8811
Dark Souls II
-
#2524 kitudod.majd később visszamész.gondolom az old iron king úgyis megvan :D amúgy én nem shaded woodsban voltam először hanem itt ,most járos doors of pharros-ban :) -
#2523 láttam egy buildet 30vit mondjuk nekem szerintem nem kell annyi,nem hordok nehéz páncélt. -
#2522 oksa.kb mennyire? -
#2521 VIT és ADP-t tornázd fel kicsit. -
#2520 Csak rázom a fejem. Ki tudom ezt valahogy skippelni egyelőre? -
#2519 hát igen ez ilyen :D beszarás.pursuer után szerintem ő volt a leg gecibb xd -
#2518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wháááá, két sima suhintásból max hpról megöl, ez mi a *****. Hogy a **** ** ** ** * * * * ** szal értitek? :DD -
#2517 oksa kösz:) -
#2516 amikor felugrik és leszór utána általába aoe-zik akkor érdemes a pajzs mögött maradni,annyira nem is gáz akkor a sebzése :D -
#2515 Amúgy is odaadja, ha majd később visszamész hozzá, miután legyőztél egy boss-t (nagy pók) -
#2514 Gurulás hát...Van amikor felugrik le akar szúrni, és ha sikerül még nyom egy aoe-t is. Hát van amikor kiérek vele gurulással, van amikor nem. Pedig ugyan azt csinálom spamelem a spácét mint az állat. -
#2513 hát szép volt.de phantommal 2-3 try után lement szerencsére :D örültem mit a hülye.egyedül nem ment volna szerintem még sokáig xd -
#2512 ahha értem.jó a skorpió csaj másodszorra meglett.am azt néztem second dragon ringet adott a srácnak mert megölte.ha nem akkor is azt adja?:) -
#2511 Valahogy nem olyan hatékony a gurulás mint az első részben, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, nem is használom annyit mint ott. -
#2510 Fú emberek ez a smelter demon... :D Kezdem úgy érezni magam, hogy bullshit a játék ennél. Gurulás közben is rámhúz 1hit killel elpusztít megerőszakol. (szokásosnál tovább tartó bosshoz rohanásról nem is beszélve...) -
#2509 Ad vmi gyűrűt meg egy olyan cuccot amivel a kővé változottakat lehet gyógyítani,illetve segítségként megidézhető a skorpiócsajnál -
#2508 köszi és megéri vele dumálni amúgy?:) -
#2507 skorpiu kurva gyorsan megölt xd aha jó lesz ez a toxic cucc :D -
#2506 Ring of Whispers -
#2505 köszi de melyiket?:) -
#2504 Lehet venni a macskánál gyűrűt és akkor tudsz vele beszélni. -
#2503 Az igen xD -
#2502 Általában úgy időzítek, hogy boss előtt megzabálok egy human affigy-t, hogy max hpval tudjak menni és ha már van ott segítő akkor behívom, hogy miért ne, addig is tanulom a bosst plusz ha megdöglik az külön jó. -
#2501 shaded ruinsben ez a skórpió srác ez alszik?:D mit lehet vele? -
ratgab #2500 Meglepően türelmes volt. 48 halálnál azért már repült a kontroller... -
#2499 Nehéz a hősök élete
-
#2498 hát ez az erdő kúrva csodálatos ezekkel a backtstabbelő enemykkel amikből ugye szart se látok.:) -
#2497 értem köszi :) mondjuk nemtom mire pakoljak most.str 40 dex 20 vig 40 endurance 37 -
#2496 Ha hordasz nehéz páncélt érdemes többet pakolni rá, egyébbként elég felhúzni 10-ig. -
#2495 knightal a vitality-re mennyire kell pakoljak? -
#2494 Sikerült a nagy bravúr :D
-
Zozo0122 #2493 Igen. De már az első részben is lehetett talán, íjvesszőket biztosan, bár úgy is sebzett, de csak kicsit. Direkt próbálgattam anno. -
#2492 Spell parry? Ilyen is van? Ki lehet parryzni a varázslatokat? :D -
#2491 LENYOMTAM A HÁROM RUIN SENTINELT EGYEDÜL A NEM IGAZI FÉRFI KARAKTERREL!! WOOHOO% -
Zozo0122 #2490 Nekem előtte nemsokkal virított a maszkos csaj jele :D Bár én nem vittem magammal, sehová sem kell segítő, egyedül akarom. -
#2489 Na jól van, mostanra elég volt. :D Smelter demon 30% hpnál megrépázott másodjára. Elvileg kéne lennie egy npc segítőnek, de nem látom a feliratát. Tipp? -
#2488 Kerekes csontik? Haha. Jók voltak az elsőben. :D -
Zozo0122 #2487 Jó volt az úgy, bár mikor az utolsót öltem meg kicsit megijedtem, az első rész miatt, de végül elsőre megvoltak. -
#2486 Te jó ég az utolsó ötleted. :D Szerintem a skeleton lordok ha több hpt kaptak volna az addok helyett megtette volna. :) -
Zozo0122 #2485 Hát legalább hasonlóak :) Jaja az is jó volt :D De most már nagyon várok újra valami dupla vagy tripla bossharcot :) Olyan kéne, hogy egy harcos egy mágus és egy íjász egyben...vagy esetleg valami óriási gyík boss, ami felszaladgál a falakra meg a plafonra is :D Esetleg valami négykezű lény, egyikben pajzs, másikban számszeríj, harmadikban varázsbot, negyedikben kard. Na...hívom is a From Software-t hátha keresnek bossdizájnert :DDD