8811
Dark Souls II
-
#2604 Dehogy tudok, még egyet sem, 3 nyíl kell bele, nem fejlesztettem ilyesmire, pedig úgy fest kellett volna, na meg íjjam is csak valami alap szar van. -
#2603 a tüzes boss meg... magát:) 10 humanitym elment:d
úgy érzem varázslat nélkül esélytlelen vagyok. szóval mit érdemes ellene bevetni s hol tanulhatom meg:P -
#2602 Na most öltem meg a smelter demont (hagytam egy darabig, majd most elsőre lement). Beidéztem az npc-t, majd távolról dobáltam lightning spearrel. Amint az elfogyott heavenly thunder nagyon szépeket sebzett belé, tán még jobban is mint az előbbi. Biztonság kedvéért a tower shieldet felplusszoztam 8-ig és adtam neki fire infused ami még jobban megdobta a fire védelmét a pajzsnak. :) -
#2601 Boss List -
sztar007 #2600 Bossok nincsenek fennt valahol sorrend szerint? Aszem nekem kimaradt valami patkány, meg a lovassal sem találkoztam még. -
#2599 hát jó.mondjuk nekem is életbe maradt egy azt is a lábai alatt intéztem el xd -
#2598 Messziről nem tudsz leíjazni kettőt? Elvileg nagyon kevés hpjuk van. -
#2597 Méreggel nincs gondom, bekaptam egy csomó bogyót, meg a legjobb méregvédős ruhát+pajzsot kaptam magamra. -
#2596 Hát arra rájöttem, csak olyan tetvek ,hogy első kettőt levágom a másik kettő meg megáll és addigra már ott is a nagy aki kapásból lecsap de akkor is megölöm a mocsadék szarokat. Sokszor az az érzésem jobb lett volna mágust indítani mert akkor távolról lehetne alázni. -
#2595 ugy ugye?engem is azok kúrtak fel.nemtudtam máshogy megcsinálni mint túléltem a toxicot alatta. flask utána is ott maradtam és pufoltam 1-2-t bele mikor csapkodott a lábaival.fuss be mindig szembe alá néha fejel egyet de csak a stamot viszi le pajzsal kivéded.annyira nem gáz csak óvatosan kell -
#2594 Elején azonnal le kell vágni őket. Egyszer megüthetnek. -
#2593 Ó hogy a zavarodás jönne a rohadt patkányra, a kicsik miatt állandóan bealáz. Ehhez képest a Capra démon semmi nem volt. -
#2592 én nagyon óvatosan toltam én csak futottam a kis pókok elől lézerezett elszaladtam a másik fejéhez és megcsaptam.kicsit sokáig tartott a kis gecik miatt majdnem meg is haltam de meglett.nem nehéz volt már roszabb :D -
sztar007 #2591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerű egyébként a taktikája a póknak. A kispókokat én megritkítottam firebombbal, aztán mikor a nagypók okádta a lézert az egyik száján, hátraszaladtam és megütöttem a másikat. Aztán el gyorsan. Ezt megismétled párszor és done. -
#2590 A pók az Great soul, szóval muszáj lesz megölnöd. Megjegyzem piszok egyszerű. Nem szabad lock-olni, csak rohangálsz körülötte és ütöd azt a fejet amelyik nem támad.
Smelter meg kell a következő Great soul-hoz, az Iron King-hez. -
sztar007 #2589 Fentebb van egy átjáró a Smelter Demontól ami elvisz old iron kinghoz. Viszont a pókot muszály lesz leütnöd. -
#2588 én azthittem már rég túl haladtál rajtuk :D amúgy sajna nem lehet más felé.ott van iron keepben az old iron king még de amúgy a pók az kell a 4 great soul miatt -
#2587 Se a pókkal nem bírok se a smelter démonnal.
Másfele nem lehet menni? :D
Smelter démont hogy lehetne kikerülni? -
#2586 na megvan a kúrva pók.utálom a pókokat xd -
#2585 -
#2584 Nice. Na vissza vagyok közben és úgy döntöttem, hogy meglátogatom a szalamandrákat első boss előtti ajtónál. -
#2583 Get to the choppa!!
-
#2582 fasza amúgy.ha nem ölöm meg a kispókokat mielőtt bemennék a bosshoz be glitchel az ajtó.nemtudok bemenni a ködbe.omg xd -
#2581 akkor nincs .igen :D -
sztar007 #2580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye van az első ami Shaded Ruinsba van, meg van a nagyobb, ami Brightson Cave-be van. Az utolsónál egy kis bonfire van csak ami visszateleportál Majulába. -
#2579 hát a pók bossnál vagy csak én nem találom? -
sztar007 #2578 Melyk póknál? Az elsőnél nincs rögtön, de arrébb van. -
#2577 a póknál cuki hogy nincs bonfire.hát oké xd -
Skyline #2576 Megnéztem ezt a modot, gagyi. Színtelen lesz a játék tőle és fakó, egy két helyen screenshotot lőni jó mert szép is tud lenni főleg Majulában, de inkább az alap Degosato postprocessel... -
#2575 ja oké :D azthittem volt valami más módszer is :D -
#2574 Hát meggyújtottam az összes fáklyát:) -
#2573 hát én nagyon fostam ott.majd visszamegyek még de elsőre nagyon elég volt az a kevés is belőle.hogy világítottad ki?:D -
#2572 azért a mágusok eléggé beszopattak elsőre.másodikra már feküdtek de milyen köcsög már néztem amúgy dúrván a bossokat is lehet alázni mágusként :D -
#2571 Én Gutter-t kivilágítottam poénból, miután kipucoltam:) -
#2570 gutter-ben kellett volna ,de én még ott se használtam xd rohantam kifele csak végére érjek :D -
Skyline #2569 Hogy nincs értelme a fáklyáknak? Egyrészt már találkoztam ellenféllel aki félt a fénytől, így könnyedén le lehetett csapni vagy amikor hordában jöttek utat nyitni köztük fáklyával a kezemben...
Másrészt voltam már helyen ahol mindenféle kontraszt és egyéb szénnémodolás nélkül (csak a sima DeGoSaTo van fent) kb 1 méter volt a látótáv... -
Rony94 #2568 Nem megy az online része a játéknak. Egyszerűen nem tud csatlakozni a szerverekhez. :( -
#2567 mágusok?:D ez mi?utottem rá az egyikre erre mindenki spellezett és instant kill.oké -.- -
#2566 hát őszintén 1x használtam fáklyát az egész játék alatt eddig.amikor a kovácsnak tüzet gyujtottam lost bastille-ben:) -
sztar007 #2565 Igen :) De eredetileg is ilyennek akarták a fejlesztők, csak aztán lecserélték a motort. Így semmi értelme a faklyáknak, legalább akkor lenne.