8811
Dark Souls II
-
#7850 Vendrick és Fume-al semmi bajom. Vendrick egy endurance boss, nekem bejött, Fume meg semmi extra, nekem legalábbis nem okozott semmi nehézséget. Gurul, gurul, üt, hátrafut, előrefut, üt. Miután megöltem, nyomban levertem NG+-ban is a lelke miatt, majd vagy 10x visszamentem segíteni a többieknek coop-ban. -
Zozo0122 #7849 Ugye? Ezt szajkózom mindig, hogy a kihívást nem sebezhetetlenséggel, vagy onehiteléssel kellett volna növelni, hanem taktikával/gyorsasággal/mágiával stb... Lásd: Ancient Dragon,Vendrick,Fume Knight. Ezeket szerintem sosem fogom megkedvelni. -
#7848 Kétlem, de passz:) Inkább azt csinálták volna meg, hogy ne onehit-eljen az a dög, vagy legalább legyen értelme a tűzellenállásnak nála. Így is jó boss, megöltem párszor, de akkor is túlzásnak tartom még DaS mércével is:) -
Zozo0122 #7847 Hát nemtudom, de ezek durvák :D Lehet akkorát ütni a sárkányra, hogy megszédüljön? Hogyan? 4-5 ütés dupla Zweihander Power Stance? -
#7846 Vannak furcsaságok... "Increased poise of Ancient Dragon".. Lehet trollkodás a lista...? -
Zozo0122 #7845 Bandicammel, utána Format Factoryval átkonvertáltam aviba :) A végeredmény egész pofás szokott lenni és nem is foglal sok helyet 1280-ban :) -
mans #7844 Hello
Te mivel vetted fel a gameplay-eket?shadowplayt megnéztem,de az a 2Gb-t alkot 5 percre. -
Zozo0122 #7843 "Ancient Soldier Varg, Afflicted Graverobber, and Cerah the Old Explorer have been replaced by three Mushroom Parents with Bone Fists"
???????????????????????????? -
#7842 Calibrations 1.12
Keep in mind that the Version numbers for STEAM and the PlayStation3/Xbox 360 differ, but that the content of the games is equivalent.
The following fixes, changes, and refinements are included in the update:
・Bug Fix: In Frozen Eleum Loyce, when fighting the Ivory King, when any of the NPC Loyce Knights dies, the players Sin level went up
oAny users who had their Sin level go up as a result of this bug can reset their Sin level by visiting Cromwell the Pardoner
in Brightstone Cove Tseldora and having him pardon your sins. Players may now have their sins pardoned once at a cost of 0 souls.
・Bug Fix: Users equipped with the Ivory King Ultra Greatsword were able to cause damage by performing a cancel roll near an enemy
Adjustments that will be made with Calibratoins 1.12 (all following changes)
Raised counter damage of:
Broken Thief Sword
Broken Straight Sword
Red Rust Sword
Drakekeeper's Sword
Old Knight Greatsword
Mastodon Greatsword
Black Dragon Greatsword
Red Rust Scimitar
Spider's Silk
Butcher's Knife
Handmaid's Ladle
Torch
Changed the following weapon mechanics:
Increased hit count for the special attack of Scythe of Want
Increased length of Washing Pole
Increased stun duration of all thrusting swords
Further reduced the launch height of enemies hit with the two-handed dash attack of ultra-greatswords.
Changed the following armor mechanics
Armor now affects casting speed, depending total weight of all individual pieces(not player equip load percentage)
The effects of Poise have been reduced
The amount of defense required to become immune to an element has been changed from 900 to 300.
Soul Memory matchmaking has been replaced with Soul Level matchmaking for all characters on New Game +15 and onwards
Changed the following enemies:
Increased blast radius for Red Crystal Lizards
Increased stamina of greathammer-wielding Drakekeepers
Increased movement speed of Frozen Reindeer
Increased poise of Ogres
Changed the following areas:
Decreased movement speed and stamina regeneration in Frigid Outskirts, if player is not wearing a fur-lined chest piece.
Increased bloom and particle count of the lava in Threshold Bridge
Replaced the background music of Majula with a high-volume version of the Iron Golem's boss theme.
