Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Interesting npc
Ez egy oldal ahol vidoktól kezdve questeken át minden megtalálható, most már 225 npcrõl. Szerintem ez meg a requiem untig elég. De ismétlem az alap sajna marad a 10 évesekre szabott színvonal, és azt senki nem tudja javítani. Legfeljebb úgy mint az Arthmoor mod aki tett be választási lehetõséget, a sárkány oldalára is lehet állni a konfliktusba.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Dinnyéket meg mostanában már nem szokták lékelni. Legalábbis itt a környékünkön már nem. Be is szoptuk nyáron, hogy vettünk egyszerre 3 dinnyét és abból 2 ehetetlen szar volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vannak remek tecsõs végigjátszások, vagy elsõ pár óra. 1080p, hátradõlsz és ha ismerted az elsõ részt, van annyi rálátásod, hogy el tudd dönteni, hogy amit látsz az tetszik-e/kell-e vagy sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarázkodni ugyan nem kell, mert én meg filmeket töltögetek (megnézem, majd del), de tényleg nem értem, hogy a kiváló értékelések és a remek elõdök (DeS, DaS) után miért féltek megvenni/elõrendelni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tinman példájának nyomán a dinnyét is azért szokták lékelni (akármi is legyen a hülye szabály), hogy tudjad milyen íze van. Ha szar nem veszed meg, ha ízlik, akkor megveszed.
A demok baromi ritkák, a jó demok pedig szinte már kihaltak. Amit pedig a tecsõn látsz, vagy a fórumon/gémermagazinban olvasol azt már valaki átszûrte és torzítva adja tovább az õ szubjektív szempontjai szerint. Legyenek ezek az akár önkéntelen ferdítések nagyok, vagy jelentéktelenek, szvsz egyszerûen képtelen pótolni a saját tapasztalatot.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy letöltöm a warez-t, játszom vele ~1 órát, és ha minden okés akkor megveszem. Erre az anyagilag megengedhetem dologra pedig annyit mondok, hogy pont azért engedhetem meg magamnak, mert értelmesen költöm a pénzt 😊
Egyébként konkrétan a DaS 2 esetében nem fogok "demózni", megveszem megjelenés után pár nappal. A beszélgetés az elõrendelés témából indult ki, ugye.
Megjegyzem, két kezemen meg tudom számolni hány warez játékot töltöttem le az elmúlt 5-6 évben, no nem mintha bárminemû magyarázattal tartoznék itt bárkinek is.
[merlinw.org]
Ahogy mi is szubatomikus szinten állunk össze, mégis alig fogadjuk el ezt vagy törõdünk vele.
Aztán megvettem Xbox-ra 12 fontért. Ott sem jött be. Iszonyú hosszú és valahogy nem érzem, hogy nekem kell játszanom vele. Sztori sem annyira epic.
Fallout: New Vegas-szal is úgy jártam, hogy megcsináltam kb minden mellékküldetést és mikor vége lett a játéknak csak annyit mondtam, hogy ennyi? Tökre nem érte meg, mert nulla volt a vége.
Ezt érezném Skyrim-nél is. Elcseszek rá 80 órát mondjuk és ahelyett végigtudnék nyomni 4 olyat is ami érdekel. Mikor még középiskolás voltam akkor minden szemetet végignyomtam de felnõttként már meg kell gondolni, hogy mire veri el az idejét az ember.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ne lopj."
Nincs mellé duma, hogy de csak azért mert...
Nekem is cefet szarul megy mostanában, de a tükörbe nem bírnék nézni, ha a kedvenc játékom folytatását nem rendeltem volna elõ egy platformra legalább.
Az elõrendelés nagyon fontos a fejlesztõknek/kiadójuknak, hiszen teljes el, valódi haszon, valódi támogató szavazat.
A wrz-ra nincs mentség, semmilyen nézõpontból sem, mert a kenyeret sem rágom meg egy harapás erejéig sem a péknél, ellenben a pék is van, hogy idõszakosan ad kóstolási lehetõséget (aka demo).
Mondjuk a te esetedet fõleg nem értem. Anyagilag nevetve megengedheted magadnak, az elsõ részt szeretted. A 2. rész a gyatra konzolos graf ellenére is sorba kapja a 9-10-es értékeléseket. Mit vársz magadtól? Nem fog tetszeni? Gondolod? :-)
Magát a wrz scene mûködését támogatod elvégre leszeded, seedelsz visszafelé +1 statisztikába aki leszedte.
Bár ami a vérbeliséget illeti, aki nem játszott a Demon's Souls mókával, az nem tudja mi az igazi nehézség😛
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egy mocskos tolvaj vagyok.
Azért remélem azzal mindenki tisztában van, hogy azok a "hülyék" miatt van DaS 2 és többi jó játék akik teljes áron vesznek játékokat és nem azok miatt akik akciókban 3-4 euróért vásárolnak...mert ha mindenki csak az akciókra várna már rég bedölt volna a gaming szektor.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
#728 : de lopás ha ugy használsz valamit, hogy nem fizetsz az lopás. Az 1-2 hét meg tényleg nagyon erõss csúsztatás finoman szólva is, föleg ennél a játéknál.
Jó mondjuk DAS2 kivétel, mert az teszt nélkül is tudom, hogy 10/10.
Pár héttel késõbb biztos lesz olcsóbb. 1-2 játék ára durván le tud mennni 3-4 hét alatt.
De persze értem én amit írsz, nem szoktam elõrendelni semmit, csak a Blizzard játékokat, azok közül megvan elsõ naposan mind (jó kis éjféli nyitásra menés, sörözés 😄), ott még nem csalódtam.
[merlinw.org]
Látom, ti nem vagytok vérbeli DS fanok. Egy vérbeli DS fan minimum hogy elõrendeli a Black Armour Edition-t. 😄
PSN ID.: Beegabor
Ezt kifejtené vki? Eddig az inventory ugye tele lehetett mindennel.. most ezt lelimitálták?
Az elörendelésemet eszem ágában sincs lemondani a game nagyon jó lesz az tuti, valszeg ebbe is beleteszek 100+ órát mint az elsö részbe az is biztos.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Megy a kavarás rendesen, de egy halvány remény még van, hogy PC-n úgy/hasonlóan fog kinézni, ahogy promózták.
Hozzátenném, hogy nem kezdtem lejárató kampányba, csupán a tényeket közöltem, és természetesen az elõrendelésem sem mondtam vissza, mert még mindig várom a játékot.