8811
Dark Souls II
-
#7930 Sikerült neki:) -
El Gigante #7929 olyat is láttam hogy gitárral játszott, nem tudom sikerült e végigvinni:D -
1kezdő #7928 Láttam több videót YT-n. Már nagyon kevés olyan van, amit ne csinált volna meg valaki. Hogy a Te példádat vegyem csak: 1-es szinten vitte végig a játékot, persze sok segítséggel. Vagy Pl.: TÖRÖTT!! merőkanállal -amit a piros ruhás nő ad az elején- vitte végig. Szóval: ezeket nehéz űberelni. Én sima NG-ben és végig OFF-line-ban /sima játék, PvP nélkül/ érem el azokat a szinteket, amiket csak NG (valamelyik +-ban) lehetne. Valóban kell szöszölni és türelmesnek lenni, de mint egy előző Hsz-ben írtam: én igazából akkor indulok, amikor elértem az 1000 óra játékidőt.
360 lvl és szinte minden előttem van, amit már sokan meguntak. A sok kaland, de már nem kiszolgáltatottan és gyengén, hanem erősen és magabiztosan lépek a küzdőtérre.:) -
#7927 Elégé szöszölsz akkor:) Én az első végigjátszásom alatt a lvl100-at sem értem el:) -
1kezdő #7926 1 karakter. OFF-line-ban. Közel 900 óra. 333 lvl, de még fejlesztem. Sima NG-ben vagyok. Még nem öltem meg a farkast, a pókot és nem léptem be a Drangleic kastélyba. 360 lvl-nél indulok tovább. :) -
#7925 értem,hát most na,én se lennék olyan elvetemült. :D szép ^^ nekem csak 3 végigjátszás de én is mindent megcsináltam ami érdekelt :) 2 karakterrel -
Rony94 #7924 Hamarosan újrajátszom a DaS 1-2-t, úgyhogy tőlem várhatsz kommenteket ha ez számít. ;) -
#7923 8 végigjátszás, 5 karakter, abból az egyik lvl500 körüli:) Az acsik mondjuk nincsenek mind meg, de az nem érdekel. -
#7922 mind a 777 levelt?:D -
#7921 Elértem a játékban mindent, ami elérhető. Többször is:) Majd egyszer még talán előveszem pár év múlva:) -
Zozo0122 #7920 Nagyon kihalt a topic...mindenki mással játszik?:) -
Elnézést ha volt már. -
#7918 igazából az első részben annyira imba volt szintén a mágus mint a másodikban először .de ott nagyon zavar a lassú kasztolás..borzalmas tud lenni erősebb mágiák esetén:) -
#7917 Mára eléggé helyrerakták a mágiát, nem igen lehet 1-2 hit-elni. Persze még mindig easy mode és relatíve unalmas tud lenni. A másik hogy, ha az ember elsőre mágussal játszik és nincs tapasztalata a DaS játékokban, nagy bajban lesz, mikor az ellenfél gyors/sarokba szorítja, hiszen nem lesz rutinja a mozgásban.
A legjobb kombó, ha a játékos közelharcossal indít, majd később (~lvl80) tanul hozzá mágiát is. -
#7916 hát tudod csak az 1 hitelős bossoknál kaptam agyfaszt én is xd meg úgy első végigjátszásra amikor még akadt,sajnos vinyó probléma miatt mint utólag kiderült,gondodl el 2-3 ütés kellene a bossnak erre beakad,mire reagálok meghaltam,ezt úgy jó sokszor :D de am nem vészes viszont a dlc-kben vannak elég erős ellenfelek az utolsót már nem volt türelmem mágussal őszint a másik kettőt azzal toltam le -
#7915 Én is jobban szeretném a Master Race -n, bár így is észvesztően jó a grafika, de jó lenne ezt még durvábban 60FPS -el...
[sóhajt]... Na nem baj, legalább 1080p / 30 FPS, úgyis abba toltam ki a DaS -t is.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.02. 17:06:33 -
#7914 Kihívás? Én mazochista elmebajnak nevezném nem kihívásnak :D
Természetesen pc only vagyok. Nem értem miért nem fog érkezni, de akkor így jártam :( -
#7913 Sose fog jönni pc-re nem is érdemes vele foglalkozni ha pc only vagy. -
#7912 azért nagyobb kihívás van közelharcossal mint mágussla bár én meg full mágusról álltam át közelharcosra,mivel meguntam és nagyon le is van gyengítve így az utolsó dlc-t már azzal toltam le:) ez amúgy egyébként egy új játékuk és csak ps4re lesz:) -
#7911 Full átálltam mágusra. Azt hiszem megbántam, hogy egyáltalán közelharcosként kezdtem. Csak lövöldözgetni kell. És? Karddal meg csak csapkodni xD
Ez a játék amúgy ez miez? DS3? Mikor jön pcre? Watafakk? :D -
#7910 Hm, bizakodóbb lettem a Bloodbornel kapcsolatban, megnézve ezt a videót, látszik, hogy a harc elég érdekes és változatos lehet,..őszintén valahogy nem bíztam jobban a pajzs elhagyása miatt... -
Esmun #7909 Egy pcgurus cikk:
A Steam adatbázisában turkálva egy lelkes rajongó olyan bizonyítékot talált, ami egybevág a korábbi szivárgásokkal, és alátámasztja egy negyedik Dark Souls 2 DLC megjelenését. A harmadik, Crown of the Ivory King DLC-t is Test DLC3-ként szúrták ki először, most pedig itt a Test DLC4 – le lehet vonni a következtetéseket.