Changed the following boss battles:
Increased the damage inflicted by Lud and Zallen in Frigid Outskirts
Ancient Soldier Varg, Afflicted Graverobber, and Cerah the Old Explorer have been replaced by three Mushroom Parents with Bone Fists
Increased movement speed and attack speed of Fume Knight during second phase
Increased poise of Ancient Dragon
Ancient Dragon now drops Legendary Soul, used to craft a new fire-elemented ultra-greatsword that scales with number of Human Effigies held
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.16. 18:38:56 -
#7841 :)
-
mans #7840 Az ki van,közbe szedtem le előre beállított sweetfx-es pakkot,evvel már nincs akadás. -
Rony94 #7839 A DOF-ot kapcsold ki a p*csába. Nem is értem ki tudja élvezni azt a homályos pacát. -
mans #7838 Itt gedosato meg gedosatokey van,az elsőbe vannak a beállítások,most alapon hagytam,már látom a különbséget ha ki be kapcsolom num1-től 4-ig,a DOF-tól nagyon homályos a háttér,meg néha beszaggat 60 fps-ről. -
mans #7837 Leszedtem egy másikat,DS2edition alpha4,evvel már van kurzor,de hiába kapcsolom ki be a numpadnál a szűrőket nem látok változást.config rész nincs. -
Rony94 #7836 A 'config' mappát elküldhetem privátban. Be van állítva minden. -
#7835 Edit config ablak alján van egy legördülő. Ott válaszd ki a játékot és annak a konfigjába írd a parancsot. -
mans #7834 Felraktam,de az Én agyam túl kevés ehhez.Aktiválom a gedosatot,de kurzor az luxus,mindegy hogy true vagy false a hides the mouse cursor at all times rész. -
#7833 Ne nézd meg az ENB-t, ott a GeDoSaTo ami direkt ehhez készült. -
Rony94 #7832 Lehet most nagy hülyeséget mondok, de azzal a kártyával már a Full HD-t is bírnia kell. :D -
mans #7831 Jóest
Végre megvan a kártyám,melyik modot ajánlott feltenni amitől szebb lesz?Először az ENB-t megnézem,de nem hinném hogy bírja vga,GTX750 2Gb 1280x1024.
-
Esmun #7830 Rony94
Nem olyan sokszor:) 4-szer. Sok időt töltöttem pvp-vel. -
#7829 jaja néztelek,amúgy hát a destiny más téma öcsém is nyomja :D -
#7828 Felveszem majd :)
Most hirtelen kicsit nyomtam, jó lesz ez :) bemelegítésnek ment egy dupla támadásos pvp :D pedig hirtelen már azt sem tudtam melyk gombokkal kell játszani, pl úgy akartam sprintelni, mint a Destiny-ben, analóg lenyom :) -
#7827 alig várom az utolsó boss mikor ölöd pls előre szólj ha twitcheled majd :D -
#7826 Na, csak nekiállok már a 3. DLC-nek ... stílszerűen pajzs nélkül, aztán meglátjuk mi lesz :)
-
Rony94 #7825 Hányszor játszottad már ki? :D -
Esmun #7824 Most nézem, lassan 450 órám van a DS2-ben:). -
Esmun #7823 Most értem csak a Crown of the IC végére. Nekem nagyon bejött, szinte minden benne volt, ami miatt szeretem ezt a játékot. Tele van jobbnál jobb ötletekkel ( a híd shortcut pl:), a tűz és a jég kombinációja is látványos.
Az Artorias nagyon jó kiegészítés volt a DS1-hez - de összességében ezek (legalábbis számomra) nem maradtak el mögötte - ha a hármat együtt nézem semmiképp. Ebben a részben a boss-harcok is nagyon jók, a pályafelépítés meg tanítani való. -
Zozo0122 #7822 Ami egy marha jó kis gyűrű, bár nem kötelező hordani, mondhatnám, hogy opcionális -
#7821 Akkor opcionálisan otthagyod a Ring of Blades +2-őt:) -
#7820 Akkor opcionálisan szépen kikerülöm :D -
Zozo0122 #7819 Ez most még tetszik, de majd a DLC-k nél utálni fogod :D Amúgy lesz olyan is, hogy egyszerre 2 Pursuer :D Persze az is csak opcionális. -
#7818 Jaj ne, nee, elég volt legyőzni az eleje felé azt a páncélos szart, de most itt van még egy ugyanolyan a tűzdémon után xD igaz nem boss, de nem is igazán gyengébb xD jó húzás ez hogy a játék előrehaladtával bedobnak régebbi bossokat a pályára sima mobként. -
#7817 hát azoké biztosan ott lesz akiét meglehet venni már.de nem mindegyikét lehet :) pl pursuerét se csak a pajzsát meg a fegyverét :) -
#7816 És ha most veszek tőle akkor gondolom a már 5-6-7 legyőzött boss cuccai nem lesznek ott...? -
#7815 csak akkor hogyha vásárolsz nála asszem 3000 lélek értékben,utána fog árulni :) -
#7814 Már több helyen olvastam azt, hogy ha egy bosst legyőzök akkor a páncélját ott majulába árulni fogja a kereskedő... de nálam marhára nem árulja egyikét sem. Ezt hogyan lehet megoldani? -
#7813 Nevezzük kaszt különbségnek. Varázsló értelemszerűen több faith/int/adp-vel kezd, míg harcosok tübb end/vig/str/dex-el. Azok az alap statok. -
#7812 Jaa, hogy az az a szintkülönbség? -
1kezdő #7811 Ami eredetileg erre a karira vonatkozott, azt nem oszthatod újra, csak amit Te szereztél.