Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ egy színtiszta warrior volt, nehéz páncélokkal és közelharc + íj kombóval. A második egy pyromancer, de szintén harcos hangsúllyal, kicsit könnyebb vértekkel ( a black iron cuccot nem használtam, az egyéb heavy cuccokat meg végképp nem)
Mindkét karakterrel a fõ fegyver a Tzweihander volt, de a másodiknál felfejlesztettem a Sunlight Straight Sword-ot is a végén, és meglepõdve tapasztaltam, hogy fõleg a nagyobb dögök ellen sokkal jobban fekszik, mint a nehézkes kétkezes. Mármint nekem. De ez mind egyénfüggõ, és ez a csodálatos a játékban 😊
Most azon gondolkodok, hogy NG+ helyett indítok egy új szûz karaktert, és a papi mágiát nézem meg magamnak, mint supportot, azt még sose próbáltam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
Mindenhol írták, hogy változásokra kell készülni, ami nem is biztos, hogy baj. Nagyon, nagyon kíváncsi vagyok.
Az elsõ résznél 120+ órám van benne, 2 végigjátszással, és most vacilálok, hogy NG+, vagy totál új karakter set. Õsrégi játékos vagyok, még a C64-es idõkben kezdtem, de évek óta nem volt játék, ami ennyire lekötött volna, mint a Dark Souls.
Szóval nagyon várom az újat, addig meg nyomom a régit 😄 És BIZAKODOK!!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Végül is mindegy, mert így leírva jól hangzik, csak jönne már az én masinámra is.
A játékban nekem eddig 46 órám van, de szerintem hamarosan vége. Az elsõ rész 64 órámba telt. Namost ahhoz képest ez a 46 óra bizony játék volt és nem felesleges rohangálás, köszönet a tábortüzek közti teleportálási lehetõségnek és a felesleges mobok eltüntetésének az útból. DS1 rendszerben lehetnék már kb 80 óránál,amibõl 30 a felesleges gyaloglás és tûzifa aprítás. Baromi jó helyszínek vannak, grafikával sincs különösebb gondom. Kezdeti helyszín csalódás volt, lerágott csontnak hatott, aztán jobbnál jobb helyszínek következtek, és annyi meg változatps, hogy csak ámul az ember.
Aztán jön majd az NG+,amiben az ellenfelek jobb cuccokat dobnak, a boss-ok segítséget hívnak maguk mellé, csak mert nehogy könnyû legyen az élet 😊
Az elõdben ugye megvannak a fix grindhelyek. Lélekért lehet a crest of artoriasos ajtó után a lépcsõ tövébe beállni és az idióta ai leugrál, vagy az O&S elõtti csarnokban azzal a pár alabárdos meg a black knight íjász gyorsan és sok lelket hoz, viszonylag könnyedén.
Vagy ha twinkling titanite kell, akkor a kagylófejûeket aprítod a Seath elõtti helyiségben.
Ha pár kör után ezek nem respawnolnának többé az elég nagy szívás lett volna az elsõ végigjátszásom során.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mikor fogják már fel ezek, hogy 10 pontos tehát tökéletes játék nincs, itt már csak a grafika miatt se lehet 10 pontot adni neki.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS3 (disc version) bugs and problems to be found during gameplay:
Objects and enemies materializing out of thin air.
Flickering shadows and light sources.
Out of sync sound effects.
Mob animations either freezing entirely or moving at lower FPS (like 5 FPS low).
Input lag both in the menus' and HUD screens.
Input lag during gameplay (character not reacting at all).
Player being "smelted into the wall" during a Boss fight.
Painful loading times (18 seconds on average for me: quickest was 14s. longest took 42s.)
Very inconsistent framerate (going from the higher 10s up to 60fps when nothing is happening on screen)
Holes in geometry.
Enemies not reacting to the proximity of the player.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ezt ne próbáld ki 😊
itt ugyanúgy nincs mentés, mint a dark soulba csak nehezebb. De egy Dark soulost láttam aki beírta a witcher 2 topicba neki sikerült végigvinnie.
A kettõ az akció rendszer, kifejezetten nehéz, a dark mode rész pedig a dark soullal vetekszik talán. Nem könnyû játék erõs fokozaton. De a tökéletessége éppen ebben van, mind az akció mind a történet, karakter rész *5-ös.
Öreg vagyok, mint a föld. Az elsõ Elder´s Scrolls játékkal is játszottam, és imádtam. Aztán az összes többivel is. Az Oblivion számomra sokkal kevesebbet jelent, mint a Skyrim, mert az utóbbi kurvajó. First day purchase volt nálam, és épp két hete vettem elõ megint.
DE
A Dark Souls fura volt elsõre. Másodikra is. Mind torrenten. Mindig elkezdtem, és abbahagytam, mert nem kötött le. Aztán adtam neki egy harmadik esélyt, mikor a Steam-en volt teszkóakciós. És annyira belerántott a játékba, hogy már nekem is 140+ óra van benne, egy teljes, és két egyéb végigjátszással (még folyamatban vannak)
De a Skyrimet nem szabad ekézni, mert az is kurvajó, csak más.
A Dark Souls nem egy RPG, hanem valami egészen egyedi akció-kaland játék, ami rabul tud ejteni. Mindezt mondom 20 év pc és asztali RPG tapasztalatával.
Nem tudom, mi a Dark Souls, de kell. A második rész nálam First Day Purchase lesz. PC-re. 360-om is van, de megvárom a PC-t.
Szóval, urak-hölgyek, ne nézzük le az Elder Scrollst. Más, de kurvajó az is. Hozzátenném, az Online nem érdekel majd.