Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Nekem sem, de ez a homeoffice varázsa ... néha becsúszik 😊

Csak most tudok nekikezdeni, és nézem a dobozban, hogy a kódot tartalmazó papíron rajta vannak a pre-order fegyverek ... mondom megnézem már a Steamen a játék tulajdonságait, és lám, ott van a pre-order DLC pakk, azaz a BA-val megadta, mintha pre-order vettem volna a cuccot.

A sima dobozossal is így van?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

greyfox
Ha tegnap preloadoltam a cuccot, akkor ma már nem fog tölteni semmit, ugye? Remélem egybõl nekieshetek 😊

Steam: greyfox

Fpocok
Öregszem basszus...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Este nagyon jól elvoltam a DS2 virágbolti verzióval... de most nincs kedvem folytatni. Meg kéne venni és úgy játszani. Én már nem tudok törttel játszani. De nincs pénz most, fene.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Jó neked, hogy hétköznap délelött tudsz játszani nekem a fönök nem engedi, nem is értem miért...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wantonly
CDG? Érdekes, ha õk megkapták, akkor a többi bolt miért nem? Elég gáz.

Amúgy gratula, jó játékot! <#eljen>
Laza
Na, megjött PPP-re a csomag, át is vettem, itt figyel a jó kis fémdobozos kiadás 😊
Akkor vágjunk is bele .... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Egoraptor
Én megvárom hogy livekodok-hoz beérkezzenek a kulcsok,
ott tuti nem 10 rugó lesz az ára...

Fpocok
Official Bandai Namco Support Thread
Hello all,

We want to use this post as a placeholder to give you updates on any outstanding issues players may be having with the game. We also wanted to share with you the best way to get in touch with our support team.

Current Topics

Game crashes upon start-up
We are currently investigating and escalating this issue.
Some possible work-arounds can be found here: (http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754259683457381/) Thank you Keys for the post.
We'll keep this space updated as we know more.

Reports of some previously VAC banned players are unable to play online in Dark Souls II

We will update this space when we have more information on this topic.

Dark Souls II does not recognize or take input from my controller
If you are experiencing this problem, try the following:
"Open up Device Manager and under Human Interface Devices, right click and disable all HID-compliant game controllers, and if you have a G13 disable the Logitch G13 Joystick. Restart the game and it should work.
You may also need to disable any virtual HID-compliant game controllers as well." Thank you Megabound for the post.
If you continue to experience this issue, please get in touch with our support team and let them know what controller you are trying to use. We'll do our best to assist you from there.
We will continue to update this space with more information on this issue.

Reports of players having issues with Keyboard and Mouse controls
We are currently investigating this topic.
Please post here with detailed descriptions of your experiences.
We will continue to update this space with details as we have them.

I do not know where my pre-order bonuses are
"Should be located in "x:SteamSteamAppscommonDark Souls IIDARK SOULS™Ⅱ- DIGITAL EXTRAS" if you have it. Make sure you have the preorder content listed under the games dlc as well." Thank you Cute Little Girl for the post.
We will continue to update this space with more information as we have it. If you still don't have access to your pre-order items, please get in touch with our support team.

Other issues
If you are experiencing any other technical issues with Dark Souls II please get in touch with our support team so we can properly document your experiences.

Getting in touch with our support team
North and South American Customers: Please send an email with as much information as possible to support (at) namcobandaigames (dot) com.
European Customers: Please send an email with as much information as possible to customerserviceuk (at) bandainamcogames (dot) eu.
Other Regions: For other regions, please visit this page: http://www.bandainamcogames.co.uk/support

Thank you everyone for helping to identify any issues. We'll be working hard to escalate and investigate any problems you're having. We will also continue to monitor these forums for any further issues.

Cheers,

Bandai Namco Games Community Team

Fpocok
Amit tudsz, bindelj át billre. Erre nem nagyon lesz fix az fix 😄

Szintén depriveddel nyomom, az eleje tényleg kemény volt...jelenleg az erdõben vagyok egy tõrrel és egy szutyok pajzzsal...nagyon jó és nehéz😊Konkrétan azért könyörgök, hogy dobjanak már valami páncélt a sima mobok...😄 Engem eddig nagyon zavar a mouse delay 😞 Remélem ezzel hamarosan kezdenek valamit, mert érzékelhetõen szarabbul harcolok így...a végén még kénytelen leszek venni egy kontrollert.
MerlinW
Próbáld ki a Deprived-et😊 Sírógörcsös az eleje, de imádom😊 10x haltam, mire találtam valami fegyvert😊 Persze lvl1-en, meztelenül az sem ért sokat zéró HP és stamina mellett😊

[merlinw.org]

Fpocok

Fpocok

Fpocok
Az igazi férfi mindig beleáll az ütésbe... úgy hogy egy nõi szorszit 😄

MerlinW
Milyen karaktert indítottál?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Megy. A lényeg, hogy DVI kábellel legyen összekötve a monitor. Ha nincs, akkor a monitorba mehet a HDMI, de a VGA-ba HDMI-DVI átalakítóval.

[merlinw.org]

Fpocok
Igen, közben meg lett. Csak valamiért elkúrták és csak a gamepad gombjait mutatja és meg nem tudtam, hogy billen melyik gomb a toggle. De most már megvan.

Nem hittem volna, hogy valaha a B+E kombót fogom preferálni egy Souls játéknál, de ez van 😄 Persze kellett 2-3 óra, de végülis jobb. Mi sem bizonyítja, hogy már levertem
a második bosst is

MerlinW
Nincs rá megoldás, ilyen a játékmechanika.

