Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp, 29 ezerért már kapok egy igazi zweihandert is, nem ? 😊

Tinman
Armour :-)

Novella is jár ott hozzá? Mert kintrõl az Armour-hoz jár.

Ez: #474

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Elvileg, ha elõrendeled, az a Black Armor edition.
Legalábbis, ahol volt leírás, ott írták az elõrendelõknek a fémtokot + soundtrack-et.
Pont reggel néztem és rendeltem elõ platinumshopnál, ott is a black armor edition van kirakva, és asszem ugyan így a gameshopnál, meg mindenkinél, szóval az az elõrendelõi változat csicsás névvel.
Tinman
Kint már régóta vannak árak.

29.000 HUF átszámolva a CE.
Az Armour Edition meg 10.200 HUF.

Remélem itthon olcsóbb lesz a CE, mert ez mocskosul sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Én már láttam valahol "limited edition" néven de ára még nem volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Amúgy nagyon remélem hogy a Black Armour Edition-t árulni fogják nálunk is, mert erre talán még lesz pénzem. A Collector's Edition-t szerintem felejthetem is el. Annyi pénzem nincs jelenleg. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

jarlaxxe
A DaS-t ps3-on toltam le elöször és ott bizony gyak minden lowpoly volt.
A vanila pc-s verza is pont ugyanaz volt de mivel tényleg pár nap alatt jött a mod erröl sokaknak tudomásuk sincs de pl az egeres írányitást se a japcsik tolták bele normálisan a játékba hanem a modderek.

Itt a második résznél azt igérik, hogy másképp lesz állitolag ezért is csuszik a pc- verzió majd kiderül. Mndenesetre wedge jól látja elég ocsmány lesz a graf ha igy marad.

benőmenő
8 éves hardver ide, vagy oda a konzolos nextgen tart ~3 hónapja és amikor elkezdték a das2, vagy az új castlevania fejlesztését nem tudhatták, hogy az xbone 4 millánál, a ps4 meg még nagyobb bázissal fog rendelkezni mire befejezik.
Egyébként az elõzõ DaS-ban sem a lowpoly, sõt még a textúrák sem voltak zavaróak, hanem a fixált felbontás, a stabilitás gondok és hogy a fegyverek no clip módban léteztek.
MerlinW
2 évet? Az elsõ részhez 1 héten belül ott volt minden fix..

[merlinw.org]

Tinman
A probléma ott van, hogy az elsõdleges platform kimondatlanul is a PS3. A 8 éves hardverével, meg a 720p-s felbontásával. Az XBOX360 se sokkal jobb, de egy fokkal igen. Nyilván a játékot elsõdlegesen továbbra is PREVGEN konzolokra szánva készítik.

Ez a mi bajunk sajnos, hogy a közben durván elhaladt PC csak egy portot kap és nem egy PC-re szánt tisztességes átiratot. Ettõl függetlenül biztos vagyok benne, hogy a PC-s lesz a legjobb választás. XBOX360-on ugye továbbra is Gold elõfizetés kell a multihoz és hiába az 1080p upscale, már régi az a vas is.

benőmenő
Azt ígérték jobb lesz a port, nem azt hogy jó. Nagy különbség 😉
Egyébként meg AO-khoz, meg downsampling-hez ott lesz megint szerintem Durante bácsi fix-e, mint az elsõhöz is, a textúrákat meg pár hét alatt összedobja majd a nexus community.
Pár év? Az elsõ részt nem pár nap/hét alatt csinálták meg?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Akkor lehet hogy ezzel is várnom kell 2 évet, amig a modderek mindent frankón megcsinálnak....

MerlinW
A From pont arról híres, hogy a PC-s verziót tuningoják😊 Az bízd a modderekre, és örüljünk, hogy jön egyáltalán PC-re😊

[merlinw.org]

Ezért gondolom azt, hogy mivel az elsõ rész eléggé szarul lett optimalizálva és ha a 2. résznél jobban odateszik magukat, akkor lehetséges hogy ugyanúgy (vagy akár jobban is) fog futni a gépemen. 😊

Myselor
már az 1 is szarul volt optimizálva már ha lehet rá mondani hogy volt egyáltalán.szóval nem hiszem
Myselor
egyetértek veled mocsok ronda és szögletes minden.iszonyat<#wow3>
Én ennek olyan szempontból örülök hogy így legalább menni fog a gépemen. Legalább is ha tényleg jól fogják optimalizálni, ahogy a készítõk mondták.

