Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az átláthatatlanság a baj, hanem az ötlettelenség meg a tervezési hibák. Pl. Iron Keep és ahonnan oda jutunk, az így hogy? :D De a legrosszabb a 2. DLC Alonne előtti része, meg a koppintott Smelter Demon előtti részek. Te jó ég.
Na 3 dlc letudva. Az Ivory King nem volt annyira szivatós ha mind a 4 lovagot kiszabadítod aki segít. Bár érdekesen kellett ügyeskedni a végén hogy mind a 3 kapu le legyen fagyasztva mire a King megjön mert ha kijött mellé még egy fekete lovag, akkor gáz volt.
A Frigid-es pályaszakasz egyelőre talonba.
Igaz most se állok jobban, mert most meg a Darklurker-el szo..ok. Gondolom nem mondok újat, ha kettéválik akkor "lefőtt a kávé". Nem tudom egyáltalán a Scholars-os verzióba meg lehet-e csinálni hogy ne váljon ketté, mert én próbáltam már mindenhogy a nyakán lenni hogy ne legyen rá lehetősége, de kb. le se szarta hogy én ütöm, kb. a fele energia elvesztése után mindig megduplázza magát...
A legidegesítőbb meg hogy tudja az ember hogy egyszer elfogy a Human Effigy, és akkor nincs több esély. Ez elég kiábrándító... Mindegy, próbálom amíg van, de szerintem nem fog menni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A 3.részre visszatért az 1. rész főpálya tervezője.

A havas DLC-t nem tartom annyira átláthatatlannak.
Személy szerint szívből remélem, hogy azt a pályatervező bagázst aki a 2. rész pályáit tervezte úgy basszák ki, hogy többet játékhoz se érnek. (nem néztem utána, de tuti, hogy nem ugyanaz a csapat, mint akik az első rész zseniális pályatervezését megoldották)
Myselor
hát figyelj tényleg undorító az a helyszín,de nézd meg merre kell menni.igazából nem kell sokat rohanni de nézd meg youtubeon.2 perc odajutni az ott lévő bossokhoz a többi csak felesleges séta helyszín .de ha találkoztál már a cicával akkor cska úgy mondom ott 2 cica lesz egyszerre xd kemények
3. DLC-ben botorkálok.
Eddig tök jó volt. Jó ötlet hogy a pálya újra bejárható miután a hóvihar meg a lefagyott részek eltűnnek. Meg ki lehet szabadítani azokat a lovagokat akik közül alapban csak egy jönne az Old Chaos ellen. Épp oda tartottam hogy akkor nézzük csak mi is lesz azzal, de akkor elkövettem azt a hibát hogy kinyitottam az ajtót a Frigid Outskirts felé...
Szóval én sok mindent el tudok képzelni de hogy milyen elme roggyant pályatervező találta ezt ki, arra nincsenek szavak. Meg hogy mehetett ez?
-Csináljunk egy pályát, ahol az idő 80%-ban nem látni semmit, így az a szerencsétlen aki odatéved az első másfél órát azzal tölti hogy egyáltalán rájöjjön merre kell menni.
-Jó!
- Meg rakjunk bele ilyen repülő lovakat, akik mindig a leglehetetlenebb irányból szaladjanak az embernek mikor épp nem lát semmit amúgy se.
-Ez is jó, és akkor igy legalább a harc után megint azt se tudja a hülyéje hogy merre ment addig, és rostokolhat ott fél percig míg lesz 10 mp amikor lát.
-Na ugye! A végére is kéne valami, mondjuk az egyik korábbi boss, csak legyen belőle kettő. Az oda vezető út meg alsó hangon legyen vagy 3 perc, még ha nem is harcol senkivel.
-Nagyszerű! És tábortüzet rakjunk valahová?
-Dehogy, sőt inkább rakjuk a pálya elé az utolsót is, hogy ha meghal, akkor még egy pályabetöltést is ki kelljen várni annak a marhának.
-Na, ezt jól kitaláltuk!

Most ott tartok hogy hagyom a picsába az egészet, és megyek az Old Chaos-hoz, szerintem úgyis ott lesz a DLC vége. Ezt a marhaságot meg majd befejezem az egész játék után, ha lesz hozzá lelki erőm.

