Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én is ezen a véleményen vagyok.
Nem mindenki szeret $zopni egy átdolgozott nap/hét után, a kevés szabadidejében elindított játék(élmény) során...

//Én időmilliomos vagyok jelenleg, az én helyzetem más. De én sem szeretem a Φtyi rosszabbik végét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amikor kiadnak egy új játékot -Pl. DaS2-, akkor a leggyorsabb, legügyesebb felkészült játékos, elkészíti a végigjátszást. Ezt szinte mindenki megnézi. Még az is, aki utána -másodiknak- készíti el a végigjátszást. Ezt világosan felfedeztem a legutóbbi DLC-nél. A kari -pedig először indult a pályán- már magabiztosan oda ment, ahova kellett. Kikerülte azokat a dolgokat, amivel nem volt érdemes akkor foglalkozni. Aztán visszament és megcsinálta, pedig ha ismeretlenül megy, akkor nem kerülte volna ki. Honnan tudta, hogy ki kell kerülni?

Én szeretem a segítséget, nem ódzkodom tőle. Van aki használ segítséget, de tagadja és vannak kevesen, akik tényleg nem vesznek igénybe segítséget. Szabadon választott. Ki, mit szeret. Az jó, ha a játék hagy választási lehetőséget. Nem kötelező leírni a földre és nem kötelező elolvasni. Akinek könnyű a játék, az használjon gyenge fegyvert, aki könnyebben szereti, az használhasson erősebbet. De csak azért, mert valaki szereti roppant nehezen, mindenkinek nehezítsenek, nem találom fair-nek. Mindig a választási lehetőségek széles tárháza az, ami vonzóvá tesz dolgokat.
Laza
Ízlések és pofonok 😊 Én meg pont hangulatosnak találom, hogy egyedül kóborlok a sötét világban, mégis érzem a többiek jelenlétét üzenetek és vértócsák formájában.

És az, hogy a játék tele van 1001 féle fegyverrel, ruházattal, még jobban segít, hogy ne érezzem úgy, beálltam a sorba, mert nem úgy megy mint egyes játékokban, hogy mindig van egy aktuális fegyver/ruha, ami a legjobb és mindenki abban rohangál amint megszerezte, és addig amíg meg nem szerezte az újat, hanem itt mindenki más és más ... többnyire 😊

Ilyen, mikor egy játék visszanyúl a gyökerekhez, miközben mégis a mai kornak megfelelően újít valamit.

Ez persze nem jelenti azt, hogy egyébként a játék lehetne még brutálisabban komorabb, sötétebb, 'elhagyatottabb' ... de ez már más tészta. Azért az első rész ebből a szempontból erősebb volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Argh... már megint egy laikus firkálmány :-S

"vagy bemennénk egy olyan, három méter magas, kétszáz kiló páncélban feszítő ellenfélhez, aki aztán három csapással végezne velünk. "

Igen, hiszen nem vesszük észre azt a kibaxott nagy ködöt, ami elválasztja a pályát a bosstól. Ettől függetlenül mégis van olyan agyhalott, aki a köd elé írja: "Boss ahead." Szerintem meg Nero Ahead.

Na de az mennyire vicces, amikor 454645x írja le a barma egy teljesen átlagos falhoz, hogy "illusiory wall" és vannak akik még fel is pluszolják. Az ilyeneknek IQ teszt kellene már rögtön karakter generáláskor. -.-
Miért kellett kivenni a mínuszolás lehetőségét? Helyette, ha hülye üzenet van, lehet írogatni, hogy liar ahead, ami ha éppen nincs bent az akinek szól, akkor csak nézel, hogy most ez melyik üzenetnek is szól a földön levő 4 közül?

"mert a Dark Souls sötét, komor világa leginkább magányosan adja át a megfelelő hangulatot. "

Na ez az, ezt öltétek meg egy kicsit vaze! Amikor 10 vértócsát, 2 szellemet, meg 4 summon signt látsz a boss előtt a földön, akkor az úgy mi?

Valahogy a Demon's Souls-ba sokkan jobban megvolt ez az egyensúly... sokszor olyan érzésem van, mint a Tropicariumba, ahol én vagy aznap a 21000. látogató és nem a csodát megyek felfedezni, hanem beállok a tömegbe. Az egész mainstream, tömegnyomor, nincs hangulata, és hamar kopottá lelakottá válik az egész.

