8811
Dark Souls II
-
#7006 :-D -
#7005 Persze. Én első végigjátszásnál is így csináltam. -
#7004 Lol, 6. végigjátszás kellett ahhoz, hogy ezt is kipróbáljam:
Ha megvan a King's Ring tulajdonképpen azonnal lehet is menni szépen levágni a Trone Watcher bossokat :-D -
#7003 Most nézem, Steamen már elővásárolható. -
#7002 A deck13 csinálja a játék nagyját, de ettöl még visszafoghatod magad...
Nekem eddig bejön amit mutattak, persze még lehet majd gagyi a végtermék.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.08.13. 19:35:47 -
#7001 Most néztem, hogy a City interactive csinálja, ez azért eléggé visszatartó erő. :)
Utoljára szerkesztette: gerey, 2014.08.13. 19:08:57 -
#7000 Há a létra mindenhol létra, így mindenhol ugyanaz a hangja, hö .. :) -
#6999 Ismerős a létrahang:D -
#6998 Ki fogom próbálni ... bár nem hatott meg túlságosan az ingame videóival ... ezek a kapálózós, nem túlságosan szinkronizált animációs vagdalkozások nem szokták elnyerni a tetszésemet. Elvileg október vége ... addigra kifutnak a DaS2-es DLC-k, a játékot is megunom ... bár elvileg októberben jön a BL Pre Seq is. -
#6997 Fallen Lords-ra azért rápróbálsz?
Szerintem 7/10-nél nem nagyon fog többet érni az a játék.
-
#6996 Azt hittem ez mindenkinek egyértelmű. -
#6995 már project beast-ként is tudtuk hogy az lesz -
#6994 Miért nem szólt senki nekem, hogy a Bloodborne only PS4?
* Így persze nekem ez a játék felejtős.
* A PC-ről, időről írt dolog továbbra is megállja a helyét. -
#6993 Az ingame játék alapján jobban fog kinézni sokkal ... azért a DaS2 még mindig baltával faragott ... csak aki faragta az ért hozzá :D
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.13. 12:39:48 -
#6992 Kb egy 20 mp-es ingame részlet van a videóban, de az alapján a hangulat brutális, a kinézet szintén, nagyon-nagyon hasonlít a DS-ekhez, lehet lockolni az ellenfelet, és valszeg többféle töltény lesz a fegyverhez, mert a sarokban Hunter bullets volt kiírva, gondolom amit most használ.
Egyébként én jelenleg a DaS2-t full védekezés nélkül játszom, ált két kézre fogott fegyverrel, néha egy kis varászlat, és megyek mint kés a vajon, pvp-ben pedig 10-ből 9x nyerek, még az sem érdekel ha iszik vki az estusból, mert az már eleve a fölényemet jelzi, amit egy kis HP visszatöltés sosem tudott még lefaragni :)
Szóval izgatottan várom a játékot, szerintem nálam is ez lesz a system seller, mint ahogy a PS3-nál is nagy részben ez volt (igazából a GTA5, de a DeS-t kölcsön PS3-al már nyomtam előtte, viszont azonnal megvettem a gép mellé :D). -
#6991 Ahogy elnéztem az ingame bemutatót, brutál jól fog kinézni :) -
#6990 System seller. -
#6989 naggyon érdekes hangulata van a képnek a grafika kicsit DaS2-re emlékeztet jó talán szebbek a texturák de amúgy olyan. a világ pedig nagyon szép és ötletes kurva jó minél többet akarok tudni róla és a játékról^^ -
#6988 Leáldozottból:
-
#6987 o
16:40 -től bloodborne gameplay! -
#6986 nagyon durva lesz érzem kár hogy csak youtoben fogom ezt is végignézni :) -
#6985 10 mp-et bírtam belőle... iszonyat bejön, no more spoiler tag-et kapott tőlem.
Emlékeztek a Nightmare Creatures-re? Ott és akkor az is frankó volt, de úgy érzem az a ködös Albioni hangulat itt most még jobban átjön, nyilván 1000x szebb és biztosra veszem, hogy jobb is lesz, ezt már ennyiből látni vélem.
Mese nincs... ezért a játékért PS4-et fogok majd venni, ha beleszakadok akkor is. Remélem még legalább 1 év mire kijön :-/ -
#6984 Jogos, akkor grafó legyen rosszabb, de azé' gép az kéne már... mert a nextgen(ny) árnyékában finoman szólva is röhej a 2 mag és a HD4870...
-
#6983 A játék úgy sem így fog kinézni. Szarrá lesz butítva. -
#6982 Baaaassszus!
