Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más is úgy járt, hogy mire eljutott a 3. bossig már 14 óra játéknál tartott és egy percét se unta? 😄
Ütöttem volna ha közel tudtam volna kerülni, de ha így is meg hal nem kockáztatok... 😄 Alig tudtam elmenekülni előle, ha eltalált tölthettem is életet, de arra alig volt idő... Egyszer felszúrt a kardjára és maradt 1 miliméternyi életem! 😄
gratula😊 ugye sokat segít ez a gurulás.anélkül nem lehet kikerülni az ütéseit ha nincs pajzsod valahogy mindig beszívod.és nem számít csalásnak attól még hogy lövöd te egy ilyen harcos vagy kardal és mágiával mész😊
Sikerült azóta, ez a szembegurulás nélkülözhetetlen. Bár kissé frusztrál, lévén csaltam végig, lelövöldözgettem soul arrowal. Még gyakorlok rá sokat azt majd igazi harcosként is leverem... egy kardal pajzs nélkül... 😄
A jó öreg Pursuer.😊 Őt utálom a legjobban. Amikor kezdő voltam és eljutottam hozzá, nagyon sokszor elvert. Vad, gyors és kegyetlen, ráadásul kis helyen kell küzdeni. Ezért úgy döntöttem, addig nem keresem fel, míg nagyon erős nem leszek. Amikor belépek majd hozzá, a küzdelem már el is dőlt. Ugyanolyan egyszerűen és kegyetlenül gyorsan elverem, mint akkoriban ő. Most is megtudnám tenni, de még várok. Nem fogok ugrálni és még szaladozni sem. Igazi párbaj lesz. Kemény lesz ő is és én is. Csak lassú ide-oda mozgás lesz. A skorpió is ilyen ellenfél volt. Nagyon elnáspángolt, mikor először bementem hozzá. Otthagytam, megerősödtem és visszamentem. Pár másodperce volt. Nem sokat mozogtam. felfogtam ütéseit, lövéseit és minden ütésre, lövésre én is válaszoltam egyet...nem volt esélye.😊
ki kell ismerni a támadásait hogy mikor hogy kell kitérned,érdemes szembe gurulni vele amikor csapkod,a többit mindig beszívod ha oldalra vagy hátra,egyel kell vigyázni amit én is sokszor beszívok még mindig nála,amikor kéken fénylik a kardja és szúr akkor nagyon gyorsan hátra fele gurulgatni kell mert felszúr megátkoz és még képes lövöldözni is hexeket.akkor véged van többnyire egyből.de a guruláshoz kell adp pont 10-14 körül már nagyon jó esélyed van.annyi flask és elpattinható hp cukorka bőven elég hozzá.de még ráérsz vele később is persze nem maradsz le semmiről később még visszajöhetsz hozzá vannak még bossok könyebbek majd utána visszamész hozzá😊 de sok gyakorlás kell igen.,én elsőre úgy tudtam megölni vagy 10x próba után hogy felütöttem a pajzsát amikor azzal csap,parry-nek hívják egy saját pajzsal könyebb ezt van külön rá egy ilyen bucket a neve asszem nagyon pici,jól kell időzíteni és akkor lebénül egy kis időre .majd mögötte lévő ballistához futsz és rálősz egyet vele akkor kb 2-3 csapásból meghal utána.persze jó helyen kell állnia.nehéz összehozni ezt is legalábbis nekem az volt xd
Na már 4 estus flaskom van +1. Nem tudom, talán mostmár nekieshetek annak a lebegő tank bossnak...
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:50:25
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:50:25
Szerintem egy csomó jó boss-lélek fegyver van. Azokhoz ne nyúlj, gyűjtögesd őket.
A lightning spear egy Miracle - a soul arrow pedig Sorcery. A varázslatok egy másik családjába tartozik.
Más statok kellenek hozzá (a Lightning spearhez hit, a másikhoz intelligencia), más eszközzel lövöd ki, más ellenfelek ellen jó. Mindegyik ellenfélnek van gyengéje (a legnagyobbaknak is).
A lightning spear egy Miracle - a soul arrow pedig Sorcery. A varázslatok egy másik családjába tartozik.
Más statok kellenek hozzá (a Lightning spearhez hit, a másikhoz intelligencia), más eszközzel lövöd ki, más ellenfelek ellen jó. Mindegyik ellenfélnek van gyengéje (a legnagyobbaknak is).
hidd el sokkal erősebb lesz a Lighting Spear de a legjobb a hex varázslatok lesznek.Dark Orb
Resonant Soul,Great Resonant Soul ezek faith alapúak arra is kell raknod majd.
Resonant Soul,Great Resonant Soul ezek faith alapúak arra is kell raknod majd.
