Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorry mellément mindkettõ

A readme alatt minden megtalálható.

Továbbra is szerintem ez az ami egy kicsit rpg-t csinál belõle.
Interesting npc
Ez egy oldal ahol vidoktól kezdve questeken át minden megtalálható, most már 225 npcrõl. Szerintem ez meg a requiem untig elég. De ismétlem az alap sajna marad a 10 évesekre szabott színvonal, és azt senki nem tudja javítani. Legfeljebb úgy mint az Arthmoor mod aki tett be választási lehetõséget, a sárkány oldalára is lehet állni a konfliktusba.

DA REAL TROLL!

benőmenő
Akkor hozzátenném, hogy általánosságban beszélek, a DaS 2-t már januárban elõrendeltem 😄
benőmenő
Aludni nem, de egy értelmesebb boltban ki vannak téve a matracok, amikre ráfekhetsz, hogy ne csak a promóciós hívószavak alapján kelljen dönteni.
Én amíg ki nem játszottam az elsõ részt, addig szándékom nem volt elõrendelni ezt. De miután kijátszottam, nem volt kérdés hogy elõrendeljem-e.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

davidka003
Ágyat úgy tudod kipróbálni, hogy elmész és fekszel benne egy kicsit. Pont azért vannak kiállítva.

Dinnyéket meg mostanában már nem szokták lékelni. Legalábbis itt a környékünkön már nem. Be is szoptuk nyáron, hogy vettünk egyszerre 3 dinnyét és abból 2 ehetetlen szar volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Sõt ágyat is csak azután veszünk, miután aludtunk benne :-D

Vannak remek tecsõs végigjátszások, vagy elsõ pár óra. 1080p, hátradõlsz és ha ismerted az elsõ részt, van annyi rálátásod, hogy el tudd dönteni, hogy amit látsz az tetszik-e/kell-e vagy sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyilván nem 24 óráig van a gépeden, ahogy az 1. rész wrz verziója sem annyit volt.

Magyarázkodni ugyan nem kell, mert én meg filmeket töltögetek (megnézem, majd del), de tényleg nem értem, hogy a kiváló értékelések és a remek elõdök (DeS, DaS) után miért féltek megvenni/elõrendelni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Ez egy érdekes téma.
Tinman példájának nyomán a dinnyét is azért szokták lékelni (akármi is legyen a hülye szabály), hogy tudjad milyen íze van. Ha szar nem veszed meg, ha ízlik, akkor megveszed.
A demok baromi ritkák, a jó demok pedig szinte már kihaltak. Amit pedig a tecsõn látsz, vagy a fórumon/gémermagazinban olvasol azt már valaki átszûrte és torzítva adja tovább az õ szubjektív szempontjai szerint. Legyenek ezek az akár önkéntelen ferdítések nagyok, vagy jelentéktelenek, szvsz egyszerûen képtelen pótolni a saját tapasztalatot.
Úgy tûnik ezt az egész vitát nekem sikerült kiprovokálni. Bocsi, srácok. :S

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
Errõl most nyithatnánk vitát, hogy a törvény még mindig azt mondja, hogy 24 óráig nem bûn a letöltött jogvédett tartalmat használnod, hogy nem egy kis és nagyvállalat konkrétan kijelentette; a warez miatt nem feccölnek felesleges pénzeket a demo verziók elkészítésébe és terjesztésébe, ésatöbbi ésatöbbi.

Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy letöltöm a warez-t, játszom vele ~1 órát, és ha minden okés akkor megveszem. Erre az anyagilag megengedhetem dologra pedig annyit mondok, hogy pont azért engedhetem meg magamnak, mert értelmesen költöm a pénzt 😊

Egyébként konkrétan a DaS 2 esetében nem fogok "demózni", megveszem megjelenés után pár nappal. A beszélgetés az elõrendelés témából indult ki, ugye.

Megjegyzem, két kezemen meg tudom számolni hány warez játékot töltöttem le az elmúlt 5-6 évben, no nem mintha bárminemû magyarázattal tartoznék itt bárkinek is.

[merlinw.org]

tarti19
Szerintem ne a felszínt kapargassátok, semmi értelme ennek. a probléma jóval mélyebb, összetettebb ennél...
Ahogy mi is szubatomikus szinten állunk össze, mégis alig fogadjuk el ezt vagy törõdünk vele.

davidka003
Ezzel én is így vagyok. Próbáltam szeretni PC-n de nem ment.
Aztán megvettem Xbox-ra 12 fontért. Ott sem jött be. Iszonyú hosszú és valahogy nem érzem, hogy nekem kell játszanom vele. Sztori sem annyira epic.
Fallout: New Vegas-szal is úgy jártam, hogy megcsináltam kb minden mellékküldetést és mikor vége lett a játéknak csak annyit mondtam, hogy ennyi? Tökre nem érte meg, mert nulla volt a vége.
Ezt érezném Skyrim-nél is. Elcseszek rá 80 órát mondjuk és ahelyett végigtudnék nyomni 4 olyat is ami érdekel. Mikor még középiskolás voltam akkor minden szemetet végignyomtam de felnõttként már meg kell gondolni, hogy mire veri el az idejét az ember.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Ha nem is mocskos, de az vagy. Sok éve én is az voltam.

