Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem ez már tökéletes😊 Csak ne legyenek szaggatások és így megfelel, max annyi, hogy ráteszek egy SweetFX-et és kész 😊 Legyen már jövõhét!
Fpocok
*valamit

Fpocok
Én bízom, hogy valakit tudnak csinálni. Jó lenne olyanra, mint anno az elsõ bemutatóban volt.

tarti19
Azért csodát nem kell várni úgy látom😛 Legalább egy picivel igényesebb, mint az elõdje s ugye még ehhez hozzájöhet a kis modder arc munkálata is.
Akkor még 1 hét 😄

Ha esetleg még nem volt:

Laza
Amúgy köszi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Szóval ez is dobozos ......

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
"In most cases we deliver preorder codes 1 day before release, but it may happen that you will receive your code on 25.04.2014 at the latest."

[merlinw.org]

Laza
Valaki próbálta már megvenni a DaS2-t a G2A.com-on 30 eur-ért?
Megvásárlás helyett Elõrendelés gomb van. Ha így veszem megkapom most a preorder kulcsot Steamre vagy meg kell várni a megjelenést?

Seth
Akkor jó.Amikor olvastam a hírt még nem volt ilyen nyilatkozat.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Miért? Angol vagy?

“This is only affecting the UK on the boxed release of the game,” said the representative. “It will be delayed unfortunately and we apologize to UK customers.

“This is due to a manufacturing issue with packaging. To confirm, this will only affect the UK boxed launch.”

Fpocok
Az csak az angliai dobozosra vonatkozik. Nem fog késni.

Seth
Május 2

Tinman
Éjféltõl? Jah, majd 25.-e éjféltõl esetleg :-)

tarti19
Tudjuk már, hogy mikortól játszható a játék?( remélem éjféltõl) Esetleg tud valaki megbízható digitális kiadást korrekt összegért?

Tinman
"A Pc Gamer újság adott neki egy Steam kódot, hogy írjon nekik cikket a játék grafikai/technikai engine-jérõl, amit majd a megjelenéskor publikálnak." -DT

Lunki88
Igen de az elején említi hogy aláírt valamilyen szerzõdést is velük. Lehet én vontam le hibás következtetést ebbõl, de én arra gondoltam hogy nem csak teszteli a pc-s verziót hanem azt is megnézi hogyan tudná modolni a grafikát.
MerlinW
Ebben csak azt írja, hogy ír egy cikket a PC Gamer magazinnak.

[merlinw.org]

wedge31
Elég hihetetlen story de ettöl még persze lehet, hogy igaz.

Mindenesetre én még nem hallottam ilyen szintü hozzá nem értésröl, hogy egy profi cég megjelenés elött adjon egy kopiát egy moddernek, hogy az helyre pofozza a játékot...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lunki88
Bár olyan szintre biztos nem tudja felhozni ahogy az E3-as videóban kinézett, mert õ maga is elmondta hogy az már túllépi a modderek képességeit.
Lunki88
Ez megfelel forrásnak?
jarlaxxe
Én már eldöntöttem, mindaddig amig nincs hivatalos forrás feltüntetve hazugságként kezelem.

benőmenő
Gaf-on Durante maga eddig annyit írt, - legalábbis amit én láttam postot tõle - hogy kapott egy early PC buildet, amikbõl ezek a pc-s videók is vannak a neten és dolgozik gõzerõvel a ds2fixen.
Hogy ez mennyire fedi azt, hogy "felvette a kapcsolatot" azt mindenki döntse el maga.
MerlinW
Forrást kérünk, mert Durante maga írta a weboldalán még tavaly (sõt, egy interjúban is mondta), hogy a From sosem vette fel vele a kapcsolatot, ahogy azt is hogy nem tervezi a további DaS-ok babrálását.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Forrás? mert ez így oriási nagy marhaságnak hangzik egy komoly cégtöl.

