8811
Dark Souls II
-
1kezdő #7087 Megtudlak érteni. Nekem már megvan a 30 év. A legtöbbet kb: 7000 órát a Lineage2-be tettem. 1 év nyolc hónap, lényegébe folyamatos játékkal. Volt három hét, amikor napi 16 órát játszottam. Rendkívül jól tűröm a monotóniát, de csak ha célja van. Szinte direkt keresem a játék eldugott dolgait, amit feltudok használni és apródonként összehordom. Nem tudok nagy lángolás lenni. Kitartóan és szisztematikusan felégetek mindent. Amikor nekiindulok a bossnak, már esélye sincs. Pl: skorpió: 160 Lvl-.ig jutottam és nem bírtam legyőzni, mert irányítási gondjaim voltak. Majdnem befejeztem a játékot miatta. Letöröltem, de mindent és két nap múlva vissza és láss csodát a mentésem megvolt. Akkor váltottam. Erősebbé tettem magam és sokat gyakoroltam. Amikor próbaként félélettel bementem újra hozzá, semmit nem tudott tenni velem, pedig bombázott rendesen. Csak annyit vett le több találattal, amit a pajzs átengedett. Egy perc alatt végeztem vele. Nem volt esélye. -
#7086 Ezzel én is így vagyok ... ráadásul az MMO-kban is utáltam a repetitív faktort, azaz ugyanannak az állandó ismétlését, lásd World of Warcraft intái / raid instái. Hogy én már mennyire utáltam anno Molten Core-t ... konkrétan hánynom kellett tőle :D
Nálam eleve kevés játék üti meg az újrajátszási faktort. A BL2-t is addig élveztem, amíg új tartalmakat kellett játszani, így is bele tudtam tenni 155 órát, de már nem tudom rávenni magam, hogy játszak, pedig nem is maxoltam ki a karim :)
Egyedül a DS sorozat az, amit többször meg tudok ismételni, de itt sem voltam még sosem NG++ ban, inkább mással ütöm el az időt, mindenféle kihívásokkal :)
Pedig már én is kb 10 éves korom óta játszom, ez már majdnem 26 éve :) pedig van olyan játék, amit a pályafutásom alatt x évente többször is végigvittem ... ilyenek a Zelda: OOT, MGS1, ICO, bizonyos Máriók, stb ... de pl egy ICO vagy egy MGS1 az egy délutános 3-4 órás játék, 20x vittem végig őket :) -
#7085 Lassan 30 éves játékos pályafutásom alatt maximum 2-3 játékkal játszottam 500 órát. Azok is MMO-k voltak:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.21. 13:31:43 -
1kezdő #7084 OK! Meglesz.:) Az 520-al még csak elkezdtem. -
1kezdő #7083 Lényegében azt mondod, amit én. Rongyosra játszottad, de jött az új és akkor az a kedvenc. De addig rongyosra...:) -
#7082 Borderlands 2-t imádom, de a haverokkal, meg soloban is rongyosra játszottam. Most pihentetjük, mert senkinek nincs kedve tolni, meg igazból megcsináltunk benne mindent, többször is. A jót is meglehet unni, ha túlzásba viszed. -
#7081 Én már 200+ óra után igy voltam, az elsö részt kétszer ennyi idö alatt untam meg. -
#7080 Én megnéztem, és szerintem ez volt az utolsó, hogy bármit néztem/olvastam róla :) de csak azért, mert jóóó és várom :)
Tiszta Des/Das, ez nem vitás, kezdve az újrahasznosított hangoktól (létra, hordótörés, stb) a teljesen hasonlókig, ugyanez animációban ... és harcban ...
Nekem semmi bajom azzal, hogy hasonlít a DS-ekre, pont ettől hozza nálam a hasonló hangulatot, atmoszférát. És ez a pajzs nélküli harc azért nem olyan egyértelműen könnyebb, látszólag hasnló, mint most pajzs nélkül a DS2 ... bár ezért BB-ben nagyobb a repertoár a kikerülésre.
Jó lesz ez :) -
#7079 Játssz ~2000 órát és megtudod. -
1kezdő #7078 Ne máá! Ezt hogy lehet rühellni? Az ilyenfajta játékokkal úgy van az ember, mint a nőkkel. Csak akkor unsz rá, ha már ott a másik.:) -
#7077 Szerintem meg pihenj rá, egy fél évet, vagy esetleg várd meg a BloodB., ...mert mindentől meg lehet csömölni, aztán azon veszed észre magad, hogy rühelled a játékot.
-
#7076 Húdegonoszfaty. -
#7075 Pfff. fötösöpp bárki láthatja. Hupákolás az egész -
#7074 Hát, így 2000 órányi Dark Souls után ez természetes reakció :)
Picit rápihensz, és nem lesz gond. -
#7073 Na de van ám egy kis gond...
A DaS 1 csak 2x van kimaxolva. X360-on és PC-n, de Live rendszerén belül.
Tehát Steam-en és PS3-on még nincs maxra tolva. Előbbi teljesen szűz, el sem indítottam, hiszen Live-on toltam végig, utóbbi 50% körül van.
Pont azon agyalok már 1 hete, hogy ez így eléggé tarthatatlan, meg nagy szégyen is, szóval lehet egy sorcit bepróbálok, meg a melee karival befejezem PS3-on. A gond csak az, hogy most egy kicsit rosszul vagyok a DaS-tól, iszonyú mennyi időm elvitte és tényleg már ez túl sok volt. -
#7072 Ahogy egy igazi Souls-rajongótól szinte el is várható. -
#7071 Nem. 100%, hogy nem.
