Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de milyen fegyvert foghat ezen a szinten, illetve fog-e fegyvert. Az öklével sebez ekkorát ilyen kis STR értéken?
Elvileg annak kell lennie, mert 12000ret kapott 1 Pursuerért. Elméletelig NG+6-ig csak 6000 😞

http://darksouls2.wikidot.com/the-pursuer
Tinman
Itt van az ürge karakterlapja, NG+7... aham, majd ébresszetek fel és elhiszem ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igen. 😊
Tinman
16-ot sebeztél rajtuk, picit hihetőbb és ugye ez NG+ :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
<#law><#taps>
Na annyira nem is nagy dolog ez...megcsináltam én is 😊

Tinman
Ráadásul 6-os ADP-vel... wtf? ^^

Áhh ez tényleg fék 😄 Méghozzá azért, mert a videó alatt Ornstein és Smough zenéje megy, amit mint tudjuk lehetetlen odavágni bármilyen másik harc alá akármilyen programmal 😊 Amúgy ez tényleg NG+7, mert 12000 lelket ad egy darab Puzsér...bár 1:29-nél én se értem a dolgot.
Tinman
Május 7.-én tették fel a videót...

Lunki88
Lehet hogy azóta javítottak a hitboxon. 😊
Tinman
Fék.

1:29-nél, hogy is van az, hogy nem talál be a Curse-ös csapása? 2 cm van a kari és a Pursuer "kék" kardja között, ilyenkor mindig "belehúzza" a karit és ott a vége... magyarázzátok meg.

Az se semmi, hogy 329-et csap puszta kézzel, de ezt még elhiszem ezen a szinten.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.06. 09:05:45

Solid Snake
Tyenke vatyol montam én :
<#buck>
Hát igen, a dupla Puzsér kemény 😄 Oké, mondjuk egy játék alatt 5x lövik el a Pursuert, de akkor is jó harc 😊
Ja-ja! A dupla Pursuernél 7.62-est úgy kell betárazni az AMD deszant géppityuba, hogy felváltva helyezed be a skúlókat. Egy páncéltörő, egy nyomjelző, hogy azt is lásd, hogy hova lősz. Ajánlott legalább három tárat vinni, ha kezdő vagy.😄
Myselor
azokkal még nem küzdöttem meg 😄 de eltudom képzelni
Persze, én is könnyedén megölöm, nem ez itt a gond 😊 Biztos ráparáztam és hát persze, hogy olyankor csap le amikor tétje van a dolognak 😄 Viszont a Drangleic castle trónteremben a dupla Pursuer az már durva dolog...ha valaki nem tudná, nem a Twin Dragonriders bossról van szó, nem keverem.
Myselor
bezony úgy úgy 😊 simán megölhető elsőként
Az biztos, hogy sokat nem szabad ráütni egyszerre, mert akkor büntet. Lehetőleg megvárni míg kiüti magát, ha jól emlékszem hármas kombó, utána pihizik. Akkor lehet max kétszer gyorsan, vagy lassú kardal egyszer megütni, utána távolodva védekezni, mert már csapkod is.
Tehát: jó időben védekezés és türelmesen koncentrálni.
Myselor
én úgy csináltam hogy felvettem az alap pajzsot heide tower felé ugye lemész ott van a ládába.alap kardal pedig lecsapkodtam a tetőn,volt egy pár élet töltö magom is meg annyi estus amennyit addigra szerezhetsz.mindig jó messze voltam tőle hátráltam védtem magam max 1-2t ütöttem bele és vigyáztam hogy ne találjon el .nem 2 perc de könnyű megverni máskor is csak ott szúrtam el hogy leestem ahol feltudsz mászni xd
Solid Snake
Nem azt mondtad hogy halál nélkül, és hogy végig? Pursi még nem a vége <#crazya><#buck>
Hát elbénáztam 😊 Simán megölöm, nem arról van szó, többször lement már, de rosszul számítottam ki a lépést, hátba vert és elszálltam, aztán később megint betalált.
Lunki88
Én quality buildel (40 str/dex) és +10es caestus-al lebokszoltam. 😊 (Mondjuk az már NG+ volt.)
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.05. 18:45:12
Oké! Tegyél minket okosabbá és írd le, hogy Te milyen technikát alkalmazol ellene?😊
Myselor
jaj te.pedig nagyon béna ellenfél ott 😄 csak óvatosnak kell lenni xd
Már nem kell, legyőzött a tetőn a szemétláda 😄 Legutóbb is ugyanott haltam először...
Ó...ne félj a Pursuertől......RETTEGJ!!!😄
Igen, csinálj te is egy ilyen kihívást és közvetíccsé 😄 Amúgy én is csináltam párszor ezt az elsőben, a legjobb eredményem a Capra volt. Most viszont tényleg igyekszem nem meghalni ameddig csak tudok, ezért félek a Pursuertől...
Solid Snake
Itt a péntek, közvetítést a népnek 😊
Laza
Pont ott könnyebb, mert sokkal több hely van mozogni.