Ja, hogy nekem van great soul arrowom is, akkor nem veszek, lightning speart :'D Ebből nincs még valahol? Biztonságosabbnak érezném ha van belőle 30 😄
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:12:48
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 14:12:48
nembaj hiszen tényleg nem igazán jók semmire😊 amúgy igen ugyanolyan kb csak erősebb és más fajta fegyverrel tudod kilőni
Hm, egy boss lelket már elnyomtam :'D De van még egy. Amúgy a lightning spear az milyen? Ugyanolyan lövés mint a soul arrow és ugyanúgy lehet vele lőni?
azok csak plusz lelkek nyugodtan nyomd el őket vagy akár gyüjtsd és majd egy idő után használod el őket.eldöntheted szabadon de másra nem jók csak a boss lelkei .bossok fegyvereit lehet belőle megvenni max pajszot még de nem igazán jók viszont majd az is később lesz olyan npc😊
A sima lelkeket nyugodtan nyomd el, különböző mértékben megdoják a nálad lévő lelkek számát, érdemes tartalékolni őket olyan alkalmakra amikor hirtelen kell lélek, pl. épp hogy nincs meg a szintlépéshez szükséges mennyiség, vagy fejleszteni szeretnél de nincs elég lelked. A boss lelkeket egyelőre tartsd meg, azokból majd lehet boss fegyvereket és boss varázslatokat csinálni. Lesznek majd Giant Soulok is, na azokat NE használd majd el 😊
Egy kérdés megint: Vannak ezek az összeszedhető lelkek amit az inventoryba rak és el lehet nyomni és ad lelkeket. Ezeket érdemes benyomni, vagy lehet velük valami mást is kezdeni?
Amit írsz fedi a valóságot. De csak ez a problémakör annyira összetett, hogy értekezést lehetne itt írni. Amit én megtapasztaltam, hogy egy nem túl erős ütés, egy nem túl erős ellenféltől is megtántoríthat, ha éppen olyan pillanatban ér, amikor vagy leengeded a pajzsot, vagy épp magad elé akarod rántani. A mozdulatközben ér el az ütés, akkor bár a staminám nem fogy el és mégis megtántorodom. Sőt -mivel aránylag magas/40/- csak ilyenkor tántorodom meg. Ütéssel nem tudnának megtántorítani ezen mob-ok, mert gyengék hozzám képest. Speciel én is 50-ig emelem, de ha ez sem elég adott estben, akkor csak a gyűrű segít. Tartok tőle, hogy mozdulat közben ér el, akkor is megtántorít az ütés.
Részben az endurance fejlesztésével, részben a pajzsod fejlesztésével. Abban a pillanatban amikor az ellenfél ütése több staminát vesz le tőled védekezéskor mint amid éppen van, a pajzs félreütődik és megtántoródsz. Fejleszteni kell az endurancet és a pajzsot is a stability miatt. Ha pajzs nélkül tántorodsz meg az azért van, mert alacsony a poise értéked, ami a feltett páncélok összes poise értéke együttvéve, de növelhető gyűrűből is még. Egy tőr például alacsony poise értékkel is kibírható, de egy greatsword csapásaitól folyamatosan megszédülsz, ha betalál, kivéve magas poise értéknél, olyankor van esély felkapni a pajzsot vagy elgurulni. Ez Azerielnek megy, tudom, hogy te tudod ezeket.
Te még kezdő vagy, ezért nem állnak rendelkezésedre komoly védelmet biztosító pajzsok, illetve, ha találsz, vagy veszel is, még fejletlen vagy azok használatára. Ha pajzsot tartasz a boss ütései elé, akkor az a fontos, hogy a használt pajzs mennyi sebzést enged át magán és ér el téged. A másik, hogy a bossok-nak nagy erejű ütései vannak, amit ha védesz is, a karaktered még ettől megtántorodik és pár pillanaton keresztül - fontos pillanatok!!- megtántorodik. Ekkor védtelenné válsz és a csata eldőlhet. Az endurance fejlesztésével ezt csökkentheted. Ha ez magas, akkor nehezebben billent ki az egyensúlyodból. Később majd találsz gyűrűt, ami ezt elég jól védi.
Igen, valamint természetesen Endurance, hogy sok staminád legyen és sokáig bírd tartani a pajzsot az ütésekkel szermben. Egyébként ha fejleszted a pajzsot nő a stabilityja ami azt jelenti, hogy kevesebb staminából tud kivédeni ütéseket. Amúgy itt van neked egy kis kedvcsináló videó 😊)))
Welcome to Dark Souls
Welcome to Dark Souls
semmit csak kell egy 100% védelmű pajzs,jobb oldali stat legfelső.és annyi erő hogy elbírd a használatát
Ha pajzsal akarok jól védekezni mit kell fejleszteni? Azt szerettem volna először csinálni, csak hiába védekeztem, egy sima mob is átütötte a védelmem.
