Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Hát igen ha már olyan csúcsszuper az új engine jó lenne ha legalább a pc-c verzióban ezt meg is mutatnák...

#600 :egy izometrikus játéknál teljesen igy lenne de Das2 olyan kategoriában van mint az új Witcher vagy a Dragon Age, stb és az eddig látod videókban ugyan ugy benne vannak a mosott texturák mint az elsõ részben ami 2014-ben már nem kellene.
Egyáltalán miért nem a next-genre lett a fejlesztve a játék? ez persze csak költöi kérdés volt.

#602: ezt szerintem a fejlesztó japcsi is tudja mégis arról magyaráz a videóban, hogy az új engine megyire dx11 meg fotorealisztikus és hogy ók mennyire felkészültek a next-genre...ja csakhogy ebböl semmi nem fog látszani a játékban, pedig ps3-ra is lehet szép játékot csinálni, igaz ahhoz érteni is kell.

MerlinW
Az emberek 99%-nak fogalma sincs mi az a DirectX. Annyit tudnak, hogy a játékosmagazinok grafikai mértékegységként használják😊 Én az elmúlt 10 évben kb 20 topikban, 20x leírtam mi is a DX pontosan, de szerintem tök felesleges, hiszen a laikus csak azt látja, hogy a DX11-es játék szebb, mint a DX9-es. Azt pedig sosem fogja elfogadni, hogy DX7-el, sõt DX nélkül is megvalósítható ugyanaz a látvány. Arról nem is beszélve, hogy a DX-nek csupán kb a 20%-a szól a megjelenítésrõl.

[merlinw.org]

davidka003
Sose volt semmilyen directx konzolon. Konzolon nem kell directx, hogy megvalósítsák azokat a dolgokat amiket PC-n mivel fix hardver és direktben rá programoznak. Úgyhogy elméletileg lehetnének benne olyan dolgok, mint a PC-s verzióban csak a hardver már nem nagyon bírja.
De én már annak is örülni fogok ha fix 30 FPS lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

benőmenő
Mivel eléggé belemegy a játék egy-egy mechanikájába, ezért inkább spoilerbe teszem Vaati koma új videóját. Kõkemény Ryder copy xd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinmannek röviden összefoglalva: A DaS 2-ben minden eddiginél egyszerûbb lesz a logódon lévõ karaktert megkreálni 😊
Plusz néhány elemet tovább egyszerûsítettek, míg mások a DeS-bõl lehetnek ismerõsek.
MerlinW
Véleményem szerint a grafika abszolút huszadrangú dolog ebben a játéksorozatban. Ha úgy fog kinézni mint a elsõ rész DSFix-el, akkor már minden rendben lesz.

[merlinw.org]

wedge31
DsFixFromSoft.ini....<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Vicc. És a fõ platform a PS3, XBOX360, melyek 8 évvel ezelõtti hardver nem, hogy a DX 11-rõl, de a 10-rõl se hallott. ^^

Ha szerencsénk van a PC-s verzióba benne lesz egy DsFixFromSoft.ini... lehet ezért érkezik picit késõbb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jarlaxxe
Új motor, dx11, fotorealisztikus megjelenités...és a játékban ebböl miért nem látszik kurvára semmi?

Lehet a pc-s verzióra tartogatják..<#hehe>

wedge31
The Making of Dark Souls II, Part One.

Dark Souls 2 developer diary: Dark Intentions.

jarlaxxe
Tippnek jó, én is kb ekkora saccolnám de ez ettöl még nem lesz hivatalos.

wedge31
Nyitás óta vásárolok tölük...nem szoktak ilyen konkrét dátumot írni ha nem tudnak valamit ezért is tünt fel.

MerlinW
"Fontos tudni: A megjelenés ideje becsült dátum, változhat"

Elõször jársz a CDG oldalán?😊 Azt csinálják, mint minden bolt. Kitesznek mindent az oldalukra "becsült dátumokkal" a reklám, keresõmotorok és egyebek kedvéért, aztán módosítják/törlik a terméket, ha az mégsem elérhetõ. Alapvetõ netes marketing. GTA 5 PC is kint volt egy ideig, ahogy sok más oldalon a mai napig.

[merlinw.org]

wedge31

davidka003
Semmit nem mutat be. 90%-ban az elsõ részbõl vannak jelenetek.
Nyugodtan megnézhetõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hatalmas a késztetés, de ezt már tényleg nem nézem meg. Már így is túl sokat láttam. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
Dark Souls II - Hollow Lullaby Trailer.

Szakadjatok le egymásról, és szugeráljátok eme nagyszerû játék eljövetelét <#beka3>

Positive Mental Attitude

Nem vagy semmi....

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ja, kezd az lenni 😊
És az elõbb nem a PC verzió minõségét borítékoltam, csak mielõtt...<#awink>
<#szomoru1>
Na jó ezt inkább hagyjuk. Biztos rossz napod volt, ezt megértem.

Az biztos, hogy ez az iparág nem a megjelenésekben és az ígéretek megvalósításában a legmegbízhatóbb. Nem mintha másikat tudnék most hirtelen említeni. 😄
De jelen esetben a minõség szerintem már legalább borítékolható.
wedge31
Én nem kötekedtem, sorry ha ugy tünt. Részemröl már csak nagyon szkeptikus vagyok az igéretekre és már csak a tényeknek hiszek, pl majd ha jön a hír, hogy már bearanyozodott a pc-s verza.