wedge31
Tudom, hogy a DaS nem erröl szól de valami iszonyatosan ronda texturák lesznek a játékban, remélem a pc-s verza azért kap valami graf tunningot mert böven ráférne.

benőmenő
Új trailer!
Get hyped, get cursed! 😄
benőmenő
fuck a videós makró meg lemaradt 😄
benőmenő
Egy érdekes videó a DaS 2 lore-ról és néhány cucc leírása a beta-ból.
Ez már több embernek is spoileres lehet, de bennem nagyobb hype-ot keltett, mint az eddigi összes trailer és gameplay együttvéve a játékról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://youtu.be/s8vPJwTKy8w
Tatyla
remélem PS4-re is akkor jön mikor PC-re...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ryder7
Köszi. Nem lenne igazi a dolog szerintem ha csak simán rábeszéltem volna a képre/videóra.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

davidka003
Respect, hogy vállaltad az arcod hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ryder7
Készítettem egy kis videót arról, hogy kb. mit is tudunk eddig a Dark Souls II-rõl.

Akit érdekel: Katt ide

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Lunki88
Egy kis béta pvp videó.
davidka003
+1

De úgyis bugos lesz megjelenéskor.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
+1

wedge31
Ez az a játék amit nem szivesen bétáznék, legyen már fullos mikor nekiállok.

Tinman

Ryder7
Igen, jó lenne, a tapasztaltabbaknak viszont picit unfair lenne. Vegyünk például egy részt ahol van mondjuk 5 gyenge harcos (olyan Firelink Shrinei undead warrior). Ha úgy lenne megoldva a játék, hogy ebbõl mondjuk 2 ijat is használhat akkor sokkal nehezebb lenne még arra a két ijászra is figyelni mintsem csupán kardosokra, igy aztán különbözõ nehézségi szintek lennének már a játék legelejétõl fogva.

Viszont ha mondjuk NG+-tól kezdve igy randomizálódnak, na annak én is örülnék.

Fpocok
Csupa jó dolog.
Annak örülnék, ha megoldanák, hogy nem minden végigjátszáskor ugyanott vannak azok az ellenfelek. Jó lenne egy kicsit keverni õket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Fukk
vidi
benőmenő
TGS demo-ról felvétel érdekességekkel kommentálva
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószínûleg azért lesznek idõlimitesek a segítõ fantomok, mert az elõzõ részben is volt hogy 2-3-an várták az invadereket a spawn pontoknál. És így akár hosszú órákon keresztül folyamatosan darálták le a betörõ játékosokat.

jarlaxxe
-Action speed is dependent on Agility
-Ranged weapons can be used while moving

Az új inventory is átláthatobb és kezelhetöbb lesz.
Ezek nagyon jó hírek de a phantom témában még lesz sok rinya...

wedge31
Az eddigi újitások listája:

General:

-Movement speed is increased.
-Sprinting speed is now close to charging speed.
-Estus restoration is now slower than Dark Souls I.
-Action speed is dependent on Agility (More explained in the stats -section).
-Getting hit with plated armor makes a "clank" sound rather than a fleshy sound.
-Humanity is now replaced with "Human Effigies".
-Bonfire is no longer needed to turn human, just Human Effigies to turn human instantly.
-Human Effigies don't restore health.
-Healing stones are a new healing item.
-Healing stones can be used when moving, but restoration speed (and/or amount) is dependent on stone type.
-Three items in each hand.
-Hollowed players can now get invaded.
-Dedicated servers for better connections.
-Enemies are more tenacious.
-Enemies ambush around items.
-Enemies switch from ranged to melee frequently.
-More types of soapstones (Or different styles of soapstones).
-Ranged weapons can be used while moving.
-The more times died while hollow, the more your base health is reduced, similar to curse (Restored once humanity is restored).
-Many previous sets from Dark Souls I will make an appearance in Dark Souls II.
-Rings and arrows will give burden instead of being weightless, different from Dark Souls I.

Phantoms:

-Phantoms can be around when you light a Bonfire.
-Phantoms can now drink estus, but restoration is incredibly slow.
-Summoned Phantoms are now on a time limit depending on White Soapstone size.
-Summoned Phantoms have a health reduction.
-Hourglasses can be seen on Summoned Phantoms to probably show their time limit.
-Phantoms reduce their time by killing enemies, player must throw their weight this time around.
-When playing as a White Phantom, a message saying "Task Completed" will show when you're time limit is done. You'll be returned back home.

Covenants:

-Darkwraiths are now called the "Brotherhood of Blood".
-New covenant "Way of the Blue" (Not official name) has players assist other invaded players.
-Gravelording is still a possibility.