Túl. Sokan. Vagyunk. Mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.03. 12:18:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"Többnyire segítő üzeneteket hagyunk a Dark Soulsban

Habár sokan hajlamosak régivonalas játéknak tartani a Dark Soulst, ez valójában nem is állhatna messzebb a valóságtól. Ugyan a From Software gyermeke nehézségét tekintve még tényleg azokat az időket hozza vissza, amikor nem fogták végig a kezünket, érdemes azonban megnézni azt, hogy a játék valójában egy egészen új, asszimetrikus multiplayerre épül, ahol a játékosok üzeneteket hagyhatnak egymásnak a földön, figyelmeztetve ezzel a másikat a veszélyre, vagy tippeket adva a továbbhaladáshoz. Valószínűleg mindannyiunk életét többször mentette már meg az első Demon's Souls óta működő rendszer, hiszen ezek nélkül az üzenetek nélkül nagy eséllyel ránk gurulna a fentről érkező szikla, leesnénk a mélybe, vagy bemennénk egy olyan, három méter magas, kétszáz kiló páncélban feszítő ellenfélhez, aki aztán három csapással végezne velünk.

Persze egy ilyen újítás akár rosszul is elsülhetett volna, elvégre, ha az interneten mindenki azt ír, amit akar, akkor valószínűleg nem kell sokáig várni a csúnya szavak és a rasszista kommentek megjelenésére. Yui Tanimura, a Dark Souls II rendezője elmondta, azért tartották jó ötletnek az üzeneteket, mert ezzel éreztetni tudták, hogy itt egy közösségről van szó, ám a kalandokat mégis egyedül élhetik át a játékosok - ami azért fontos, mert a Dark Souls sötét, komor világa leginkább magányosan adja át a megfelelő hangulatot.

Persze a Dark Souls nem is feltétlenül válhatott volna a csúnya üzenetek fórumává, hiszen a játékosok előre beállított frázisokat használhatnak. Tanimure szerint erre nem a cenzúra miatt volt szükség, hanem egyszerűen praktikus okai vannak: így gyorsabban lehet létrehozni az üzeneteket, ráadásul így a különböző nyelvek sem kavarnak be a rendszerbe. "Amikor kiválasztjuk, milyen frázisok kerüljenek be, azt azzal a céllal tesszük, hogy a játékosok kreatívan tudjanak üzeneteket megfogalmazni szinte bármilyen szituációra" - mondta a direktor.

Az üzenetrendszer egyébként a belső értékelés alapján működik: a játékosok egy "like" gombhoz hasonló értékelőt nyomhatnak meg, így hosszabb távon azok az üzenetek maradnak fenn, amik tényleg hasznosak, vagy mondjuk viccesek - mert a Dark Souls komor világában azért tud értékelni egy-két otthagyott poént az ember. "A legtöbb üzenet segítőkész, vagy közöl valamit a játék adott helyszínével kapcsolatban. Az a jellemző, hogy a játékosok igyekeznek segíteni egymásnak, akár az előrehaladásban, akár a megértésben. Jóval kevesebb az olyan üzenet, ami direkt hátráltatná a többieket"."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Dátumot kapott a Bloodborne

A Sony a TGS előtti közvetítésében bejelentette, hogy Japánban február 5-én jelenik meg a Bloodborne. A nyugati megjelenési dátumról sajnos nem esett szó, de a Dark Souls nyugati sikerét tekintve nem valószínűsítenénk, hogy sokat váratna minket a From Software.

Az is biztos, hogy lesz egy limitált kiadású változat is, bár ennek tartalmáról sajnos nem beszélt a stúdió. Ezen kívül kaptunk egy friss előzetest is, ami sajnos annyira mégsem friss, mert tulajdonképpen korábbi anyagokból van összevágva a tetemes része.

Ha esetleg az utóbbi időt egy barlangban töltöttétek volna: a Bloodborne a Demon's Souls és a Dark Souls "szellemi örököse", egy azokhoz hasonlóan nehéz, kifejezetten a keményvonalas játékosokat megcélzó akció-RPG."

IMYke2.0.0.0
Volt ilyen kiosztású Logitech-em.
Jó pár éve van X360-asom, és ég és föld a Microsoftos javára.

Tinman
Értelek, de 2x olyan drága, teljesen más a fogása (nekem kényelmetlenebb), no meg a D-pad sem ott van, ahol megszoktam :-)
Abba most nem mennék bele, hogy hol jobb, mert szubjektíven nekem ott kényelmesebb ahol jelenleg van az X360-as vezérlőn.

Nickről köszi az infót!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.03. 07:46:36

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hi.

Lautreamont Maldoror énekeiben bukkan fel a nicknév.

Nem véletlenül ajánlottam a linkelt vezérlőt, az eszközkezelőben Xbox 360 Controller for Windows-ként jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: tremdall, 2014.09.03. 07:03:54
Tinman
Igen, logikus lépés 2x annyiért venni egy ilyen controllert, amikor ezernyi PC-s játék támogatja izomból az X360-ast, de olyan szinten, hogy azt sem tudja az ember, hogy van-e controls opció, mert soha be nem lép oda, annyira gond nélkül megy.

