Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#600 :egy izometrikus játéknál teljesen igy lenne de Das2 olyan kategoriában van mint az új Witcher vagy a Dragon Age, stb és az eddig látod videókban ugyan ugy benne vannak a mosott texturák mint az elsõ részben ami 2014-ben már nem kellene.
Egyáltalán miért nem a next-genre lett a fejlesztve a játék? ez persze csak költöi kérdés volt.
#602: ezt szerintem a fejlesztó japcsi is tudja mégis arról magyaráz a videóban, hogy az új engine megyire dx11 meg fotorealisztikus és hogy ók mennyire felkészültek a next-genre...ja csakhogy ebböl semmi nem fog látszani a játékban, pedig ps3-ra is lehet szép játékot csinálni, igaz ahhoz érteni is kell.
[merlinw.org]
De én már annak is örülni fogok ha fix 30 FPS lesz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tinmannek röviden összefoglalva: A DaS 2-ben minden eddiginél egyszerûbb lesz a logódon lévõ karaktert megkreálni 😊
Plusz néhány elemet tovább egyszerûsítettek, míg mások a DeS-bõl lehetnek ismerõsek.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha szerencsénk van a PC-s verzióba benne lesz egy DsFixFromSoft.ini... lehet ezért érkezik picit késõbb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet a pc-s verzióra tartogatják..<#hehe>#hehe>
Elõször jársz a CDG oldalán?😊 Azt csinálják, mint minden bolt. Kitesznek mindent az oldalukra "becsült dátumokkal" a reklám, keresõmotorok és egyebek kedvéért, aztán módosítják/törlik a terméket, ha az mégsem elérhetõ. Alapvetõ netes marketing. GTA 5 PC is kint volt egy ideig, ahogy sok más oldalon a mai napig.
[merlinw.org]
Nyugodtan megnézhetõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Positive Mental Attitude
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
És az elõbb nem a PC verzió minõségét borítékoltam, csak mielõtt...<#awink>#awink>
Na jó ezt inkább hagyjuk. Biztos rossz napod volt, ezt megértem.
De jelen esetben a minõség szerintem már legalább borítékolható.
Pont, hogy én sem hiszek az amazonos kiírásnak. Számomra egyébként azért lényeges ez a hír, mert így maradok a csak PC-s verzió megrendelésénél,ha tényleg ilyen hamar megjelenik és nem rendelem meg az Xbox-osat is.
Most hogy az Amazon-nál mi van kiírva, arról magasan teszek, mert az is tévedhet. Ahogy wedge is írta, az lesz a legbiztosabb, amikor be fog kerülni Steam-re is.
Én egy hírt linkeltem, amibõl azt lehetett kivenni, hogy a konzolos és a pc-s verzió között nincs több hónapos "szakadék" az elkészülést illetõen - a producer szerint. Vagyis talán, esetleg, tényleg nem kell május 31-ig várni, mint ahogy itt fél oldallal lejjebb is szóba került. És ahogy te is reménykedtél a márc31-ben: talán, esetleg egy közelebbi idõpont lesz az.
[merlinw.org]
Surprisingly, I felt there were many callbacks to the original Souls title, Demon's Souls. A steeper learning curve, a trial by fire scenario -- after letting my experience with the game digest, Darks Souls II seems to be a nice blend of the best qualities from both its predecessors. As there's a greater focus on putting pressure on the player, without making them feel too overwhelmed and frustrated. For the people that welcome this experience, of course.
Látom a videó linket elszúrtam, szóval - SPOILER!!!!
video
A prepare to cry sorozat készítõjének volt lehetõsége a többé-kevésbé kész játékkal játszani több órán keresztül, és azt mondta, hogy meg van vele elégedve, DaS élmény a javából.
A videót nem teszem be, mert már az elsõ három percben olyan giga spoilereket lõ le, mint az igen különleges kezdõhelyszín, így mérgemben kilõttem a Chrome-ot és nem néztem tovább. <#falbav>#falbav>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azért most már kaphatnánk egy pontos megjelenési dátumot mert az a "majd valamikor" elég tág intervallum...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.