8811
Dark Souls II
  • Myselor
    kitudod.majd később visszamész.gondolom az old iron king úgyis megvan :D amúgy én nem shaded woodsban voltam először hanem itt ,most járos doors of pharros-ban :)
  • Myselor
    láttam egy buildet 30vit mondjuk nekem szerintem nem kell annyi,nem hordok nehéz páncélt.
  • Myselor
    oksa.kb mennyire?
  • MerlinW
    VIT és ADP-t tornázd fel kicsit.
  • Terawatt
    Csak rázom a fejem. Ki tudom ezt valahogy skippelni egyelőre?
  • Myselor
    hát igen ez ilyen :D beszarás.pursuer után szerintem ő volt a leg gecibb xd
  • Terawatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wháááá, két sima suhintásból max hpról megöl, ez mi a *****. Hogy a **** ** ** ** * * * * ** szal értitek? :DD
  • Myselor
    oksa kösz:)
  • Myselor
    amikor felugrik és leszór utána általába aoe-zik akkor érdemes a pajzs mögött maradni,annyira nem is gáz akkor a sebzése :D
  • Seth
    Amúgy is odaadja, ha majd később visszamész hozzá, miután legyőztél egy boss-t (nagy pók)
  • Terawatt
    Gurulás hát...Van amikor felugrik le akar szúrni, és ha sikerül még nyom egy aoe-t is. Hát van amikor kiérek vele gurulással, van amikor nem. Pedig ugyan azt csinálom spamelem a spácét mint az állat.
  • Myselor
    hát szép volt.de phantommal 2-3 try után lement szerencsére :D örültem mit a hülye.egyedül nem ment volna szerintem még sokáig xd
  • Myselor
    ahha értem.jó a skorpió csaj másodszorra meglett.am azt néztem second dragon ringet adott a srácnak mert megölte.ha nem akkor is azt adja?:)
  • wedge31
    Valahogy nem olyan hatékony a gurulás mint az első részben, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, nem is használom annyit mint ott.
  • Terawatt
    Fú emberek ez a smelter demon... :D Kezdem úgy érezni magam, hogy bullshit a játék ennél. Gurulás közben is rámhúz 1hit killel elpusztít megerőszakol. (szokásosnál tovább tartó bosshoz rohanásról nem is beszélve...)
  • Seth
    Ad vmi gyűrűt meg egy olyan cuccot amivel a kővé változottakat lehet gyógyítani,illetve segítségként megidézhető a skorpiócsajnál
  • Myselor
    köszi és megéri vele dumálni amúgy?:)
  • Myselor
    skorpiu kurva gyorsan megölt xd aha jó lesz ez a toxic cucc :D
  • Seth
    Ring of Whispers
  • Myselor
    köszi de melyiket?:)
  • Shep
    Lehet venni a macskánál gyűrűt és akkor tudsz vele beszélni.
  • NiceBoys
    Az igen xD
  • Terawatt
    Általában úgy időzítek, hogy boss előtt megzabálok egy human affigy-t, hogy max hpval tudjak menni és ha már van ott segítő akkor behívom, hogy miért ne, addig is tanulom a bosst plusz ha megdöglik az külön jó.
  • Myselor
    shaded ruinsben ez a skórpió srác ez alszik?:D mit lehet vele?
  • ratgab
    Meglepően türelmes volt. 48 halálnál azért már repült a kontroller...
  • Solid Snake
    Nehéz a hősök élete
  • Myselor
    hát ez az erdő kúrva csodálatos ezekkel a backtstabbelő enemykkel amikből ugye szart se látok.:)
  • Myselor
    értem köszi :) mondjuk nemtom mire pakoljak most.str 40 dex 20 vig 40 endurance 37
  • wedge31
    Ha hordasz nehéz páncélt érdemes többet pakolni rá, egyébbként elég felhúzni 10-ig.
  • Myselor
    knightal a vitality-re mennyire kell pakoljak?
  • Fpocok
    Sikerült a nagy bravúr :D

• Zozo0122 #2493
    Igen. De már az első részben is lehetett talán, íjvesszőket biztosan, bár úgy is sebzett, de csak kicsit. Direkt próbálgattam anno.
  • Fpocok
    Spell parry? Ilyen is van? Ki lehet parryzni a varázslatokat? :D
  • Fpocok
    LENYOMTAM A HÁROM RUIN SENTINELT EGYEDÜL A NEM IGAZI FÉRFI KARAKTERREL!! WOOHOO%
  • Zozo0122 #2490
    Nekem előtte nemsokkal virított a maszkos csaj jele :D Bár én nem vittem magammal, sehová sem kell segítő, egyedül akarom.
  • Terawatt
    Na jól van, mostanra elég volt. :D Smelter demon 30% hpnál megrépázott másodjára. Elvileg kéne lennie egy npc segítőnek, de nem látom a feliratát. Tipp?
  • Terawatt
    Kerekes csontik? Haha. Jók voltak az elsőben. :D
  • Zozo0122 #2487
    Jó volt az úgy, bár mikor az utolsót öltem meg kicsit megijedtem, az első rész miatt, de végül elsőre megvoltak.
  • Terawatt
    Te jó ég az utolsó ötleted. :D Szerintem a skeleton lordok ha több hpt kaptak volna az addok helyett megtette volna. :)
  • Zozo0122 #2485
    Hát legalább hasonlóak :) Jaja az is jó volt :D De most már nagyon várok újra valami dupla vagy tripla bossharcot :) Olyan kéne, hogy egy harcos egy mágus és egy íjász egyben...vagy esetleg valami óriási gyík boss, ami felszaladgál a falakra meg a plafonra is :D Esetleg valami négykezű lény, egyikben pajzs, másikban számszeríj, harmadikban varázsbot, negyedikben kard. Na...hívom is a From Software-t hátha keresnek bossdizájnert :DDD