Laza
Már nézheted is az upgrade pakkot.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
na grat:) csak összejött.megérte szenvedni vele nem?^^ jó érzés utána:)
Hát maga se hiszem de elpusztult... :)
Mondjuk volt egy pillanat mikor sikerült úgy belenéznem egy ilyen lendített csapásába, hogy szerintem kb. 1 energiapontom maradhatott, mert az energiacsíkon semmi vörös sáv nem volt. <#ijedt>
Kösz a tanácsokat még egyszer!

Kandurex
YT -n nézelődj taktika után, ha magadtól nem megy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Újabb kb. 50 próbálkozás után eljutottam oda hogy a teljes reménytelenség helyett úgy álltam fel előle hogy van elképzelésem miképpen lehetne megölni.
Kis túlzással a kard begyújtós részig már csukott szemmel eljutok, de onnan... Na de még majd próbálkozom.

Myselor
na ugye:) hát sokkal könyebb lesz az biztos de még így sem lesz egyszerű :)
És valóban. Miután begyújtod ott azt a tüzet és beindulnak a szobrok fel-le, hát ott annyi felé el lehet menni hogy én kihagytam egy utat ahol elvileg van még.
Mert én lementem a kék Smelter Demon felé, és azt hittem onnan már csak még lejjebb kell menni...
Na kíváncsi leszek mire jutok ha kilövöm az élet töltőit.

Myselor
találsz belőlük még.az összeset szét tudod törni a végére nézz jobban körül egyébként én másodszorra direkt meghagtam 4et a végére először pedig 1 élettöltője maradt úgyse volt annyira nehéz
Na de hogy? Azoknak a szobroknak a lerombolásához kéne az a cucc amiből a DLC elején kapsz 6 db-ot, azt meg már elhasználtam az ide úton...

Myselor
mielőtt harcolni kezdesz vele a harctéren kívül pusztitsd szét az élet töltö vackait úgy már nem lesz nehéz annyira :)
Hát ez a Fume Knight kiborító a 2. dlc-ben...
Ha nagy nehezen eljutok odáig hogy begyújtja a kardját, nahát onnan totál reménytelen az egész. Ráadásul mindezt játszd le egy kb. 15 négyzetméteres területen, mert ugye ha kimegy a szélére, akkor 3 mp alatt visszagyógyulja amit levertem róla addig.

Laza
Szerintem 1,5 hét, és megint kb 2 eur lesz.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sajnos elnéztem és véletlenül a sima dark souls 2-őt vettem meg, így megvárom még a scholarnak lemegy az ára hogy upgradeljem, 20 font kicsit sok érte. Viszont addig játszanék törttel. CODEX-es mentés jó a steames verzióhoz is?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Laza
Azt nem kaptuk meg a patchel a simába is? Úgy emlékszem, hogy csak a Dx11-es grafikát nem kapta meg az alap, vagy nem?

Mindegy , megvettem ... most meg lerántja megint az egész játékot :)

MerlinW
Annyiért megéri. Új élmény a végigjátszása, sok minden változott benne. Minden máshol van, több van, szivatósabb:)

[merlinw.org]

Akkor nyilván. DS3 előtt úgyis mind elővesszük majd, akkor meg jó lesz egy helyen tolni a pvp-t is :)
Laza
Ha nekem megvan a DS2+SP, akkor van bármi értelme upgradelni a SotFS-re?

Most 2,5 eur ...

Általában könnyen mentek a bossok, de ez a démon nagyon szenvedős volt. Végül segítséggel tudtam csak kiütni a fogát, már nagyon szidtam a végére. :)
MerlinW
és még lesz vagy 20 boss akit a pokolra fogsz kívánni:)

[merlinw.org]

Meg aki kitalálta, hogy a Smelter Demon után jelenjen meg egy pursuer ugyanazon a helyen, azt is a pokolra kívánom.
Aki ezt a Smelter Demont kitalálta, remélem, hogy a pokolra fog kerülni...
MerlinW
Külön játékként van kezelve, szóval nyugodtan.

[merlinw.org]

Fpocok
ok. Az nem gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen. de nem a simát fogja upgradelni, hanem letölti egy másik verziót, amiben benne vannak a dlc-k.

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Ha megvan az alap DS2 és be akarok regelni mellé egy scholart, akkor fog menni? Olcsóbb, mint upgradelni steamen keresztül.