A Dark Souls 2 Crown-trilógiája szeptemberben ért véget, a játékosok pedig úgy hitték, a FromSoftware mostantól a pletykált harmadik részre, valamint a februárban sajnos csak PS4-re megjelenő Bloodborne-ra koncentrál majd. Ennek ellenére többen is megszellőztették, hogy még karácsonyra befut a negyedik DLC, sőt, 2015-re is készül egy meglepetéssel a japán csapat, már ha hinni lehet a szóbeszédnek.
-
#7908 Előjött egy olyan bugom, hogy egyszerűen nincs hangom a játékban. Mintha ki lenne kapcsolva a hangfal. A winfosban már minden működik, de a játékban egyszerűen nincs hang.
KIlépek, elindítom: az intrónak van hangja. Abban a pillanatban ahogy leokézom a főmenüt, kiírja, hogy "Checking save data", ott azonnal elhallgat a játék. Találkozott már valaki ilyesmivel? SEMMIT nem változtattam a hangcuccomon. Egyszercsak elment a hang játék közben, és azóta nincs. -
#7907 hát jó lenne ez is,de mondjuk ha a 3 koronát berakod valami trónba,moindjuk lenne egy epic boss ,az még jobb lenne:) -
1kezdő #7906 Csak úgy kapásból azt ötletelném, hogy a három koronát, három NPC-nél valami tuti dologra lehetne beváltani: első koronát kardra, másodikat pajzsra, harmadikat páncélra. Minden további koronát, ezen eszközök upgrédelésére lehetne használni. Ezen up-okat csak korona ellenében lehet megszerezni. -
#7905 amúgy én azt nem értettem hogy mi hasznuk a koronáknak :D arra számítottam hogy majd lesz valami epic boss fight,vagy valami jelentőséggel bírnak mind 3.de semmi ez csalódás lett számomra:) -
1kezdő #7904 Véleményem szerint a DLC-knek akkor volna igazán -hangsúlyozom: igazán!- értelme, ha szerves összekötő kapocs lenne a játék folytatásának, azaz, a DLC-kben megszerezhető tárgyak, a koronák elengedhetetlenül fontosak lennének a folytatáshoz és a történet átvezetéséhez. -
Zozo0122 #7903 Én is láttam valahol, annak alapján mondják, hogy találtak valahol DLC_4 fájlokat. Konkrétra nem emlékszem bocsi :D Dehát megmondták, hogy nem lesz DLC és mégis lett 3 is, akkor miért ne férne be egy negyedik?:D Jöhet, csak legyen minél kreatívabb :) -
#7902 hogy láttál ilyet? -
Esmun #7901 Láttátok, hogy negyedik DLC-ről pletykálnak? -
#7900 normálisan játszható egérrel,én úgy játszottam végig vagy 4x :) -
MaRee #7899 Ehhez is kell dsmousefix meg ilyenek, vagy játszható már normálisan egérrel? -
Esmun #7898 Az Attunement stat a lényeg. Egyrészt ez szabályozza, hogy hányféle varázslatot tudsz egyszerre betölteni, másrészt lassan ugyan, de emeli is a varázslatok számát. Továbbá gyorsítja a varázslás sebességét.
Be lehet szerezni egy típusú varázslatból többet is (ha valamelyiket nagyon szereted), de rengeteg féle van - érdemes variálni. -
#7897 szerezni kell többet az adott varázslatokból.ng+ talán a bonfire ascetic is segít ezen :) már nem emlékszem -
#7896 Tehát bonefiretől bonefireig egy 300-at sebző varázslat a black witch staffal 20 darabos kiszerelésben nem éri meg véleményem szerint. Nagyon remélem, hogy én basztam el valamit. -
#7895 Áttalentoltam magam félig mágusra, mert elegem lett abból, hogy lövöldözve is majdnem annyit sebzek mint a +10-es greatswordommal.
Egyvalamit viszont nem értek. Hogy lehet itt elérni, hogy ne csak 10-20 magic arrowot tudjak lőni? Mert oké, hogy képes lettem varázsolni, de ez a 20 lövés ez semmire nem elég. Akkor már inkább íj amibe pár soul a vessző. Ez így nagyon nem pálya. -
#7894 -
#7893 Ezt a képet most találtam..sztem a legjobb cosplay :DDD
-
1kezdő #7892 Semmi gond, Te pajzsos leszel. Nehéz páncél, magas értékek a megfelelő tulajdonságoknál(nagyjából mindnél:)/. Távolsági fegyverek megerősítése és minden adott esetben kizárólagos használatuk. Csak végső estben ütközni közelről és a lehető legkevesebb ellenféllel. A bossok mozgásának tanulmányozása, majd ennek megfelelő taktika (milyen kombót használ, mikor pihen és ezt pajzzsal megoldani).
Ha tudnál ugrálni, akkor két kézre foghatnád a fegyvert, ez nagyobb sebzés, rövidebb harc. Pajzzsal kétszer annyi idő, de stabilabb védelem. Törekedj kétfajta pajzsra. Az egyik 100% fizikai védelem, a másik magas spell, tűz, méreg stb-stb. Később fejlesztesz egy vegyest, mert a legnehezebb bossok vegyesen támadnak. De sajna lesznek olyan bossok, akik akkorát ütnek, hogy megfekszel pajzzsal együtt. Itt már mindenféleképp ugranod kell, legalább egyet, ezért gyakorolgasd egy kicsit. -
#7891 Megcsináltam a Rottent...eddig a legbuzibb szörny, esküszöm, hogy az. A gurulás továbbra sem megy. Nem megy és kész :D
Pajzs, védek, kapásból-ütök, pajzs, védek...ez bevált.
Amúgy feltoltam a vitát, és mostmár minden fasza :] Le akarom tenni ezt a greatswordot, de annyira erős, hogy hihetetlen D:
Közben Iron King is megpihent már.