Például te. Akkor mégegyszer: itt beszélgetett pl. wedge is arról kb. 15-20 hozzászólással lejjebb, hogy május 31 lehet a megjelenés az amazon kiírása szerint: ami lehet, hogy csak placeholder. Én csak egy hírt találtam és hoztam elõ, ami hátha érdekel valakit, ugye nem gond? Elolvastad egyáltalán? Például már a DLC-t is lehetségesnek tartják. De persze errõl se beszéljünk, majd csak akkor, ha felkerült a Steamre...
Pont, hogy én sem hiszek az amazonos kiírásnak. Számomra egyébként azért lényeges ez a hír, mert így maradok a csak PC-s verzió megrendelésénél,ha tényleg ilyen hamar megjelenik és nem rendelem meg az Xbox-osat is.
Ki kötekedik? Ezt ne meséld már be magadnak. Én csak megjegyeztem hogy ez a március 31 egy sejthetõ dátum, hiszen maguk a fejlesztõk is azt mondták hogy a konzolos megjelenés után nem sokkal jön a PC-s megjelenés is (azaz, várhatóan március végén vagy április elején).

Most hogy az Amazon-nál mi van kiírva, arról magasan teszek, mert az is tévedhet. Ahogy wedge is írta, az lesz a legbiztosabb, amikor be fog kerülni Steam-re is.

Úgy látszik ma, vagy az értetlenkedés, vagy a kötekedés világnapja van. Természetesen akkor van kész egy játék amikor elkészült, és akkor jelenik meg, amikor megjelenik, addig lehet bármi.
Én egy hírt linkeltem, amibõl azt lehetett kivenni, hogy a konzolos és a pc-s verzió között nincs több hónapos "szakadék" az elkészülést illetõen - a producer szerint. Vagyis talán, esetleg, tényleg nem kell május 31-ig várni, mint ahogy itt fél oldallal lejjebb is szóba került. És ahogy te is reménykedtél a márc31-ben: talán, esetleg egy közelebbi idõpont lesz az.
wedge31
Majd ha már steam listán fenn lesz a játék akkor lesz közel a megjelenés addig még bármi lehet.

benőmenő
Az elõrendelõk early accesben megkapnak 5db kardot és pajzsot. Akik nem elõrendelésben veszik meg a játékot, azok majd késõbb találhatják meg õket a játék során.
Pont most ment a találgatás arról, hogy az amazon.com-on miért május 31 a pc-s megjelenés. Amit linkeltem az meg talán ezt cáfolta.
Köszönjük, de ezt már régóta sejtettük. 😄

MerlinW
Ha nem rendeled meg akkor biztos. Számtalan külföldi áruházban meg lehet rendelni, többek között a jó öreg play-asia.com-on is.

[merlinw.org]

Isten tudja, tesztem túlélem hogy nem lesz barbi baltám meg késecském 😄

Nézzétek és szenvedjetek! Ilyenünk az életbe nem lesz. :'(

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én megnézném ezt a videót, spoilerbe be tudod linkelni?😊 Vagy privátban😄
Én is csak az elõzeteseket és pár gameplay-t láttam. Többet már tényleg nem vagyok hajlandó megnézni. De egyszerûen olyan nagy a kísértés. Mintha egy korgó gyomornál eléd raknának egy gõzölgõ pizzát, de megenni nem eheted meg. 😄

benőmenő
Gaf-osok szerint csak placeholder. Remélem igazuk van és hamarabb jön.

A prepare to cry sorozat készítõjének volt lehetõsége a többé-kevésbé kész játékkal játszani több órán keresztül, és azt mondta, hogy meg van vele elégedve, DaS élmény a javából.
A videót nem teszem be, mert már az elsõ három percben olyan giga spoilereket lõ le, mint az igen különleges kezdõhelyszín, így mérgemben kilõttem a Chrome-ot és nem néztem tovább. <#falbav>
Fpocok
Amazonon így van kirakva, lehet csak placeholder.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Máj 31? olyan soká, basszus, remélem nem lesz hivatalos, inkább Márc 31 lenne a jó...<#miaz>

Fpocok
Bocs, igazad van. Még nicns hivatalos. Azt hittem, hogy a május 31 már hivatalos de nem.

Forrás?

Fpocok
Májusban jön PC-re.

benőmenő
A majd valamikor az igazából máricus. Legalábbis ps360-ra.
A PC verzió az ami késõbb jöhet.
wedge31
Dark Souls 2 - Forest of Death Interview and New Footage.

Azért most már kaphatnánk egy pontos megjelenési dátumot mert az a "majd valamikor" elég tág intervallum...

Igen, ez is hasonló komolyságú. 😄
Ez egy nagyon gagyi kiadás. Nézd már azt azt a kötött sisakot. Nagyon gáz. 😄

Seth
Amint jár felénk egy ,rögtön lecsapok rá. Szóljatok akinek kell,megoldom

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Szalonnázó készlet? Bármelyik random cicicickánynál lealkudhatott 500 HUF-ra. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Japcsi kollektorok ilyet kapnak 😄 Ez jobban érdekelne

PSN ID.: Beegabor