8811
Dark Souls II
-
sztar007 #2644 Kinek a helyén lesz Pursuer? -
#2643 értem hát grat tényleg :D megérdemelted már a győzelmet ^^ am a helyén lesz majd egy pursuer ha visszamész,elég fasz mint a másik kb csak ugye már könyebb.most vertem le ring of blades + 1-t adott :)) -
#2642 Gratulálok! :)) -
#2641 nem mert amikor fantom voltam csak akkor ütöttem, amikor biztos tuti volt:P
igaz, emberi alakban 2x is úgy éltem túl, hogy nem láttam a piros csíkot a nevem mellett:P -
#2640 az szép grat :D nem féltél hogy elbukod az összeset?xd -
#2639 ésss megvan:P 147K lélekkel zártam a kört:P egyből 88-as lettem:d -
#2638 Hát én asszem beleuntam a játékba, valahogy nem vonz már az egész, levágtam a mágusokat de nem tudom, nem érdekes már számomra. Ez a "cél nélküli" bolyongás sem igazán segíti elő a dolgot. Lehet hogy számomra ennyi volt a DS2. -
#2637 jah én lvl 60 vagyok:P
legalább "soulként" már 3x legyőztem:P -
#2636 Nem értem, de oké:) Menj vissza később. Én is lvl100 felett voltam mikor meglátogattam. -
#2635 Mert, nem volt kedvem az idézős történetet erőltetni oda-vissza:P -
#2634 hát igen én is így csináltam a többi bossnál :) -
#2633 Akkor miért használsz effigy-t? Ha a HP miatt, ott a binding gyűrű. -
#2632 grat,én is nagyon utálom őket :D nekem a kicsik voltak bosszantóak amúgy ténylegn em nehéz.de a bonfire távolsága miatt beparáztam először xd -
#2631 Executioners Chariot-ot nem írta nagyon senki de nekem nagyon tetszett az a boss. Különleges volt. -
#2630 grat :D amúgy én mindig elbújtam oda az ajtohoz majd kiszaladtam amikor tüzelt a kezével meg leütött :D -
#2629 Na meglett a pók boss nekem is. Igazából annyira nem volt nehéz mint elsőre látszott, de nekem az a legnagyobb bajom hogy irtózom a pókoktól, szóval ez egy kicsit betett mikor megláttam... -
#2628 persze tudom, másik az könnyebb megoldás:d behívnak, majd én őket s ezt eljátszani, amíg nem hal meg:P -
#2627 Na telezabáltam magam és friss fejjel elsőre lement az Iron king boss. Praise the sun! slvl 102 :) Nálatok mennyi a soul memory? Stat ablaknál a jobb felső nagy szám. Én most léptem át az 1 milliót. :)) -
#2626 jah :"D hát akkor úgy kell neked xd am nem de szerintem nem gáz.hisz sokan havert is beidéznek úgy ölnek bossokat:) -
#2625 nem:P
ráadásul gépi npc-t nem idézek be:P
nekem ez fekete lovacskám :D -
#2624 Ezt a retek patkánytrógert meg otthagyom tovább rohadni, remélem mire visszamegyek szétrohad még a csontja is! -
#2623 Ugye tudod, hogy nem kell elhasználni minden trynál? -
#2622 23x nem sikerült phantommal sem? -
#2621 Ok, köszi. -
#2620 nah elment 23 human effigiym s nem jártunk sikerrel:D -
#2619 Ja igen, plusz a bonfirenél van egy opció a varázslatok berakására. 10es ATTunementnél kapod meg az elsőt és egy ideig 3masával +1et. -
#2618 Ha papi varázslatot akarsz akkor chime-okkal /vedd a kezedbe/, varázsló cuccokért pedig staffot. -
#2617 Hogy tudok varázslatot használni, megvan a tekercs és tovább? -
#2616 Kitartást. :) Npcvel nem vészes, ha az agrózza te maradj hátrébb és lődd valamivel, de ne hagyd hogy meghaljon így szaporán azzal a dmgel. -
#2615 hehe,nekem is ilyen volt xd annyiszor belegurultam a lávába aztán rájöttem hogy játszam ki kb 1x talált el a tüze :D -
#2614 Ott van a csajnál aki kiszabadítottál Shaded Wood-s fele. 2000 lélek az ára. -
#2613 Akkor kb a játék felénél tartasz:) -
#2612 királyság:) már csak 1 fire res gyűrű kell:P -
#2611 Na jó. Pók megölve. Már csak Iron Keep marad.
Smelter Demon esélytelen.
Ha meg elindulok a másik irányba akkor a sok fasz rögtön megöl. Csomó páncélos teknős meg nyilasok. -
#2610 Lávadémon boss első találkozás:
-Fú baszki ez nagyon jön, megdobálom lightning spearrel amíg ide ér.
-Oké ez egész jó volt.
-Hajjaj ez támadni akar !
-Gyorsan elkezdek jobbra kisétálni előle.
DIED
LAVA PIT BITCHES!
-
#2609 srácok valaki tudja hogy melyik az a páncél ami a képeken is rajta van az emberen?:) az nagyon kéne -
#2608 Nézd meg ezt a videót 8:45-től. -
#2607 nem kell oda mágia.a villámokat nem szeretik ezek a vas dögök.nekem +5ös pajzs kard +7 lement de hívtam phantomot hozzá,úgy egész könnyű volt 2-3 try és meglett:) 2 humanity-t bastam el.old iron king többször megölt xd -
#2606 smelter demon:P na ide kellene mágia, mert csak kardom, pajzsom van:P -
#2605 milyen tüzes boss?:)