Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bûneid az égig hatoltak....

benőmenő
Mit tettem 😄
Mindjárt megjelenik a DaS 2, és a DMC lett a téma xd

Rony: a 4 támogatja az xbox kontrollert, kimondottan fair a nehézsége (dmc-s léptékben persze).
A 3 talán nehezebb és fosport(értsd indokolatlan akadások és kaka kontroller support, vmi directinputos darabbal próbálkozz), ha lehet ps2-n próbáld.
Ha támogatja az Xbox 360 kontrollert, akkor komolyan megpróbálom. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

davidka003
Alig bírtam végigvinni. 😄 fõboss beteg volt nagyon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Köszi. Tervben van már ez a játék is. Egyesek szerint a nehézsége legendás.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Seth
Devil May Cry 4

PSN ID.: Beegabor

a következõ egy kinectes xbox lesz... majd, egyszer... 😊

Ja, csak írtad, hogy vettél egy ps2-t hátha a GOW bejön. Tehát akkor itt az idõ a PS3-ra, azon van csak a DeS.
Ez melyik rész? Már most tetszik. *.*

benőmenő
"Jó most az hogy jó ütemben kell megnyomni egy gombot.."
Üdv a videojátékok világában, én leszek a kalauzod ma. 😄
Jó most az hogy jó ütemben kell megnyomni egy gombot egy bossfightnél...

De mondom, ne menjünk belejátékfikázásba, kinek mi tetszik, azzal tolja. Én leírtam hogy nekem mi miért tetszett vagy nem, ezen egy animgif nem fog változtatni 😄

Gothicot néztem, de a harcrendszere nagyon nem volt szimpatikus, nagyon egyszerûnek tûnt.
a DeS az me úgy tudom nincs PCn.

benőmenő
A dmc, mint kidolgozatlan gombcsakpkodás <#wilting>
Ezt még így az újra se.
Akkor még mindig ott van a Demon's Souls is, ha ki vagy éhezve. Meg a Gothic.
Hát jó, én még nem játszottam egyik GoW résszel sem (sajnos), de az egy hack'n'slash játék. Még szép hogy nincs benne valós fizika meg stamina. 😊

Hát ja, egyszer érdemes lenne posztolás elõtt átolvasni mit ír az ember.

Egy idõben nagyon ki voltam éhezve az akció RPG-kre, fõleg a Darksiders után. Szóval megnéztem szinte mindent ami PCn ilyen témában van, és akkor akadtam rá pár ilyenre. Még PS2t is vettem, hogy hátha a God of War (merthogy a Darksiders az állítólag annak a koppintása). De nem jött be egyik sem.
Egyrészt a fizika teljes semmibevétele (visszintesen repkedõ emberek, mint a kínai kardos filmekben) meg a kamerakezelés (ami nincs) ami elriasztott, meg hogy akkora a kard mint egy ház, de ha csap vele akkor olyan mintha hungarocell karddal hadakozna, semmi erõ, semmi "na most oda van csapva" érzés.

És akkor egyszer véletlenül jött a DarkSouls, ahol átjön az hogy a Zweihanderrel ha odasújtok, akkor oda van csapva 😄

Tinman
Azért gondoltam, hogy nem elírás, mert 2x is így írtad és lám tényleg van ilyen játék... mondjuk 30mp-et bírtam belõle nézni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen>
DMZ <#idiota>

Fene.. DMC na.. a Devil May Cry sorozat.

Tinman
Verjenek agyon engemet mostanék' itten-e rozsdás Sthil lánccal, ha tudom, mi az a DMZ. Ill tudom, hogy Demilitarized Zone, de ilyen játékról még csak nem is hallottam <#help>

3. Sajna van jó sok glitc-run is, de azok csak régen mûködtek, mivel már rég javított hibákat használtak ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atyaég... értem én ha vkinek nem tetszik a játék, nem tetszhet minden mindenkinek és ez így van jó.

