Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindjárt megjelenik a DaS 2, és a DMC lett a téma xd
Rony: a 4 támogatja az xbox kontrollert, kimondottan fair a nehézsége (dmc-s léptékben persze).
A 3 talán nehezebb és fosport(értsd indokolatlan akadások és kaka kontroller support, vmi directinputos darabbal próbálkozz), ha lehet ps2-n próbáld.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Üdv a videojátékok világában, én leszek a kalauzod ma. 😄
De mondom, ne menjünk belejátékfikázásba, kinek mi tetszik, azzal tolja. Én leírtam hogy nekem mi miért tetszett vagy nem, ezen egy animgif nem fog változtatni 😄
a DeS az me úgy tudom nincs PCn.
Egy idõben nagyon ki voltam éhezve az akció RPG-kre, fõleg a Darksiders után. Szóval megnéztem szinte mindent ami PCn ilyen témában van, és akkor akadtam rá pár ilyenre. Még PS2t is vettem, hogy hátha a God of War (merthogy a Darksiders az állítólag annak a koppintása). De nem jött be egyik sem.
Egyrészt a fizika teljes semmibevétele (visszintesen repkedõ emberek, mint a kínai kardos filmekben) meg a kamerakezelés (ami nincs) ami elriasztott, meg hogy akkora a kard mint egy ház, de ha csap vele akkor olyan mintha hungarocell karddal hadakozna, semmi erõ, semmi "na most oda van csapva" érzés.
És akkor egyszer véletlenül jött a DarkSouls, ahol átjön az hogy a Zweihanderrel ha odasújtok, akkor oda van csapva 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3. Sajna van jó sok glitc-run is, de azok csak régen mûködtek, mivel már rég javított hibákat használtak ki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Konkrétan számára a példaként felemlegetett castlevania meg az egekig hypeolt DMZ és társai nem jönnek be, mivel azok harcrendszere számomra egyszerûen elviselhetetlenül bugyuta, kidolgozatlan, élvezhetetlen gombcsapkodás. Kedvencem a levegõben forgó kardcsapkodás, hogy az ember nem esik le amig üti a gombot...
A DS messze a legjobb és legkomplexebb akcióRPG azok közül amit kipróbáltam (beleértve a DMZt is, mert annyira hypoeolák) - már ami PCn elérhetõ. Számomra az hogy MINDEN EGYES FEGYver másképp mûködik, másképp használandó, és hogy a fegyverekbõl több tucat féle van (kiskéstõl az atombaltáig) olyan harcrendszeri mélységeket jelez, amit a többi arpg ÖSSZESEN nem tud felmutatni.
A 2-3 órás végigátszásokról meg annyit, hogy az 3 dologból következik:
1. az aki úgy végig tudja vinni az már rohadt jó játékos, ismeri a játék csinját binját. Kezdõként de még középhaladóként se lehet azt megcsinálni, ahhoz kell beleölt játékidõ és a játék ismerete vmint alapos tervezés.
2. a játék nem csõ arcade, hanem van döntési szabadság és némi openspace jelleg. Nem kötött a dolgok sorrendjének végrehajtása.
3. Azok a 2-3 órás végigjátszások abszolút nem bugok és hibák kiaknázásán (exploit) alapulnak. Komoly tervezést és ügyességet kívánt a végrehajtásuk.
Ergó van egy jelenség, amibõl te teljesen rossz következtetést vontál le.
PC-n meg vagy így, vagy úgy de lesz kellemes küllem abban biztos vagyok.
DaS I. PC:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A graf meg már ki lett tárgyalva itt, hogy prev-gen lesz, senki se várt mást, ugy látszik csak te....
Nem. Ezt a játékot a hangulata, a játékélmény és az egyedisége vitte sikerre.
"az alapotlet tenyleg jo"
Milyen alapötlet, mirõl beszélsz? Az egész a PS1-es King's Field-ig nyúlik vissza, de PC-n pl. a Deathtrap Dungeon is hozta ez az "alapötletet", tehát nem, nem a DaS volt az elsõ, mely erre a darkos/survival akció-RPG stílusra épít.
"Az alig 2-3 oras vegigjatszasok is a fentieket igazoljak."
Nem. A 2-3 órás végigjátszások azt igazolják, hogy a játék TANULHATÓ! Nem a karaktered, hanem te magad fejlõdsz... pontosan ez a másik ok, amiért sokan szeretjük.
Elsõ végigvitelem volt vagy 110 óra, a 6.-7.-nél a játék feléig 2 óra alatt jutottam el. Nem a játékmechanikai hibákat használtam ki, hanem kellõképpen megismertem az ellenfelek stratégiáit és a terepet.
Ezt azert sokan latjak, akik nem a fenti korbe tartoznak.
Az alig 2-3 oras vegigjatszasok is a fentieket igazoljak.
Szoval Margit normalis.
szerintem
MARGIIIT NOOORMÁLIIIIIS? 😊
A grafika fejlodott sok teren, de meg mindig boven akad magyon csunya, kidolgozatlan ismetleodo resz benne es nagyon messze van az allleejtostol mint ahogy azt gondolna az ember. (mondjuk egy castlevania 2 kidolozott helyszinei mellett elbujat a fold ala.)
Remelem a rajngoi nem fognak azert csalodni benne...
szerintem
Valamibe csak világelsök vagyunk mert a CDG-s linked már két hete ezt a dátumot írta amikor még ez sehol se volt olvasható.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Jó lenne, ha a kedves From nem csak mostanában ébredne rá, hogy nem a PSOne a lead platform.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Végre egy hivatalos dátum, viszont egy hónapig kerülgethetem majd a topicot.
Az XBOX360 DirectX 9.0c támogatással bír.
A DirectX 10-el jött többek között a Shader Model 4.0 melyre az XBOX360 már nem képes.
A Direct3D-t teszelláció támogatással az XBOX360 álmában sem tudja, ahogy a szintén DX11-el érkezõ Shader Model 5.0-át sem... az OpenCL és CUDA támogatásról már nem is beszélve.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]