8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #2204
    Igazából az Earthern Peak alsó bonfirenél álldogált, beszélgettünk, odaadta, aztán mire meggyújtottam a lángot és megpihentem elment :)
  • Shep
    Na a rohadt itt is vannak gülüszemű mérgező tetvek.
  • Myselor
    aha aha.hát jó én ott még nem találkoztam vele sajna.pontosan hol volt?:)
  • Zozo0122 #2201
    Nem nyitja meg, fel tudod tenni újra?:)
  • Zozo0122 #2200
    Csak úgy kaptam a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    maszkos csajtól nemrég itt az Earthern Peakben. De már harmadjára találkoztam vele, biztos elértem egy iylen részhez az ő szálában és megajándékozott. Figyelj jól oda az NPC-kre mert sokszor lehet tlaálkozni új helyeken az ismerősökkel és hallgasd őket végig! Az összes párbeszédüket.
  • Shep
    Mert az egy hurka lény, ahogy Stan is.
  • Shep
    Teljesen érthetetlen ez a játék, egyes bossok könnyebbek, mint egy natúr szörny, a mások meg dög nehezek. Még vagy 10 rész és ez is rendben lesz.
  • Fpocok
    De ez már megint mi volt bazmeg? Bementem dragonriderhez és félperc alatt megcsaptam első próbára... ?
  • sztar007
    [IMG][/IMG]
  • sztar007
    Itt az enyém is :D
  • Myselor
    melyik npctől?:O mit kellett neki csinálni?
  • Zozo0122 #2193
    Jó ez a maszk :D Bár lehet átfogom váltani tolvajmaszkra, az is elég stílusos.
  • Zozo0122 #2192
    Kétkézre fogom a fegyvert, én Alt gombra állítottam, neked nemtudom, nézd meg a kiosztásban :D A gyűrűt egy NPC-től kaptam nemrég és fizikai védelmet növel.
  • Myselor
    aha,nekem nem jön be a maszk.de pl hogy csinálod hogy a hátadon van a pajzs?:D és honnan van a pajzs növelő gyürü?:)
  • Terawatt
    Micsoda "mosoly".
  • Myselor
    hát jó majd odafigyelek köszi xd
  • Zozo0122 #2188
    Egyébként jelenlegi kinézetem:

• Zozo0122 #2187
    Igen, de sokkal lejjebb. Ha nem játszottál az első résszel, akkor most megtapasztalhatod a Blighttown/Gutter élményt :D Szerintem én vagyok itt az egyetlen akinek tetszenek ezek a pályák...valahogy annyira sötét hangulatú meg tényleg érződik, hogy most aztán a totál elfeledett söpredékben járkálsz és elképzelni nem tudod mikor járt ott utoljára élő valaki. Vigyél egy raklap fáklyát, és fél szemeddel mindig a padlót figyeld, hogy ne zuhanj le :D
  • Myselor
    fu nekem nagyon nem jött be xd itt van még a rotten is nem?:)
  • Zozo0122 #2185
    Az jó boss volt :D Kemény harc, főleg, hogy akkor még olyan gyenge voltam, hogy egy patkányba 2!!! ütés kellett :D
  • Zozo0122 #2184
    Na ez az Earthern Peak eddig az egyik legjobb pálya :) Na ez ki van dolgozva szépen, és tele van rejtéllyel meg titokkal(mondjuk a többi hely is) de itt kivételesen jó a pályadizájn :D Aki ezt tervezte annak kéne az egész játékot :)
  • Myselor
    meglett.de undorító volt a sok patkány xd
  • Fpocok
    Bementem Rottenhez és első try!ra lement. Most vagy én vagyok nagyon jó, vagy nem tudom :D
  • Shep
    Na a kalózok boss-a is vicc volt, mondom na akkor hajókázás új helyszínre, erre nem :(
  • Myselor
    na jó ez egy vicc a mérgezéstől vagy a kúrva nagy sebzésétől halok meg a patkány gecinek nem tom.de ez kész -.-
  • sztar007
    Bocs nem Use hanem A :D Amivel a beszélgetéseket is intézed.
  • Myselor
    én msot lent a patkányoknál szopok xd ezt most nem értem mibe haltam bele
  • Terawatt
    Ezek a gargoyleok kiidegelnek. Első részben sima ügy volt, itt meg szét szopatnak.
  • sztar007
    Use billenytű, de van olyan is amit be kell törni.
  • mcwolf
    Titkos falakat hogy lehet kinyitni?
  • Myselor
    amúgy itt lent a lyukban annyi ilyen hülye fal van amibe betudom rakni a pharros stone-t ez most mi?hova kell igazából?:O
  • Myselor
    előrefélek jaj nekem
  • wedge31
    Hát nem egy babazsúr az biztos...
  • Myselor
    a-a most vagyok iron keepben gondoltam előtte lemegyek a majula lyukba.nagyon geci?:)
  • MerlinW
    "Diablo" boss megvolt már (Iron keep) ?:) Ott aztán lehet örömködni a gurulás miatt:)
  • Myselor
    hát egyszer én is féltem hogy bekap de gyorsan elfutottam 1x tudott amúgy megütni a kis szemét.a farkával is csapkolászott de hiába xd és hát igen a gurulás elég szar bossoknál nem nagyon használom már meg amúgyse :)
  • Zozo0122 #2168
    Bálna Ez marhajó, az inkább valami nagy féregszerűség :D Amúgy igen, véletlenül benyelt...persze eszem ágában sem volt hagyni, de mikor elgurultam a játék visszarántott...baj van ám itt a gurulással néha...mint láthattuk a pursueres gifnél is :D
  • Myselor
    sajnos nem,én most jártam ott.ott sincs igazán kemény fight :D amúgy arra a nagy bálna szerűre gondolsz hogy lenyelt?xd
  • Zozo0122 #2166
    Na, látom azért itt a Harvest Valleyben szépen rendben vannak a dolgok:) Szépen besétáltam egy durva csapdába is, de megúsztam mert nem pánikoltam és győztem:) A boss meg marhajó volt amikor...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lenyelt és kiköpött pucéran :DDD Na mind1 röhögtem egy jót és előkaptam egy kardot és megöltem. Jó kis hely ez az erdő után :) Na de jöjjön mostmár valami igazán kemény bossfight, remélem ennek a malomszerű valaminek a tetején vérengzés lesz :D
  • Myselor
    ez nagyon kemény xd