Lunki88
Durante már dolgozik rajta hogy szebb grafikát varázsoljon a játéknak. Állítólag a FROM felvette vele a kapcsolatot, amit nem is tartok meglepõnek azok után hogy az elsõ résszel is csodákat mûvelt.
benőmenő
Egyszerûen nem éri meg nekik, mert már annyian megvették és Durante megoldotta helyettük egész jól a fosport problémáját a dsfix-el.
Ugyan akkor én is örülnék, ha az idén nyáron megszûnõ gfwl helyett megkapná a teljes steamworks támogatást, illetve megegyeznének a sráccal és a játékban alapból benne lenne a dsfix.
Így maradhatna a pvp, a vac miatt kevesebb lenne a cheater, illetve a dsfix miatt nem bannolná az embereket, mivel a játék része lenne. Esetleg kaphatna egy launchert a játék, amiben egy normális gui-ban tudod állítgatni amit amúgy a dsfix.ini-ben szokott az ember.
Persze valószínûbb, hogy szarnak az egészbe, mert - Ott az új játék, multizz azzal paraszt! - indoklással.
Akkor csak erõs volt a hasonlóság. Így tényleg nem érné meg nekik.

davidka003
Iszonyú munka lenne megcsinálni. Nem érné meg a ráfordított munkát. Aki akarta már megvette PC-re. Nem lehetne lenyomni még egyszer az emberek torkán. Fõleg, hogy nagyon rétegjáték.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wedge31

Teljesen új az engine telis-tele nextgen ficsörrel...igaz ez a prevgen megvalósitás miatt nem észrevehetö.

Na de nincs huszonötezer korábbi rész, csak az az egy. És magamból kiindulva én 2. résszel nem kezdek semmit, csak az elsõvel (ez ilyen szokásom, mert az apró történeti utalások is érdekelnek a részek között). Nem is különbözik annyira a két játék egymástól, sztem a motor nagyrésze, animációk, stb. majdnem ugyanaz. Sok helyen kevés munkával lehetne a kódot frissíteni.

Seth
A helyükben én biztos nem foglalkoznék már az elsõ résszel. Szerintem már nagyban a nextgen Souls címet heggesztik.

Üdv!
Néha-néha azért idenézek, hogy milyen hírek bukkannak elõ a Dark Souls világából.
Szóval a 2. rész PC-s verziója jobb, mint az elõzõnek, ez most már kiderült. Ezzel az újonnan szerzett tapasztalattal a From Software nem akar egy patchet netalántán kiadni a DS1-hez? Vagy esetleg újra kiadni az egész portot?
Szerintem eléggé megérné nekik. Akár újra is kiadhatnák a jól portolt változatát. Mert hát oké, hogy volt DSFix, de azért nem futott az a játék olyan gyorsan, mint kellett volna. És a 2. részrõl eleve azt hallani, hogy jobban optimalizált.

benőmenő
A konzolos verziókban elõ lehet csalni a mirror knight régi kinézetét, mert beglitchel amikor rálép egy oszloptalapzatra 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stílusosak a helyszínek, meg mutattak egy-két spoilert is az mondjuk tény. Köztük az egyik Boss-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Mivel az elõzõben is voltak eltérõ backstab animációk, így szerintem legalább kategóriánként lesz.
Annak a videónak kb. az elsõ 3 percét néztem, azt is bele-bele tekerve, hogy minimalizáljam a spoilert.
Az az animáció ami backstab helyett van bitang jó! Ez különbözõ lesz fegyverenként vajon?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Sweetfx majd megoldja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet mikor megjelenik a játék még várok 1 hetet, hogy legalább valami alap graf effektek legyenek. Nehéz lesz de talán kibírom. 😄

benőmenő
Biztató, hogy erõteljesebb AO-val és a kontraszt babrálásával ez történik.

Nyilván a kiollózott dolgok egy másik történet lesz.
Eredeti Gaf post.
MerlinW
Ha a Media menü Screenshots-jaira gondolsz, azok nem a játékból vannak, hanem art képek. Az persze az az õ hülyeségük, hogy nem screenshot-ot írtak screenart helyett, de hát tudjuk, hogy az angol nyelv sosem volt a From erõssége😊

[merlinw.org]

Lunki88
Majd csak modokkal fog kb. úgy kinézni.
benőmenő
Egyébként baromi aljas, hogy a hivatalos darksoulsii.com-on még mindig a kamu képek vannak fent. <#levele>
benőmenő
Look at Dat framerate 😄

Érdekes, hogy az epilepsziás árnyékok megmaradtak a kézben lévõ fáklyánál, viszont a fix fényforrások fénye gyakorlatilag nem produkálnak árnyékot, illetve a karakternek egyszer van árnyéka a földön (elég béna), egyszer nincs.
Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen! Istenem, csak fusson a gépemen!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
csak egyetérteni tudok veled,azért egy kicsit viccvolt az elsõ rész hogy futott nálam,amikor hogy nézett ki.és egy újabb szebb játék teljesen jól ment.😊
wedge31
Rosszabbat vártam a konzolos képek és videók után de az tény, hogy ez már nagyon karcsú 2014-ben...de szerencsére nem ezen lesz a hangsúly.