Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos tényleg. Nincsenek meg a régi dinamikus fények, az ismétlõdõ gagyi textúrák megmaradtak, viszont most már úgy is fut pc-n, ahogy egy így kinézõ játéknak futnia kell kb. és végre vannak rendes opciók és felbontás állítás, stb.
Már elõre várok egy jó sweetfx-re és textúra pakkra nexuson.
Egyébként nem, nem elég. Az elmondottak alapján pedig a konzolos verzió SSAO-val meg 1-2 plusz effekttel, de a világítások és a butítások megmaradtak. A stabil 60-al minden maxon elvileg gyengébb gépek is vinni fogják.
Mivel sokszor a konzolos verziókban is be lehet buggoltatni pár helyen a régi kinézetet, ezért reménykednek a podcastben beszélõk, hogy talán a modderek megoldhatják.
Ott a fõoldalon azt is írják, hogy "VIDEO ON APR 08, 2014 06:00 PM". Vagy csak beszélgetnek majd róla?
Itt lesz.
Quick Look: Dark Souls II (PC)
VIDEO ON APR 08, 2014 06:00 PM
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Remélem nem kamu :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
PSN ID.: Beegabor
Persze ha itemeket akarsz farmolni,az már baj lehet, de akkor elnyomsz egy cuccot a tábortûznél és újratermelõdik minden ellenfél,sõt még jóval erõsebben, jobb cuccokat dobva.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd a sok sírás hatására, megsokszoroznák a mobok eltûnéséhez szükséges leölés,halál számot.
PSN ID.: Beegabor
OFF:
Megnéztem az aláírásodban levõ linket. Az elsõ "de jó ötlet" érzésbõl hamar átment az egész egy gyermek naiv csapongásaiba. Az üres térben rengeteg minden van/lehet és nem csak a puszta üresség!
Pl:
- meteoritok
- mikro meteoritok
- kozmikus háttérsugárzás
- fotonok
- ûrszemét :-)
- "csillagpor"
- rádióhullámok (természetes is lehet)
- ha minden igaz a gravitációért a graviton részecskék felelõsek, tehát...
- sötét anyag, sötét energia
- mikro fekete lyukak
- másik Univerzum esetleges áthatásai (teória)
- számunkra nem érzékelhetõ tér (pl. másik dimenzió, szubtér, etc.)
Mint amikor súllyal a lábadon futsz, majd leveszed és úgy érzed szállni tudnál.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
egy hangyányi igényességet így 2014. -ben elvárna az ember...na de ez van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval nálam az ügyesség és a felszerelés kb fele-fele arányban járul hozzá a sikerhez.
Ha valaki béna a kitérésekben, gurulásokban akkor hiába van a kezében egy fullra fejlesztett überfegyó lenyomja az utolsó zombi is, ha viszont ügyesen kerülgeti ki a csapásokat egy törött kardal is le fog gyözni egy bosst is.
Ez a szép a DaS-ban.
Fejleszteni meg azért érdemes mert szinezi a játékot.
Amúgy nyilván lehet az embereknek eltérõ véleménye, ezen nem fogok senkivel sem összeveszni. Vhogy én hasznosnak éreztem ha upgradeltem a karaktert meg a fegyvereket, de hát ugye vannak ügyesebb játékosok is mint én....
Szóval fejezd már be a farmolást dobd el azt szart és kezdj el "játszani", meg élvezni a játékot! Ez nem egy akció-rpg, hanem egy platform, nem is tudom miért nem lehet a teknõsök hátára ugrani, amiért pontokat is kaphatnánk? <#papakacsint>#papakacsint>
Nem kell oda rengeteget gyakorolnod a lényeg a kitérésen van ha idöbe nyomkodod a gombokat még páncél se kell rád, abban igazad van, hogy kell gyakorlat de azért nem kell szénné gyakorolnod magad, pár óra alatt meg lehet tanulni a gurulásokat kitéréseket és utána már csak rutinból csinálni öket és még egy fogpiszkálóval is lenyomod bármelyik bosst.
Max 1-2 órát farmoltam én is mert ebben a játékban nem igazán van értelme még a kezdö fegyóval és szint lépés nélkül is simán végigjátszható a játék.
Farmolni meg farmoljon aki idömilliomos...
1. Nem lehet XPt farmolni
2. Nem lehet tárgyakat farmolni (pl slabok)
Az elején én is azt hittem hogy ez a respawn káros és nehezítés, a játék közepe felé azonban inkább áldásnak bizonyult.