Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, úgyse fogok vele még játszani... majd Durante szépen rendbe kapja, nem játszok béta tesztert ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudsz dollárban is fizetni ha fent átállítod ($45)
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annyit még ez a játék sem érdemel, hogy visszagányoljak egy win7-et, meg egy éves vga meg custom monitor driverekkel szórakozzak.
SGSAAA megint nincs, ahogy HBAO+ sem (mintha AC4-ben mûködött volna, csak abban ugye alapból benne volt).
Viszont a sweetfx profilt szerintem fogom használni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk ráfér a kis pihi, mert megjelenés elõtti állapota nem mondható bugmentesnek, és akkor még finom voltam, de már így is parádés 😊
Péntek estétõl pár 100 óra erejéig pihentetem 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hogy tervezitek az elsõ karaktereteket?😊 Én nem fogok szórakozni egybõl depriveddel fogok menni gift nélkül 😄 Lesz ami lesz...majd kihozok belõle valami szimpatikusat, a kezdeti nehézségeket meg alig várom...egy szakadt sisaknak is örülni fogok<#idiota>#idiota> Nektek mik a tervek?😊
A Planescape Torment már megvolt jópár éve, az egyik legbátrabb AD&D próbálkozás a Baldur´s Gate-ek után. Mondom ezt úgy, hogy idestova 20 éve játszok AD&D PnP Rpg-t, végig hûséges AD&D 2nd Edition fan-ként.
A Death Knights of Krynn és a Pool of Radiance óta követem a PC-s RPG-ket is. Igen, öreg vagyok, mint az országút, még C64-en kezdtem. 😊
Pusztán csak arról van szó, hogy a videóid nagyon élvezetesek, és jó útmutatást is adnak. Amúgy meg még a játék nélkül is öröm nézni õket, ezt tettem sokáig - kétszer letöltöttem a Dark Soulst. Egyszer a tököm tele lett vele ( még undead burg-ben ), aztán a rendszerem omlott össze. Végül harmadjára már megvettem, és azóta már két karakterrel tartok a NG+ játéknál. Soha nem vettem volna meg, ha nem nézem a videóidat.
Így pedig most first day purchase-szel vágok majd neki az újnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Végre kijött az új rész, és a kövi majd talán májusban.
Miközben egy naruto hetente jön és még az is kínosan lassú.
Hogy a játékról is legyen szó: már elõre várom a fixet, hogy nekünk csóró amdseknek is legyen hbao+ meg normális AA, ha már a játék alapból szépen fut egy kávéfõzõn is.
Plusz az is idegesítõ, hogy pénteken nincs elsõ órám és csak 8:35-re kell beérnem, de a mocskos 576 csak 9-kor nyit <#boxer>#boxer>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már vagy 3 hete megvan a:
- DaS 2 Black Armour Edition X360
- DaS 2 Black Armour Edition PS3
- DaS 2 Into the light képregény
- DaS 2 Collector's Edition Strategy Guide
de fóliás az összes. Ott pihennek a polcon.
Miért? Egyszerûen nincs idõm most arra, hogy beletoljak sok 100 órát. Meló, magán dolgok, családi ügyek, sport... jó ha egyben van idõm 1-2 órát játszani.
Meg nem olyan rég értem a Planescape Torment végére. Ilyen volumenû játék után egyszerûen nem megy egy másikba történõ beugrás. Fel kell töltõdnöm, mielõtt beleásom magam és végigjátszást kreálnék.
Játszottál már a második résszel, vagy várod a PC-s verziót?
Remélem, csinálsz majd róla egy olyan remekbeszabott walkthrought, mint az elsõrõl! Nekem nagyon sokat segített, számítok rád itt is!
Addig meg folytatom a DeS végigjátszás videóid megtekintését, mert az is nagyon élvezetes, mégha nem is játszottam a régi cuccal.
Számítok rád! 😄
Az alant olvasottak fényében lehet, hogy ott a boltban kibontom, bár én még rosszat nem tapasztaltam az 576-nál, pedig sokat rendeltem már elõ náluk.
Usákoknál már holnap megjelenik?
Nekem ez a fast travel opció bejön, bár nem világok vannak, de nincs kesze-kusza futkorászás hosszú perceken át.
Az a karaktermozgás azért vicces, de legalább látszik, hogy foglalkoztak a PC-s verzióval. Erre még jönnek a modok s örülünk majd 😊
Majd pénteken beslattyogok valamelyik játékboltba (valszeg 576, mert a másik még annál is drágább) és lesz ami(lyen) lesz.
Ezért nem is vettem tõlük semmit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R