Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő

Nos tényleg. Nincsenek meg a régi dinamikus fények, az ismétlõdõ gagyi textúrák megmaradtak, viszont most már úgy is fut pc-n, ahogy egy így kinézõ játéknak futnia kell kb. és végre vannak rendes opciók és felbontás állítás, stb.
Már elõre várok egy jó sweetfx-re és textúra pakkra nexuson.
benőmenő
Megint nem olvastam el rendesen, mire válaszoltam, le kéne szoknom errõl <#gonosz3>
Egyébként nem, nem elég. Az elmondottak alapján pedig a konzolos verzió SSAO-val meg 1-2 plusz effekttel, de a világítások és a butítások megmaradtak. A stabil 60-al minden maxon elvileg gyengébb gépek is vinni fogják.
Mivel sokszor a konzolos verziókban is be lehet buggoltatni pár helyen a régi kinézetet, ezért reménykednek a podcastben beszélõk, hogy talán a modderek megoldhatják.
Miért az nem elég ha azt hallod, hogy "WOW!", meg "awesome" ? 😊
Ott a fõoldalon azt is írják, hogy "VIDEO ON APR 08, 2014 06:00 PM". Vagy csak beszélgetnek majd róla?
benőmenő
Azért a grafikát nem biztos, hogy egy audio only podcast alapján a legjobb megítélni, de azért belehallgatok.
Ma talán kiderül már végre ez a PC-s grafika dolog. (És persze lehet tovább "nyafogni" is <#dumcsi>)

Itt lesz.
Quick Look: Dark Souls II (PC)
VIDEO ON APR 08, 2014 06:00 PM
benőmenő
*konzolokon
benőmenő
Reméljük, hogy a modelleknél, effekteknél és árnyékoknál nem a konolokon prezentált szintet jelzi a high érték. <#miaz>
Myselor
esélyes ha normálisan belehet állítani😊
Tinman
Miért, bírni fogod géppel? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
akkor lehet hogy ezzel még játszani is fogok😊)
jarlaxxe

Lunki88
Milyen komoly beállítások kérem szépen, az elsõ rész ezt hírbõl sem ismeri. 😄
Tinman
Másik topikból:

Remélem nem kamu :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Dark Souls II: Collectors Edition Xbox 360

~25 ezer Ft. 10%-os kódot be kell írni ami ott van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Ez a boss enélkül is pite, én kitagadnám a DS világából 😊

PSN ID.: Beegabor

Lunki88
Hát ezen marha jót röhögtem, remélem azért javítani fogják... <#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt hol lehet elõrendelni? *.*

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Seth
Ki a franc tört be a lakásomba? 😊

wantonly
Ereklye. 😊
Akkor ez amolyan visszakacsintás lehet a DeS-re. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Seth
Nem fonódnak össze annyira a helyszínek ha erre gondolsz. Nincsenek olyan meglepik,rövidítések, mint pl elsõ részben, hogy Ejha, ez a lift, járat is a Firelink Shrine-ba vezet. Nagyon jól meg volt oldva ez, de itt nincs rá szükség játékmenet szempontjából, lévén már elejétõl fogva lehet teleportálni. A Demon's Souls-hoz hasonlóan van megoldva. Adott területen belül vannak rövidítések, de a különbözõ "pályák" nincsenek összekötve,hanem szépen egymás után jönnek

Lunki88
Ha már te végigjátszottad kíváncsi volnék valamire. Olvastam egy angol nyelvû kritikát a játékról, ahol arra panaszkodott a fickó hogy ebben a részben kevésbé kapcsolódnak össze a pályarészek, mintha csak össze lennének ollózva. Értem ezalatt pl. az elsõ részben lévõ firelink shrine - undead burg - chapel helyszínek egész hihetõen lettek megoldva level design szempontból. Állítólag az új részre ez kevésbé jellemzõ. Te mit gondolsz errõl?
Seth
Lvl 140-gyel fejeztem be mindenféle farmolás nélkül, míg az elsõ részt 85 körül úgy hogy minden helyszínt bejártam, itt meg még van 3-4 opcionális szakasz, boss,amik hátravannak. Nem kerül annyiba egy szintugrás mint DS1-ben.
Persze ha itemeket akarsz farmolni,az már baj lehet, de akkor elnyomsz egy cuccot a tábortûznél és újratermelõdik minden ellenfél,sõt még jóval erõsebben, jobb cuccokat dobva.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy majd a sok sírás hatására, megsokszoroznák a mobok eltûnéséhez szükséges leölés,halál számot.

Lunki88
Röviden, a videó készítõje szerint az elsõ rész jobb volt. Habár azt én is nehezen tudom megemészteni hogy ha 15x legyaksz egy mobot, az nem fog többet spawnolni. Ennyit a farmolásról.
benőmenő
benőmenő
Steamrõl leszedték a f@szafényes/árnyékos képeket.
BDSRSTNT! <#boxer>
Tinman
Szegény Josh Worth mégis létrehozott egy félrevezetõ weboldalt, akkor annyira talán mégsem volt egyértelmû...

Seth
Ügyi vagy, tessék, egy captainobvious.jpg <#eljen>

Tinman
Benõ!

OFF:

Megnéztem az aláírásodban levõ linket. Az elsõ "de jó ötlet" érzésbõl hamar átment az egész egy gyermek naiv csapongásaiba. Az üres térben rengeteg minden van/lehet és nem csak a puszta üresség!

Pl:
- meteoritok
- mikro meteoritok
- kozmikus háttérsugárzás
- fotonok
- ûrszemét :-)
- "csillagpor"
- rádióhullámok (természetes is lehet)
- ha minden igaz a gravitációért a graviton részecskék felelõsek, tehát...
- sötét anyag, sötét energia
- mikro fekete lyukak
- másik Univerzum esetleges áthatásai (teória)
- számunkra nem érzékelhetõ tér (pl. másik dimenzió, szubtér, etc.)

