8811
Dark Souls II
-
#2124 igazad lehet de nem emlékszem melyik volt akkor xd -
#2123 Dehogynem, elsőre megölted. Lementem a toronyból valami barlangi kikötőbe, de olyan rohadt sötét van ,hogy semmit nem látok, ők persze a pálya másik végéből lenyilaznak. -
#2122 Mindegyikkel addig beszélj,amíg már ismétlik magukat. A legtöbb karakter mondja is hogy útra kel valahova, általában Majula-ban kötnek ki -
#2121 Én mindig az idöt nézem amennyit játszok vele ha az megvan 30+ óra akkor már megérte az árát. -
#2120 azt hogy lehet hogy pl a boszi vagy az árus csaj vagy bármelyik odamenjen majulába?és láttam a kőböl kiszabadított faszinál a pursuer kardját,meg pajzsát megtudom venni.ja és majulában az egyik faszinál is kellene lenni új cuccoknak,nem a kováncs hanem a másik annál mikor lesz? -
#2119 wolfridernél még nem voltam az hol van?Xd -
#2118 A bástyát meg hanyagolom egy kicsit, mert a vízben túl erősek azok a nagy skorpiófarkas nemtudommicsodák. -
#2117 Ja, arra még nem jártam, most a wolfrider után vagyok, ill. visszaindultam fel a várba. -
#2116 hát visszamentem majulába,aztán elmentem a huntmans'copse-ba és utána jött és abból jutottam el ide is -
#2115 Az merre van? -
#2114 háta poison pálya után fu most nemtom mi a neve.volt egy dagadt bálna boss és utána vagyok -
Skyline #2113 //És 4900-ért vettem.:)
Ennyit megért, fpként hogy pdf-ben képregény + mp3-ban játék zenéi is vele voltak + valami kard dlc.:) -
Skyline #2112 Ez is nagyon jó de egyébként egyet kell értenem...
Az első részben pont az tetszett hogy minden ellenfélnek más volt a módszere, és egymaga is 1-2 ütéssel le tudott szopatni...A nagyon kis ellenfelek hordában voltak veszélyesek...Stb...
Itt ez nincs meg. Persze van 1-2 ellenfél ahol a módszer annyi hogy keringek körülötte, de az ellenfelek színe java simán lecsapkodható, gyakorlatilag az első rész szemétláda pajzsos ellenfelei, akik levédték az ütéseinket majd kicsináltak itt gyengék...Az elsőben például jött volt szakasz ahol tudtam hogy pajzsos lándzsás ellenfél tanyázik, mindig ment a para amikor arra kellett mennem mert tényleg kihívás és ügyeskedés kellett a kinyírásához...Ugyan ez itt? Az esetek 90%-ban elsőként ütök és egy sorozattól meg is fekszik. Ha ne adj isten levédte az ütést gyorsan hátrálás, megvárom hogy szúrjon hármat és már kapja is a halotti bizonyítványt....
Jó a cucc mert leköt, de az első részben az ellenfelek tudása és nem a létszáma jelentette a kihívást, valamint nem az hogy a kardom felakad egy szűk folyosón a falba, míg az ellenfél vígan átüt a falon... -
#2111 Hol tartasz már ,hogy azok is "jönnek"? -
#2110 Kár, hogy ennek semmi köze hozzá. Amúgy meg nyilván nem fog sírni az aki megvette 7-10 ezerért, mert akkor saját magának kellene beismernie, hogy hülye volt, na ez meg azért nem egy egy lépcsős dolog. :) -
#2109 hát nem megevett egy kibaszott láda?xd istenem -
#2108 Bírom mikor ált azok sírnak akik meg sem vették ;) -
#2107 Béna a nagyanyád térde kalácsa. Amúgy meg az első rész sokkal de sokkal jobb játék, mint ez.
Wolfrider is egy dagadt óvodás páncélban, tiszta kabaré. -
#2106 Én nem érzem. Ott is tele volt a játék bonfirrel meg shortcuttal. Ami szerintem könnyebbé tette az a hollow és humán állapot babrálása . Bossfight előtt ott bonfirenél éledtél fel hogy majd ha túléled a boss kapujáig akkor behívsz valakit.
