Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
ez tök jó.tetszik 😊)
Fpocok
Hmm... Dark Souls 2D-ben. Muszáj leszek beszerezni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Elsõre én is közelharcban öltem meg õket. Sokat is szenvedtem itt.
benőmenő
Nem értem miért a varázslók az op-k.
Melee + íj kombóval is könnyebb, mint az 1, pvp-ben meg csak a gank és a pyro aoe-k tudnak menthetetlenül szívatni a saját bénázásom és a lag mellett
Tinman
Na de mekkora katarzis, azt a 3 barmot lenyomni, mikor elõször játszol a játékkal :-) Melee-be nagyon adja a game :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Van. Zóanagyvarázsló írta, hogy unta a játékot, mert kihívás nem volt benne, végiglõtte az egészet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Hát ha ennyi a kihívás akkor csak pazarlod a tárhelyet a világhálón 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mert? 😊 A DeS-t is így játszottam (van ott egyáltalán sorci? 😄), a DaS1-et is ... csak a LVL1 végigjátszásomban használtam pyrot ... és a DaS2-ben is végig így mentem, most van egy slotom, de nem használom.

Nekem errõl szól a játék ... sõt, ettõl a résztõl eltekintve mindig is errõl szólt!

Annyi kieg azért van, hogy nem pure melee, mert íjat használok, de ennyi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Jó kis third person shooter lett ebbõl a játékból -.-

Egyetértek Merlinnel... sorcival játszani kb. olyan, mint végiglõni. Codnyóc.

Néztem pl. egyszerû melee-faith alapú karival az end boss fél perc, de ez majdnem igaz az összes boss harcra.

FLAWLESS VICTORY !!! <#taps>

Jó, hát nyilván egy köbméter kihívás sem volt így benne, de jól nézett ki 😊
wantonly
NG+: Ruin Sentinels - bõven 1 percen belül.

A boss-ok sokkal könnyebbek, mint elsõ végigjátszásra. Elsõre az Õrzõkkel például eléggé szenvedtem, de most képességekkel, felszereléssel felvértezve megváltoztak az erõviszonyok. Ellenben a No Man's Wharf terület most is kihívás volt, sajnos többször haltam, részben saját bénaságból.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a terv, hogy az összes BOSS harcot megörökítem a végéig.

Késõbb lesz még kihívás szerintem.
benőmenő
Yay, a Balrog is megfeküdt! Láma boss, még lámább módon nehezítve.
Komolyan ez a belfry sol minek kellett a játékba? Ezzel a "nagyszerû" pvp-vel igazi kényeztetés, az ínyenceknek bátran ajánlom!
Eddig a kedvencem az volt, amikor 2-en jöttek rám, az egyiket levertem (legalábbis úgy láttam, még az xy banished feliratot is kiírta), majd mire fordulnék a másikhoz kaptam egy backstabet, mert valahogy mégsem számolta az utolsó ütést a játék neki. Remélem egy taliga aprómajmot kényeztet orálisan, aki ezt belerakta.
Nagy kockázat volt, de tényleg megérte megvenned. Ez a játék(széria) egy élmény. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

gerey
Hát én most elsõre egy heavy melee/tankot csináltam/ok. De majd akarok egy dexes ugrálos backstabbelõst is. Plusz még a sokféle fegyver/páncél amit választhatsz. Megérte nekem, hogy 2 hete csak úgy random megvettem a játékot, mindenféle elõzetes ismeret nélkül. 😄

Mágiát én még soha nem használtam. Eddig csak a Flash Sweat-et használtam párszor Iron Keep-ben, de ennyi.

Egyszer mindenképpen ki akarok próbálni egy mágus karaktert, mert ezzel a játékmenet tuti más lesz, meg jó lenne kipróbálni egy Thief-t is hogy a mozgékonyságra alapozzak, meg lehet egyszer ki kéne próbálni a tankosságot is, van itt minden. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Szerintem inkább hozzáad. Én sem foglalkoztam mágiával a DaS II elõtt, de most örülök, hogy ezt az oldalát is megtapasztaltam.

Mondjuk én melee/faith/hex kombó karaktert indítottam, ahol a közelharcot is ugyanúgy használom, mert ez is fontos számomra.

És mindegyikben megállja a helyét a karakterem, ez mellett baromi élvezetes vele a játék.
MerlinW
Én Das1-et 7x játszottam végig és soha nem használtam mágiát. Illetve egyszer kipróbáltam a pyromancy-t. DaS2-õt 3x játszottam végig, az elsõ kettõt pure melee-vel. A harmadik végigjátszásban kreáltam meg életem elsõ DaS mágusát.

Bátran kijelentem, hogy a mágiahasználat elveszi a DaS hangulatának 70%-át. Nem éri meg azzal kezdeni a játékot.

