Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor még 1 hét 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
Megvásárlás helyett Elõrendelés gomb van. Ha így veszem megkapom most a preorder kulcsot Steamre vagy meg kell várni a megjelenést?
“This is only affecting the UK on the boxed release of the game,” said the representative. “It will be delayed unfortunately and we apologize to UK customers.
“This is due to a manufacturing issue with packaging. To confirm, this will only affect the UK boxed launch.”
Mindenesetre én még nem hallottam ilyen szintü hozzá nem értésröl, hogy egy profi cég megjelenés elött adjon egy kopiát egy moddernek, hogy az helyre pofozza a játékot...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hogy ez mennyire fedi azt, hogy "felvette a kapcsolatot" azt mindenki döntse el maga.
[merlinw.org]
Ugyan akkor én is örülnék, ha az idén nyáron megszûnõ gfwl helyett megkapná a teljes steamworks támogatást, illetve megegyeznének a sráccal és a játékban alapból benne lenne a dsfix.
Így maradhatna a pvp, a vac miatt kevesebb lenne a cheater, illetve a dsfix miatt nem bannolná az embereket, mivel a játék része lenne. Esetleg kaphatna egy launchert a játék, amiben egy normális gui-ban tudod állítgatni amit amúgy a dsfix.ini-ben szokott az ember.
Persze valószínûbb, hogy szarnak az egészbe, mert - Ott az új játék, multizz azzal paraszt! - indoklással.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Teljesen új az engine telis-tele nextgen ficsörrel...igaz ez a prevgen megvalósitás miatt nem észrevehetö.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID.: Beegabor
Néha-néha azért idenézek, hogy milyen hírek bukkannak elõ a Dark Souls világából.
Szóval a 2. rész PC-s verziója jobb, mint az elõzõnek, ez most már kiderült. Ezzel az újonnan szerzett tapasztalattal a From Software nem akar egy patchet netalántán kiadni a DS1-hez? Vagy esetleg újra kiadni az egész portot?
Szerintem eléggé megérné nekik. Akár újra is kiadhatnák a jól portolt változatát. Mert hát oké, hogy volt DSFix, de azért nem futott az a játék olyan gyorsan, mint kellett volna. És a 2. részrõl eleve azt hallani, hogy jobban optimalizált.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annak a videónak kb. az elsõ 3 percét néztem, azt is bele-bele tekerve, hogy minimalizáljam a spoilert.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nyilván a kiollózott dolgok egy másik történet lesz.
Eredeti Gaf post.
[merlinw.org]
Érdekes, hogy az epilepsziás árnyékok megmaradtak a kézben lévõ fáklyánál, viszont a fix fényforrások fénye gyakorlatilag nem produkálnak árnyékot, illetve a karakternek egyszer van árnyéka a földön (elég béna), egyszer nincs.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R