8811
Dark Souls II
-
#2244 3 napig nem játszom s 500 hozzászólás!!! Ez igen :P
Van "könnyítő" gyűrű a játékban?
-
Zozo0122 #2243 Új megjelenés :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #2242 A cursed azt jelenti, hogy a maximális életerőd lejjebb megy, mintha meghaltál volna, és csak effigyvel állíthatod vissza. A dark pyro flame skálázódik a statjaiddal és human formban gyenge, hollowként viszont annál erősebb minél inkább hollow vagy...gondolom minél kevesebb az életed, ami asszem a maximum felére csökkenhet le max. -
#2241 Mi a különbség a dark pyro és a sima pyro között? -
#2240 Cursed mit jelent ebben a játékban? Azt tudom, hogy félhpra esek az egyben, de itt nem látom, hogy csinálna valamit. -
#2239 én utána néztem .nemtom kijön rá magától ilyenre -
#2238 hát nekem nem volt könnyű de csak meglett a rohadék xd -
Zozo0122 #2237 Az Earthen Peak malomnál rájött valaki magától arra, hogyan kell eltűntetni a tudjátokmit?:D -
#2236 Rotten az könnyű. Vagy maradj közel hozzá és guruld ki a támadásait, AOE-nél menj távolabb, vagy rohangálj körbe a teremben ezzel kiharcolva a nagy ütéseit. Ütés után verd a kezét. Ha ügyes vagy, le is vághatod a karját és onnantól csak kirakatbábú.
Nekem még van 2 opcionális boss-om, aztán jöhet az utolsó két boss:) -
#2235 Hehe, Lost Sinner-nél "fel lehet kapcsolni a lámpát":) A bejárat mellett van két izé, amit fáklyával be lehet gyújtani:) -
#2234 nagyon felkúr ez a fos -.- -
#2233 FÁKKK JE! Megtaláltam végre a pyro trainert! -
#2232 jólvan ez a rotten ez mi?sebezni alig lehet,és ilyen nagy lófasz hús de gyorsabb mint én?ehh -.- -
paj01 #2231 Hát ezzel a sorcererrel szétszedek mindent:) DS1-et knight-al próbáltam meg de nem értem a végéig...felbaszott. Ahogy haladok úgy látom itt is elfogyott volna már a türelem közelharcossal. Fürge kis sorcival range-ből gyalázok, hozzám sem érnek. cast cast gurulás cast cast aztán el is dől mint a rohadt nád kb. minden. Főleg most hogy kaptam homing missilet, targetolni se kell:D Bossokat szét kite-olom aztán csokolom. Némi DS1 tapasztalattal meg ezzel a kasztal kifejezetten könnyő a játék, legalább is eddig. -
#2230 the black gulchban vagyok asszem mindjárt vége.dejó lesz már xd
-
#2229 hát köszönöm szépen maradok inkább ennél xd ez is felkúr néha.itt meg is halnék :"D -
Zozo0122 #2228 Ez se semmi:) Ha ettől nem jön meg a kedved az elsőhöz, akkor semmitől:D
-
Zozo0122 #2227 Az elején tényleg nem az :) Az elején alig haltam meg párszor, pedig felszerelésem alig volt (deprivedet indítottam) de mostanában azért meghalogatok :D Sőt, az egyik boss kb. 15x megölt! Mondjuk azt hagyjuk is...az rossz volt. -
Zozo0122 #2226 De igen. Annyit segítek, hogy legyen nálad Pharros lockstone :) -
#2225 Az a 3 boss akiket most vertél le tuti könnyítettek, mert nekem is simán ment mind a 3. -
#2224 Lost Bastionból merre kell menni a vízköpőkhöz, vagy azok nem ott vannak? Az uutolsó bűnös embert levertem de a harangozókat nem leltem. -
#2223 Azt hiszem rájöttem, mit rontottam el. Én hátulról kezdtem a játékot. Csak ez lehet, mert zsinorban három bosst is elsőre öltem és egyre könnyebbek (kalóz is elhunyt). Eddig elég nagy csalódás. Ez a játék nem is szopatós. -
Zozo0122 #2222 Nyugi, a következő agyba-főbe fog verni :) Közel van, keresd a még ki nem nyitott ajtókat :D -
Rony94 #2221 Túl vagyok az első boss-on végre. Ez a Last Giant elég könnyű volt, na de mégis csak ez volt a legelső boss, úgyhogy elnézem. :) Most megint nézhetek körbe hogy merre kell tovább mennem. -
#2220 hát ez a gutter egy undorító hely xd -
#2219 Aha, jobb volt az egy :) -
#2218 ez kegyetlen xd -
Zozo0122 #2217 Jah igen, az tipikus csapda :) Nem is nagyon lehet elkerülni, de jó kis csata :D -
Zozo0122 #2216 Kis ízelítő, nézd végig, kíváncsi vagyok mit fogsz mondani :)
-
#2215 Tudom még az elején, mikor feléleszted a kővé vált kapcsolós csajt és egyből kiengedi a rabokat. Amúgy már sikerült továbbjutom, de ezek a zombik elég durvák, nem túl szívósak viszont brutál nagyokat ütnek, meg annyira méreg sem buli. -
gregtom6 #2214 Egyébként Te lány vagy? :) -
#2213 hát az cuki lehetett :D inkább nem -
Zozo0122 #2212 Pontosan hol? -
Zozo0122 #2211 Jó hely, mert annyira kilátástalannak tűnik ott a helyzet...alig látsz valamit,a fáklya mindennek hosszú árnyékot csinál, mindenféle eltorzult hollow mindefelé. Na most ezt az első részben képzeld el úgy, hogy még szúnyogok is röpködtek a képedbe amik mérgeztek :DDD -
#2210 Kurva életbe, nem bírok bejutni a gülüszemüekhez, mert az a 6 vagy hány tróger zombi elintéz állandóan, miért kellett ilyen hordajátékot csinálni? -
#2209 igen gutterban vagyok:) -
Zozo0122 #2208 Hívd a nevükön a helyeket mert most pl. fogalmam sincs miről beszélsz:D Talán a Gutterban vagy?:) -
#2207 amúgy itt a lyukban meghalni nem fasza nagyon lemegy a max hp :| -
#2206 aha értem.én a huntman bonfire-nél találkoztam vele másodszor.majd visszamegyek megnézni,bár utálom a helyet xd -
Zozo0122 #2205 Vannak, de nagyon gyengék :D Sokat gyengítettek rajtuk, és kevesebben is vannak. Meg itt egészen más az átoknak a hatása.