8811
Dark Souls II
-
#2564 Tegnap 3 óra alatt tovább vittem a játékot, mint előtte 16 óra alatt :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Drake dragonswordot akarok!!! Azt hiszem így hívják, hogy szerzem meg?
-
#2563 amúgy iron keepbe visszamentem körülnézni kicsit,smelter boss helyén feljön egy pursuer,kicsit szórakoztam vele.de elég keveset sebeztem bele.aztán úgy jártam mint a gifen lévő srác detto xd jó mondom hagyjuk.nem ölt meg de nem volt kedvem tovább szarakodni vele:)valaki leölte már mit dob? -
#2562 hát igen.nagyon ott volt :D -
#2561 Ja, azon meg is lepődtem, mekkora technikai újítást vetettek be :D -
#2560 nekem a homok a skorpió asszonynál bejött xd -
#2559 Mi az ,hogy szebb. Néha csak úgy megállok és ámulok milyen profi grafikát vonultat fel a játék, vizes lábnyomok a padlón, homokban kirajzolódó lábnyomatok, távoli ps2-es minőségű várak és fák, egyszerűen egy csoda ez a játék :D -
#2558 Azt ugye tudod, hogy ettől nem szebb lesz, csak sötétebb és sokkal nehezebb a játék?:) -
sztar007 #2557 Valaki segítene ennek a grafikai módnak a telepítésében: http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls2%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D7%26preview%3D&pUp=1 -
#2556 Power stance-et kapcsold be és úgy üss bal kézzel. N bill hosszan tartva. Továbbá a power stance csak akkor működik teljes erővel, ha 2x annyi stat pontod van, mint az adott fegyver igénye. Tehát, ha a kard használatához 10dex kell, akkor neked 20-nak kell lennie. -
#2555 jólvan :D akkor majd nemsoká odaérek szerintem azt mondom nekem mennyire könnyű e xd -
chris0000 #2554 próbáltam a swordsman karaktert de olyan lassú.
nem az lenne a lényege,h 1más után hajtson végre jobb és bal kézzel gyors támadást v. strong támadást dupla klikkel?
-
Zozo0122 #2553 Az könnyű :) De ne nézegesd meg előre mi jön, úgy jobb az élmény :) -
#2552 hát de tényleg belecsaptam és elkezdett hányni,én emg nézem most meghalok toxic vagy mi lesz?gyorsan a hátsólábáig mentem aztán vertem.1 ütés kellett arcal rámnéz és pofán vertem xd jaj mondom rohadj meg végre :D hallod a pók jön,az nagyon geci lesz?dúrvább mint ez?:D -
Zozo0122 #2551 Énis már vagy 3mat...:D -
#2550 hát én egyet jól elbasztam a semmire.de hát na :D leszarom -
Zozo0122 #2549 Összehányta magát ez hatalmas :DDDDD Az vagy valami korróziós cucc volt vagy méreg amit kiokádott :D Nem azért hányta össze magát mert akkorát kapott:D -
#2548 Á tele a hely Pharos köves zárakkal, jó lenne tudni melyiket érdemes kinyitni. -
Skyline #2547 Nem megy az online nálam se.... -
Zozo0122 #2546 Haladok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2545 na meglett a rohadék végig a lábai közt maradtam.a végén összehányta magát az nem tom mivolt.de kúrva gyorsan elkezdtem verni és meglett :D -
#2544 eddig 1x jutottam el a bossig,majdnem megvolt a köcsög a lábai alatt rohangáltam és úgy csaptam.egy jó ideig semmi sebzést nem vitt be ,aztán csak úgy átcsapott a pajzson.instant kill .2-3 ütés hiányozott.repült minden a kezemből xd -
#2543 Öcsém megevett a retkes láda. Na úgy fest akkor mostantól kezdve ütlegelni kell őket. -
#2542 Én bementem a tűz után, beinvadel ott egy gépi ellen de közben meg az ugráló patkány lemérgezett, mint a huzat. -
#2541 hát igen beérek kis gecik toxicolnak aztán lejön a boss leüt ehh -.- -
#2540 hát az fasza xd én is örültem hogy legyőztem :D am nekem nincs bajom ezzel a helyjel elefánt emberek meg ilyenek,viccesek inkább a törpök is :) megütni nem bírnak kb.viszont a rat bosstól félek.a másik is geci volt xd -
#2539 A skorpióval kellett volna lecsapatni, nekem sem jött össze, örültem, hogy levertem. Na de utána milyen egy szar helyszín jön, kedvem sincsen hozzá. -
#2538 ha már itt tartunk a skorpió csaj termében van egy felakadt ember egy fára.van nála item azt hogy szedem le?:D -
#2537 okés köszi akkor elnéztem kicsit:) -
#2536 Nem kell Phaross. A táborból menj a le az úton ahol a köveket görgetik le. -
#2535 Nektek sem megy oline módban a játék vagy csak nálam van probléma? (Steam rendben.) -
#2534 Valaki kérdezte merre van mágus ruhaszett. A skorpio csajhoz vezető úttal szemben van egy kővé vált monszter, amögött egy láda. -
#2533 Tower Shield +5 :) amúgy a royal rat authorityhez hogy jutok oda? látom a bejáratot a barlangba de hát na.nembírok akkorát ugrani.kell a pharros stone hozzá?hogy átjuthassak?elhasználtam itt az összeset most.szóval nem maradt már. -
#2532 Valakinek van valami jó tanácsa a Pursuer bosshoz ? :D -
#2531 Melyik? :) -
#2530 hát én a kardot nem de a pajzsot sokáig.most már másik van nagyon dúrva a pajzsom.a bossok támadásait is 2-3at simán kivéd.és a legerösebbeket is kiszokta :D -
#2529 Én még 70+osként is a kardot pajzsot hordtam abból a setből. Elég táp. Most Zweihanderrel tolom, régi kedvenc. Felplusszoztam tán 8asra és kapott lightning infusiont, hogy jobban skálázódjon faithhez. -
#2528 köszi,mondjuk a drangelic settet hordom még mindig.jobbat nem találtam még :D -
#2527 Ha a Dragoner szettet fegyverrel tudod viselni úgy, hogy 70% alatt maradj, akkor elég. Ha Knight vagy, akkor dukál a nehéz páncél:) Dragoner szett felfejlesztve durva védelmet ad:) 40 str és end több, mint elég az első végigjátszásnál. ADP pedig gyorsítja a gurulást, futást, kevesebb staminát is használsz, védelmet ad, stb. -
#2526 az is azon a helyen van,ő könyebb de mégse xd nem azért haltam meg vagy 10szer mert nehéz.csak belelök a lávába ,saját hülyeségemből haltam a lávába esve meg ilyenek xd -
#2525 Nincs meg.