Egyébként én anno a DS1-ben csináltam hasonló kihívást, ha meghaltam mindig töröltem a karit és újrakezdtem 😊
A legjobb eredményem a Gargoyle-ok voltak, de ők is sokadjára mentek le ... na meg sokszor szenvedtem alatta a templomban a gyűrű megszerzésével, de volt hogy megszopatott 😊

A DS2-ben aránylag sokkal egyszerűbb halál nélkül sokáig menni... nem is emlékszem a második karimmal mikor haltam meg először, de barmi sokára.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
nem attol kell félni simán megölöd te,csak ahol feljössz létránál ne ess le,nem 2 perc megölni de röhögve meglehet,csak ott ne ess le,én ott basztam el 2x 😄
Tudom, de nem merek felmenni, mert félek, hogy esetleg egyszer rosszul lépek és a fejembe helyezi a kardja hegyét 😄
Myselor
a tetőn elsőre le lehet verni még a giant előtt.tök könnyen csak ne ess le a tetőről xd
Új kihívásba kezdtem: végigviszem halál nélkül a játékot😊 Na persze...esélyem sincs. Inkább azt mondom, hogy próbálok minél tovább kitartani halál nélkül...aztán meglátjuk mi lesz ebből. Tippre kb. a Pursuer fog ennek véget vetni...a tetőn egyelőre még nem mertem vele megküzdeni, de jó lenne már ott elintézni.
Laza
Együtt tudok érezni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ezt nézd meg <#taps>

Laza
Elég nekem a játék adta kihívás, a beviteli eszközzel szenvedjen a fene ... na nálam az lenne az igazi kín 😄

Kísérleteztem a GeDoSaTo-val, de vagy nem csináltam valamit jól, vagy a fene se tudja, de csak annyi történt, hogy fényesebb lett minden. Mást nem láttam szebbnek. Na most: vagy nem csináltam valamit jól /esélyes/, vagy a gépem által megjelenített, alapból jó. Egyébként elindítottam a videó kártyám adta lehetőséget és állandóan rögzíti az utolsó 20 percet /állíthatom többre is/ és F10-el el is tárolja. Nem használja a procit. Állandó 60 FPS-el fut a játék.
Szerintem marhajó billel+egérrel 😊 Az első résznél tökéletesen megtanultam irányítani, azt nagyon élveztem. Itt is jó, miután feldobod az autohotkeyt, de van egyetlen apró dolog, ami miatt venni akarok egy Xbox kontrollert, nevezetesen:

Ha felemelem a pajzsot, akkor nem tudok kiszúrni mögüle az egérrel, csak akkor, ha azt a gombot nyomom meg amihez a támadást a billentyűzeten alapból hozzárendeltem, esetemben a G gomb. Majdnem ugyanez, hogy amikor felemelve tartom a pajzsot nem tudok rendesen sem ütni (pl kard)mert nem csinál semmit, hanem előbb le kell engednem a pajzsot és utána klikkelni az egérrel. Na most ez kb. egy tizedmásodpercnyi szünet amíg védtelen vagyok, de addig bekapom a támadást elég sokszor...és ezt untam meg. Ha vettem kontrollert indul az új karakter. Jah és mióta feltettem a GeDoSaTo-t sokkal gyönyörűbb a játék és atomstabil az fps szám is 😄 Hát nem csodálatos ?<#nyes>
Ezt épp Te mondod, aki szereti a kihívásokat?😊
Laza
Ez már az a szint, mikor az ember állít maga elé kihívásokat, nem a játék 😄
Egy percig sem nyomtam bill+egérrel, és remélem sosem kényszerülök rá 😊