A Nemzeti Bank teljes tartaléka kevés lenne ahhoz a hardverhez, és játékmennyiséghez, amit a Játékos meg tud kívánni, komolyan mondom. S akkor még az idő faktorról nem is beszéltem...
1 perc 16 körül, amikor a fegyverét kombinálja a hideg is kirázott, annyira jó!
Keeeeellll(ene)!
S közben mégse, mert nincs pénz, hardver, idő...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 19:40:19 -
#6981 -
1kezdő #6980 Pl.: a pap és vari fegyver. Fénydárdát hoz létre, ami ugye nem materiális és kopik a gyertyatartó.:) -
#6979 És? A földet üti ... ugyan nincs hangja, de jól látszik, hogy porzik ahogy becsapódik. Az animációból is látszik, hogy full lecsap a földre és onnan emeli vissza. Olyat mutass, ami valóban csak a levegőben van és úgy kopik :) -
#6978 2. perctől -
#6977 A DS1 után ezt is nyomom kicsit Twithcen :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#6976 Én még olyat nem láttam, h a levegőtől kopna a fegyver ... az viszont tény, hogy vannak fegyverek, amik bizonyos ütései egyszerűen érik a földet, és amiatt már kopnak ... még ha csak önmagában is suhintasz vele ... mint pl a Fire Longsword kis ütése, egy és két kézre is fogva ... a föld felé suhint, ami miatt rögtön kopik is. -
#6975 Most olyan 60-as vagyok kb 190k SM-al, a Gargoyle torony tetején ácsingózom és pvp-zek, megállás nélkül hív be másokhoz illetve támadnak, jó kis menetek szoktak lenni. Kb 9/10 arányban én nyerek, pedig sem pajzsot sem varázslatot nem használok, hanem csak a Fire Longsword +5 -öm, azt is két kézre fogva ... hiába a varázslás, PvP-ben maradi vagyok, a melee megy nekem a legjobban :) pedig most még a statjaim is szarok, mert annyi van STR/DEX-en, hogy meg tudjam fogni a kardot, minden más az INT-en van, jó sok, de azért így is szépen odaken mindenkinek, jobban sebzem az ellent mint ők engem.
Némelyik pajzsos ezen a szinten még nagyon gyenguszka ... két kézre fogva három kis ütéstől elereszt a pajzsa, és be tudok verni neki egy jó nagyot :) azt hiszem kéne egy tőr is a kezembe, mert ilyenkor szemből meg lehetne bökni :) -
#6974 Azok a hangok -
#6973 Sebez az mágia, hex és tűz alapon is. Az a pajzs pedig nem is annyira szar, mint amilyennek gondolod... elég durván fel is volt húzva. Meg ugye a mondás nagyon igaz: Ami mindenre jó, az valójában semmire sem... -
#6972 Ha csak simán leCallofDaS-ozom mindenki csak ásított volna, jó lett ez így, ki nem cserélném a mostani profibb harcaimra :-) -
#6971 Az a múlt, 2. wt, most a 6.-at karcolom lassan, nyilván bölcsebb lettem :-) -
#6970 Giant Forest-ben egy illusion fal mögött van, illetve no-man warhf-ban a mágus árul. Valamint a pit-ben is van (nagy lyuk Majula-ban) -
1kezdő #6969 Még egy kérdés merült fel bennem: Darklurker pajti nem sebez fizikailag. De ha nem, akkor minek azt a pajzsot használtad, ami azt védi 100%-ban. Van olyan pajzsod -és csak kicsit nehezebb- ami 90 %-ban védi a többi sebzést /tűz, darkspell, a fénykardja/. Nem lett volna célszerűbb azzal bemenni? -
mans #6968 Ha nem sorcererel vagyok akkor honnan lehet szerezni majd botot ami a soul arrowhoz jó? -
Zozo0122 #6967 Ez jó volt grat :) Nagyon röhögtem a végén :DD Amúgy rájöttem, hogy ez a boss annyira kemény, hogy a 4 kezéből csak kettőt használ, mert ugye karba tett kézzel nézi szerencsétlen próbálkozókat :D Nem tudom mi lenne itt, ha előkapná a másik két kezét is, valószínűleg rádvarázsolna, megnyílna egy térkapu és belepottyannál a Gutter mélyébe :D Lehetne ez ilyen ultimate támadás, mint Sheogorathnak volt az Oblivion kiegben. De rég is volt :) Jah igen meg ne szólaljatok, véletlenül sem hasonlítottam össze a 2 játékot!