Alapvetően kétfajta harc jellemző a boss-ok ellen:
1, közel kerülsz hozzá és egy bizonyos ritmusban ugrálva, kerülöd el a csapásait és ütsz vissza a csapások szüneteiben.
2. pajzsot tartasz magad elé és amikor a boss kiütötte magát /általában három ütés/, akkor mellélépsz és lassú fegyóval egyet, gyorssal kettőt ütsz. Utána húzol onnan, mert jön a következő kombó a boss-tól.
A fent vázolt taktika a közelharcos technikája. Ha varázsló, illetve pap vagy, akkor lehetőséged van távolról -a boss ütőtávján kívűl- sebezni. De mind két esetben nagyon gyorsan kell egyrészről dönteni a mozgás irányáról és azt végrehajtani.
Magam részéről mindkét tulajdonságát fejlesztem a karakteremnek, mivel a boss-ok is nagyon változatos technikákat vetnek be, ezért készen kell állnom, hogy bármilyen támadásra megfelelően tudjak reagálni. Közelről és távolról is veszélyesnek kell maradnom és még így sem könnyű mindig.
Ebben a játékban a boss harcok egy sajátos ritmusú ugráló mozgást, vagy pajzsos védelmet követő ellencsapást feltételeznek. Ha kiismerted a boss ütéseinek ritmusát és irányát, akkor lehetőséged van, azt elkerülni és visszacsapni.
1, közel kerülsz hozzá és egy bizonyos ritmusban ugrálva, kerülöd el a csapásait és ütsz vissza a csapások szüneteiben.
2. pajzsot tartasz magad elé és amikor a boss kiütötte magát /általában három ütés/, akkor mellélépsz és lassú fegyóval egyet, gyorssal kettőt ütsz. Utána húzol onnan, mert jön a következő kombó a boss-tól.
A fent vázolt taktika a közelharcos technikája. Ha varázsló, illetve pap vagy, akkor lehetőséged van távolról -a boss ütőtávján kívűl- sebezni. De mind két esetben nagyon gyorsan kell egyrészről dönteni a mozgás irányáról és azt végrehajtani.
Magam részéről mindkét tulajdonságát fejlesztem a karakteremnek, mivel a boss-ok is nagyon változatos technikákat vetnek be, ezért készen kell állnom, hogy bármilyen támadásra megfelelően tudjak reagálni. Közelről és távolról is veszélyesnek kell maradnom és még így sem könnyű mindig.
Ebben a játékban a boss harcok egy sajátos ritmusú ugráló mozgást, vagy pajzsos védelmet követő ellencsapást feltételeznek. Ha kiismerted a boss ütéseinek ritmusát és irányát, akkor lehetőséged van, azt elkerülni és visszacsapni.
értelek.mondjuk elég nehéz lehet egyszerre mindkettővel.akkor neked nagyon fontos lesz a gurulás és a könnyű páncél.ADP-re rakj olyan 14ig akkor tök jó eltudsz gurulni,olyankor majd érdemes lesz az ellenséggel szemben gurulni átgurulsz az ütésen és a lövéseken is ha jól időzítesz
Az ADp-t tényleg növeld, kezdetben 12-14re később nyugodtan felmehetsz vele 25-ig !
Hát, én csatamágusnak nevezem amivel vagyok 😄 Közelharci, másik kézbe varázsbottal, ütögetem az ellenséget, és ha távolabb kerülök lövöm. Totál közelharc párti vagyok, de itt taktikailag jobbnak láttam.
amúgy arra figyelj hogy az ADP pontot növeld olyan 14-re kb akkor teljesen sikeres a gurulásod kb,szóval nem találnak el gurulás közben.
a pajzs pedig elég hasznos .bár nemtudom milyen karakterrel játszol😊
a pajzs pedig elég hasznos .bár nemtudom milyen karakterrel játszol😊
Igen, kb így néz ki nálam a boss harc 😄 Egyszerűen nem tudok közel férkőzni hozzá mert mindig hadonászik. Mellette meg nem lehet megmaradni, és egy ütésre ha van időm és még gondolnom kell arra, hogy maradjon annyi sztaminám ütés után, hogy kettőt tudjak utána gurulni. Ezért nem jutottam tovább a nagy pajzsos bosson. Az alabárdosat legyűrtem kard+mágia kombóval lv30-on.
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 12:17:23
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.05. 12:17:23
Bossharc közben nem jöhetnek, egyetlen kivétellel 😊 Valamint ha eléred az adott területen a bosst mielőtt megöl, tehát be tudsz menni a ködajtón nem tudnak követni.
