Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát mikor nem tudod nyugiban lenyomni a Royal Sentineleket, mert minden alkalommal jön egy paraszt duelezni (értsd 1 csapásból megölni engem), akkor az nem kicsit bosszantó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Én eleinte óckodtam tõle, de most már tetszik a PvP. Amúgy elég ritkán támadnak be ahhoz, hogy ne legyen zavaró, pedig folyamatosan emberi alakban vagyok, Anor Londo-ban összesen 1 alkalommal támadtak meg, viszont amikor a Colosseumban próbálkoztam nem csatlakozott be soha senki. Én biztos nem játszok offline.
Lesz rá megoldás, akkor teljesen skippelem a DS 2-t és ennyi. PVP elkúrja ezt az egészet, ha ránk lesz eröltetve. Vagy tényleg akkor offline kell játszani. De az meg milyen már.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Akkor rossz hírem van, mert elvileg azt akarják a másodikra, hogy akkor is lehessen invadelni, amikor az ember hollow. De biztos lesz rá valami, hogy ne lehessen, én is kurvára utálom a pvp-t ebben a játékban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tegnap már majdnem ott jártam, hogy offline nyomom inkább. Ott molesztáltak folyamatosan O&S elõtt.

Remélem kiveszik a bármikor invadelhetést, mert rohadt idegesítõ volt tegnap is. Ott állok O&S ajtaja elõtt és folyamatosan jöttek a parasztok.

Jön a buzija varázsol egyet és meg is haltam, na mondom kösz. Egy másik paraszt meg pajzzsal ölt meg, aztán visszajött mégegyszer na akkor rábaszott, mert kinyírtam.

Mindenesetre hülyeségnek tartom ezt így. Miért van rám eröltetve a pvp, ha nem akarok pvp-zni?

Fpocok
Az elmúlt hétvégén nagyon sokat szoptam, szoptunk a coop-al a buzi GFWL és p2p miatt. Na most mindkettõ megy a kukába. Remélem sokkal jobban megoldják majd ebben a részben (nem azt mondom, hogy az egész játékot, mert végülis egyedül játszva is nagyon jó, csak hát néha beugrani haverhoz meg ilyenek). Remélem nem lesz gond, hogy nem megy a csatlakozás.

3p Coop gameplay:

MerlinW
Persze a legjobb dolog az lenne, ha ki/be kapcsolható lenne az online mód a beállításokban.

[merlinw.org]

benőmenő
Még jó, hogy az esetek ~70%-ában a skill és a lagg dönti e
l ki fog nyerni 😄
A maradék 30 az a csalóké, illetve azoké a bunkóké, akik látják, hogy afk vagyok falnak befelé fordulva és mégis lecsapnak.
MerlinW
Egyetlen portot kell blokkolni és nincs invade, viszont vannak üzenetek.
Live-ban is van offline mód, Steam-ben is.
Nem értem hol itt a probléma😊

Egyébként az invade-el sem lenne gond, ha balanszolva lenne. Még élvezném is, ha néha nekem esne egy velem felszereltségben/stat-ban egyenrangú játékos.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Valszeg egy pc-s topikban mindenki a pc-s verzióra gondol ott meg ingyenes a multi.

jarlaxxe
ez is egy lehetöség...

Tinman
Gold-ért nem fizetek XBOX-on... hogy a fenébe tudnak akkor invadelni? :-D

DaS is induláskor közölte X-en, hogy nincs Gold, nincs multi. Hál' az égnek... majd multizok, ha ÉN AKAROM.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
99% hogy steames lesz ott meg tudsz offline játszani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Solid Snake
<#banplz> 0_0
Fpocok
Ja. Én is így látom.

Ennél már csak az egyszerübb ha virágboltival játszol akkor mindegy milyen formában vagy nem támad be senki...<#nyes>

jarlaxxe
Az elsõ részben ott volt a kiskapu, hogy élöholt formában nem támadtak be tehát ha nem akartál nem kelett pvp-t nyomatni.

wedge31
Az invadelés nekem már az elsõ részben se tetszett ha valaki nem akarja nem kellene kényszeriteni az embert pvp-re.
Sokkal jobban járnánk ha lenne pvp aréna külön jutalomért.

jarlaxxe
Az tényleg egy elkúrt ötlet mert nem lesz semmi nyugta a játékosnak.

wedge31
Azt én is utálom, föleg ha folyamatosan zaklatják az embert.

Fpocok
Az invadelés.

Végre újdonságok! Ha megjelenik pc-re el kell gondolkodnom, hogy mit mondok a barátnõmnek, a fõnökömnek és a haveroknak, hogy miért tûntem el egy hónapra. Plusz vágok az ajtón egy nyílást ahol kapom a kaját meg a vizet. <#idiota>
wedge31
Mi a gond?

