Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A 2 szerencsétlen Nashandra elõtti õr is megfeküdt elsõre. Majdnem felröhögtem hangosan, mikor az egyik odarohant a másikhoz, hogy gyógyítsa a társát... csúnya halála volt.
Aztán jött Nashandra, seperc alatt ledaráltam az életerejét, majd fogtam magam és 80k lélekkel belestrafeltem a szakadékba. -.-
A Dark Souls-ban a legkeményebb ellenfél akivel eddig találkoztam, az a Tinman. A legbiztosabb nyerõ helyzeteket is képes volt a bénaságával instant halállá változtatni <#zavart2>#zavart2>
De utálom Mimic-et. Ahányszor kinyitottam egy faládát a frász kerülgetett, pedig alig volt a második részben.

Nagy küzdelmek árán, de végül sikerült a melee karimnmal lenyomni a gargoyles csapatot is. Szerintem az eddigi bossok közül itt szívtam a legtöbbet. De itt örültem a legjobban a victory achieved-nek is. Ott is hagytam a gépet egy 10 perce, hogy kimenjek levegõzni. 😄
Nah végig mentem a maradék placcon. És ott megtaláltam a keyt amivel könnyebbé tehetõ a Sinner boss, aki még a sötétben is könnyebb volt, mint ezek a dögök 😄
Szóval összefoglalva, egy szivatós boss harccal, csökkentheted az amúgy sem túl nehéz, másik boss harc nehézségét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
PRAISE THE SUN!!!

A lentebb látható videót viszont a bandicam szoftverrel csináltam, van benne egy "YouTube 720p" opció. Magam is meglepõdtem, de akadás nélkül vesz fel, mintha nem is menne a háttérben. Pedig szimpla kétmagos procim van. Próbáld ki!
Majd megpróbálom, ha nem megy, kénytelenek lesztek megvárni míg beszerzek egy új gépet. (pár hónap)
Persze amikor nem jön össze a gurulás akkor 2 találat és végem 😄
De azért ebben a részben a mágusok elég opok ... persze ki lehet kerülni, de nem ugyanaz ha bekap az ember egy ütést vagy egy hasonló lövést ... a kettõ sebzése külön kategória.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Fõleg a soul memory miatt sokkal inkább biztosra szoktam menni. Jobban is fogy a homeward bone.
Hatalmas segítség volt itt a casual soulsban, hogy volt, vagy 8 divine blessingem, így pont nem tudott érdekelni a poison. Kétkézre a bastardot, hogy ne tudjon gyógyulni hamar be lett darálva. Még különösebben elgurulni sem kellett, mert úgyis kellett itemet használni a poison miatt.
Viszont ami után jött...vagy én vagyok vak, vagy baromi sokára volt bonfire. Elég szemét húzás, hogy 40k lélekkel szaladgálj ismeretlen terepen -.-
Viszont monoton. És elõtte annyiszor megölt mire erre rájöttem, hogy megutáltam.
+1
Könyörgöm készíts róla majd videót (nagyon rossz minõségben is jó, ha nem bírja a géped), hogy nyírod ki:
- Ancient Dragon
- Darklurker
boss-okat. Igen, opcionálisak, de tényleg hálás lennék.
Röviden: Argh.
Amúgy egy nagy nulla gyökkettõ boss, de valahogy mindig úgy intézte, hogy vagy szénné égetett, vagy rám tehénkedett. Ráadásul 2 km-re van a tábortûztõl -.-
Korábban volt egy olyanom, hogy 20%-ra levertem az életét, elhátráltam a tûztõl még biztonságosabb távolba és nagy kerek placc + a várfal közötti kb. 2 centis sarkot éppen megtaláltam és leestem a semmibe. Akkor ott meghalt bennem valami végérvényesen.
Aztán fogtam, lehalkítottam a játékot, elindítottam egy kis Members of Mayday-t, mem sokkal késõbb meg is döglött.