8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Már ez elején egybe kellett volna gyűrni a Dark meg a Demont. Hatalmas hiba, hogy nem tették. Hatalmas.
  • Lunki88
    Biztos vagyok benne hogy siker lesz a Bloodborne, de szerintem bőven lenne még lehetőség bővíteni a DaS univerzumot is. Mondjuk egy olyan résszel, ahol végre rájönnek hogyan lehet az átkot végérvényesen megfékezni, de lenne valami hátulütője a dolognak és látnánk egy még virágzó királyságot, ami fokozatosan indulna romlásnak stb. :)
  • Tinman #6163
    Fogadást mernék rá kötni, hogy nagyon rendben lesz a cucc :-)
  • Myselor
    hát ja,de eddig csak a dark souls érte meg a 2 részt :D hát vagy nem is a kings fieldből sok van hmm.most amúgy tuti ez valami vámpíros vérfarkasos cucc lesz ez a bloodborne :D
  • Fpocok
    Most már van 4 kibaszott IP is ugyanazzal a játékmenettel :D
  • Myselor
    ha megnézed a legrégebbi játékukat is hiába fps tps lövöldözös akármi,mindig ugyanazon épül és az alap story is mindig hasonlók .ők ilyeneket tolnak már mióta most se lesz másképp :)
  • Zozo0122 #6159
    Én félek attól, hogy a Bloodborne már valami egészen más lesz...
    De ne legyen igazam és csapjanak oda neki!
  • Fpocok
    Lord of fallen lesz PC-re is.
  • tarti19
    Igen,úgy néz ki, hogy én is ps4-re váltok majd jövőre. Csupa olyan játék van, amit nagyon várok oda. Deep Down, Lord of Fallen etc. :P
  • Tinman #6156
    DeS 500 óra körül, DaS 600 körül, DaS 2 eddig 200 óra, de simán még 3-400 benne lesz, mert kimaxolom mindegyik platformon :-)

Bloodborne-t akarom, most! :-)
  • tarti19
    Nekem a DeS-be volt közel 300 órám a DaS-ba már csak 80 összesen s végül eddig a DaS-be közel 60 óra.
    Mindegyik tudott újat hozni, csak már nem olyan intenzíven mint az elején :P
    Ettől függetlenül még jó 30 órát beleütök majd a DaS 2-be, mert egy varázsló szerű karaktert akarok kreálni :P
  • Zozo0122 #6154
  • Rony94
  • Mozes
    Amikor 3 hónapja megvettem eredetiben a játékot és kipróbáltam nagyon el voltam keseredve, nagyon nagy csalódás volt. Soha nem játszottam még Souls játékkel és azért vettem meg, mert tetszett nagyon amiket írtak róla. A kezdeti elkeseredettség utána már csak azért sem adtam fel, ha már kiadtam érte pénzt. Most ott tartok, hogy teljesen odavagyok érte.
    Az írányítást is megszoktam (bill, egér), gratika is tetszik már, de ami a legjobb az a hangulata és a nehézsége, van az egész játékban kihívás és ez nagyon jó!!!!
    Ami a fontos, hogy aki nem ismeri a Souls játékokat ne adja fel az elején, első 2-3 óra után kezd majd belejönni a játékba.
  • Psychedelic #6151
    Ö az ország egyik felében, én meg a másikban. Verzió természetesen ugyanaz.
  • 1kezdő
    Amit leírtál az maga a hiba, de egy szót sem ejtettél arról, hogy milyen körülmények között játszotok. Egy hálózaton, egy szobában? Mondjuk közös routerrel? Ugyan az a játék verziószáma? Stb-stb. Több mint valószínű, hogy erre a problémára itt nem tudnak válaszolni, de a problémából -már attól, hogy létezik- tanulni lehet. Szóval, írd körül /ha lehet/.:)
  • Psychedelic #6149
    Haverral akartuk együtt tolni, de ha ö summonol engem, vagy ha én őt, tök mind1, totál lagol az egész jatek, ilyen fél percekre áll a kép, aztan hirtelen villámgyorsan lefut az egész ami történt.
    Viszont, ha másokat summonol, vagy ha én summonolok mást, illetve engem stb. akkor tökéletes az egész.
    Valaki találkozott már ilyennel? Mitől lehet ez, hogyha együtt akarjuk tolni totál szar, másokkal meg tökéletesen fut.
    Élmény hogy megvette, hogy tolhassuk, erre élvezhetetlen.
  • Rony94
    Ahaaa, akkor ezért nem jött ez össze. Én direkt nem csatlakoztam egyetlen covenant-hoz sem.
  • Tinman #6147
    15-ös ADP-vel, full melee-vel gyönyörűen elvoltam :-)
  • Tinman #6146
    Fura amit mondasz, mert bár nekem a DeS hangulata nagyon tetszett összességében mégis a DaS 1-et éreztem jobbnak, kiforrottabbnak.

Tehát nálam ilyen a tetszési sorrend:

1. DaS 1
    2. DeS
    3. DaS 2

Na mondjuk simán mind a 3 játék 9/10 felett ér nálam, szóval nincs nagy baj :-D
  • Tinman #6145
    Várom melee kolléga :-)
  • Tinman #6144
    Fenébe :-(

