Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Illetve a kérdésem arra vonatkozik, hogy amit Merlin linkelt alant, azon az oldalon, ha EU-s régiós zászló alatt van a program, akkor nem kell semmit trükközni, simán fel lehet rakni steam-re?

Eszemben sincs bant kockáztatni természetesen, csak jó lenne itt-ott olcsóbban vásárolni, ha nincs vele gáz. Ezért kérek tanácsot

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Nem éri meg.

Tele a net ilyenért banolt emberekkel. 1x én is beugrottam félkómás állapotban, aztán utána volt 2 hónap alvás nélküli éjszaka. Never, ever.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
És azt hol lehet látni, ha valami VPN?

IMYke2.0.0.0
Az olvasottak alapján bátorkodtam írni, hogy meg fogja érni az árát a Szezonbérlet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
srácok olvastátok az dlc-t hogy mi lesz benne?😊 elég jólhangzik a dolog.jöhetne már 😄
Lunki88
A VPN - (Virtual Private Network) ahogy a neve is mutatja egy virtuális hálózatot hoz létre, ami elhiteti jelen esetben a steammel hogy egy adott országból csatlakozol a világhálóra. Na most ha te pl. orosz régiózáras kulcsot vásárolsz azt csak ezzel a programmal fogod tudni itthonról beregisztrálni. A steam szabályzata egyébként szigorúan tiltja ezt, de sokan megússzák büntetés nélkül. Kérdés hogy megéri-e neked a kockázatot.
Voltan
Ezt kifejtenéd? Bocsi, csak nem értek hozzá, és tervezek a jövőben használni ilyen kulcs árus oldalakat ( eddig csak STEAM ről vettem direktben), így tényleg sokminden olcsóbb.

Leírnád, hogy mire kell figyelni, meg ilyenek? És hogy lehet látni, ha valami VPN, meg az miért baj 😊
Bocsi, de noob vagyok ebben.

Köszi előre is!

IMYke2.0.0.0
Holidzs... akarom, mondani: Te jó ég...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gerey
Én is késõn vettem észre, de szerencsére nem volt gond.

MerlinW
Hoppá, ezzel óvatosan, mert VPN-es cucc. Mondjuk a biztonságosabb fajtából.

[merlinw.org]

Lunki88
Én úgy jártam egyszer hogy hárman voltunk és a hostot ölte meg a nyilakkal az egyik beidézett emberke. 😄 Pedig a bossnak kb. lepkefingnyi élete volt már csak hátra.
MerlinW
Ez a nyugati régiót gyûjti össze, amit én linkeltem az a keletit, ezért olcsóbb.

[merlinw.org]

Tinman
Ééééés igen 2x is jött u.a. az agyhalott és újra lövöldözött... érted nem elég a boss-ra figyelni, védeni, evadelni, még arra is figyeljek, hogy éppen a jobb vagy a bal oldalról lövöldöz. Be is kaptam TÕLE megint egy sorozatot, HP 25%-ra le, de szerencsére visszahoztam onnan a karit és LEVERTEM a boss-t. Agyhalott baromja.

Tinman
PvP-be Pursuert farmolom NG+-on, Sunlight Medálok miatt.

Minden elég jól is megy... erre jött most egy barom, aki elkezdte használni a telepített nyilakat lövöldözõs harci gépezetet, miközben harcolok a Pursuer-el! Bmeg az 1. lövésre levitte fél életem, egy pillanatra nem is tudtam mozogni a Pursuer meg persze, hogy képpen akkor 3 kombózott. Ilyen barmot komolya már -.-

Nevetve ki lehet nyírni normálisan, nem kell azt a szart használni. -.-

Elég meggyõzõ kinézetre ez a Havel's set. Még kicsit nehéz a sejhajom benne 85,8%, de párnap alatt lejeb viszem. A pajzs lóg ki egy kicsit a set-bõl, mert van könnyebb pajzs ami 100% fizikait ad és van ami több mint 90% egyéb védelmet ad.
gerey
Én ezt szoktam használni, de köszi ezt a linket is.

MerlinW
Vásárlás elõtt, mindig nézz körül itt. (keresõbe írd a keresett játék nevét és válogass, figyeld a csillagokat és a régiójelzéseket😊)

[merlinw.org]

Lunki88
Ha hamarabb tudok róla lehet én is itt veszem.
MerlinW
A lent említett oldalon vettem én is, EU/US kulcsot adnak (~4700Ft)

Ha elfogyna, Itt is 20 dodo

[merlinw.org]

Lunki88
Oroszoktól 6-7 tf2 kulcsért ( ez kb. 3000 ft) meg lehet venni a régiózárasat, csak ott az aktiváláshoz vpn-el kell ügyeskedni. Nem akarok biztatni rá senkit mert bannolhatnak érte, de én bevállaltam és eddig jól megvagyunk a steammel hogy lekopogjam. 😊
MerlinW

[merlinw.org]

gerey
Braziloknál a legolcsóbb jelenleg. Én az alapjátékot is innen vettem.

Van aki fan és van pénze, az megveszi. Van aki fan, de nincs pénze, annak egy kis része nem veszi meg, de a többiek elõkerítik a pénzt rá. Van aki nem fan/én/, õk több mint valószínû nem veszik meg, nekik ott a torrent. Van aki PvP mániás, az, ha a föld az éggel összeér, akkor is megveszik, mert a küzdelem az életük. Tehát megállapítható, hogy a túlnyomótöbbség megveszi.
Hogy a 25 euró sok, az relatív. Kinek mi a sok. A tartalomtól és a belbecstõl is függ, hogy megéri-e a pénzét.
IMYke2.0.0.0
25 euro sok - de a 3 kihívás garantáltan meg fogja érni.

