8811
Dark Souls II
-
Ebben a hülye ködös erdőbe muszáj menni? Van ott valami lényeges, vagy csak tárgyak elszórva? -
Meghalt a nagy patkány is, igaz vagy 7-szerre. Viszont nem lehet ott coopozni, egyedül kellett megölnöm. -
Bőven játszanak vele. Itt meg tudod nézni -
Nyugodtan vedd meg szerintem. Legrosszabb esetben npckkel co-opolsz :) -
Skyline #2280 Direkt ide írtam mert most itt vannak a fanok...:)
Csak gondolkodom az első rész beszerzésén is, annó konzolon nyomtam és valahogy hiányzik.:) -
Topicot tévesztettél :) Külön van az elsőnek topicja. Szerintem még játszanak vele, de értelemszerűen nem annyian az új rész miatt. -
hát ez az ironkeep ezekker a sniper shotos buzikkal elég undorító egy hely
-
Skyline #2277 Emberek, a DS1-ről van valakinek mostani tapasztalata, játszanak még vele a népek pc-n, vagyis nem kihalt? Köszi! -
sztar007 #2276 Hiába vettem meg a gyűrűt, váltok át nagyobb fire defes ruhára, még mindig úgy szedi a láva az életem...bosshoz így nem is merek bemenni :D -
na most jön iron keep.jó lesz érzem igazi teadélután lesz sütikével
-
79 te? :D
-
Ha el is jutok nekem dupla olyan kemény lesz, utálom az ilyen lávás, tüzes szar pályákat, de sajnos a játékok 90%-ban van ilyen. -
sztar007 #2272 Hát ami itt van boss, éget. Lehet meg kéne venni a fire defes gyűrűt. -
Zozo0122 #2271 Kemény hely, én is épp itt vagyok. -
Francba, úgy tudtam ,hogy a lávás szarság ebből a játékból sem maradhat ki. -
Zozo0122 #2269 Hányszor haltál meg eddig? Úgy értem az egész játékban :D -
hát elég beteg tényleg.és az a bónusz is jó :D executioner leölve elsőre.visszamentem érte mert elmaradt xd -
Zozo0122 #2267 Hát ahogy beállítod, nekem például tab, de ahhoz hogy manuálisan célozhass 2 kézre kell fogni az íjat. -
sztar007 #2266 Valaki meg tudja mondani melyk gombbal jön elő a célzás nyílpuskával és íjjal? -
Zozo0122 #2265 Van abban valami amikor bohócálarcban mászkálsz egy ilyen játékban :D Meg hát jó kis bónuszt ad az a sapka, mert item findingot növel :) -
Zozo0122 #2264 Igen, azzal az íjjal nyomom, nagyon jó! -
sztar007 #2263 Karakterem jelenleg: -
Az, kegyetlen erős. Az ellenfelek varázslatai is. Mind célkövető. Shrine Of Ammarban 20x haltam meg mire elértem a bossig, olyan messziről lövik a spelleket. Detto ugyan ez Brightown Tseldorában is. Már úgy volt teszek még 3 pontot DEX-re, hogy használhassam a Dragon Rider Bow-t ami tökéletes távolsági fegyver STR karinak. Mondjuk én melee/faith karival vagyok. Lightening kicsit erős így :D pláne mivel majdnem minden boss gyengéje. -
Erős, de közel sem annyira mint az első részben volt hálistennek. Ott full havel setben is két lövés voltam annak aki dark magices szarokat lőtt rám. -
Ráadásul haver azt mondja aki már 3x is a végére ért a játéknak, hogy a mágia kicsit erős lett most a játékban. -
Dettó. Ezért is vagyok bajban amikor egy mágia használó invadel be mert a spelleket sem ismerem. -
Én is a lovagokat komálom, a mágiahasználat nem az én világom. -
elég beteg ,mivagy te bohoc?Xd amúgy rottennel kicsit megszenvedtem éjszaka.most iron keep lesz a következő.szerintem nagyon fogom élvezni xd -
ocz agility 100-as 2,5 év után.
Na mindegy, akkor kezdek egy új knight karit:P
Az a baj, hogy imádom a nehéz páncélokat s nehezen mondok le róluk:P -
Milyen ssd volt amúgy ami behalt, meg mennyi idő után? -
Elvileg ment oda is de én jártam már pórul a felhőre számítva. -
ssd csere volt, mert behalt az elődje egyik pillanatról a másikra:P
szóval, ha nincs felhő alapú mentés, akkor új játék lesz :( -
Gépre is ment. -
jaj neeeee
felhőben tárol valamit a steam? Nincs mentett játékom :(
ugye máshová is ment a játék, mondjátok, hogy igen!!! :( -
Melyik kard ad a legnagyobb fizikai védelmet és mennyi az értéke, van egyáltalán ami 60-tól többet ad? -
Tuti van de én még nem találtam meg, pedig jó lenne már. -
Akkor úgy írom le, hogy laod equip növelő gyűrű:)
Havel's ring utódja:) -
Persze, úgy hívják uninstall :) -
Nem mintha lett volna rá időm ,hogy lámpázzak ott de amúgy sem volt rá szükségem. -
Az már van, de a francba, akkor vissza kell mennem arra a szar helyre :(