Fpocok
Scholar of the first sinben benne vannak dlck is?

Má látom hogy igen.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.10.11. 08:54:14

Myselor
oh de kár.nembaj azért köszi :)
MerlinW
Nemtom, csak találtam:)

[merlinw.org]

Myselor
ez miből van?:D kurva jó amúgy
MerlinW
The tactics of the battle in Dark Souls

[merlinw.org]

Lunki88
Nemrég bukkantam rá erre a videóra, szerintem nagyon ügyesen össze lett rakva. :) //www.youtube.com/embed/4DGe4RtPmWw
Myselor
szia :D hát igen rég volt és azóta egy párszor letudtam már ezt is és az első részt is azt 7x :D hát a dlc-k maradtak sajnos ugyanolyanok én ott nem vettem észre változást viszont az alapjáték hol jobb hol szarabb lett a változások miatt.a dlc-k ugyanúgy nemtetszettek másodszorra se,azt csak 2x vittem végig:)
Üdv Myselor :D Jó rég volt már, mikor kijött a DS2, azóta igazi pro lettél, lehet többször végigtoltad azóta nálam :D A DLC-k mennyire vannak kiegyensúlyozva az alaphoz képest? Mondd, hogy a 2.-ban át lettek rendezve a lények mikor megyünk Sir Alonne-hoz, meg az újrafelhasznált Smelter Demonhoz...katasztrófa volt az a DLC az alapban.
Köszi, arra ránézek. Rég toltam a játékot, akkor nagyon jól belőttem magamnak, azt hiszem egy másik progi segítségével...nem emlékszem a nevére.
Myselor
szia Zozo.Én nekem nem volt vele problémám ugyanolyan jól tudtam játszani vele mint az alap kiadással .
Szerintem ha megengedheted magadnak szerezz be egy kontrollert, kényelmesebb vele irányítani. De van a Key Bindings-nél egy disable double clicking opció, talán az segít...

Na, csak rászántam magam és megvettem a Scholaros verziót is. Van valaki akinek sikerült beállítania megfelelően bill+egérre? Úgy látom a késleltetés itt is megvan, mivel tudom kilőni? Arra gondolok, hogy késik egy kicsit az ütés az egérgomb lenyomásához képest.
Ha még DLC-id is vannak, akkor meg pláne elnyúlik. Én nemrég kezdtem újra, sorcererrel, de rá kellett jönnöm hogy nem hagyatkozhatok kizárólag a varázslatokra. Gurulni kell, nincs mese. Heide Tower boss-t pl. késsel tettem ártalmatlanná, mert elfogyott mindenem mire odaértem. Aztán tanul, fejlődik az ember. A pursuer, akit előző lovag karakteremmel épphogy csak le tudtam verni és az opcionális megjelenéseit messze elkerültem, az most egy vicc kategóriává vált. Ha kitanulod, megerőszakolod egy szál semmiben egy bottal a kezedben bármelyiket. Mondjuk parrizni még nem merném, de szerintem az is kitanulható.
Amúgy nincs arról valahol egy lista, hogy mennyi soul jár ha egyedül nyírok ki valaki és mennyi ha van summon?
Ill. még egy kérdés a tapasztaltabbakhoz. Ha leteszek mondjuk egy white signt a pursuer ajtó elé, de elmegyek közben mondjuk a Bastilleba akkor az törlődik vagy ottmarad és ha kellek áthívnak?

AntiHero
Yeaah. Na ennek örülök, hogy ilyen hosszú. <#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
Az az ~5%-a.

[merlinw.org]

AntiHero
Akkor jó. most győztem le a 3-as boss-t (3 egyszerre\bastille). gondolom az még nem a fele :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.09.16. 18:53:53

a játék második felében, de közel sem a végén, főleg, ha a DLC-ket is a végére hagyod.
ahogy írtam, STR/DEX közvetlenül növeli a dmg-ed, szóval sosem elvesztegetett pont.

How much can you take,before you snap?

AntiHero
Köszönöm a válaszokat. :)

A red iron twinblade-t mikor találom meg kb? Érdemes addig feltolni a STR&DEX-et hozzá?
Vagy a játék végén lesz csak lehetőségem a fegyverhez jutni?

MerlinW
VGR, END, STR/DEX, ADP egységesen 30-ig, aztán érzéssel:)

[merlinw.org]