Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
JÖJJÖN MÁR!

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW

[merlinw.org]

davidka003
Dark Souls II - Páncél kovácsolás

Az alábbi videóban bemutatják nekünk, hogy Stephan, egy negyedik generációs kovácsmester és felesége miképpen készítette el hónapok kitartó munkájával azt a páncélt, melyet a Dark Souls II címû játék bemutató Live Action rövidfilmjében használtak. A Franciaországban található Armedia nevû cégnél már 1970 óta készítenek páncélokat mozifilmek, játékok és egyéb rendezvények számára. A vértet Stephan kizárólag azon rajzok alapján készítette el, melyet a From Software fejlesztõi küldtek számára.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Októberben zárt béta ps3-ra.

MerlinW
Azért vannak jók is😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Az összes cgi-t marhaságnak tartom egy gameplaynél semmi se ér többet.

wedge31
Hát ez nem méltó a DaS cimhez...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

davidka003
Nulla. Semmi. Mi volt ez?
Legalább valami gameplay-t vágtak volna össze.
Ez odahányt jelenet valami gagyi zenével.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Nem vesztettél semmit, elég fosch anyag.

[merlinw.org]

Ryder7

Ezt csak én nem láttam eddig? 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Fpocok

inkább csak könnyû vele harcolni. pajzsfedezékbõl kinyomni a combustiont, ha meg távolabb megy a fireballt. én harcosként fejlesztem a pyrot is, mert néha jól jön. de ha újat kezdenék másképp csinálnám a karaktert. már 60-as vagyok és még most nyitottam meg a zen fortresst, nem kezdek újat hanem inkább ng+-ban fejlesztem tovább hogy lássam a magas szintû papi varászlatokat és a mágiát is

Ok, látom már jó lesz ez a pyro, Gwyn nagyon le lett alázva nekem azért volt egy pár percig mire kifeküdt.

davidka003
Artorias mióta király?

wedge31

Kõsz. A videókat hol is keresem?

wedge31
Abszolút lehetséges söt, az egyik legnagyobb terminátor szerintem a pyro, csináltam egy pár boss vs pyro videot, a DaS topikban megtalálod öket
A pyroval arra figyelj, hogy ha akarod fejleszteni a Pyromancy Flame-t ne mond el Laurentiusnak, hogy beléptél a chaos servanthoz / ha pyro akarsz lenni mindenképp érdemes belépni / mert akkor otthagy és nem tudod fullra fejleszteni Quelana of Izalith-nél.

Végére értem a játéknak ugy összeségében tetszett 8.5 pontot simán megkapja tölem és ami a lényeg van még egy végigjátszás benne.
Azért az érdekes volt, hogy a legnehezebb bossok a játék közepén voltak és nem a végén.
Most csak pyro spellekel mennék mennyire lehetséges ez egyáltalán?

jarlaxxe
Lehet, de nem létkérdés.

Basszus, nagyon köszönöm ezt a listát nagy segitség vagy...

wedge31
Jól látad minden bossnak van elementál védelme és igy van amire jobban sebzõdik és van amire szinte immunis.

Itt egy lista mivel érdemes sebezni a bossokat:

Asylum Demon - lightning
Bell Gargoyle - fire
Capra Demon - lightning
Ceaseless Discharge - magic
Centipede Demon - magic
Taurus demon - lightning
Sif - fire
Demon Firesage - lightning
Dragon Slayer Ornstein - magic
Dragon Slayer Ornstein (Large) - magic
Executioner Smough - fire
Executioner Smough (Lightning) - fire
4 kings - litghting
Gaping dragon - lightning
Nito - fire
Gwyn - fire
Iron Golem - lightning
Moonlight Butterfly - fire
Pinwheel - weak to dying
Priscilla the Crossbreed - lightning and fire
Quelaag - lightning
Seath - litghtning and fire

és itt egy másik, hogy mivel nem érdemes:

Asylum Demon - fire
Bell Gargoyle - lightning
Capra Demon - fire
Ceaseless Discharge - IMMUNE to fire
Centipede Demon - IMMUNE to fire
Taurus demon - fire
Sif - magic and light
Demon Firesage - fire
Dragon Slayer Ornstein - very strong against light
Dragon Slayer Ornstein (Large) - very strong against light
Executioner Smough - magic
Executioner Smough (Lightning) - strong against light
4 kings - magic
Gaping dragon - magic
Nito - lightning
Gwyn - very strong against light
Iron Golem - magic
Moonlight Butterfly - magic
Pinwheel - no strengths
Priscilla the Crossbreed - magic
Quelaag - immune to fire
Seath - strong against magic

Innen láthatod, hogy smough tényleg nem szereti a tüzet viszont a villámot gyak meg se érzi.
A pajzs témát meg hagyjuk, elsõre mindenki avval ment csak van aki már elfelejtette...késöbb már nem fog kelleni mint ahogy sok minden más se.
A kérdésedre visszatérve a fentiekböl következik, hogy igen érdemes minden féle sebzésü fegyvert kovácsoltatni mert mindenkinek megvan a gyenge pontja.

