Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jön a buzija varázsol egyet és meg is haltam, na mondom kösz. Egy másik paraszt meg pajzzsal ölt meg, aztán visszajött mégegyszer na akkor rábaszott, mert kinyírtam.
Mindenesetre hülyeségnek tartom ezt így. Miért van rám eröltetve a pvp, ha nem akarok pvp-zni?
3p Coop gameplay:
[merlinw.org]
l ki fog nyerni 😄
A maradék 30 az a csalóké, illetve azoké a bunkóké, akik látják, hogy afk vagyok falnak befelé fordulva és mégis lecsapnak.
Live-ban is van offline mód, Steam-ben is.
Nem értem hol itt a probléma😊
Egyébként az invade-el sem lenne gond, ha balanszolva lenne. Még élvezném is, ha néha nekem esne egy velem felszereltségben/stat-ban egyenrangú játékos.
[merlinw.org]
DaS is induláskor közölte X-en, hogy nincs Gold, nincs multi. Hál' az égnek... majd multizok, ha ÉN AKAROM.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sokkal jobban járnánk ha lenne pvp aréna külön jutalomért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Humanity scrapped, replaced with a single item like Stone of Ephemeral Eyes.
Repeated deaths while hollow decrease max HP up to 50%.
White phantoms now have a limited duration, may have to leave sooner if they do too much work for the host player.
More visible blood stains and messages thanks to being server-based instead of P2P, messages no longer require an item to write.
Way of Blue covenant summons a player phantom to help defend if you get invaded.
3 item slots per hand, 10 consumable item slots. UI is much denser and more detailed, less scrolling necessary.
Agility stat that increases movement and dodge speed. Existing stats being retooled, such as Dexterity making bleeding/poison more effective.
forrás:http://www.polygon.com/2013/9/18/4743612/dark-souls-2-hands-on-beta-preview-tgs
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"DARK SOULS II COLLECTOR’S EDITION and LIMITED BLACK ARMOUR PRE-ORDER EDITION unveil! The Soul Stirring Special Editions will make DARK SOULS II worth dying for on march 14, 2014 on PlayStation 3 and Xbox 360. DARK SOULS II for PCs will launch shortly after in 2014"
"Unfortunately, while this release date announcement is sure to get most Dark Souls fans excited, Namco did not reveal a PC release date for the sequel. They did say Dark Souls 2 will hit the PC “shortly thereafter,” but that’s all we know at this point."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A PC-s Dsfix-es verzió után a DaS 1 konzolos verziói olyanok, mint a kanális mélyérõl felbukkanó hordalék.
Boldog lennék, ha a PC-s verzió egy napon jönne a konzolossal, de ez a King's Field óta mindig is konzolos játék volt, így nem meglepõ SAJNOS most sem, a konzol only start.
Ráadásul mivel XBOX GOLD tagságért ELVBÕL nem fizetek, így kénytelen leszek a LEGSZARABB PS3-as verzióval kezdeni majd, mert ott free a multi.
Evvan, azé' boldog vagyok, hogy jön a CE is már végre :-)
Persze majd 10 euró környékén beszerzem... csak hát teljes árat nem fizetek nem teljes élményért. 😄
Aztán majd a 3. PC-s is <#finom>#finom>
Nem baj fiúk, majd mesélek ;-)
Legyen itt a kép, hadd csodáljuk ezt a földöntúli gyönyört!