[merlinw.org]

Akkor te minimum ázsiai vagy. Bocsi. 😊

Laza
Ez nem így van 😊 pure melee karival megyek, és no problem 😊

benőmenő
Fú, azon is úgy kiakadtam.
Több hónap után kijött egy rész, majd újabb hetek után odadobta a mûvész úr ezt a 17 oldalnyi semmit, hogy am nyáron lesz majd még folytatása. <#wilting>
gerey

Myselor
:"D hát ott nem is lehet,bár én 2 lángját túl éltem szerencsémre 😄
Tinman
Nagy titkot árulok el azzal, hogy Ancient minden egyes lángokádását védtem, persze egy szál gatyóban? 1x nem gurultam ott talán, mikor levertem :-)

Az igazi férfi lángban születik!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...és általában ott is pörkölõdik hamuvá :-D

Tinman
Meló után + hétvégén toltam bele ennyit én is... meg 1-2 szabi is beugrott :-)

Én olyan 60 óránál tartok most. Hihetetlen, de nem mindig van kedvem DS-el játszani. Sokszor ha meg van kedvem, akkor meg idõm nincsen. Most is játszanék de lassan mennem kell dolgozni. Szóval lassan tudok csak haladni, de legalább haladok. 😊

Myselor
csak a bossok 😄 de akkor elgurulunk ugye <#gonosz1>
ELõször végigvittem csak meleevel + íj néha és a végén Avelyn helyette. Sokkal nehezebb volt, mint a mágusom. Bár az még elsõ karakter volt, így sok újdonság ért. A mágus meg brutális...messzirõl szitává lövök mindent. Ha pedig valami a közelembe jön...várjunk csak...olyan nincs<#idiota>
Tinman
Is.

"szerintem sokkal nagyobb a sikerélmény ha közelharcban nyomod le az ellenfeleket, bossokat szóval jól döntöttél"

wedge31
Bossokról volt szó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Ne haragudj ezzel meg nagyon NEM értek egyet.

FELE ennyi idõ alatt is nevetve bejeztem volna, de mindent felderítettem magamtól, mindenre igyekeztem magamtól rájönni, próbálgattam rengeteg mindent, és covanantokban is NAPOKAT eltöltöttem úgy, hogy a sztoriban 1 lépést nem haladtam.

Tényleg az a cél, hogy átrohanjunk a játékon? :-(

Tinman
Ezzel nagyon egyetértek.

Videókat elnézve RENGETEG boss harc ilyen fél percek kérdése sorcinak... túl overpowered. Ezzel szemben az Ultra Greatsword-ök meg vissza vannak butítva.

wedge31
Annál jobb a karid minnél elöbb végzel.

Minél gyorsabban? Szerintem egy harc minél hosszabb, annál izgalmasabb. O&S eltartott vagy 10 percig és BAROMIRA élveztem.

wedge31
Nekem az ha minél gyorsabban nyomom le, tökmindegy milyen stilusban.

Plusz az elõzetesben is meele karaktert látni, szóval ez a fõ class. 😄

gerey
Az nem zavar, már hozzá szoktam. De ennek köszönhetõen a sikereknek is jobban örülök, mintha easywin lenne. 😄

Lunki88
Szerintem sokkal nagyobb a sikerélmény ha közelharcban nyomod le az ellenfeleket, bossokat szóval jól döntöttél.
Számíthatsz jóra, csak többször fogod látni a "You died" feliratot mint bárki más. De sokadik próbálkozásra minden meg lehet csinálni. Olyan nincs hogy nem lehet.

Azért az elsõ majdnem bekerültünk oda...khm...Gaping Dragon...khm. <#nyes>

gerey
"Fõ tanulsága a játéknak:

melee = te orálozol"

Akkor sok jóra ne számítsak? 😄 Pedig ált. minden RPG-t sword+shield karival kezdek.

Lunki88
Így van, de akinek a Berserk a kedvence annak kötelezõ melee karakterrel játszani. 😊 Amúgy 2 napja jött ki új fejezet a mangából, kár hogy ilyen rövid...
Tinman
Ó nyugi... én is két kézzel szívtam magamba az örökítõ anyagot. Mi legalább nem vagyunk repedések egy nõ 2 futómûve között. <#zavart2>

"melee = te orálozol"

Nem érdekel, az elsõ részben már hozzászoktam. 😊

Tinman
Lepergett a credits.

71%-a meglett az achiknak. Wow, azt hittem jóval kevesebb lesz.

Fõ tanulsága a játéknak:

melee = te orálozol
sorcery = téged oráloznak

wantonly
Igen, tudom, de mégsem ütögettem a ládákat, mert arra hagyatkoztam, hogy felismerem. Egyébként különböznek egy kicsit, de az ember, ha nagyon bele van merülve a játékba, hajlamos elfelejteni, összetéveszteni. De még akkor is, ha tudom, hogy ez egy sima láda, amikor nyitom ki szinte már látom a szemeim elõtt a fogakat... Amikor meg tényleg belenyúltam halálra ijedtem. 😄
wantonly
Ott én is leestem elsõre. 😊
Jah nem, 5 darab van.
Na akkor te is a végére értél 😊 Melyik rész a jobb szerinted? Nálam az elsõ rész nyert, de nagyon jó kis rész lett ez is.
Tinman
Blogba majd elkövetem :-)

VIgyázzatok, hogy csak egyszer üssétek meg a faládákat, nem kell nekik +10 es Zweihander kombókat lenyomni mert széttörnek és akkor a bennük lévõ cucc rubisshá változik 😞 Eksõ végigjátszásban benéztem ezt vagy 5x mire rájöttem, hogy ez nem stimmel 😄 Egyébként meg az egész játékban csak 4 darab mimic van 😊