Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. egyszer körbemész jobbra, beszélsz mindenkivel, felveszel mindent,
2. megölöd a tigrist, beszélsz a királynővel
3. másodszor is körbemész a pályán, mindent felkutatsz,
4. majd jöhet a trónterem boss.
5. végül a challenge area.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 14:45:53
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 12:33:46
[merlinw.org]
Egyébként ha két karddal mész, van power instance-ed. Ez annyit jelent, hogy plusz kombókat, sebzést vihetsz be az ellenfélnek, igaz dupla stamina árán. Ehhez az a gombot kell nyomvatartanod egy kis ideig, amivel váltasz az egy kezes és kétkezes mód között. A power instance feltétele, hogy kétszer annyi statodnak kell lennie, mint az adott fegyver követelménye(i). Tehát ha van két katanád aminek 10 str és 10 dex kell, akkor ha van 20 str és 20 dex -ed, bekapcsolható a PI. Különböző fegyverek esetében értelemszerűen a nagyobb értéket kell nézni.
[merlinw.org]
A stat-ok olyan nagyon sokat nem számítanak. Ami nagyot üt az általában lassú,ami kicsit az úgyis gyors fegyver. Az általános különbség a fegyverek között ~30-50 sebzés, ami egy 1000-2000HP-s boss esetén elenyésző. Később tudsz majd bűvölni, extra elementál sebzést adni nekik, stb.
Tehát nincs a játékban konkrét legjobb fegyver, mindegyik jó. Az endgame dex-es PvP játékosok is sokan az alap tőrt használják. Magyarul, ha találsz egy fegyvert, ami nagyon tetszik neked, nem kell aggódnod, hogy le kell cserélned, nyugodtan fejleszd, el fog kísérni a játék végéig. Alapanyagod a játék feléig bőven lesz annyi, hogy 1-2 fegyvert és pár páncél elemet maximumra fejlessz. Utána meg már rengeteg fog esni, ill egy pár végtelen mennyiségben lesz vásárolható.
Több, mint 100 különböző fegyver van a játékban (az inventory-d végtelen), szóval lesz választási lehetőséged😊
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Majd még próbálgatom, ha tényleg így kell valahogy sikerülnie kell....
- kis ütés
- 3x kis ütés
- nagy ütés
- 2x nagy ütés
- gurulás + kis ütés
Majd ugyanezek, ha két kézre fogod a kardot (nem tudom mi az alapértelmezett bill, én Q-t használom erre), többnyire más mozdulatsort eredményeznek, és nagyobb sebzést.
Továbbá vannak a taktikai mozdulatok:
- előre gomb + kis ütés (pajzs áttörés)
- előre gomb + nagy ütés (ugrásból ütés)
- hátra gomb + kis ütés (hátraugrás)
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hogy miért mondok ilyeneket? Mert én meg ilyen vagyok.😊
Én is ezen az "ösvényen" mentem és milyen jó érzés is volt mikor egyedül játszottam ki a játékot. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nézd! Én elég béna vagyok, de ha nekem ment, neked gördülni fog. Sok sikert!😊
az alap tulajdonságok:
Vigor - életerő
Endurance - ez a legfontosabb!!! ez határozza meg a staminádat és mivel mindent staminából csinálsz ebből sok KELL
Vitality - fontos, a terhelhetőségedet határozza meg, nagyon nem mind1, hogy lassú vagy vagy gyors
Attunement - a varázslat slotok számát növeli + gyorsítja a varázslást
Strength - erő, sok fegyvernél igen magas követelmény
Dexterity - ügyesség, szintén magas követelmény szokott lenni a gyorsabb fegyvereknél
Adaptability - fontos lehet, legfontosabb előnye, hogy megnöveli a gurulásnál a sebezhetetlenség idejét - amikor gurulsz nem kapsz be találatot
Intelligence - varázslatoknál követelmény és sötét varázslatoknál
Faith - csodáknál követelmény és sötét varázslatoknál
Ami nagyon fontos az elején: ENDURANCE, vigor, vitality és VAGY strenght, VAGY dexterity VAGY intelligence és/vagy faith mondjuk kezdetnek, tőled függ, hogy mit szeretnél kihozni a kariból.
FEGYVEREK: különböző skálázódás van: strenght,dexterity,intelligence és faithre
E,D,C,B,A,S tehát az S a legjobb, azaz ha egy dexre S-el skálázódó fegyvert forgatsz akkor annál nagyobb + sebzést kap minél magasabb a dex értéked és így tovább a többi statnál is.
Egyébként a menükben mindent el is tudsz olvasni, jobb gomb és helpre menj 😊
[merlinw.org]
Egy kérdés visszatérve a dark soulsra: Elkezdtem poénból egy Sorcerert, hogy majd harcost csinálok belőle, egyik kezében kardal másikban varázsbottal, de mindegyik kardra azt írja nem tetszik neki... Sajna a játék nem arról híres hogy megmondja miért és hogyan... De mit kéne és meddig fejlesztenem ahhoz, hogy egy egykezes kardot tudjon használni? Már ha lehetséges.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.10.03. 19:08:58
[merlinw.org]
Azért finoman mindig ott a PS 4 😊
Ez meg az alpha gameplay, 2 órán át 😊
Eddigi életem folyamán több ezer filmet volt szerencsém megtekinteni. Jelen pillanatban Kb. 6-700 film van a háttértárolómon, ami többnyire Xvid formátumban is 1 terabyte méretű.
Szóval -szerinted- az a film elgondolkodtató, ami művészfilm. Akkor, -csak a hasamra ütve- megemlíteném Chaplin-t, a nagy nevettetőt és annak is a "Modern idők" 1936-ban bemutatott filmjét, mely még néma film volt. Nem volt "művész film". Akkor szerinted nem is volt elgondolkodtató? Hmm?😊
A film, magában művészet. Van, amikor nyilvánvaló az üzenete és nem kell agyalni rajta, van amikor bonyolultabb és a mondani való mélyebben rejlik, de ha az egyszerű ember nem képes megérteni, hogy mi az üzenete...na akkor mondjuk, hogy elba...ta.