Ez a ps2-es "Dark Souls". Érdemes néhány percig nézni, majd utána elõvenni a mostaniakat, rögtön szépnek fog látszódni.
Mint amikor súllyal a lábadon futsz, majd leveszed és úgy érzed szállni tudnál.
Myselor
amúgy én nem is igazán értem ezt az igénytelen grafikát komolyan nagyon sok helyen ps2 szint.nem értem😊
jarlaxxe
A remény hal meg utoljára.

wedge31
Egyetértek, bár pc-s képet vagy videót még nem láttunk lehet az jobb lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
az rendben van, a sakk is jó játék pedig elég fos grafikája van <#idiota>

egy hangyányi igényességet így 2014. -ben elvárna az ember...na de ez van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Ronda de legalább finom...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
a közepe vége felé inkább tûnik egy PS2 játéknak, mint PS3, vagy ne is beszéljük a cur generációról...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

benőmenő
Én Angry Joe videójába néztem most bele kb. fél percet és azt kell mondjam, hogy az alapján sokkal rondább, mint az elsõ rész.
A helyszín a forest of fallen giants volt.
davidka003
Megnéztem az elsõ fél órát a játékból

Nem rossz ennek a grafja és a játék is jónak tûnik.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Konkrétan pl én nem vagyok annyira jó kitérésekben és gurulásokban, és pont ezért nekem rohadtul sokat számított az hogy fel tudtam upgradelni a staminámat meg a többi statot ami pl ahhoz kell hogy magas poise-jû, 100% fizikai defenset adó pajzsot használhassak. Vagy az hogy tudok e használni zweihandert vagy sem.

Szóval nálam az ügyesség és a felszerelés kb fele-fele arányban járul hozzá a sikerhez.

Abban egyértelmüen igaza van, hogy ez egy ügyeségi játék az rpg-hez nem sok köze van.
Ha valaki béna a kitérésekben, gurulásokban akkor hiába van a kezében egy fullra fejlesztett überfegyó lenyomja az utolsó zombi is, ha viszont ügyesen kerülgeti ki a csapásokat egy törött kardal is le fog gyözni egy bosst is.
Ez a szép a DaS-ban.
Fejleszteni meg azért érdemes mert szinezi a játékot.

Te kis troll 😊

Amúgy nyilván lehet az embereknek eltérõ véleménye, ezen nem fogok senkivel sem összeveszni. Vhogy én hasznosnak éreztem ha upgradeltem a karaktert meg a fegyvereket, de hát ugye vannak ügyesebb játékosok is mint én....

Persze, minek az a sok fegyver, páncél, mozdulat meg ellenfél ebben a játékban. A karaktert se fejlesszük, nem azért tették bele a fejlesztõk hogy élvezd tõle jobban a játékot, hogy örülj valami új tárgynak vagy az upgradeknek. A sok ellenfél is csak azért van, hogy statisztáljanak neked, ne érezd magad egyedül. Egy normális játékos már elsõre is keresztülrohan a pályákon, kikerüli az ellenfeleket, majd a boss-t a fogpiszkálójával 365 szúrással elintézi és hátradõl, hogy: de jó játék volt, csak az a baj vele, hogy nincs történet, meg szar a grafika.
Szóval fejezd már be a farmolást dobd el azt szart és kezdj el "játszani", meg élvezni a játékot! Ez nem egy akció-rpg, hanem egy platform, nem is tudom miért nem lehet a teknõsök hátára ugrani, amiért pontokat is kaphatnánk? <#papakacsint>
jarlaxxe
Sose használtam azt a lassú szart igy ebben nem tudok nyilatkozni.

Nem kell oda rengeteget gyakorolnod a lényeg a kitérésen van ha idöbe nyomkodod a gombokat még páncél se kell rád, abban igazad van, hogy kell gyakorlat de azért nem kell szénné gyakorolnod magad, pár óra alatt meg lehet tanulni a gurulásokat kitéréseket és utána már csak rutinból csinálni öket és még egy fogpiszkálóval is lenyomod bármelyik bosst.

Igen, ha elõtte már szénné gyakoroltad magad.... de egy normál játékmenetnél (pl elsõ végigjátszás) ne mondd már hogy olyan mindegy hogy alapstaminával vagy feltápolva egy upgradelt zweihanderrel mész egy pályára...

jarlaxxe
Erõsebb? ez egy ügyeségi játék lényegtelen milyen erõs vagy ha idöben el ugra-bugrálsz.
Max 1-2 órát farmoltam én is mert ebben a játékban nem igazán van értelme még a kezdö fegyóval és szint lépés nélkül is simán végigjátszható a játék.

így van, fene tudja hány szintet léptem a kristálygólemeknél

Pedig a farmolás csak látszólag idõkidobás, gyakorlatban viszont mivel erõsebb leszel, a belefeccölt idõ többszörösen is megtérül.

Lényegesen könnyebb lenne respawn nélkül, szvsz.
Farmolni meg farmoljon aki idömilliomos...

Sztem pont hogy nehezebb lenne tõle a játék.

1. Nem lehet XPt farmolni
2. Nem lehet tárgyakat farmolni (pl slabok)

Az elején én is azt hittem hogy ez a respawn káros és nehezítés, a játék közepe felé azonban inkább áldásnak bizonyult.

Voltan
Ja, bocs, ez mind a Dark Souls 1-re vonatkozik. Ha gondoljátok töröltessétek, elnézést, csak mindkét topikot nézem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"