Fpocok
Még egy ok, hogy ne vegyem meg, hanem a demó verzióval játsszak. Egyre jobb...

benőmenő
Néhány nyilvánosságra hozott változtatás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Possible to be invaded while hollow.
Humanity scrapped, replaced with a single item like Stone of Ephemeral Eyes.
Repeated deaths while hollow decrease max HP up to 50%.
White phantoms now have a limited duration, may have to leave sooner if they do too much work for the host player.
More visible blood stains and messages thanks to being server-based instead of P2P, messages no longer require an item to write.
Way of Blue covenant summons a player phantom to help defend if you get invaded.
3 item slots per hand, 10 consumable item slots. UI is much denser and more detailed, less scrolling necessary.
Agility stat that increases movement and dodge speed. Existing stats being retooled, such as Dexterity making bleeding/poison more effective.

forrás:http://www.polygon.com/2013/9/18/4743612/dark-souls-2-hands-on-beta-preview-tgs
davidka003
Most akkor jól értem, hogy aki elõrendelni 14k-ért az kap fém tokot és OST CD-t?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Gondolom mégegyszer nem akarnak beégni a pc-s kiadás hiányoságai miatt.

wedge31
A pontos megfogalmazás jelenleg az, hogy "keveset" de mivel még fél év van a megjelenésig ez bármikor változhat.

Pontosan most mennyit is fog késni pc-re?

Shep
De neki tuti volt legalább 600000000000000000000000000000 db plüssvackerája. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A facebookon is úgy írják, hogy a pc-s egy kicsit késõbb jön:

"DARK SOULS II COLLECTOR’S EDITION and LIMITED BLACK ARMOUR PRE-ORDER EDITION unveil! The Soul Stirring Special Editions will make DARK SOULS II worth dying for on march 14, 2014 on PlayStation 3 and Xbox 360. DARK SOULS II for PCs will launch shortly after in 2014"
<#eljen>

wedge31
Nem valószinü, mert ha hónapokkal késöbb jön az isten se mossa le róluk, hogy megint egy portot dobtak a pc-s tábornak.

jarlaxxe
<#mf1>

Remélem azért nem csuszik sokat a pc-s verzió...

Solid Snake
Képt,linkt,vidit <#vigyor3>
wedge31
Ez a story csak ott sántit, hogy csajt vittél szobára...<#idiota>

jarlaxxe
Nem igazán, az elsö csaj akit hazavittem kifejtette, hogy nem fest rólam elönyös képet ha tele van a szobám velük.

wedge31
Jobban örülnél a babának?

jarlaxxe
Jó is az mikor egy három lemezes játékhoz adnak egy lemezt tartó fémtokot...<#vigyor3>

wedge31
Fémtok...totál nem tudom semmire használni, minden más rendben van.

Tinman
Hmmm....

"Unfortunately, while this release date announcement is sure to get most Dark Souls fans excited, Namco did not reveal a PC release date for the sequel. They did say Dark Souls 2 will hit the PC “shortly thereafter,” but that’s all we know at this point."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Tinman. Itt egy jobb kép. Nézd mi van a bal szélén 😄

Fpocok

Tinman
Igazad van ám!

A PC-s Dsfix-es verzió után a DaS 1 konzolos verziói olyanok, mint a kanális mélyérõl felbukkanó hordalék.

Boldog lennék, ha a PC-s verzió egy napon jönne a konzolossal, de ez a King's Field óta mindig is konzolos játék volt, így nem meglepõ SAJNOS most sem, a konzol only start.

Ráadásul mivel XBOX GOLD tagságért ELVBÕL nem fizetek, így kénytelen leszek a LEGSZARABB PS3-as verzióval kezdeni majd, mert ott free a multi.

Evvan, azé' boldog vagyok, hogy jön a CE is már végre :-)

Fpocok
Pont az lenne a lényege, hogy szüzen felfedezni a területet. Ha késõbb jön ki, akkor nem lesz már ugyanaz az élmény... majd a "demót" végigtolom.

Persze majd 10 euró környékén beszerzem... csak hát teljes árat nem fizetek nem teljes élményért. 😄

Tinman
Nem-e? Mind a 2 verzió pre-order! :-D

Aztán majd a 3. PC-s is <#finom>

Fpocok
Semmi baj. Legalább nem kell megvenni...

Tinman
Sajna a PC verza késõbb jön!!!

Nem baj fiúk, majd mesélek ;-)

Legyen itt a kép, hadd csodáljuk ezt a földöntúli gyönyört!