Konkrétan számára a példaként felemlegetett castlevania meg az egekig hypeolt DMZ és társai nem jönnek be, mivel azok harcrendszere számomra egyszerûen elviselhetetlenül bugyuta, kidolgozatlan, élvezhetetlen gombcsapkodás. Kedvencem a levegõben forgó kardcsapkodás, hogy az ember nem esik le amig üti a gombot...

A DS messze a legjobb és legkomplexebb akcióRPG azok közül amit kipróbáltam (beleértve a DMZt is, mert annyira hypoeolák) - már ami PCn elérhetõ. Számomra az hogy MINDEN EGYES FEGYver másképp mûködik, másképp használandó, és hogy a fegyverekbõl több tucat féle van (kiskéstõl az atombaltáig) olyan harcrendszeri mélységeket jelez, amit a többi arpg ÖSSZESEN nem tud felmutatni.

A 2-3 órás végigátszásokról meg annyit, hogy az 3 dologból következik:

1. az aki úgy végig tudja vinni az már rohadt jó játékos, ismeri a játék csinját binját. Kezdõként de még középhaladóként se lehet azt megcsinálni, ahhoz kell beleölt játékidõ és a játék ismerete vmint alapos tervezés.

2. a játék nem csõ arcade, hanem van döntési szabadság és némi openspace jelleg. Nem kötött a dolgok sorrendjének végrehajtása.

3. Azok a 2-3 órás végigjátszások abszolút nem bugok és hibák kiaknázásán (exploit) alapulnak. Komoly tervezést és ügyességet kívánt a végrehajtásuk.

Ergó van egy jelenség, amibõl te teljesen rossz következtetést vontál le.

Tinman
Az ósdi 8 éves konzolokon még jó, hogy prevgen, másképp 15 frame lenne, mint BT-ba. :-)

PC-n meg vagy így, vagy úgy de lesz kellemes küllem abban biztos vagyok.

DaS I. PC:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A DaS természetesen nem tökéletes játék de amilyen hibákat te itt felsoroltál azok mind marhaságok.

A graf meg már ki lett tárgyalva itt, hogy prev-gen lesz, senki se várt mást, ugy látszik csak te....

Ezt megálmodtad, vagy valaki mondta neked? A 2-3 órás végigjátszás mit is igazolnak? Ilyet mindeb normális játékban lehet csinálni, ami nem egy csõben játszódik, de még azokban is lehet mert olyan rövid. Én aztán nem vagyok valami nagy rajongója ennek a játéknak, fõleg a nehézségének, de azért ez a játék kínál valamit, ami manapság kihalt a játékokból, pedig régen még kedvelt volt.

Tinman
"Ezt a jatekot pont a kidolgozatlansaga, teszteletlensege vitte sikerre,"

Nem. Ezt a játékot a hangulata, a játékélmény és az egyedisége vitte sikerre.

"az alapotlet tenyleg jo"

Milyen alapötlet, mirõl beszélsz? Az egész a PS1-es King's Field-ig nyúlik vissza, de PC-n pl. a Deathtrap Dungeon is hozta ez az "alapötletet", tehát nem, nem a DaS volt az elsõ, mely erre a darkos/survival akció-RPG stílusra épít.

"Az alig 2-3 oras vegigjatszasok is a fentieket igazoljak."

Nem. A 2-3 órás végigjátszások azt igazolják, hogy a játék TANULHATÓ! Nem a karaktered, hanem te magad fejlõdsz... pontosan ez a másik ok, amiért sokan szeretjük.

Elsõ végigvitelem volt vagy 110 óra, a 6.-7.-nél a játék feléig 2 óra alatt jutottam el. Nem a játékmechanikai hibákat használtam ki, hanem kellõképpen megismertem az ellenfelek stratégiáit és a terepet.

wedge31
Ezzel nagyon nem értek egyet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

alma2
Ezt a jatekot pont a kidolgozatlansaga, teszteletlensege vitte sikerre, ami ugye nem a fejlesztok dicsosege. (Persze az alapotlet tenyleg jo). A lelemenyes emberi elme, az elvakultak, akik annyi orat beleolve, kihivast keresve (ami a mai jatekok tobbsegebol hianyzik), a kiskapukat es a jatekmechanikai hibakat, hianyossagokat megtalalva, sikerre vittek a cimet.
Ezt azert sokan latjak, akik nem a fenti korbe tartoznak.
Az alig 2-3 oras vegigjatszasok is a fentieket igazoljak.
Szoval Margit normalis.

szerintem

"Akinek az elso resz nem jott be a jogosan, ezer egy hibaja miatt, kidolgozatlan jatekmechanikaja, az ertelmetlen helyszinek kozotti ures rohngalasok miatt, annak a ketto sem fog."