Animations:

-Many new realistic and fast animations with the help from MOCAP.
-New emotes.
-Players show fatigue when low on stamina.
-Tumbling when the player falls from certain distances.
-Different backstabs for different weapons.

UI:

-Summoned Phantom's health can now be monitored at the side of the screen.
-Humanity counter now replaced with an icon (Rumored to be covenant icon?).
-A heading appears at the top of the screen at times (Game news?).
-More minimalist hud, item circle in lower left minimizes when not in use, entire hud disappears when not in use. Status effect icons are still visible.
-Using gestures doesn't take you out of the gesture screen.
-Gesture screen enlarged.
-Bonfire screen zooms in on character.

Inventory:

-New inventory screen.
-More in depth weapon categories (Straight swords, sabers, rapiers, polearms, etc).
-Total of 40 items shown on each page with a description at the bottom.
-Inventory screen zooms in on your character on the right.
-Items can be used on the inventory screen without exiting.

Graphics:

-New lighting system that gives an even more realistic look.
-More detailed faces and bodies.
-Beards are included.
-Cloth physics that react to the world.
-Lighting Bonfires create an aura that lights up the room.

Forrás.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pont gondolkodom rajta, hogy belépek az illetékes covenantba és elkezdem a Darkwraitheket vadászni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudom mit takar a bûnösök könyve, de egy NPC-t se öltem meg és mindenkinek igyekszem segíteni. Ezek amúgy Darkwraithek voltak mind ha jól emlékszem.

Amúgy gondolom azt tudod, hogy addig tudnak csak betámadni, amíg él az adott területen a boss. Ha már megölted akkor nem jönnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ryder7
Arról mindenki elfelejtkezik, hogy van egy covenant, amibe ha belépsz, automatikusan kapsz egy segítõ fantomot az invader mellett?

Yaay ganking!! xD

Tinman
A +1-ezés néha unalmas... ezért bõvítettem ki a gondolatmeneted. :-)

wedge31
Ez a megoldás nagy öngól lenne...remélhetöleg a béta alatt kapnak is erre vonatkozó visszajelzéseket persze azért az offline játékkal kivédhetö a PvP.

benőmenő
???
Azt hiszem én is erre világítottam rá. A PvP jó dolog, és maradhatna minden a régiben, csak javítsanak a netkódon, hogy ne legyenek ilyen szembõl bekapott backstabek.
Egyébként meg csak a darkwarith-ok, meg a gyökerek invadelnek, õk meg kapják érte a bünti pontokat, így õket is invadelik a book of guilty-bõl nem?
Ráadásul meg is vannak a klasszikus pvp helyek, mint dark root garden és a dlc-s hely.
Szóval ez így jó és egyedi, csak lehetne még rajta finomítani. Reméljük DaS 2-be megálmodták a tutit.
Tinman
A választás hiánya soha nem lehet pozitív.

Ha nem dönthetem el, hogy mikor akarok PvP-zni, az gáz... ha ezt megakarják fejelni azzal, hogy azt sem dönthetem el, hogy hollow módba játszom inkább, csak, hogy elkerüljem a kötelezõ PvP-t az meg -2 pont a végsõ értékelésbõl.

Gondoljatok bele abba, hogy nem mindenki egyszerre ismerkedik meg a játékkal és egyszerre válik profivá.

Iszonyat unbalanced, amikor egy DaS szûz gamer kb. semmit nem tud a játékról, elkezd vele játszani, majd 20 percenként a porba tapossák.

Ennek zéró értelme van. Amíg nem ismeri ki az ember a játék szabályait, addig SEMMI szüksége PvP-re, mert csak magát égeti vele.

benőmenő
Tomb of Giants-ben, ahogy felhúztam 10-re a bonfire-t egybõl fel is állított a progi és már érkezett a fejemre a mosdatlan képû. Pfujj.
Ráadásul a backstab is szó tényleges és átvitt értelmében is pain in the ass, mert vélhetõen a lagg miatt szinte szembõl is beadja a mozdulatot.
MerlinW
A "co-op" nem lesz ugyanolyan, mint az elõzõben volt:

"White phantoms now have a limited duration, may have to leave sooner if they do too much work for the host player."

Mondjuk én soha nem co-op-oztam a saját játékomban. Max én mentem (4-5 alkalommal) máshoz boss-t ölni mókából.

[merlinw.org]

wantonly
Azt nem értem nálad, hogy jöhetnek ilyen gyakran. Benne vagy a bûnösök könyvében?

Engem ott nem akarnak betámadni sose, pedig szeretettel várom õket. 😄