[merlinw.org]

MerlinW
Deprived-et indítottam, nem vicces a játék eleje😊) Mire puszta kézzel / törött karddal elverekedtem magam egy dagger-ig, azt hittem vért izzadok😊 1 perc/mob-os ugrabugra😊 Kétszer kipucoltam a tutorial területeket és még csak lvl8 vagyok😊

Fpocok: ha a fáklyára gondolsz,
keress tüzet és gyújtsd meg. Egy ott van a Forest-be vezetõ út mellett

[merlinw.org]

A mouse delayre tud valaki megoldást?😊
Myselor
értelek.legalább normálisan válaszoltál bár sajnos nem értem miért más játék nem csinálja amúgy a legujabb van fent szóval nemtom.más eddig ne mcsinálta csak ez de már az elején a videó is a cinematic aminek tudtommal semmi köze hozzá
wantonly
Ha "beakad" akkor nem folyamatos. A folyamatos az amikor teljesen akadás nélkül fut.

Tölt a lemez, kevés a memória, videókari... Bármi. De valami kevés neki.

Esetleg videókártya driver update segíthet.
wantonly
Nekem gamepad van, itt "Y", billentyûzeten nem tudom mit kell nyomni, de amikor odamész a tûzhöz és van nálad fáklya, ki kell írnia.

Az inventoryban nem mutatja. Viszont miután elhasználtam és visszamentem, már nem ajánlotta fel. Gondolom újat kell szerezni.
Myselor
még mindig nemtudom mitõl lehet,más játék nem csinálja :C szomorú vagyok nem értem
Fpocok
És hogy, mit kell nyomni?

wantonly
A tábortûznél ajánlja fel, csak ott lehet.
Fpocok
Oké. Feladom. Van egy kérdésem
Hogy veszem elõ a pilácsot? 😄

davidka003
HD3870 szintû kártyával próbálta valaki?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Igazad lehet. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni szerinted?
Voltan
Szóval akkor AMD-vel is megy?
Mondjuk milyen röhejes kérdés ez már 2014-ben 😄 Vagy hát akármikor...

Vicces lesz, lévén, hogy mindkét újgen konzol AMD-t használ. Kis változás lesz a játékok támogatásában PC-n is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Azért, mert egérre lehet bindelni dupla klikket és egy kicsit vár a gombnyomás után, hátha újra megnyomod. Billnél nincs ilyen.

Volna egy apró probléma amit észrevettem...

Aki egérrel+billentyûzettel játszik: érzékeltek kis késleltetést a támadásokban? Van egy kis delay...de ha a billentyûzeten támadok akkor nincs. Mitõl lehet ez?
Fpocok
Ó BASZKI. VALAMIT NAGYON ELRONTOTTAM MOST!!!
Elsõ boss elsõ try-ra halt 😄

benőmenő
Szuper, holnap akkor hazafelé jövet be is nézek majd a játékboltba.
Tényleg ratyibb lett mind a kamerakezelés, mind a karakter mozgása kontrollerrel.
Ja és ennél jobb kezdõ helyszínt nem is találhattak volna annak demonstrálására, hogy mekkora egy retekfazék a beépített AA.
Fpocok
Régen ilyenkor már rég szétspammoltam volna a topikot a kérdéseimmel, most is van kettõ durva, DE NEM. Sõt. Netet sem nézek. Megpróbálok rájönni ezekre a dolgokra.

Myselor
miért lenne az hogyha amúgy meg folyamatos?csak beakad de a videó is ugynaazt csinálja.ahhoz is gyenge a gépem?
wantonly
Gyenge a géped hozzá?
Myselor
nem értem nállam mér akad be a játék amikor amúgy teljesen folyamatos de megyek és be be akad,és a videó is.tényleg senki nem tud megoldást?vagy ötlet mitõl lehet?😮
Shep
Ja, azt nem írtam ,hogy az egér+billre gondolok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Én a gamepados irányításra azt mondom, hogy szarabb lett. Elsõ részben tök érzékeny volt a gomba, itt meg már jól el kell tekerni. Nem lehet olyan finom mozdulatokat csinálni.

Shep
Csak szerintem bénább az irányítás, mint az egyben volt, meg mintha a karakter is nyomorékabbul mozogna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
MEGVAN MI A MEGOLDÁS!
Olyan megjelnítõt kell használni, ami nem hdmi-vel van a gépre kötve.
Monitor + vga kábellel nem crashel. lol
Fosport ez is.
wedge31
Nem vagy egyedül, nekem is nagyon fontos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
EZ JÁTSZHATÓ BILL EGÉRREL! Pedig én aztán nagyon érzékeny vagyok erre (lásd State of Decay topik)

Myselor
hogyha valakinek olyan lenne hogy be be akad a játék,de amúgy teljesen folyamatos.de már a videónál is és tud rá megoldtást légyszi segítsen köszönöm
benőmenő
És nem is csak AMD kártyán van ilyen gond. lol
Mi zajlik itt?
benőmenő
Nos ez tuti nem a driveren múlik.
Eddig 13.12, 14.3 és 14.4 volt fent és egyikkel sem indul.
greyfox
The unlock time will be April 24 at 15:00 PDT, 18:00 EDT, 23:00 BST.
Tehát nálunk éfjélkor.
Akkor majd holnap 😊

greyfox
Még csak preloadolni tudtam steamen.
Mikor jelenik meg, mer ez a sz*r sehol nem tünteti fel.

benőmenő
Win 8.1 pro 64 bit.