(Amúgy Nemere kedvelő vagy? Az nem Trendal volt?)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.02. 21:29:44

Vagy: Logitech F710
Utoljára szerkesztette: tremdall, 2014.09.02. 21:10:25
Fpocok
Ha valaki PC-hez akar venni gamepadot, akkor csakis x360-asat vegyen, vezetékeset. Nagyon sok stressztől mentitek meg magatokat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
vegyél ps4-et aztán kölcsön adhatnád a bloodborne-al együtt fizetem az utazási költségét xd
Jó,elegem van, visszaviszem szépen és hamarosan veszek egy Xboxos vezetékest 😊 Nem szerencsétlenkedek itt alternatív megoldásokkal. vagy vegyek inkább PS4-est? Ha a Bloodborne nagyon csábító lesz, akkor legalább lesz még egy a PS4-hez, pedig egyáltalán nem akarok venni azt se....áááh, nem akarok lemaradni róla.<#szomoru1>
Laza
Pedig ha jól láttam 4500 körül már simán kapni utángyártott X360-asat (7500 az új). Sajna nem tudok segíteni, mióta kapni lehet eredetivel tolom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

4500 Ft. Gondoltam egy vezetékes Xbox kontrollerre, de 1 játék miatt (vagy 2 ha elsőt is nézzük) nem akarom azt megvenni drágábban. Megpróbálom azért ezzel megoldani a dolgot, van valami tippetek mivel próbálkozzak? Próbáltam ezt a x360ce nevezetű progit ami elhiteti a géppel, hogy ez egy xbox kontroller, de nem igazán akar működni, mindig van 1-2 gomb ami nem jó helyen van. Használja esetleg valaki ezt a progit? Ha igen, legyen szíves küldjön egy képet az ő gombkiosztásáról 😊
"Hát, én Dualshock 4-el tolom"

A Xbox kontroller túl mainstream, mi? <#idiota>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Laza
Mennyiért vetted? Lehet még az utángyártott X360 kontrollerekkel is jobban jársz, ezeket minden játék default felismeri.

Sőt, túl jól is, mert van olyan játék, ami ha érzékeli akkor nem is enged billel játszani, mint pl a Van Helsing 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.01. 20:58:34

Kandurex
Hát, én Dualshock 4-el tolom, bár az drágább, mint a 360-as...de szóval nálam semmit nem kellett beállítani, rögtön jött a default beállítás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na,vettem egy kontrollert, nem nagy szám, egy Trust márkájú darabról van szó. Természetesen rohadtul nem úgy működik ahogy kéne. Van itt még valaki aki nem xbox kontrollerrel nyomja és tud megoldást arra, hogy tökéletesen úgy legyen beállítva mint boxon? 😊 Gondoltam kipróbálom kontrollerrel is a gamet, annyira mondjátok, hogy jó az úgy.
Nem tudom miért, de a PC-re szavaznék és várok is amennyi szükséges. 😊
Laza
"Ha nem ragaszkodsz az Xbox exkluzív címekhez"

Vagy ki tudod várni a PC-s megjelenésüket 😄

MerlinW
Ha nem ragaszkodsz az Xbox exkluzív címekhez (hirtelen nem is tudok olyat mondani, ami engem érdekelne), akkor kizárólag PS-t érdemes venni. Jobb játékok, erősebb hardver, Steam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.01. 17:44:28

[merlinw.org]

Myselor
az xbox one jelenleg sokkal nagyobb hátrányban van a ps4-el kezdjük ott hogy nagyon sok fantasztikus játék nem jelenik meg rá köztük ez sem.az xbox ex játékok meg nem érdekelnek.rosszabb minden tekintetben és drágább is.
Miért? Mennyit kóstál egy Xbox, hogy ennyit kell érlelni? Nem akarok venni, csak érdeklődöm. Egyébként egyetértek Kandurex-el: az enyémet is a japánba.😄
Myselor
itt is nagyon érik,xbox-ra nem is gondolok.de majd jövőre ^^ 😄
Kandurex
faszom a japánba, ha már kigondoltam

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laza
BloodBorne megjelenés: 2015.02.05 !!!!! Egyelőre only japán ... ez EU-sat még nem tudni.

Érik a PS4 vásárlás 😊

MerlinW
Pedig hónapok óta mind a gedosato.ini, mind a dark souls saját profiljában is "enableDoF false" van. Frissítéskor is visszaáll minden. Azt töltsd le amit korábban linkeltem.