MARGIIIT NOOORMÁLIIIIIS? 😊

alma2
Kiprobaltam tegnap. Akinek az elso resz nem jott be a jogosan, ezer egy hibaja miatt, kidolgozatlan jatekmechanikaja, az ertelmetlen helyszinek kozotti ures rohngalasok miatt, annak a ketto sem fog. Mivel utobbiak koze tartozom azt nem tudnam megjosolni, hogy a rajongok megtalaljak a szamitasukat majd ebben a reszben, bizakodjatok 😊

A grafika fejlodott sok teren, de meg mindig boven akad magyon csunya, kidolgozatlan ismetleodo resz benne es nagyon messze van az allleejtostol mint ahogy azt gondolna az ember. (mondjuk egy castlevania 2 kidolozott helyszinei mellett elbujat a fold ala.)
Remelem a rajngoi nem fognak azert csalodni benne...

szerintem

De gondolom ez az intro lenne. Ezt majd a játék alatt szeretném megnézni. Szóval ezt kihagyom. 😊

wedge31
Nem gameplay nyugodtan megnézheted.

Nem, nem, NEM ÉS NEM!!!!
NEM NÉZEM MEG....NEM NÉZEM MEG....NEM SZABAD......NEM NÉZEM MEG......NEM NÉZEM MEG.....NEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEMNEM...............

jarlaxxe
Akkor mégiscsak április 25 lesz a megjelenési dátum.
Valamibe csak világelsök vagyunk mert a CDG-s linked már két hete ezt a dátumot írta amikor még ez sehol se volt olvasható.

wedge31
Dark Souls II - Prologue Part 1 Trailer

wedge31
Majd a pc-s képektöl le fog esni az állad...<#vigyor3>

benőmenő
Akkor csak jó volt a dátum 😄

Jó lenne, ha a kedves From nem csak mostanában ébredne rá, hogy nem a PSOne a lead platform.

wedge31

wedge31
Ez még nem hivatalos.

De az sokat elárul, hogy ez már a harmadik hely ahol ezt a dátumot olvasom...

Ráadásul kb. mintha én rajzoltam volna arra képre azt a pólót 😊
Furcsa, hogy egy új "Collector Edition"-ról van kép pólóval.( Még csak nem is Collector's Edition) Gyanús.
Fpocok
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKE

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Dark Souls II for PC will have four times higher graphic resolution and will run at 60 frames per second, says Bandai Namco. From Software has been working on adapting the controls for mouse and keyboard players.

Fpocok
Egy hónap kibírható.

benőmenő
Április 25-én jön pc-re.
Végre egy hivatalos dátum, viszont egy hónapig kerülgethetem majd a topicot.
Tinman
Ne fárassz.

Az XBOX360 DirectX 9.0c támogatással bír.

A DirectX 10-el jött többek között a Shader Model 4.0 melyre az XBOX360 már nem képes.

A Direct3D-t teszelláció támogatással az XBOX360 álmában sem tudja, ahogy a szintén DX11-el érkezõ Shader Model 5.0-át sem... az OpenCL és CUDA támogatásról már nem is beszélve.

yesname
Hülyeséget azért ne beszélj. XBox 360 és XBox One is DX-et használ. AZ hogy vannak specifikus hardverközeli kiterjesztései már más kérdés.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

benőmenő
*rendszer
benőmenő
Igazad van, mert a GT 6-ban is van tesszeláció. Az más kérdés, hogy 10-12 mp-be tellik, mire észreveszi a rendsuer, hogy mire közelítettél rá és jó lenne elkezdeni odaszámolni a plusz háromszögeket 😄