"Ne lopj."

Nincs mellé duma, hogy de csak azért mert...

Nekem is cefet szarul megy mostanában, de a tükörbe nem bírnék nézni, ha a kedvenc játékom folytatását nem rendeltem volna elõ egy platformra legalább.

Az elõrendelés nagyon fontos a fejlesztõknek/kiadójuknak, hiszen teljes el, valódi haszon, valódi támogató szavazat.

Tinman
Erre való a demo, ha nincs majd lesz, vagy nézel egy 1080p WT-t tecsõn.

A wrz-ra nincs mentség, semmilyen nézõpontból sem, mert a kenyeret sem rágom meg egy harapás erejéig sem a péknél, ellenben a pék is van, hogy idõszakosan ad kóstolási lehetõséget (aka demo).

Mondjuk a te esetedet fõleg nem értem. Anyagilag nevetve megengedheted magadnak, az elsõ részt szeretted. A 2. rész a gyatra konzolos graf ellenére is sorba kapja a 9-10-es értékeléseket. Mit vársz magadtól? Nem fog tetszeni? Gondolod? :-)

Tinman
De az.

Magát a wrz scene mûködését támogatod elvégre leszeded, seedelsz visszafelé +1 statisztikába aki leszedte.

tarti19
ami azt illeti, aki az elõzõ résszel kellõen sokat játszott az itt bizonyos szinten csalódni fog, mert tudja, hogy miért s fõleg hogy büntet a játék, ha hibázunk. Nézegettem elég sok streamet s ott a legtöbb játékos a tapasztalati hiányosságok miatt esik-kel 😛 Ezt leszámítva a bossok tényleg bejönnek😛

tarti19
Jogos, én csak felettébb kedvelem ezt a hiánypótló mûfajt, amit képvisel a játék 😛
Bár ami a vérbeliséget illeti, aki nem játszott a Demon's Souls mókával, az nem tudja mi az igazi nehézség😛

MerlinW
Skyrim-ot én is, és milyen jól tettem. Egy fillért nem ér számomra. Oriási csalódás volt számomra az Oblivion után.

[merlinw.org]

MerlinW
Ezzel mellényúltál.... Arról pedig nem tehetek, hogy nem vagy képben az olcsó forrásokkal kapcsolatban.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Én már hozászoktam az eredeti topikban, hogy én vagyok a hülye fasz mert teljes áron veszek játékokat és azok a nagymenök akik ellopják vagy 1-2 euróért leakciózzák, pedig ezzel a hozzáállással lehet megbuktatni egy jó játékot is.

benőmenő
A skyrimot is lewarezoltam, mielõtt megérkezett az elõrendelt példányom, és a Bad Company 2 tört verziójával is játszottam, mielõtt a hazai megjelenés napján elslattyogtam a boltba és kiadtam érte a 10 ropit.
Egy mocskos tolvaj vagyok.
wedge31
Részemrõl 90%-ban teljes áron veszek játékot föleg egy ilyet, lesülne a bör a pofámról ha a DaS 2-öt 1-2 ezerért venném meg.

Azért remélem azzal mindenki tisztában van, hogy azok a "hülyék" miatt van DaS 2 és többi jó játék akik teljes áron vesznek játékokat és nem azok miatt akik akciókban 3-4 euróért vásárolnak...mert ha mindenki csak az akciókra várna már rég bedölt volna a gaming szektor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Én rendszeresen veszek elövételben játékokat mégsem érzem kevésbé normálisnak magamat hozzád képest.

#728 : de lopás ha ugy használsz valamit, hogy nem fizetsz az lopás. Az 1-2 hét meg tényleg nagyon erõss csúsztatás finoman szólva is, föleg ennél a játéknál.

davidka003
Az nem lopás ha megdemózóm aztán ha tetszik megveszem.
Jó mondjuk DAS2 kivétel, mert az teszt nélkül is tudom, hogy 10/10.

Pár héttel késõbb biztos lesz olcsóbb. 1-2 játék ára durván le tud mennni 3-4 hét alatt.