20 perc?😊 Az akkor úgy fog kinézni, hogy 15-18 percet szaladsz a boss elől, ettől a boss teljesen elgyengül. Utána harc és 2-3 perc alatt eldől. Csak arra kell figyelned, hogy olyan boss-t válassz, amelyik szívelégtelenségben szenved.😊
Nem. Saját lelkeket kap a szinted után nem a tieidet.
Van, kétféle is 😄
" hanem direkt keresni fogod a balhét 😄 "
Erről egy párhuzam jut eszembe: ki keresi a balhét egy kocsmában?😄
Erről egy párhuzam jut eszembe: ki keresi a balhét egy kocsmában?😄
Nézd meg ezeket az srácokat, kidobóst rendeztek a játékban😊
Ne aggódj, a PVP a játék egyik legjobb része, ha leszámítjuk a néha fellépő lagot meg azokat a játékosokat akiknek az egyetlen skilljük a backstab. Hiába tudom én is csinálni akár lagból is, utálom. De ha összeakadsz valakivel aki nagyon profi és alkalmazkodva küzd nagyon epic bunyókat lehet összehozni. Tegnap volt egy srác, nagyon jól küzdött és becsületesen. Invadeltem, indult a bunyó, mikor már kb. 10% élete lehetett egy gesture-al jeleztem, hogy most pihi, mindketten gyógyítunk újra meghajlás és mehet a 2. menet. A 2. menetben ő állt jobban, mielőtt megölt pihi gyógyítás új menet. Ezt 5 menetig húztuk, amikor is az egyik elugrásánál előkaptam a sorozatlövő nyílpuskámat és a támadás ereje kivégezte, így vége lett, de nagyon jó volt 😊 És ez csak egy példa. Persze sok szemétláda is lesz, van, hogy 3man rádtámadnak, de egy bizonyos szint után ez is egyfajta kihívás lehet. Hidd el, akár még az első végigjátszásodban előfordulhat, hogy nem elkerülni akarod majd a multit, hanem direkt keresni fogod a balhét 😄
Ó, akkor jó 😄 A lelket újra lehet gyűjteni, úgyis úgy szoktam, hogy ami kell az arra szükséges lelket megszerzem, majd beváltom, és nem többszázezer lélek veszik el ha esetleg meghalok.
Amit egyszer megszereztél, az a tiéd.
Nem vesznek el tőled semmit. Vagyis a lelkeid elveszítheted, igen - de a fegyvereid, ruháid, cuccaid nem.
Azeriel
Igen, persze. Az online tényleg csak az elején riasztó. Ha ráérzel az ízére, nagyon szórakoztató.
Igen, persze. Az online tényleg csak az elején riasztó. Ha ráérzel az ízére, nagyon szórakoztató.
MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi. Reméltem, hogy előbb-utóbb láthatóvá lehet tenni. Aava-val nem is próbálkoztam sokáig - jobbra mentem - mikor az előbb abbahagytam, a külső várfalon voltam - a Splintering Lightning Spear ládánál.
Lol 😄 De ha offline módba játszom mondjuk 2-3 órát és online módba lépek, akkor minden meg lesz amit akkor össze szedtem?
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.04. 15:03:04
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.04. 15:03:04
Ez a Dark Souls😊 Játszhatsz offline is a játékkal, csak akkor nincs segítség sem. Valamit valamiért😊 Egyébként, miután belejöttél élvezni fogod a párbajokat is. Anno én is be voltam tojva, mikor betámadtak, ma már csak annyit mondok, hogy bejött egy préda és én hajkurászom őket😊
[merlinw.org]
Ebben a részben akkor is bejöhetnek, ha nem vagy ember. Az esély 100%, elég sűrű esemény. Két betámadás között 5 perc pihid van. Hogy betámadnak-e az attól függ, hogy mennyi lelket szedtél össze a játékban (soul memory - a karakterlapodon látod mennyid van, ezt használja a játék szintnek, csak hasonló mennyiségű lélekkel rendelkező játékosokat enged be hozzád) és hogy pont az adott területen akar-e valaki betámadni egy másik játékos-t. Ha többen vagytok, akkor a gép sorsol.
Emberi formában látsz a földön itt-ott sárga jeleket, azzal meg tudsz idézni más játékosokat, hogy segítsenek neked (csak úgy kószálni, boss-t ölni, vagy emberi ellenfelek ellen segíteni). Ha fehér jelet látsz a földön,az gépi segítő. Piros, szürke jelek párbajkihívások.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 14:51:53
Emberi formában látsz a földön itt-ott sárga jeleket, azzal meg tudsz idézni más játékosokat, hogy segítsenek neked (csak úgy kószálni, boss-t ölni, vagy emberi ellenfelek ellen segíteni). Ha fehér jelet látsz a földön,az gépi segítő. Piros, szürke jelek párbajkihívások.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.04. 14:51:53
[merlinw.org]