Gombok: Nagyon sok játékkal játszottam, de mindig a kurzor gombokra tudtam állítani a játékot. Amikor felinstalláltam a DaS 2-őt, valamiért nem ment. Ez, és az irányítás, amivel még soha nem találkoztam teljes pánikot okozott. Kénytelen voltam a W-S-A-D gombokkal elkezdeni. Mit össze bénáztam! Nem voltam képes ezeket a gombokat megnyomni vész esetén. Mindig mellé nyomkodtam. A gyakorlásnak köszönhetően -ami rengeteg elhalálozást okozott-, a W-S-D gombokat úgy-ahogy kezelni tudtam, de az A gombra nem állt az ujjam. Így haladtam 160-ig. Ekkor érkeztem a skorpióhoz, amit ennyi tudással nem tudtam legyőzni /nem volt a másik skorpió segítség, mert megöltem/. Ekkor némi segítséggel, de áttudtam állítani a kurzor gombokra az irányítást és mindent újra kellett tanulni, gyakorolni.
Most tudom úgy-ahogy irányítani, de a nullás gomb lett a gördülő és elég nehéz a hüvelykujjam rátenni. Ha van mód nem gördülök, hanem pajzzsal hárítok és gyors mozgással próbálok helyzetbe kerülni. Később kicsit rágyúrok a nullás lisztre.😊
Laza
Sikerült az egész témából kiragadni a lényeget 😊 Nem a gombok mennyisége a lényeg, hanem hogy hogyan használod azt. Nincs ez misztifikálva, nem is Nekem van bajom ezzel a játékkal és a 'nehézségével', vissza kéne olvasni. A megyek előre ész nélkül és nyomogatom a gombo(ka)t stílus itt nem jövedelmező. Hadd ne kelljen már száz sorban (ezt is) megmagyarázni. Olvass a sorok között, biztos érted miről van szó.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.03. 18:04:24

jarlaxxe
A DS meg kétgombos játék gurulok+ütök, ennyi, azért ne misztifikáljuk már, szvsz.

Még jó, hogy nem vagyok "Souls játékos". Ha az lennék, akkor Tinman #7311 -es meghatározása szerint nem nézhettelek volna meg, amint a Boss-t püfölöd a DLC II-ben. Pedig nagyon jó volt látni, hogy eleinte sza..á ver a boss.<#taps> De utána mint mindig: győztél és nem is akárhogy!<#worship>
Laza
De megoldottad úgy ahogy mások is. Tehát nem a játéknak kell lejjebb adnia, hogy azok, akik nem tudták megoldani is végig tudják szaladni. Ne játszanak vele, ennyi ... és ez baromira nem a játék hibája, felróni is felesleges ... ez nem egy Office csomag vagy akár egy Windows, vagy bármelyik csinos kis app, ahol az a cél, hogy minden egysejtű elboldoguljon vele (tiszt.kiv) <#nyes>

Bringázni is az tud, aki megtanul. Persze, most mondhatnánk, hogy ott is van easy mód, fel lehet tenni pótkereket ... csak felnőtt fejjel az már kicsit ciki <#idiota>

Ez az egy gombos jól hangzik és van benne némi igazság, mint minden hozzászólásban. De mint minden hozzászólás, ez sem teljesen igaz. A Te nézőpontodat tükrözi és itt vége is. Nincs ezzel semmi baj. Te így szereted, meg még több ezer, de ezen a több ezren kívül van még több ezer, aki másképp.

A nehézség: mi a nehézség? Mi a nehézség Neked és mi másnak? Csak ebben a játékban is eltérő a nehézség. Van aki odaszalad, belebújik a seggébe a boss-nak és kalapálja. Van, aki ugrál ide-oda, van aki pajzsot tart maga elé és úgy győz. Van aki íjat, van aki varázslattal boldogul. Van aki egyenként szedi le őket, van aki beszalad a sűrűjébe és ott taktikázik. Ezek közül az egyik nehezebb, mint a másik.