Tinman
Mennyibe fájna?

...de hát igazat mondtak! Nem tervezték, de hát a pénz fontos dolog: kimaxolják.😊
benőmenő
Mondjuk a már eleve megvett játék árából?
Mind1 messze megy ez a téma, de eddig nem keltette bennem azt az érzést a játék, hogy ebbõl még kérnék. Ez pedig számomra plusz 1 ok, hogy be se fejezzem, hisz az úgy nem is lenne befejezve.
Arról már nem is beszélve, hogy vigyorogva tekertem be a városközpontba day1 a játékért, amiben annak is szerepe volt, hogy lenyilatkozták nem terveznek dlc-t kiadni.
Visszajön a kedv, én biztos vagyok benne. Csak kicsit kéreted magad. Ha nem veszed meg, akkor õk mibõl fognak jól élni? Erre nem gondolsz?😊
Lehet hogy tegnap került fel, de hogy a YT hogyan kezeli, azt nem tudom, mert még 10 óra elõtt sem találtam. Ellenben most valóban megvan.😊
benőmenő
Nekem teljesen elvette a kedvem a játéktól.
A drangleic kastély nálam eddig abszolút mélypont, erre benyögik, hogy 25 euró és játszd újra, ha tényleg végig szeretnéd tolni.
Öreganyjuk térde kalácsa!
Laza
Van aki még meg merte venni olcsóbban a ruszkiktól a SP-t?
Mindjárt itt a megjelenés, és ez a 25 eur azért durva 😊

De ha nem lesz más ..... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Tegnap került fel :-)

IMYke2.0.0.0
<#beka3><#ravasz1>

Solid Snake
Idõ? <#vigyor3>
IMYke2.0.0.0
A tanuláshoz na mi kell még... na mi? Ami a háborúhoz is.
S abból nekem nincs.

Tinman! Nem türelmetlenségbõl kérdem: az 51. rész elõreláthatólag mikorra várható. Abból indulok ki, hogy már végig mentél. Gondolom idõszûkében vagy és csak remélhetõleg nem beteg.
Ha ennyi a szabadidõd tanulj nyelvet vagy valami szakmát vagy mindkettõt és megnyílnak a kapuk...
Kandurex
Akkor most próbálj meg még állást szerezni mert sajnos most már nagyon ellened dolgozik az idõ. 50 környékén pedig már lehetetlen. 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
Az elsõ résszel is tartozom magamnak. A második rész kipróbálása után azt illedelmesen, még a 24 óra lejárta elõtt töröltem.
Az azért jó, hogy vélhetõen még ezen a fisemfos gépen is végig fogom majd tudni játszani a Dark Souls 2-õt, és a Season Pass-t is. A fényes jövõben.

IMYke2.0.0.0
Mivel nincs állásom, így nem dolgozom.
Könyvtáros vagyok, de megmosolyogtató tiszteletdíjért, heti három napos nyitvatartás mellett . Cserébe mindennap itt tudok lógni, a neten .
Az összeg olyan hasfakasztóan kevés, hogy inkább nem írnám le, nehogy belehaljatok a kiröhögésembe.

Egy gonddal kevesebb...no ez azt hiszem rossz vicc volt. Bocs! Elköltötted, elittad, vagy csak a munka hiánya. 40. Ott kezdõdik az aranyközépkor. Szedd össze magad. Most van itt az utolsó pillanat, hogy nekiindulj. De könyörgöm, ne a lejtõnek.😊
...hogy oszlopos? Lehet. Most úgy vagyok vele, hogy keresek egy megközelítõleg közeli célt és elkezdem elhordani az elõttem tornyosuló törmeléket. Amikor elérem, akkor happy. Újabb cél...és így tovább. Én Veletek ellentétben nem akarok rohanni, csak építkezni. Csak az infó, az lenne több. Például: nem tudom, hogy menet közben mire kell figyelnem, megtennem, elõkészítenem, megõriznem, gyûjtenem, hogy késõbb hasznát tudjam venni. Ezért noszogattalak, hogy a kisfilmeidben oszd az infót. Itt gondolok olyasmire, ami majd késõbb kell, vagy áll össze. A PvP-s dolgok nem érdekelnek, de ezt azt hiszem említettem. De a normál fejlõdés szempontjából érdekes dolgokat jó lenne tudni. Ha van ötleted, de nem akarod untatni a spillereket, akkor lehet privátban.
Szóval: az oszlopnak is kell támasz.😊
Kandurex
Nem dolgozol?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
40 leszek idén nyáron. Sajnos (?) nem vagyok házas - ellenben rengeteg szabadidõm van (de minek?), és pénzem szinte semmi.

CarajoEsp
Az elején a falconok rohadtul bejottek😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Lunki88
Kellett már a topikba néhány új ember, mert javarészt ugyanazok járnak ide vissza. Úgy látom te oszlopos tag leszel itt. 😊
A kompromisszum: a Zweihander-rel számítva leviszem 75% alá a set-et a pajzzsal együtt. Szép cél és hosszú út lesz, de a legalább a védelem is növekszik közben.
Tinman
Havel szvsz NG+-os páncél. Nyilván kompromisszumokkal használható NG-ben is.

Javítás az elõzõhöz: ...mert van egy erõsebb, de könnyebb set?