Ha ez megy akkor már az is fog egy kis átállás után. Ami nehezebb itt az íjászok Ai-ja. Állandóan eltalálnak . :D -
#2105 Ahh kizárt dolog. Az már túl hardcore nekem. Viszont ebbe a DS2 elég sok játékos barát könnyítés van. -
#2104 Amúgy csak én érzem úgy, hogy az első részhez képest nagyobb a bejárni való terület? Most is olyan részt fedeztem fel egy már bejártnak hitt területen hogy lesek. -
#2103 köszi, az lett :D....Nem volt ráállítva semmi. -
#2102 Szerintem adj majd még egy esélyt az 1nek miután ezzel végzel :) -
#2101 Nem tudom minek görcsölsz ilyen scriptekkel, amikor játékon belül majdnem minden gombot átlehet állítani amire akarod. -
#2100 Te vagy a béna. Kurvára nem fogadod meg mások tanácsát itt a fórumon, aztán meg jössz ezzel a dumával, hogy így szar úgy szar. Én eddig azt ajánlottam, hogy egérről le kell venni minden fölösleges funkciót, kivéve a bal és jobb ütést, és az erős ütést átállítani shift + egér gombra, mert a 2 egér kattintás alapból elég szar.
Elég érdekes én már Dragenlic Castlenél játék és még nem fordult meg a fejembe, hogy töröljem. Pedig az első részt 1 óra után kukáztam a fenébe (DsFixel) -
#2099 Egyébként ezt használom és erre csinálja a védekezve nem tudok ballal támadást indítani, mert ő a séta és futás között váltogat helyette
;====================================================================================================
; OPTIONS
;====================================================================================================
#NoEnv
#UseHook
#SingleInstance Force
#IfWinActive ahk_class DarkSouls2 ;This means the script only runs in the Dark Souls 2 window.
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
; REMAPS
~<+rbutton::h ; Remap the combination LEFT shift+right mouse button to the keyboard button h. Change to >+ for right shift.
~rbutton::u ; Remap the right mouse button to the keyboard button u.
~<+lbutton::y ; Remap the combination LEFT shift+left mouse button to the keyboard button y. Change to >+ for right shift.
~lbutton::g ; Remap the right mouse button to the keyboard button g. -
sztar007 #2098 Egérgörgőre katt, ha erre gondolsz. -
#2097 Nekem is be van, és tegnap még jó is volt. -
#2096 Mert az egyben is tökéletes volt talán azért. -
#2095 Srácok, a ellenfélen a cél"karika" milyen módon jön elő. Vagy valamelyik gyűrű tulajdonsága ez? -
#2094 nekem sincs semmi bajom vele.mióta rájottam hogy nem kell használnom a shift + kattingatást xd -
sztar007 #2093 Ha meg nincs kontrollered, nekem 10 perc volt beállítani az egyhez hasonló irányításra. -
#2092 Nekem tökéletesen jól müködik az egeres írányitás. -
#2091 Nem tudom miért jó szopatni magad egérrel mikor a kontroller irányítás tök jó benne. -
#2090 Na jó szórakozást mindenkinek, nekem elég volt ebből a hulladékból. Nincs már nekem se időm, se kedvem, se idegzetem az efféle önszívatásokhoz. Az első rész egy szar port volt de legalább normális játék, ez meg csak egy jól optimalizált de szar port és szar játék is. -
#2089 engem az utána lévő boss készített ki xd -
#2088 Kikészít ez a szar játék. Azt mondja meg valaki mi a fenét állítsak ahhoz, hogy ne azt csinálja amikor bal kéz pajzs, jobb kéz kard majd shift-el ugye védekezek és ilyenkor ha bal egeret nyomok a futás és a séta között váltogat a támadás helyett, végignéztem a menüt nincs is benne shift+egérre állítva semmi. Egyre inkább a törlés felé hajlik a kezem a sok idiótaság miatt. Ja az is vicces azért, hogy bonfire és kapásból ott áll 3 számszeríjas, aha, kurvára nem vicces szerintem. -
#2087 ezen a poisionos helyen elvagyunk ám ereszte titanite shardal xd -
#2086 Az íj is baromi jó, sok mindenre használom most is :) a kétkezes karddal jövő óriást simán szedem vele, még oda sem ér hozzám :)
Viszont a gurulást baromira nem használom ... azzal nekem valami bajom van most, mert kiszámíthatatlan, míg pl a DS1-ben mindent annak vetettem alá és tökéletesen lehetett vele harcolni, taktikázni. -
Zozo0122 #2085 Komolyan mondom, brutális most a dobókés, vegyétek ezerrel, majdnem minden ellen jó:)