Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Benne van a rendszerkövetelményben, kellett tesztelniük.
Ha ezek után sem jó, akkor nem az amd kártyákra nem tesztelték, hanem win 8-ra.
Igazából sokkal jobban fut, mint az elsõ rész. Úgy néz ki megtanultak portolni. Irányítással sincs gondom.
Display Driver ver. 13.251
OpenCL(tm) Driver ver. 10.0.1348.5
Catalyst Control Center ver. 2013.1206.1602.28764
Fuck.
Valaki aki más akinek amd kártyája van az beírná, hogy megy-e és milyen driver van fent neki? Így nem akarom megvenni.
Vagy éppen segítségére lehetek valakinek...de ez a kevésbé valószínû😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A port NAGYON JÓL sikerült. Középkategóriás gépen minden maxon 1440x900-ban tökéletesen fut. Majuláig futottam ki és mászkálgattam, de nagyon stabil. Kicsivel szebb a konzolos verziónál egyébként, és elég szépen skálázhatóak a beállítások. Az alapból beállított irányítás egér+billre nagyon rossz, de szépen személyre lehet szabni 😊 Kiemelendõ még, hogy a játék nagyon gyorsan tölt😊 A lényeg, ne aggódjatok, valószínûleg mindenkinek gyönyörûen el fog menni, lefogadom, hogy az itteniek legalább 75%-ának jobb gépe van mint nekem 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem a jutalmak azért rendben vannak.
Nem baj az, ha van mennyiség, de az nem izgalmas, ha minõségben sekélyessé válik.
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd megveszem akkor ha hibamentes és kapott 1-2 patchet is és akkor mehet a PVP is, addig meg nyomom így...direkt kivettem 2 nap szabit szal vasárnapig tudok játszani orrba-szájba...elõrendelni nem mertem mert csak egy átlag középkategóriás gépem van és féltem a port minõségétõl...
Az oldal lenti részén vannak a kommentek.
A dolog érdekessége, hogy többen is panaszkodnak, hogy AMD kártyával nem lehet játszani, mert crashel az exe indítása után <#falbav>#falbav>
Remélem holnap délután semmi ilyet nem fogok tapasztalni.
Majd ránézek ha lesz idõm, és nyomok egy performance tesztet.
Steam: greyfox
De remélhetõleg az egeres irányítás is jó lesz, mert anélkül nem fog menni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gameplay-ben meg az ijra leszek kiváncsi mert az a kedvenc fegyóm és az elsö részben csak support volt de itt ugy néz ki lehet elsödleges fegyver is.
Legalább most már a single s a coop az nem kötelez a gwfl-hez... (ámen)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondja ezt az, aki az alfát is megvette 2 példányban <#banplz>#banplz>