3x kell beszélni 3 különböző helyen a karosszékes öreggel és utána csatlakozhatsz a covenanthoz... komoly részt kihagytál ezáltal a játékból. 3 helyszín, kihívást jelentő harcok és persze a végén Darklurker, aki melee karival azért annyira nem sétagalopp.
  • CarajoEsp
    6millio sm kornyeken valaki egy jo pvpt Ng+-ban? Pc
  • Rony94
    Mindent meg lehet csinálni egyedül, csupán nagyon koncentrálni kell a harcra. De miután leverted a boss-t, az nagyon jó érzéssel tölthet el. Én pl rendesen rosszul lettem volna ha a Smelter Demon-t segítséggel győztem volna le. Rengetegszer levert az a rohadék, de mindig mondogattam magamban hogy meg lehet ezt csinálni egyedül is, ezt mondogattam mindig és végül sikerült is. Egyesek meg meghalnak 5x és máris segítséget hívnak. Ezzel nem akarok senkire se utalni most a fórumban, csupán jelzem hogy sok ilyen ember van a DaS közösségben.
  • 1kezdő
    Eset: következett rotten boss. Na bementem, jól elvert. Na akkor human eff. és generált /off line/ summon íjjász. Bemegyünk. A boss az íjjászt három ütéssel megette, én meg újra egyedül. Na, mondom ez így nem kóser. Már csak féléletem volt. Gatyára vetkőztem és egy szál kardal egyedül. Simán vertem. Szóval nem mindegy, hogy ki segít.:)
  • tarti19
    Hehe :P Én sosem voltam rest behívni 1 bajtársat. Démonokat kaszálni, jobb csapatban :P
  • Solid Snake
  • 1kezdő
    A játék felváltva vegyesen állítja szembe velünk a legyőzendő mobokat. Van amelyik messze van, van amelyik varázsol és van amelyik csak csapdos. Ezért, véleményem szerint nekem is változatosan kell állnom hozzájuk és lehetőleg sok mindenhez érteni. Bár, talán nem árulok el nagy titkot, de nekem a gyengém a karakterem sokoldalú építgetése. Miért? Ebben a játékban két fő dolog van. Menj végig és győzz, valamint építsd fel tetszésed szerint a karaktered. Nekem a második a vonzóbb, bár a kettő szervesen összefügg.
  • 1kezdő
    Azért írtam, hogy "jól".:-D
  • Rony94
    Itt fórumon nagyon panaszkodtak hogy alig fejlesztettem az ADP-t. Na most tessék, feltoltam 25-re. Örüljetek! :D
  • 1kezdő
    Az ADP jól fel lett húzva.
  • Rony94
    Még azt elfelejtettem írni hogy only melee voltam és minden boss-t (akivel találkoztam) EGYEDÜL vertem le.

De mivel még kimaradt egy-két dolog, ezért korai lenne a büszkélkedés. De most számomra ennyi elég volt. Pár hónap múlva majd újra kijátszom. :)
  • tarti19
    Ilyen az univerzum s a benne élő emberek. Ilyen a természetük, lehet ellen küzdeni, akár még változtatni is, de kiírta ezt az érzést még nem tudjuk.
    Az emberi agy meg nem szereti az ismeretlent ezért mindig társítani akarja az ismeretlent valamilyen általa már megismert ingerhez.
    No de ideje egy vérbeli közelharcos után egy mágiahasználó mókust is kipróbálni :P

• Rony94
    Ja egyébként tessék!
  • 1kezdő
    Nekem is ilyesmi jutott eszembe. Mindig az első szerelem a legjobb, aztán jön a második a sokadik és a végén nem is érted mi ebben a pláne. Az a fránya emelkedő ingerküszöb, az ront el mindent. Többek közt ezért jó kezdőnek lenni, mert ők még mindenre rácsodálkoznak.:)
  • tarti19
    Amit leírsz az érzéseiddel kapcsolatosan, az nem más, mint a puszta illúzió. Persze, hogy összecsapottabbnak tűnik, mert már nem tud újdonságként úgy hatni rád a játék, mint amikor megismerted az első részét.
    Egyébként tisztes iparos munka bőven megéri a pénzét, aki szereti ezt s stílust.
    Egyébként a stáblista után azért még kalandozhatsz tovább, nem kell egyből átszökni ng+-ra :P
  • Rony94
    Miért nem hiszed el? :D Egyébként Nashandra tényleg nagyon könnyű volt. Sokkal könnyebb mint Gwyn. Egy utolsó boss azért izzasszon már meg. Gwyn megizzasztott, Nashandra nem. Emiatt egy picit szomorú is vagyok. Komolyan egy ilyen gyenge teremtény uralta Drangleic-et? Vicc.
  • Solid Snake
    Statokat, képt. ide..... vagy meg se történt
  • Rony94
    Tinman: Majd úgy is mire újra játszom ezt, addig meg lesz az új gép. És akkor felveszem neked azt a harcot. Esküszöm! Remélem ezzel kárpótollak. :)
  • Rony94
    Lepergett a credits. Harmadjára sikerült is levernem Nashandra-t. Hát tényleg nem egy tündér az a "nő". :D

Egyébként 148-as szinten voltam és kb. 66 óra alatt játszottam ki.

Így összesítve azt kell hogy mondjam hogy jó lett ez a rész is. Legalább is én élveztem minden percét. Viszont ha össze kéne hasonlítanom az első résszel, akkor azt kell hogy mondjam hogy ez mintha egy picivel összecsapottabb lenne. Az első rész számomra azonnal különlegessé vált a hangulatával, Lordran-el, a lore-al, a karakterekkel, a zenékkel stb. Viszont ezek a második részben csak hozták a szintet és ennyi. Nem látom benne azt a különlegességet amit az előző részben láttam. Tuti velem van a baj, de én így látom.

A bossok is egyhangúak lettek. Áttértek a démonokról a humanoid ellenfelekre, ami végül is nem feltétlenül baj, csak ennek az lett a vége hogy sok harc kb. ugyanaz.

A zenékről meg annyit hogy voltak itt jók, de itt is azt tudom mondani hogy az első részben sokkal emlékezetesebbek voltak.

Tinman: Sajnálom, de nem találtam meg azt a badass boss-t akit annyira mondtál. Majd talán legközelebb. :(