" Megjelenik, kipróbálom, ha megfelel megveszem. Mint a legtöbb normális ember " -ökörségeket ne terjesszél én normális ember vagyok éppen ezért nem lopok hanem veszek játékokat és 1-2 héttel te max paripafütyit veszel majd féláron de nem DaS 2-öt.

Én nem vagyok fan, de ezt még én is elõrendeltem. Amiket láttam videókat, ismerve az elsõ részt, és az elõtte lévõt, látva az értékeléseket, a visszajelzéseket, egyet biztosan tudok. Ebben már nem tudok csalódni. 😄

De persze értem én amit írsz, nem szoktam elõrendelni semmit, csak a Blizzard játékokat, azok közül megvan elsõ naposan mind (jó kis éjféli nyitásra menés, sörözés 😄), ott még nem csalódtam.

MerlinW
Én elvbõl nem rendelek elõ semmit. zsákbamacskát nem veszek, akármekkora fan is vagyok. Megjelenik, kipróbálom, ha megfelel megveszem. Mint a legtöbb normális ember😊 Túl sok pénz ment a levesbe az elõrendelt sz*rjátékok miatt. Ráadásul megjelenés után 1-2 héttel már csaknem féláron meg lehet venni.

[merlinw.org]

El Gigante & tartil19:
Látom, ti nem vagytok vérbeli DS fanok. Egy vérbeli DS fan minimum hogy elõrendeli a Black Armour Edition-t. 😄

engem is csábít ps3-ra, valahogy ki kell húznom steames leárazásig, úgy karácsonyig😄

tarti19
Én majdnem megvettem ma hazafelé x360-ra, de aztán meggondoltam magam😛 A csábítás nagy úr 😛

jarlaxxe
MerlinW
Miután végtelen az inventory-d, nincs is rá szükséged.

[merlinw.org]

De csak Bonfire-nél. 😄 Ha felveszel valamit és ott helyben már akarnád is elhajítani a francba, azt ott, helyben nem tudod megtenni.

MerlinW
A bottomless box a drop😊

[merlinw.org]

A végén már azt csináltam. De akkor is nevetséges hogy mennyi szemetet fel lehet szedni (véletlenül is). Legalább lenne valami drop-olás, de az nincs.

benőmenő
És mi akadályozott meg, hogy bottomless boxban tárold, vagy megetesd a felesleges kacatokat? 😄
Mondjuk megvan ennek a korlátlan Item burden-nek is a hátránya. Én az elsõ részben RENGETEG szemetet felszedtem már és szinte már fájdalmas volt lépkedni a item-ek között, mert annyi volt mint a nyû.

Ja tényleg most hogy mondod, a kézbe rakott fegyverek súlya az számított a terhelés kalkulációjakor.

Seth
Bal és jobb kézre 2-2 fegyvert lehet a slot-okba rakni és azokat tetszõleges kombinációban használni, természetesen négyet egyszerre nem lehet 😄. Én nem használom,mert ilyenkor mindegyiknek van ugye súlya,nagy teherbírás kéne, úgyhogy csak az van berakva ami kell(egy kard meg egy pajzs). Inventory-ban szerencsére továbbra sincs határ

PSN ID.: Beegabor

benőmenő
Ez az egyik újítás amennyire tudom, hogy most már nem 2 fegyvert rakhatsz be egy kézre, hanem akár 4-et is.
"és ha elég állóképességünk van, egyszerre akár négy fegyver is lehet nálunk"

Ezt kifejtené vki? Eddig az inventory ugye tele lehetett mindennel.. most ezt lelimitálták?

Nekem elég ha pont úgy néz ki ahogy az elsõ rész. Új sztori, új helyszinek, minden más a helyén volt, nem kell(ett volna) hozzányúlni.

wedge31
Én még egy pc-s képet se láttam eddig gameplay meg végképp nincs még.

Az elörendelésemet eszem ágában sincs lemondani a game nagyon jó lesz az tuti, valszeg ebbe is beleteszek 100+ órát mint az elsö részbe az is biztos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fõleg, hogy alapjában véve egy átlag 90% feletti értékelésû játékról van szó összességében, a "nagy grafikai problémák" ellenére
benőmenő

Megy a kavarás rendesen, de egy halvány remény még van, hogy PC-n úgy/hasonlóan fog kinézni, ahogy promózták.

Hozzátenném, hogy nem kezdtem lejárató kampányba, csupán a tényeket közöltem, és természetesen az elõrendelésem sem mondtam vissza, mert még mindig várom a játékot.
Seth
Egy vsync-et nyomassanak a 360 verzióra és jó lesz

PSN ID.: Beegabor

benőmenő
Ja és mellé így fut:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Unlockolt framecap wtf?! És 360-on a tearing (piros csíkkal jelölik a kép szélén)!
http://youtu.be/-w-58hQ9dLk