Az 1x DLC-t 2x nyomtam le PC-n, semmi achi nem volt steam-en és ugyan azok az achik vannak mind a 3 platformon. -
#7070 A maradék 2 DLC fog hozni új achikat még nem? -
#7069 3 platformon: Check :-D
-
#7068 nekem is ő jutott eszembe róla :D de am nagyon tetszik az egész,kár hogyn em mutatták most mi lesz az estus flask helyett -
#7067 Az egész copy/paste, újratextúrázva, pár új modellel:) DaS kiegnek is lehetne, de ettől függetlenül hangulatos. -
#7066 A végén ez a Cleric beast nevű boss engem erősen Manus-ra emlékeztet. Egyébként jól néz ki a cucc, tetszik ez a sötét, komor hangulat. -
#7065 Az szép. :) DS2-ben én is csak kezdőnek számítok még, de nagyon élvezem. :D Az elődöt rongyossá játszottam még Xbox-on. Viszont azt vettem észre, ez sokkal hosszabb mint a DS1. Több a terület, viszont valahogy a covenantokat nem találták el úgy szerintem. A DS1-ben a Darkwraith covenant jobb volt mint itt a Vér Testvériség. :) Ezen felül talán az elődnél az erdő egy mókásabb pvp terület volt mint itt bármelyik helyszín.
Utoljára szerkesztette: Asawa, 2014.08.20. 11:33:27 -
1kezdő #7064 Érdekes, de tényleg viszonyítás kérdése. Én nem rég haladtam meg az 510 órát DaS2-ben és még csak most kezdtem. Nagyon az elején vagyok. Már néha tudom is irányítani. Talán azért van, mert nem rohanok. Építem a karit. Ide egy kicsi, oda egy kicsi, aztán újra meg újra. Aztán csak azt veszem észre, hogy az ellen egyre gyengébb. "Szeretem téglánként összerakni a házat". :) -
#7063 hát ez nagyon durva :))
-
#7062 PC-n velem többször is megesett. Ezzel szemben mégis PC-n voltak a legintelligensebb játékosok. Most már cirka 500 PvP küzdelmen vagyok túl a 3 platformon és tetszik, nem tetszik, de a FIZETŐS XBOX Gold multis élményem volt a legrosszabb a 3 közül. Sok a köcsög, de tényleg.
PC-n már nem multizom, most éppen PS3-on platinázom a játékot, utána DLC-k és kiszálltam a DaS 2-ből. Mondjuk így 6-700 óra körül már lassan ildomos lesz :-D -
1kezdő #7061 Hát /így nem kezdünk mondatot!:D/, hozzám soha, mert bezártam a kaput és eldobtam a kulcsot.:) -
#7060 Hali. Mennyire gyakori hogy betör hozzátok egy olyan játékos aki sebezhetetlen, végtelen a staminája és 10-szer gyorsabban mozog mint egy szimpla játékos? :D
Ja igen akinek van kedve Dark Souls 2-zni (rosszul írtam a minap a nick nevem XD, fel sem foghatom miért) Steam: frenky16 -
#7059 Másik karimmal talán másodikra lett meg, igazából csak arra emlékszem, hogy könnyű volt :) de ugye az egy szilaj harcos pajzzsal és jó nagy ... karddal :) az a kari onnantól, hogy Pursuer után megkaptam a Drangelic kardot, azzal ment. Azért az ütős fegyó :)
Most hogy 30-30 van ennél az INT/FHT pároson, lehet nyomok még egy kis STR/DEX-et, hogy valami más fegyót is tudjon forgatni. Bár ezzel is elvagyok, főleg pvp-ben :) -
#7058 Sziasztok. Éppen 151-es szinten vagyogatok a játékban. :) Ha van valakinek kedve egy kis közös bohóckodáshoz, pvp-hez, coop-hoz az vegyen fel barátnak Steam-en. (nevem: Asawa91) Egyedül kicsit unalmas a játék. :) -
#7057 Ha tárgy akkor ugyanúgy mint a többit. Ha levegőben levő sárga bogyó, akkor az gyógyító pyro varázslat. -
jancsika6801 #7056 Üdv.PvP-ben fordult elő néha hogyha az ellenfelem győz akkor letesz a földre valami fénylő tárgyat.Mi ez illetve hogy tudom felvenni vagy én hogy tudok ilyet lerakni?Előre is kösz.
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2014.08.19. 13:32:06 -
#7055 hát rotten se lesz a kedvenc bossod,őszintén első találkozásra engem is beszopatott párszor és a tűz is :D -
#7054 Ha a pofonok völgyében járok is...... -
#7053 nézem :D street fighter,haha az egy mocsok játék :D -
#7052 Kezdek ... előtte egy kis adrenalin pumpáló bemelegítéssel ... na melyik játék tud így felhúzni? :D
Most nem nyomatok webkamerát, de ha vki nagyon nézni akarja a képem, szóljon, belövöm :) a chatet látom.
http://twitch.tv/lazahun -
#7051 oké megvan nyitva.várom :D -
#7050 Szerintem olyan dél felé tudok majd nyomulni :) -
#7049 okés majd írd be mikor kezded kicsit előtte jó?onnan nézni akarom :D kiváncsi vagyok rotten killre ^^ amúgy grat a kicsihez:) és jó neked
a lámpa láz meg előfordul majd elmulik de nagyon profin toltad,target nélkül főleg :D -
#7048 Visszanéztem kicsit, vannak pofavágások, de nem vészes. Viszont a levegővétel nagyon hallatszik, tiszta Darth Vaderes :)
Közben a RU régiós Season Pass-t is elcseréltem egy Don't Starve + Reign of Giants DLC csomagra egy Ukrán emberkével ... szegényt leoroszoztam elsőre ... remélem nem vette zokon a jelenlegi politikai helyzetben :)