[merlinw.org]

Nekem be volt kapcsolva mikor leszedtem. 😄 (de lehet az is hogy én kapcsoltam be véletlenül)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.31. 01:29:33

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Alapból ki van kapcsolva benne régóta. Ha bekapcsolod sem ronda már, javította a srác egy ideje. Jó régi verziót használhatsz, ha még ilyen gondod van😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:28:57

[merlinw.org]

Na sikerült megoldanom és most marha jól néz ki a game 😊 Kedvem lenne újra végigtolni és egyébként stabilabb is 😊 Depth of Field nekem bejön, de az elmosódásokat kikapcsoltam.
Ha zavar az elmosódás, GeDoSaTo-n belül kapcsold ki a Depth of Field-et. Nem is értem miért van ez benne. Tök ronda lesz tőle a játék.

Letöltöttem, de már letöltés és frissítés közben hibát írt ki, viszont elvileg települt. Itt meg aztán káosz van, van egy csomó játéknak külön mappája, köztük a DS2-nek. Az abban lévő fájlokat tegyem a játék mappájába és közben fusson a GeDoSaToTool? Lehet, hogy csak túlzsúfolt napom volt, de nagyon bénázok <#vigyor>
MerlinW
Itt Beépített updater van így nem kell foglalkozni a verzióval.

[merlinw.org]

Jónak tűnik, köszi a választ 😊 Hol találom a legfrissebb verziót? Mert nexuson csak valamii ENB-s verziót találtam, de amint gépközelben leszek lerántom a cuccot 😊
MerlinW
- Alapbeállításokon (gyak. csak elindítod) is sokkal szebb a játék tőle
- Forced windowed mode - azaz ablakos mód, ami ugye mindig jó, mert tudsz alt-tab-ozni bármikor, gyorsan.
- Texture override - azaz textura modok, skin-ek használata. Én pl átlátszó menü mod-ot használom (nexus-ról), ami szuper, mert harc közben is látok mindent ha éppen menüzöm. Emellett szép is.
- GeDoSaTo már majdnem 50 játékot támogat.

Lehet benne állítani effekteket, vannak fixek (pl input fixek gyagyi konzol-portokhoz, stb), meg még egy rakás egyéb beállítás.

Hogy gyorsabb lesz-e tőle, azt nem tudom, nekem bármit csinálok is 60fps-el fut a játék. 2 perc kipróbálni, GeDoSaTo nem bemásolós cucc, mint a DSFix volt, hanem külön program, tehát csak elindítod a DaS2 előtt és annyi. Nem kerül semmibe.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 22:24:27

[merlinw.org]

Laza
Különösebben nem 😊 legalább tovább kitart a DLC 😄

Jövő hét péntekig el lehet vele szórakozni, akkor jön a Dead Rising 3 ... egy ideig elleszek azzal 😊
Már most szóljon valaki ha coop-ozna, úgy az igazi 😊

Gondolom közületek sokan használják a Gedosato modot, de én még sosem tettem fel, valaki mondja már meg, hogy miért olyan jó azon kívül, hogy nagyon magas beállításokat is be lehet vele izzítani? Láttam a mindenféle HDR effekteket meg elmosódást amik nem tetszettek, de most arra lennék kíváncsi, hogy stabilabb is lesz tőle a játékbeli frame? Kérlek titeket valaki írjon róla egy ismertetőt vagy linkeljen egyet a legújabb verzióról 😊 Most fogom majd elkezdeni a DLC-ket, de nincs időm új karit építeni, ezért a legrégebbit (153-as szint) fogom a vénasszonyoknál úgymond újraindítani, de még nem találtam ki, hogy mifélét hozok ki belőle 😄
Solid Snake
Szerintem azért ebben a félnapos küzdelemben benne is "megszakadhatott" valami <#nevetes2>
MerlinW
Ahogy mondod 😄 Nézd meg Lazát, igazi férfiként küzd, úgy kell azt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 14:40:26

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az igazi harcos fegyverek, páncélok és varázslatok nélkül, pusztán az acélos leheletére hagyatkozik... <#hehe>

MerlinW
Havel pajzs.. a gyengék játékszere😊

[merlinw.org]

<#taps>
Solid Snake
Grat Laza fórumtárs, szép munka. Láttam tegnap, párszor nekifutottál. <#buck>
Solid Snake
<#eplus2>
Ez nagyon durva! Teljesen jogos volt a büntetés. Pedig jó a srác, de ami otromba, az otromba.😊
Solid Snake
"Elsőre elég sok nehéz van, de pár végigjátszás után már semmitől sem félsz, sőt hajlamos vagy arra is, hogy túl nagy legyen az önbizalmad."
Ilyet senki se csinál, ugyan már. Praise the Sun! 21:40 <#pias><#hehe>

MerlinW
Ott egy köpésre a bonfire, pattints el egy astetic-et, nem sokkal nehezebb +-on.
Alonne megvolt már? Ha még nem, őt is szeretni fogod😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 21:23:40

[merlinw.org]

Voltan
Hú, ez a Dragon Aerie valami kegyetlen jól néz ki. Ritkán ámulok játék kinézetén mostanában, de ez valami lélegzetelállító!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"