Akkor most mi a nehéz és mi az ami már könnyű? A kérdés költői. Van akinek az egyik, van, akinek a másik és egy játékon belül. Van aki gyalázza a varázslók erősségét, miközben bevallja, hogy varival nyomult.😊

Hogy ne legyen kétség, én az egy gombos játékosok közé tartozom és mivel teljesen képtelen vagyok megszokni a PC klaviatúrájával ezt a sok gombos irányítást, hát ésszel próbálok érvényesülni. Lehet úgyis.😊 Most 20 millió souls-nál tartok és tovább erősítem a karit és úgy haladok, hogy ne kelljen küzködnöm és milliószor halnom, hanem csak annyit, amennyit muszáj. Hogy a könnyebb végén fogom meg? Basszus! Igen.😄
Laza
Én meg nem egészen. Ennél a játéknál a design része a nehézség. Akinek ez nem fekszik annak egyszerűen nem kell vele játszania, van 1001 másik játék, és nem hallottam még arról sem, hogy bármivel kötelező lenne játszani 😊 Ez is egy ugyanolyan stílus, mint a többi másik, csak más szempontok alapján. Ha egy stílus nem tetszik, nem játszom vele, mint pl az agyatlan lövölde FPS-ekkel.
Azt sem hiszem, hogy ezért kéne egy designon változtatni, hogy minden egygombos játékos végig tudja játszani.

Az olyan elvárások meg, hogy akkor aki kihívást akar, az direkt magának generálja azzal, hogy gyengébb karddal megy meg hasonlók, lehetnek opciók, de elvárás már nem.

A netes meg ingame segítségekről meg annyit, hogy valóban nem muszáj egyiket sem elolvasni, és így van ez jól. Ezek sok esetben megölik a felfedezés élményét, pont azt, amitől ezek a játékok jók és érdekesek. Onnantól, hogy egy hasonlót vagy egy RPG-t, kalandjátékot végigjátszás alapján, előre tudva mindent (hol van cucc, láda, stb) nyomja valaki, konkrétan a lényeget öli ki belőle ... de persze mindenki maga dönt.
Nálam egy ilyen játék, vagy egy Divinity Original Sin, vagy egyébként bármi halálát jelentené rögtön.

Sajna ismerek olyat, aki a kő egyszerű akció játékokat szereti, és ezért minden mást lehord, mindenféle szarnak nevez, és hogy miért nem ilyen meg olyan ... én meg azt gondolom ilyenkor maga az ember a kő egyszerű, és nem azért, amilyen játékokat szeret, hanem azért amiért nem tudja elfogadni, hogy igenis van igény az egy gombosnál bonyolultabb/nehezebb játékokra is, és igen, tömegeket képes szórakoztatni.

20+ éve játszom, mára már nekem is iszonyat kevés időm van játszani, mégsem az időm az ami mérvadó az igényeim szempontjából 😄

Értsd: inkább szopok egy órát egy bossal a DS-ben, mint egy órát menjek folyamatosan előre egy FPS lövöldében a buta AI-t gyilkolva minden sarkon. Persze az online multi FPS az más, de ugye az megint másról szól. Bár ott is ugye állítólag 'csalók' játszanak, ha az egygombos huszár nem tud érvényesülni 😄
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.03. 14:28:22

Tinman
Soulsban ennek jobban átjött a hangulata, mert nem voltak ennyire sokan... későbbi pályákon már sokszor jó ha 1-2 üzenetet láttál és kincsként kezelted, mert ott a +/- rendszer miatt az értelmes üzenetek maradtak fent. Itt meg tele van fosva a legelhagyatottabb kripta is idióta üzenetekkel.

Igen, a játék tele van 1001-féle szeméttel, de nyilván senki sem maga ellensége és a jó cuccokra törekszik, azokból meg kevés van. Boss cuccokat szinte nem is használ senki és a varázslók sem, idióta jelmezekben csapatják legtöbbször, hanem abban ami növeli a castolási sebességet, vagy + attune-t ad.

Tinman
"Ezt szinte mindenki megnézi. Még az is, aki utána -másodiknak- készíti el a végigjátszást."

Nem. Főleg a Soul játékosokra igaz az, hogy szeretik maguk felfedezni a játékot és ha letolták utána nézik meg, hogy más mit művelt, vagy mit hagytak ki. Aki pedig végigjátszást készít, az van annyira értelmes, hogy ne ott rögtön találkozzon először az adott játékkal, DLC-vel, hanem legalább 1x már letolta előtte. Ha nem így tenne olyan ótvar szar végigjátszás készülne, hogy besírna rajta mindenki. A profi játékos is elkezdte valahol és arra bizony senki nem kíváncsi... kit érdekel, hogy tette meg az első lépéseket Usain Bolt? Azt viszont 1-2 milliárd ember már látta, hogy lett belőle a világ leggyorsabb embere.