8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Praise the Sun! [T]/

• MerlinW
    Bonfire-nél és minden már égő fáklyánál tudod meggyújtani.
  • JethroHUN
    Yeah! Megszereztem a legerősebb chime-ot a játékban.
  • Terawatt
    Ó lesz majd olyan rész, ahol le kell majd ugrani x helyre és minden irányból elkezdenek jönni. Serious samben ha a fejnélküli bombás enemyre emlékeztek, akkor ilyen kategória, csak hogy épp egy fogpiszkálóval kell megölni őket. :D

Edit: hát ezeket ki se tudom dodgeolni. O.o
  • Myselor
    azokat nagyon bírom énis.nemrég mikor visszamentem kiolvasztani a mágust megöltek xd
  • davidka003
    Főleg mikor robbannak is. :D

Örültem a 3 sentinel után a cellában robbanásnak.
  • Terawatt
    Megvan, hogy melyik az általam legjobban gyűlölt monster a játékban. Zombik amik rádvetődnek 2/3 hpnyi sebzést okozva. Egy ütésből megdöglenek, de amikor jön 4-5 akkor ember legyen a talpán aki épp bőrrel megússza. (még kapsz egy adag knockdown-t hogy a haverja letekerje a fejed miután felkelt.:C :D)
  • Myselor
    hát csak annyi hogy minél többet meghalsz annál kevesebb lesz a full hp-ból amit használhatsz.human effigy elég ritkaság igen szóval ne edd mint a cukrot csak ha már nagyon levagy korlátozva:) más változás nincs ugye ahol meghaltál és elhagytad a lelked menj vissza és vedd fel,de lehetőleg ne halj meg addig mert akkor azok mind elvesztek
  • chris0000
    ha meghalok mi változik azon kívűl,h vmi élő holt külsőm lesz?
    human efigivel visszaállítom ami gondolom nagyon ritka lesz+meg kell találnom a helyet ahol meghaltam.
  • Myselor
    jólvan utána olvastam.vennem kell az armor merchantnál cuccot és majd utána upgradeli magát tovább.még egy settet is lehet majd kapni tőle ingyen tök jó:))
  • Myselor
    hát ja.mondjuk néha beszoktam dde csak ha tuti kipucoltam a helyet akkor.meg bonfirenél :D bár 1-2nél ott se nagyon szabad :D
  • Terawatt
    Ciki vele beafkolni.
  • Shep
    Tüzeknél vagy bonefire-nél tudod meggyújtani

• Shep
    Sejtem, csak attól tartok az meg a másik véglet lesz :)
  • chris0000
    thx.
    lesz benne kihívás...:)
    +a tárgyak használata,mikor mit...angoloul.:)
  • Myselor
    ja és magától ment igen,nincs töltés meg ilyenek. eléggé olyan játék. sok kitartás és türelmet igényel :D
  • Myselor
    bonfire-nél át tudod nyomni N-betüvel alapbol.
  • Myselor
    hát én is ezen gondolkozom. az a hülye kard úgyse kell a faszitól.:)
  • chris0000
    hi.
    a fáklyát ,h kell használni amit a játék elején ad?
    inventoryban nem találom.
    csak a kilépésnél van mentés,vissza tölteni nem lehet?
    csinálj mindent jól alapon megy a játék? :)
    help!
    thx.
  • MerlinW
    Macsek gyűrű szerintem jobb választás. Egyrészt azzal is mindent elérsz, másrészt számtalan más helyen is használható.
  • Myselor
    köszi szépen.de most mondja seth hogy arrol nem elérhető a fentebb lévő cuccok.most nem tom mi legyen xd
  • MerlinW
    Nyugi lesz még itt normális stan és pan bossharc:) Kettő is:)
  • Myselor
    aha aha,akkor mondjuk sorban mindet mi?:)
  • Terawatt
    Na meglestem, nem lustálkodok. Ezt adja. Elég ha elsőre a legdrágábbra mész és akkor mindent megkapsz. /legjobb létra opció+a fegyver/
  • Seth
    Minél drágább,annál mélyebbre ereszkedhetsz , én megvettem mindegyiket, mert volt pár cucc útközben, ami a hosszú létráról nem elérhető
  • Myselor
    hmm majd utána nézek akkor mit ad.köszi:)
  • Terawatt
    Talán ha a legdrágábbra mész hálából ad valamit. Nem vagyok benne biztos.
  • Myselor
    ja és az armourer faszinál még mindig nincs új cucc,pedig mindig csak ismételgeti a dumáját nem értem.valamit kell neki csinálni?
  • Myselor
    na megjelent a létrás faszi.meddig érdemes leengedni a létrát?melyiket válasszam?
  • Shep
    Ja de egyébként Stan is egy vicc volt, bezzeg az 1-ben volt aki ott adta fel, igaz ott Pan is segített neki :)
  • Shep
    Azóta már túl vagyok 2 bosson :D
  • Myselor
    tudom rájöttem már.meg is lett a kúrva :D
  • Terawatt
    Ezeket nem rosszindulatból mondom, vagy mert büdös troll lennék, de tényleg ha már 4-5 játékóra után, esetleg másnap sem jobb és csak stresszeled magad a legkisebb akadályon amit eléd rak a játék (lásd a 3 íjász amawgad(!!) *sadface rage* ) akkor ez nem a te türelmedhez van igazítva. Senki sem fog megharadgudni, hogyha nem tolod ki. Cseréld be a játékot, max buksz rajta pár ezret, de legalább megpróbáltad. (már ha dobozos, ez részlet kérdés :P )

Billentyűzet kiosztás teljesen logikus szerintem, fél óra alatt megszokod, majd még annyi alatt már csuklóból fog menni minden - ami egy kontrollerrel is- mókázva és kacagva.
  • davidka003
    Ja a királynős? Ott van könnyítés egyébként.
    Eltüntethető a méreg a szobából.
  • Shep
    Én rendre így járok :D
  • Myselor
    jól megszívtam a fejnélküli kurvát előbb.bementem a méreggel teli szobába xd okké sok esélyem volt
  • Shep
    Na ugye, hogy nem mindig én vagyok a hülye béna? :)
  • Avenger
    A legviccesebb amúgy az, amikor nem indítom el az autohotkey-t aztán szaladok be a tömegbe aprítani, és csodálkozok, hogy miért nem üt. :D
  • Avenger
    Ilyet nekem is csinált. Valami bug lehet, de átállítottam "nothing"-ról a sétára váltást valami gombra(mert alapból tényleg shift+klikk volt, de hiába vettem ki ugyan úgy váltott), és azóta nem csinálja szerencsére.
  • Myselor
    értem köszi:) mondjuk a faszi majulában mindig csak ugyanazt mondja találtam e valami jó cuccot.de nála nem lesznek új cuccok amit nem értek.amúgy mindig addig dumálok mindenkivel még nem mond újat