8811
Dark Souls II
-
#2364 merlin pls #2360 -
#2363 Csak nézd végig a páncéljaidat és keresd ki a magas tűzellenállással rendelkező darabokat:) Valamint elvileg már kell hogy legyen fire protection gyűrűd is. Ha nincs, vehetsz a csajtól akin segítettél a Shaded Woods-ba vezető úton. Ott ácsorog az obeliszk előtt. -
#2362 Nem muszáj a kés, csak plusz 100-100 sebzés. Amolyan gyorsító:) -
#2361 Itt a sorrend. Mondjuk én is tök máshogy csináltam. -
#2360 Ha sorcererre akarok talentolni, mit kell tudnom? Intet meddig kell húzni? Milyen stat kell neki még? Ruci? -
sztar007 #2359 Na megevett az első láda, erre nem számítottam :D -
#2358 rendben köszönöm miket ajánlasz ellene?miket használjak és hol tudok szerezni?:) -
#2357 Ja, ahhoz előbb akkor kést kellene vennem :) -
chris0000 #2356 akkor kovács...:)
thx. -
#2355 147 -
#2354 Leülsz és megavul mindened. Ha eltörik valami, akkor Majula-.ban a kovács megszereli. -
#2353 Először is öltözz fel tűz ellen. Csak arra a statra koncentrálj ennél a boss-nál. Másodszor, a boss néha megáll és "pajzsot" húz magára. Ekkor kisebbet sebzel. Aztán elmúlik pár mp. után. Van a dögnek egy passzív AOE spell-je, az one-hit-el minden esetben, szóval mikor cast-ol, akkor legyél óvatos. -
chris0000 #2352 hi.
bonfirenél,h lehet tárgyakat,fegyvereket javítani? -
#2351 Én közben végigjátszottam, most izzadok Pursuer-el NG+-on...xD Balliszta nélkül akarom leverni...:) -
#2350 Igen, de ha kipucolod akkor utána már csak két monszteren kell átfutnod. A faroktámadást meg nem kell védened, menj hátra és dobáld késsel. Amint befejezte a farkazást ess neki. Mikor varázslatot használ vagy menj hozzá közel és forog vele pajzsot felhúzva, vagy szaladj nagyon távol tőle. Könnyű boss az nagyon. -
#2349 Mondjuk az a felkapós lemérgezős támadása is vicces, maxos méreg elleni cucc semmit nem ér, mindegy ha egy szál semmiben vagyok. Asszem megyek másfelé. -
#2348 Ez a skorpióretek elmehet a csába, a faroktámadását le sem tudom védeni. -
#2347 Amúgy retek egy játék ez, olyan szívesen megnézném pl. az új Pókemberes cuccot, de ez a mocsokláda meg hívogat, hogy menni kell tovább, menni kell tovább. -
#2346 na jó ez a smelter demonba mért sebzek kb semmit?poison van a fegyveremen ez lehet probléma?+7 broadsword.eddig nem volt gond vele -
#2345 Shaded woodsban csak az az egy bonfire van a skorpiócsaj előtt? -
#2344 én 110 vagyok smelter demon jön majd.shaded woods felé utána indulok még csak :) -
sztar007 #2343 Nem tudom, lehet kihagytam egy-két területet, Fire Keep és most utoljára a lyukba voltam legalul. Feljebb meg ott van a sok pharos stone hely ,fogalmam sincs melyket kéne feloldani. Mindegyikhez meg nincs kövem. Úgyhogy elindultam erre :) -
#2342 Én is ott vagyok de én még csak 73, bár ugye kérdés ki merre haladt. -
#2341 Hát én sem :) -
#2340 Erősítsd fel a mobokat a bonfire-nél. -
sztar007 #2339 95-ös, most kezdem Shadow Woodst. -
#2338 Azt sem tudom, hogy mi a rendes sorrend... :D -
#2337 Amúgy ki hányas szintű? -
#2336 Kezd el fordított sorrendben a helyszíneket, vagy csak ököllel menj :D -
#2335 Egy picit unom, hogy az egész játék egy facepalm és kéne valami kihívás. Mit kéne csinálnom? Szorszi? Piro? Íjász? -
#2334 Ja az kell neki? Az van kettő is. -
sztar007 #2333 Én úgy tudom a piroskáknál, a Soul Vesselt odaadod nekik és úgy. De nem próbáltam csak láttam videóba. -
#2332 Fogalmam sincs, mert még a kérdést sem értem :) -
#2331 Én egyelőre csak azt találtam amit a Bűnös dobott de itt az erdőben jó lenne pár db belőle. -
#2330 Retalentolni hogy tudok? -
sztar007 #2329 Egyet én vettem árustól, illetve hulláktól, talán még ládákban is találhatsz. -
#2328 A kővé változtatottakat vissza alakító gyökeret, vagy mit honnan lehet még szerezni? -
#2327 gratula:) -
Rony94 #2326 Végre legyőztem Dragonrider-t is. És szereztem egy Knight armor-t. Rám fért már ez is. -
#2325 értem okés akkor kicsit nehézségben felüdülés lesz:) viszont enchant köveket honnan szedek azt elmondjátok?xd egyet se találtam még.