruhát.kardból egy közepeset.nagyon nem szeretem kedverni a karikat ha mágust akarok akkor külön csinálok .
  • 1kezdő
    Köszi a választ, de ha kicsit részletesebben elmondanád, mert én csak sejtegetem, de egyáltalán nem biztos, hogy jól gondolom. Tehát: fel kell húzni valamilyen +-ra és utána mágikus érc, vagy másképp kell?
  • Zozo0122 #6108
    A Lost Bastille kovácsnál, ha elvitted neki az embert. De szerintem inkább Dark Rebel's Greatshieldet csinálj, így a Hexerek is totál elmehetnek a picsába, mert 100%ban levédi a sötét mágiát :D
  • 1kezdő
    Tőlem talán nem vérlázító a kérdés -lévén meg van ez a pajzs-, hogy hogy csinálok belőle magic-et?
  • Zozo0122 #6106
    Ha nem fizikai a támadás, akkor MINDENHOL jó :) Brutálisan véd minden más ellen. Főleg ha Magic Rebel's Greatshieldet cisnálsz belőle, akkor úgylátom 100%ban ellenáll a mágiának :)
  • 1kezdő
    Az világos, hogy fizikai sebzés ellen a 100%-os védelmet nyújtó pajzs a jó és lehetőleg könnyű, hogy mellé tudjunk öltözni és még ugrabugrálni is maradjon erőnk. De ha nem fizikai a támadás, hanem egyébb más, akkor szerintetek hol állja meg a helyét a "Rebel's Greatshild"?
  • Zozo0122 #6104
    Mindent próbáltam már az első részben, itt még csak tankot és mágust. Én úgy vettem észre, hogy nekem a legjobban a gyors kari jön be könnyű cuccban és gyors fegyverrel. Ha pvp-ben jön egy tank akkor előveszem a Shotelt és 2-3 ütés után már menekül :D Egyébként egy 100%os védelmű pajzs kell fizikai sebzések ellen, 70-80% mágia ellen, könnyű felszerelés, gyors gurulás, és erős de gyors fegyver, kiegészítésnek meg Avelyn. Kész :D Jah meg még meglepinek jól tud jönni 1-2 pyromancy spell, főleg az új spellek a 2. részből :)
  • Fpocok
    Dex build, sok íjászkodással, mellé egy 100%phy pajzs és egy katana (manslayer).

Üt mindent PvE-ben.
  • Rony94
    Only melee karakter=férfiasság netovábbja. ^^
  • 1kezdő
    Tennék egy javaslatot azoknak, akik szeretik ezt a játékot, azaz, már fanoknak számítanak: ha nem esik nehezükre, akkor tömören, lényegre törően leírnák, hogy Ők, azaz, Ti, milyen karakterre esküsztök és miért. Melyiket tartjátok magatokhoz a legközelebb állónak.

Kezdem -mint téma felvető- én: Én a vegyes felvágottra esküszöm. De ha úgy jobban emészthető a szivárvány minden színe kedves nekem. Persze a lehetőségek behatároltak, ezért csak három színt építek. A fő, a gerinc a harcos és tank, aki jól üt és azért ha kell állja is. De mielőtt a mob, vagy a boss nekem ugrana, kicsit meg kell puhítani, ezért kell a varázsló, valamint a hit csodatevő ereje. Ráadásul a hit pontokkal a védelem is növekszik bizonyos vonatkozásban. E hármas: a kard, a spell és a hit szinte legyőzhetetlenné teszi a karit. Persze ehhez rengeteg LvL kell és rengeteg idő és kitartás. De aki sajnálja beletenni, jobb ha bele se kezd.
    Nos részemről ennyi.:)
  • CarajoEsp
    Basszus Ng+ Belfry Gargoyleok, 4-en jottek mar, annyira nem tudtam veluk mit kezdeni es egy ido utan szepen villamokkal soroztak..na ez új:)
  • Myselor
    oké elég hülyén írtam le szóval ahogy megkapják a követ,lehetne írni vele solaire előtt is videóba úgy volt.lv10 körüliek mindketten de e kő szürke nem használható se human formba sehogy és sehol.
  • Steve Q
    Vagy 10-nél több szintkülönbség van a karaktereik közt, vagy nem olyan zónában van, ahol használhatja a krétát.
  • Myselor
    srácok az mitől lehet hogy öcsém nem tudja használni a fehér követ amivel summ jelet rak le? első részuről van szó haverjával akar játszani de szükre a kö
  • benőmenő
    Én úgy szerencsétlenkedtem órákat a forest első tüzénél, hogy az első részt már végigvittem korábban :D
    Egy idő után belejön az ember és menni fog szépen. Persze vannak szivatós helyek, de messze nem megoldhatatlan dolgok.
  • Solid Snake
    Jól nyomja
  • Fpocok
    Várd meg, hátha kap egy leárazást, mert akkor a többi helyen is olcsóbb lesz.
  • Tatyla
    hol most a legolcsóbb csak cd key?
  • Tatyla
    én kérek elnézést...
  • Zozo0122 #6091
    Már majdnem a végén vagy, nem éri meg most abbahagyni :)
  • BEAST #6090
    Én se próbáltam még, de nem gond. Ez már a második karakterem volt, minden karakterrel egyre messzebb jutok egyre könnyebben. :D
  • Zozo0122 #6089
    Ha egyáltalán lehet dropolni spelleket, még sosem próbáltam.
  • Zozo0122 #6088
    Vagy nem tudja valaki ajándékba adni neked? Esetleg innen a főrumról, aki nem használja? Valamelyikőtök summonolja a másikat és neked adja :D
  • BEAST #6087
    Pontosan, csak később tudtam meg, hogy így már esélytelen vagyok a Forbidden Sun spellre. :( Hétvégén kezdek új karaktert. :)
  • Myselor
    az első rész topikjába úgyis keveset írnak,én is azért írok ide :)