8811
Dark Souls II
-
Zozo0122 #2204 Igazából az Earthern Peak alsó bonfirenél álldogált, beszélgettünk, odaadta, aztán mire meggyújtottam a lángot és megpihentem elment :) -
Na a rohadt itt is vannak gülüszemű mérgező tetvek. -
aha aha.hát jó én ott még nem találkoztam vele sajna.pontosan hol volt?:) -
Zozo0122 #2201 Nem nyitja meg, fel tudod tenni újra?:) -
Zozo0122 #2200 Csak úgy kaptam a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!maszkos csajtól nemrég itt az Earthern Peakben. De már harmadjára találkoztam vele, biztos elértem egy iylen részhez az ő szálában és megajándékozott. Figyelj jól oda az NPC-kre mert sokszor lehet tlaálkozni új helyeken az ismerősökkel és hallgasd őket végig! Az összes párbeszédüket. -
Mert az egy hurka lény, ahogy Stan is. -
Teljesen érthetetlen ez a játék, egyes bossok könnyebbek, mint egy natúr szörny, a mások meg dög nehezek. Még vagy 10 rész és ez is rendben lesz. -
De ez már megint mi volt bazmeg? Bementem dragonriderhez és félperc alatt megcsaptam első próbára... ? -
sztar007 #2196 [IMG] [/IMG]
-
sztar007 #2195 Itt az enyém is :D -
melyik npctől?:O mit kellett neki csinálni? -
Zozo0122 #2193 Jó ez a maszk :D Bár lehet átfogom váltani tolvajmaszkra, az is elég stílusos. -
Zozo0122 #2192 Kétkézre fogom a fegyvert, én Alt gombra állítottam, neked nemtudom, nézd meg a kiosztásban :D A gyűrűt egy NPC-től kaptam nemrég és fizikai védelmet növel. -
aha,nekem nem jön be a maszk.de pl hogy csinálod hogy a hátadon van a pajzs?:D és honnan van a pajzs növelő gyürü?:) -
Micsoda "mosoly". -
hát jó majd odafigyelek köszi xd -
Zozo0122 #2188 Egyébként jelenlegi kinézetem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #2187 Igen, de sokkal lejjebb. Ha nem játszottál az első résszel, akkor most megtapasztalhatod a Blighttown/Gutter élményt :D Szerintem én vagyok itt az egyetlen akinek tetszenek ezek a pályák...valahogy annyira sötét hangulatú meg tényleg érződik, hogy most aztán a totál elfeledett söpredékben járkálsz és elképzelni nem tudod mikor járt ott utoljára élő valaki. Vigyél egy raklap fáklyát, és fél szemeddel mindig a padlót figyeld, hogy ne zuhanj le :D -
fu nekem nagyon nem jött be xd itt van még a rotten is nem?:) -
Zozo0122 #2185 Az jó boss volt :D Kemény harc, főleg, hogy akkor még olyan gyenge voltam, hogy egy patkányba 2!!! ütés kellett :D -
Zozo0122 #2184 Na ez az Earthern Peak eddig az egyik legjobb pálya :) Na ez ki van dolgozva szépen, és tele van rejtéllyel meg titokkal(mondjuk a többi hely is) de itt kivételesen jó a pályadizájn :D Aki ezt tervezte annak kéne az egész játékot :) -
meglett.de undorító volt a sok patkány xd -
Bementem Rottenhez és első try!ra lement. Most vagy én vagyok nagyon jó, vagy nem tudom :D -
Na a kalózok boss-a is vicc volt, mondom na akkor hajókázás új helyszínre, erre nem :( -
na jó ez egy vicc a mérgezéstől vagy a kúrva nagy sebzésétől halok meg a patkány gecinek nem tom.de ez kész -.- -
sztar007 #2179 Bocs nem Use hanem A :D Amivel a beszélgetéseket is intézed. -
én msot lent a patkányoknál szopok xd ezt most nem értem mibe haltam bele -
Ezek a gargoyleok kiidegelnek. Első részben sima ügy volt, itt meg szét szopatnak. -
sztar007 #2176 Use billenytű, de van olyan is amit be kell törni. -
Titkos falakat hogy lehet kinyitni? -
amúgy itt lent a lyukban annyi ilyen hülye fal van amibe betudom rakni a pharros stone-t ez most mi?hova kell igazából?:O -
előrefélek jaj nekem -
Hát nem egy babazsúr az biztos... -
a-a most vagyok iron keepben gondoltam előtte lemegyek a majula lyukba.nagyon geci?:) -
"Diablo" boss megvolt már (Iron keep) ?:) Ott aztán lehet örömködni a gurulás miatt:) -
hát egyszer én is féltem hogy bekap de gyorsan elfutottam 1x tudott amúgy megütni a kis szemét.a farkával is csapkolászott de hiába xd és hát igen a gurulás elég szar bossoknál nem nagyon használom már meg amúgyse :) -
Zozo0122 #2168 Bálna Ez marhajó, az inkább valami nagy féregszerűség :D Amúgy igen, véletlenül benyelt...persze eszem ágában sem volt hagyni, de mikor elgurultam a játék visszarántott...baj van ám itt a gurulással néha...mint láthattuk a pursueres gifnél is :D
-
sajnos nem,én most jártam ott.ott sincs igazán kemény fight :D amúgy arra a nagy bálna szerűre gondolsz hogy lenyelt?xd -
Zozo0122 #2166 Na, látom azért itt a Harvest Valleyben szépen rendben vannak a dolgok:) Szépen besétáltam egy durva csapdába is, de megúsztam mert nem pánikoltam és győztem:) A boss meg marhajó volt amikor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lenyelt és kiköpött pucéran :DDD Na mind1 röhögtem egy jót és előkaptam egy kardot és megöltem. Jó kis hely ez az erdő után :) Na de jöjjön mostmár valami igazán kemény bossfight, remélem ennek a malomszerű valaminek a tetején vérengzés lesz :D -
ez nagyon kemény xd