8811
Dark Souls II
-
#2484 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem az tetszett amikor eldobta a fejét, robbant majd utána vetődött. Ez nem medúza volt ,hanem egy naga. A kettő két különböző lény. :) -
Zozo0122 #2483 Ezt a bosst úgy kellett volna megcisnálniuk, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medúsza (görög mitológia) szerűen, azaz tegyük fel ha felemeli a fejét és nem fordítasz hátat neki, akkor kővé változol:D Bár így sem volt rossz harc végülis, de sok jobb van. -
Zozo0122 #2482 Király, köszi :) Akkor megint végig kell vinnem az első részt is majd :D Asszem 5. végigjátszás lesz :D -
#2481 Meglett a naga boss. Cool volt. Irány Iron keep ! ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van két illúzió fal ott ahol le kell esni a boss kapujához. Egyik az bonfire. Plusz ez előző bonfirenél egy kicsit visszább ahol van a malom közepe azt fel lehet gyújtani és akkor kevesebb poison lesz a teremben. :) -
#2480 Ez a kis tool, automatikas ment megadott időközönként.
Valamint itt is működik az Alt+F4-es dolog, azaz ha Alt+F4-el lépsz ki, akkor utána ugyanoda dob vissza. (ezt nem célszerű használni mert tönkreteheti a mentett állást).
Mondjuk én nem használom ezeket, simán kilépek az adott bonefire-nél és csinálok mentést a mentett állásról. Ha harcolni akarok O&S-el, akkor bemásolom azt a mentést és játszom. -
Zozo0122 #2479 Igenigen, mindig duma velük addig,amíg nem ismétlik magukat :) -
#2478 értem köszi.nagyon sokat segítesz :) -
#2477 Ja, ha végigdumálod a párbeszédeket vele (minden NPC-nél érdemes), akkor elmegy Majula-ba. Az árusokkal is dumáljatok sokat, mert minde 10-15k náluk elköltött lélek után adnak ajándékot. -
Zozo0122 #2476 De hogyan? Megállsz előttük és kiveszed a mentést? Később vissza lehet tenni külön-külön, és akkor a menüből egymás után elérhetőek lesznek? -
#2475 Én most NG+-ban minden bossfight előtt csinálok mentést magamnak, pont emiatt:) Az első résznél is ezt csináltam, igaz ott NG+++++ (nem tudom már hanyadik +-nál):) -
#2474 Birghtstone és Pharros környékén fog esni elég sok, de miután megölted Iron Keep-ben az Old Iron King-et Iron Keep-ben, Harvest Valley-ban fog várni a bonefire környékén Chloanne, akitől vehetsz 10-et. Asszem 6k/db. Drangelic Castle kipucolása után meg akármennyit. -
Zozo0122 #2473 Engem is megölt vagy 3x, bár nemigazán küzdöttem inkább csak táncoltam :) Kiélvezkedtem magam, utána mikor kellett a lélek beugrottam megölni:D De nekem kelleni fog majd 1 kari amit előtte állítok meg, meg még egy amit a Gargoyleok előtt, hogy bármikor mehessek velük küzdeni. :) -
#2472 Engem ki is nyírt először. Ahogy írtad, megláttam, mondom YEAH! Aztán abban a pillanatban felszúrta élőhalott testemet a lándzsájára xD -
#2471 rendben köszönöm a jó tippet.megfogadom szerintem :) mit is mondtál titanite chunk-ot honnan lehet majd venni?meg ami kell még +10ig a fegyverhez? -
#2470 Ez nem olyan sárkány:)) Vagyis olyan, de Kalameet-nél tudtál szaladgálni, itt meg egy kalitkában vagytok összezárva :) Vidám boss:) -
Zozo0122 #2469 Bizony :) Mikor megláttam szívesen meghajoltam volna, de sejtettem, hogy kapásból rámröppen a lándzsával:D Én még megtisztelném őt meg nem érdekli a régi haverság :DDDD -
#2468 Jaja vele élvezet harcolni, főleg úgy hogy már ismered. Kevesebb stressz, több tánc:) -
Zozo0122 #2467 Ezekből nekem még csak a Sinner volt meg...akkor tehát a legjobbak még hátra vannak :) Nagyon helyes...ideje aprítani őket :D Bár a sárkánytól félek, hogy elrontották, mert Kalameet nagyon kemény volt...egyszer 12x ölt meg egymás után az első részben. Nehéz lesz őt überelni :D Bár ebben a részben a Royal Rat Authority máris megtette...kb. 15 legyilkolással...na de mikor végre sikerült megszabadulnom a kicsiktől utána hozzám sem ért. -