Ryder7
Bosstól/területtõl függ. Pl Quelaag 100%-ban immunis a tûzre, Gwyn pedig szinte 100%-ban a villámra. szerintem jobban jársz a +15-el. meg 40 str/dex.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Na, nagy nehezen csak meglett a O&S páros /aktiv pajzs használattal ami nélkül szerintem se lehet megélni egy kezdönek ebben a játékban/ most van lehetöségem villám sebzést kovácsoltatni érdemes vagy maradjak a tüz sebzésnél? smough ugy tünt jobban sebzödik a tüzre.

na meg is oldódott. megoldás odaát, ha vakinek esetleg még lenne ilyen problémája

amit még írni akartam, hogy olvasom itt pár napja hogy vki nagy lázadozva írja hogy pajzs nélkül életképtelen a kari. hát mit ne mondjak, és most kifejezetten pengemestert indítottam, direkt úgy választok felszerelést meg úgy használok cuccokat

ha két kézre van fogva a kard is tud védekezni, nem tudom miért rinyálnak egyesek. egy astora straight sword +2-vel amit nagyon hamar el lehet érni ha tudod mit csinálj a tolvajokon kívül amik okoznak meglepetéseket szinte sírnak az élõholtak úgy hasítom õket ketté 😊

a ds topicba írtam egy segítségkérõ hsz-t. lécci aki ért a játék *.ini-jéhez és telepítéséhez, az nézzen már át és segítsen nekem

köszönöm!

Tinman
Semmilyen modot nem használok, mert ez a PS3-as Demon's Souls.

DaS esetében Dsfix, semmi más.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
High-Res UI and Subtitle fonts - a nexuson megtalálod.

ehhez nincs is mit hozzátenni :

<#eljen>

szia. melyik modot használod hogy ilyen jók a fontok és az inventory menü megjelenítése ? nagyon fontos lenne sztem másoknak is...

MerlinW
A ~második-harmadik végigjátszás óta csinálom így. Gyorsabban halnak a bossok😊 A sima mob-ok ellen természetesen használok pajzsot, illetve O&S, Capra, Centipede és Nito ellen sem árt. A többihez nem feltétlenül szükséges.

[merlinw.org]

Tinman
Túl nehéz vagy! Túl lassan gurulsz!

Arra a harcra csapj magadra olyan páncélt, ami kevésbé véd, de gyorsan és könnyen tudsz evadelni.

Használj humanityt is, ha már elfogyott az Estus.

És ami kezdõbb DaS játékosoknak alap: Ornstein-t vágd le elõbb, mert ha õ nyeri el Smough erejét sokkal nehezebb dolgod lesz.

Ha nagyon nem megy válts emberi alakba és köd elõtt ha visszafordulsz jobbra fent a lépcsõnél ott van Solaire jele... használd.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Szerintem meg nincs olyan, hogy sok, vagy kevés itt.
Míg más a bell gargoyle-okkal, meg O&S-nél szív, nekem azok megvoltak elsõnek, viszont pl. Queelag-nak nem is tudom már hányszor mentem neki, de egy napot minimum elszórakoztam kisebb-nagyobb szünetekkel, mire sikerült leverni. Sõt Sif ellen is kellett vagy 5 próbálkozás, mire megtaláltam a nyerõ taktikát.
wedge31
Az tényleg nagyon nehéz rész de azért egy nap az már soknak tünik.

uuu most haverkodtam össze velük😄 Ötletem sincs mi lesz a megoldás😄 eddig meg se bírtam karcintani õket😄 Kb tudok hármat gurulni mielõtt szétszednek😄 és ennyi😊

Akkor hozzám képest ti mindanyian csúcsok vagytok mert én egy napja nem jutok túl azon két gyikon..

Myselor
nem akarok beleszólni,de sokan akik már prok azok szeretnek mindent olyan könnyen magyarázni,mmo-kban is vannak akik 2 nap alatt fejlõdnek fel maxra,más meg 1 hónap és béna fasz vagy ha neked nem megy 1-2 hét alatt se.jó ez persze nem szószerint,de a lényege ez
jarlaxxe
Leszarom, én elsõ végigjátszásra vért húgyoztam. Ornsteint meg Smought 3-4 óra alatt nyirtam ki elsöre és akármerre nézek a neten ez volt az átlagos, nem az ilyen laza féle über játékos aki már tiz óra után séróbol lenyomott mindenkit.
Mondjuk itt mindenki azt mond amit akar nem kötelezö azt el is hinni.

Laza
Hát, aki 150+ óra játék után még mindig ennyire fél a dualtól, az szvsz nem átlagos 😄 😄 😄 😄 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Te vagy a hülye itt az sg-én sose szabad bevallanod,hogy átlag ember vagy mert itt mindenki szuper gamer...<#idiota>

Laza
Senki nem mondta, hogy duallal kell kezdeni a játékot, értelem szerûen megvan a maga ideje.
A lekezelésrõl is annyit, hogy nem Én próbálok ítéletet mondani a dual felett, hogy életképtelen, és csak akkor mûködik ha szétcseszik a játékmechanikát .......

