8811
Dark Souls II
  • Shep
    Dehogy tudok, még egyet sem, 3 nyíl kell bele, nem fejlesztettem ilyesmire, pedig úgy fest kellett volna, na meg íjjam is csak valami alap szar van.
  • tarti19
    a tüzes boss meg... magát:) 10 humanitym elment:d
    úgy érzem varázslat nélkül esélytlelen vagyok. szóval mit érdemes ellene bevetni s hol tanulhatom meg:P
  • Terawatt
    Na most öltem meg a smelter demont (hagytam egy darabig, majd most elsőre lement). Beidéztem az npc-t, majd távolról dobáltam lightning spearrel. Amint az elfogyott heavenly thunder nagyon szépeket sebzett belé, tán még jobban is mint az előbbi. Biztonság kedvéért a tower shieldet felplusszoztam 8-ig és adtam neki fire infused ami még jobban megdobta a fire védelmét a pajzsnak. :)
  • Myselor
    Boss List
  • sztar007
    Bossok nincsenek fennt valahol sorrend szerint? Aszem nekem kimaradt valami patkány, meg a lovassal sem találkoztam még.
  • Myselor
    hát jó.mondjuk nekem is életbe maradt egy azt is a lábai alatt intéztem el xd
  • Fpocok
    Messziről nem tudsz leíjazni kettőt? Elvileg nagyon kevés hpjuk van.
  • Shep
    Méreggel nincs gondom, bekaptam egy csomó bogyót, meg a legjobb méregvédős ruhát+pajzsot kaptam magamra.
  • Shep
    Hát arra rájöttem, csak olyan tetvek ,hogy első kettőt levágom a másik kettő meg megáll és addigra már ott is a nagy aki kapásból lecsap de akkor is megölöm a mocsadék szarokat. Sokszor az az érzésem jobb lett volna mágust indítani mert akkor távolról lehetne alázni.
  • Myselor
    ugy ugye?engem is azok kúrtak fel.nemtudtam máshogy megcsinálni mint túléltem a toxicot alatta. flask utána is ott maradtam és pufoltam 1-2-t bele mikor csapkodott a lábaival.fuss be mindig szembe alá néha fejel egyet de csak a stamot viszi le pajzsal kivéded.annyira nem gáz csak óvatosan kell
  • Fpocok
    Elején azonnal le kell vágni őket. Egyszer megüthetnek.
  • Shep
    Ó hogy a zavarodás jönne a rohadt patkányra, a kicsik miatt állandóan bealáz. Ehhez képest a Capra démon semmi nem volt.
  • Myselor
    én nagyon óvatosan toltam én csak futottam a kis pókok elől lézerezett elszaladtam a másik fejéhez és megcsaptam.kicsit sokáig tartott a kis gecik miatt majdnem meg is haltam de meglett.nem nehéz volt már roszabb :D
  • sztar007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszerű egyébként a taktikája a póknak. A kispókokat én megritkítottam firebombbal, aztán mikor a nagypók okádta a lézert az egyik száján, hátraszaladtam és megütöttem a másikat. Aztán el gyorsan. Ezt megismétled párszor és done.
  • MerlinW
    A pók az Great soul, szóval muszáj lesz megölnöd. Megjegyzem piszok egyszerű. Nem szabad lock-olni, csak rohangálsz körülötte és ütöd azt a fejet amelyik nem támad.

Smelter meg kell a következő Great soul-hoz, az Iron King-hez.
  • sztar007
    Fentebb van egy átjáró a Smelter Demontól ami elvisz old iron kinghoz. Viszont a pókot muszály lesz leütnöd.
  • Myselor
    én azthittem már rég túl haladtál rajtuk :D amúgy sajna nem lehet más felé.ott van iron keepben az old iron king még de amúgy a pók az kell a 4 great soul miatt
  • davidka003
    Se a pókkal nem bírok se a smelter démonnal.
    Másfele nem lehet menni? :D

Smelter démont hogy lehetne kikerülni?
  • Myselor
    na megvan a kúrva pók.utálom a pókokat xd
  • Solid Snake
  • Terawatt
    Nice. Na vissza vagyok közben és úgy döntöttem, hogy meglátogatom a szalamandrákat első boss előtti ajtónál.
  • Lunki88
    Get to the choppa!!
  • Myselor
    fasza amúgy.ha nem ölöm meg a kispókokat mielőtt bemennék a bosshoz be glitchel az ajtó.nemtudok bemenni a ködbe.omg xd
  • Myselor
    akkor nincs .igen :D
  • sztar007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye van az első ami Shaded Ruinsba van, meg van a nagyobb, ami Brightson Cave-be van. Az utolsónál egy kis bonfire van csak ami visszateleportál Majulába.
  • Myselor
    hát a pók bossnál vagy csak én nem találom?
  • sztar007
    Melyk póknál? Az elsőnél nincs rögtön, de arrébb van.
  • Myselor
    a póknál cuki hogy nincs bonfire.hát oké xd
  • Skyline
    Megnéztem ezt a modot, gagyi. Színtelen lesz a játék tőle és fakó, egy két helyen screenshotot lőni jó mert szép is tud lenni főleg Majulában, de inkább az alap Degosato postprocessel...
  • Myselor
    ja oké :D azthittem volt valami más módszer is :D
  • MerlinW
    Hát meggyújtottam az összes fáklyát:)
  • Myselor
    hát én nagyon fostam ott.majd visszamegyek még de elsőre nagyon elég volt az a kevés is belőle.hogy világítottad ki?:D
  • Myselor
    azért a mágusok eléggé beszopattak elsőre.másodikra már feküdtek de milyen köcsög már néztem amúgy dúrván a bossokat is lehet alázni mágusként :D
  • MerlinW
    Én Gutter-t kivilágítottam poénból, miután kipucoltam:)
  • Myselor
    gutter-ben kellett volna ,de én még ott se használtam xd rohantam kifele csak végére érjek :D
  • Skyline
    Hogy nincs értelme a fáklyáknak? Egyrészt már találkoztam ellenféllel aki félt a fénytől, így könnyedén le lehetett csapni vagy amikor hordában jöttek utat nyitni köztük fáklyával a kezemben...
    Másrészt voltam már helyen ahol mindenféle kontraszt és egyéb szénnémodolás nélkül (csak a sima DeGoSaTo van fent) kb 1 méter volt a látótáv...
  • Rony94
    Nem megy az online része a játéknak. Egyszerűen nem tud csatlakozni a szerverekhez. :(
  • Myselor
    mágusok?:D ez mi?utottem rá az egyikre erre mindenki spellezett és instant kill.oké -.-
  • Myselor
    hát őszintén 1x használtam fáklyát az egész játék alatt eddig.amikor a kovácsnak tüzet gyujtottam lost bastille-ben:)
  • sztar007
    Igen :) De eredetileg is ilyennek akarták a fejlesztők, csak aztán lecserélték a motort. Így semmi értelme a faklyáknak, legalább akkor lenne.