8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    merlin pls #2360
  • MerlinW
    Csak nézd végig a páncéljaidat és keresd ki a magas tűzellenállással rendelkező darabokat:) Valamint elvileg már kell hogy legyen fire protection gyűrűd is. Ha nincs, vehetsz a csajtól akin segítettél a Shaded Woods-ba vezető úton. Ott ácsorog az obeliszk előtt.
  • MerlinW
    Nem muszáj a kés, csak plusz 100-100 sebzés. Amolyan gyorsító:)
  • MerlinW
    Itt a sorrend. Mondjuk én is tök máshogy csináltam.
  • Fpocok
    Ha sorcererre akarok talentolni, mit kell tudnom? Intet meddig kell húzni? Milyen stat kell neki még? Ruci?
  • sztar007
    Na megevett az első láda, erre nem számítottam :D
  • Myselor
    rendben köszönöm miket ajánlasz ellene?miket használjak és hol tudok szerezni?:)
  • Shep
    Ja, ahhoz előbb akkor kést kellene vennem :)
  • chris0000
    akkor kovács...:)
    thx.
  • MerlinW
    147
  • MerlinW
    Leülsz és megavul mindened. Ha eltörik valami, akkor Majula-.ban a kovács megszereli.
  • MerlinW
    Először is öltözz fel tűz ellen. Csak arra a statra koncentrálj ennél a boss-nál. Másodszor, a boss néha megáll és "pajzsot" húz magára. Ekkor kisebbet sebzel. Aztán elmúlik pár mp. után. Van a dögnek egy passzív AOE spell-je, az one-hit-el minden esetben, szóval mikor cast-ol, akkor legyél óvatos.
  • chris0000
    hi.
    bonfirenél,h lehet tárgyakat,fegyvereket javítani?
  • MerlinW
    Én közben végigjátszottam, most izzadok Pursuer-el NG+-on...xD Balliszta nélkül akarom leverni...:)
  • MerlinW
    Igen, de ha kipucolod akkor utána már csak két monszteren kell átfutnod. A faroktámadást meg nem kell védened, menj hátra és dobáld késsel. Amint befejezte a farkazást ess neki. Mikor varázslatot használ vagy menj hozzá közel és forog vele pajzsot felhúzva, vagy szaladj nagyon távol tőle. Könnyű boss az nagyon.
  • Shep
    Mondjuk az a felkapós lemérgezős támadása is vicces, maxos méreg elleni cucc semmit nem ér, mindegy ha egy szál semmiben vagyok. Asszem megyek másfelé.
  • Shep
    Ez a skorpióretek elmehet a csába, a faroktámadását le sem tudom védeni.
  • Shep
    Amúgy retek egy játék ez, olyan szívesen megnézném pl. az új Pókemberes cuccot, de ez a mocsokláda meg hívogat, hogy menni kell tovább, menni kell tovább.
  • Myselor
    na jó ez a smelter demonba mért sebzek kb semmit?poison van a fegyveremen ez lehet probléma?+7 broadsword.eddig nem volt gond vele
  • Shep
    Shaded woodsban csak az az egy bonfire van a skorpiócsaj előtt?
  • Myselor
    én 110 vagyok smelter demon jön majd.shaded woods felé utána indulok még csak :)
  • sztar007
    Nem tudom, lehet kihagytam egy-két területet, Fire Keep és most utoljára a lyukba voltam legalul. Feljebb meg ott van a sok pharos stone hely ,fogalmam sincs melyket kéne feloldani. Mindegyikhez meg nincs kövem. Úgyhogy elindultam erre :)
  • Shep
    Én is ott vagyok de én még csak 73, bár ugye kérdés ki merre haladt.
  • Shep
    Hát én sem :)
  • Lunki88
    Erősítsd fel a mobokat a bonfire-nél.
  • sztar007
    95-ös, most kezdem Shadow Woodst.
  • Fpocok
    Azt sem tudom, hogy mi a rendes sorrend... :D
  • Shep
    Amúgy ki hányas szintű?
  • Shep
    Kezd el fordított sorrendben a helyszíneket, vagy csak ököllel menj :D
  • Fpocok
    Egy picit unom, hogy az egész játék egy facepalm és kéne valami kihívás. Mit kéne csinálnom? Szorszi? Piro? Íjász?
  • Fpocok
    Ja az kell neki? Az van kettő is.
  • sztar007
    Én úgy tudom a piroskáknál, a Soul Vesselt odaadod nekik és úgy. De nem próbáltam csak láttam videóba.
  • Shep
    Fogalmam sincs, mert még a kérdést sem értem :)
  • Shep
    Én egyelőre csak azt találtam amit a Bűnös dobott de itt az erdőben jó lenne pár db belőle.
  • Fpocok
    Retalentolni hogy tudok?
  • sztar007
    Egyet én vettem árustól, illetve hulláktól, talán még ládákban is találhatsz.
  • Shep
    A kővé változtatottakat vissza alakító gyökeret, vagy mit honnan lehet még szerezni?
  • Myselor
    gratula:)
  • Rony94
    Végre legyőztem Dragonrider-t is. És szereztem egy Knight armor-t. Rám fért már ez is.
  • Myselor
    értem okés akkor kicsit nehézségben felüdülés lesz:) viszont enchant köveket honnan szedek azt elmondjátok?xd egyet se találtam még.