De ha 150+ órád van a játékban és a DeS-t is végigvitted, akkor Neked is látnod kéne ezt, nem is értem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jarlaxxe
Nem etalon vagyok de egész biztos, hogy inkább átlag mint ezek szerint te.
Ha meg csak az elsõ tiz órában fostál nem is igazán érintett meg a játék lényege.
" Úgyhogy továbbra is játssz csak a pajzzsal, ne is próbáld feszegetni a határaidat" - ez elég lekezelõ volt de ezt mondjuk már megszoktam itt az sg-én, föleg annak fényében, hogy nekem 150+ órám van a játékban.
Én folyamatosan arról beszélek milyen az eleje nem pedig az mikor már sokadjára tolod végig. Ha most újra elkezdeném már én is biztos tudnák ugra-bugrálni pajzs nélkül.

A Demon's Soulst meg valszeg elöbb toltam végig mint te de ez persze nem biztos...

Laza
Én eddig csak 1x vittem végig a DS-t! Aztán NG+-ban megálltam SLVL110-nél PvP-zni ... 100 órám sincs a játékban, mégis bármikor kezdek neked egy játékot pajzs nélkül, akár broadcastolva 😊
Max az elsõ 10 órában 'fostam', utána meg már magabiztosan kezeltem a karakterem, max ismeretlen bossoknál haláloztam, azon kívül nagyon ritkán, mert megfontoltan, és határozottan haladtam.
Innentõl csak olyan játékokat játszottam, hogy SLVL1-es játék, és egy életes játék (amíg eljutsz az elsõ halálig, Gargoyle bossig simán).

Vannak emberek, akiknek jobban megy, mert zsánerük az olyan játék, amiben az ügyesség is számít, nem csak az eszetlen vagdalkozás.

Én már a legelsõ játékban a kitérésre/gurulásra építettem a karakterem.

Egyébként meg ez a játék egyébként is 'rétegjáték', úgyhogy inkább készült a 'kockáknak' mint a 'mazsoláknak' ... a kihívás sem véletlen olyan benne amilyen ... szóval ne akarjuk már megmagyarázni, hogy milyen játékstílusra épít a játék, miközben maga a kihívás az egész lényege, nem az, hogy végiggyalogolj rajta ... ebbõl adódóan pedig teljesen normális, hogy a fejlesztõk 1001 lehetõséget tesznek bele, hogy a kihívás növelhetõ és élvezetes legyen egyben.

Úgyhogy továbbra is játssz csak a pajzzsal, ne is próbáld feszegetni a határaidat ... de azért ne akad már megmagyarázni, hogy mi az életképes és mi nem. Ezt a játékot sokféleképpen lehet játszani, mert a szabályrendszere engedi, nem csak a pajzsos harc létezik. El kell fogadni és kész. Ha neked csak az megy egy dolog.

Továbbra is szép és jó dolog, hogy kiszenveded a játékot, teljesíted amitõl sokan 2 óra után menekülnek ... de hidd el, hogy nagyon sokan vannak, fõleg a 'régi' játékosok közül (és nem kevesen), akik mind a 20 ujjukat megnyalják végre az ilyen játékokért. És szerintem nem az az etalon ha valaki az elsõ két végigjátszásában összeszorított seggel játszik ezzel a játékkal .....

Egyébként ha ez nehéz volt, akkor csak óvatosan egy esetleges Demon's Souls próbával, ott sokkal kevesebb a 'könnyítõ' elem ... ha van 😄

wedge31
<#eljen>

Nekem is az egyik kedvenc fegyóm de a bossok ellen megvannak a korlátai.

davidka003
Én is 2 óra alatt vittem addig. 😄
Másik topicba írtam is pár hete. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én most játszom elõször. Mióta megtaláltam Halberd-et azóta mást nem is használok. Shield nem ideális mellé, csak ijászok ellen használok. Halberdel kétkézzel 2-3 döfés aztan eldõlnek az alap szörnyek. Plusz aoe is kurva jó vele. Messzirõl lehet vele operálni legjobb fegyver sztem. Anor Londoba kalandozok de még nem találtam jobbat nála.

Tinman
Tinman! Ezt 100x leírod!

"Nem jövök fórumozni fáradtan!"

benőmenő
Ööö...az O&S harcig volt 30 óra körül 😄
Tinman
Not bad meme :-)

Nekem jó kis lassú kivesézõs tempóba 110 óra körül volt és akkor még nem volt DLC :-D

benőmenő
2 alakalommal volt alt+tabon, amikor néztem közben a végigjátszásod úgy elakadtam, egyszer le is daráltak közben 😄
Egyébként ez pure gameplay. Igaz benne van a tree lizard grind egg vermifuge-ért. Azt baromi sokára dobták.