#2466 Na meghalt az old dragonslayer. Pajzs, tüzes kard és félig íjjal is lőttem. Remek élmény volt. -
#2465 Első végigjátszásnál szerintem többet ér a lélek (a 4 great soul az 100.000 lélek!), amit szintlépésre, fejlesztésekre költesz. A boss fegyókkal lehet majd pepecselni NG+-ban. Szerintem. -
#2464 Az elsőben Sif, O&S, a DLC-s Guardianok (NG+-ban mikor 2-3 jön belőlük), és a DLC-s sárkány. Ebben az Ancient Dragon, Old Dragonslayer, Watcher and Throne Defender, és Nashandra. De a Demon of Song (bár könnyű volt de tetszett:), valamint Velstadt és a Sinner sem volt rossz. -
#2463 jah,így már tényleg nem hangzik jól xd azthittem egyszerűbb volt.oké így jobb :D majd megnézem még milyenek vannak -
Zozo0122 #2462 Akkor is kellett hozzá kovács, de a mostani rendszer jobb...ott minden effekthez külön ember-t kellett találni, bossfegyvereknél meg csak nagyjából tudtad megsaccolni miféle alapfegyver kell neked...pl Quelaag tüzes kardjához bármilyen felerősített szablya kellett, az Iron Golem fejszéjéhez felerősített csatabárd és így tovább :) -
Zozo0122 #2461 Ők a legjobbak :D Mikor először bementem hozzájuk, tudtam, hogy itt nem fogok győzni...messziről látszott...Bud Spencer és Terence Hill együtt...mindig ők győztek :D Na de aztán rengeteget gyakoroltam rajtuk, most már nem győznek le :) -
#2460 jólvan mostmár értem.köszi szépen hogy elmagyaráztad :) -
#2459 aah,az de dúrva lehetett :D itt kár hogy nem így van -
Zozo0122 #2458 Tegyük fel a Pursuer sword asszem a Pursuer lelke + 1500 soulért a tiéd. -
#2457 Ornstein&Smough miatt nem vittem végig az első részt. Fújj. -
Zozo0122 #2456 Azok kellenek a fegyverekhez! Becserélni tudod őket + minimális lelket is kérnek! Az első részben ez úgy volt, hogy megfelelő típusú fegyverekbe tudtad belekovácsolni a bossok lelkét és a fegyver átalakult. -
#2455 na köszönöm szépen :) erre voltam kiváncsi :D mondjuk a pursuer cuccai jól néznek ki.de nemtom megvenném e őket.am nemtom mér gondoltam hogy azokból lehet majd fegyvert vagy bármit csinálni :D érdekes -
Zozo0122 #2454 Merlin, te végigvitted, melyik a kedvenc bossod ebből? Illetve az első részből? Nekem az 1.ből Ornstein&Smough ebből eddig az új Gargoyleok :) -
#2453 Elköltheted a lelkét. Az elég a sztorihoz, hogy megszerezted. Boss fegyverek listája -
#2452 akkor lényegében a bossok lelkeit ugyanúgy elkölthetem ha akarom midnenfélére?azt láttam hogy a bossok fegyvereit pajzsait meglehet venni 1-2 npcnél .de akkor ha megszerzem őket már nem is kell a great soul se?el is költhetem?és ha nem akkor mire lesz az jó?:) -
#2451 72+. szinten is még drangleic sworddal tolom. Kéne már valami jobb. -
#2450 Én nem parázok, nyitom őket:) Ha mimic, vagy csapda elég hátragurulni:) -
Zozo0122 #2449 Én néhányat beváltottam fegyverre, néhányat valutára váltottam (lélek :D) néhány pedig még nálam van. -
#2448 Lényeg, hogy nem kell, hogy nálad legyenek a great soul-ok, elköltheted őket. Elég ha megszerzed őket. -
Zozo0122 #2447 Énis mindig megkoccintom a faládákat, vigyázva nehogy összetörjem, mert akkor csak rubbish van benne. Na legutóbb mondom nem csapok rá a Magic Zweihander +10-el, gondoltam helyette rácsapok a toronypajzsommal...hát persze, hogy darabokra zúztam -
#2446 Én beváltottam mindet lelkekre, amit lehetett. Kicsit, nagyot. A nagyok 25k lelket adnak...:) Ahogy néztem a boss fegyókat Wiki-n, egyik sem egy nagy szám. Most nincs Quelaag Firesword:) -
#2445 :DDD
Közben meglett az első mimic is. A para győzött. Minden ládát megütök ami fából van a játék kezdete óta. Végre bejött. :D Első részben elég egyszerű volt kiszúrni, még meg se kellett ütni. (Gondolom itt is van valami,de még nem foglalkoztam vele)