8811
Dark Souls II
  • davidka003
    Pedig annyira nem gáz szerintem.
    Jó 1-2 helyszín tényleg élettelen de azért a nagy része nem gáz.

Persze 99%, hogy nem fogom nyomni NG+-ban már a játékot.
    Így simán végigviszem és várok DLC-re.
  • wedge31
    Szerintem is minden téren visszalépett a játék de még igy is magasan kiemelkedik a mindent elöntö középszar tengerből amivel évek óta elárasztanak minket.
  • Shep
    Amúgy rájöttem ,hogy mi a fő bajom a játékkal, hogy olyan igénytelenek a helyszínek, az ok ,hogy szar a grafika, azon hamar túl lehet lendülni, de azon ,hogy ötlettelen, igénytelenül megvalósított helyszínek jönnek sorra egymás után azon már elég nehéz. Ps2-es grafikával is lehet jó pályákat és hangulatos helyszíneket alkotni, na ez megint nem nagyon sikerült nekik.
  • Shep
    Ez de szar :D
  • Solid Snake

• Shep
    Á dehogy, ha a végére is érek nem igen fogom újrakezdeni, ahogy az elsőt is csak 1x játszottam végig.
  • Solid Snake
    Én tuti meglesem
  • Fpocok
    Na lőttem még egy íjászóskodósat (haha) hátha valaki másnak is megjön a kedve. Előbbi boss másodjára, utóbbi elsőre lement. Jobban bejön, mint full páncélban nagy baltával csapkodni.

És nem, nem fogom szétspamolni a hülye videóimmal a topikot. Ne is kérjétek...
  • Fpocok
    Ez nagyon vicces :D
  • Solid Snake
    Te már függő vagy, innen már nincs visszaút. Majd talán pár ng+ után
  • Solid Snake
    Az igazi férfi
  • Fpocok
  • Fpocok
    Szereztem wolverine karmokat, jó cucc? Most én vagyok hülye, vagy tényleg nem tudom megnézni a boltban, hogy a ruhának milyen statjai vannak? Elsőben meg tudtam.
  • Fpocok
    A ló után csak egy magic vendor van?
  • Terawatt
    Addig nem nyugodtam, amíg meg nem ölöm a Rottent. Victory achieved. Gondoltam egyet, hogy kipróbálom a bosson a heavenly thundert és nem csalódtam, npcvel együtt táncoltam a boss körül és felváltva öltük. Végül ő megdöglött (remélem ez nem jelent túl nagy gondolt), de meglett.
  • MerlinW
    Már írtam, vit és adp hogy gyorsabban mozogj. Persze rakosgathatsz str-re és end-re vagy vgr-re is még ha jól esik:) 40 nem a limit, csak lassabban adja a bonuszt.
  • Terawatt
    Hát most a 4. trynál szintén hamar megdöglött, de még egész jól bírtam, viszont valami spellt nyomott ami full váratlan volt és fél hpról kukázott pedig még shield is fent volt(elvileg...). Nagyon érzem, hogy ez egy greater soul (great szopással :D )
  • Myselor
    amúgy tényleg nem tom mire rakjak már 50körül a virg,endurance 40 de csak egyeket ad már rá.strengt 40 dex 20 több nem kell semmihez vitality 15.125 vagyok vagy 128 a boss lelkel megvannak még gondoltam elköltöm de nem tudom mire lenne érdemes raknom még.hmmm valaki ötlet?
  • Myselor
    hehe .akkor egyedül? :D azt mondják itt a srácok hogy könnyű.nekem nem volt az egy szaros hús cafat az az egész de gyorsabb kb nálam.meg hát hogy megfog.az bosszanto :D elég nehzé volt lesebezni sokáig tartott .párszor meghaltam. a tűz miatt persze xd npcre nem volt időm se.berohantam inkább mindig,nem volt kedvem gecizni az olajos szarokkal :D hát én nekem már a elég de holnap neki megyek a shrine of winternek kemény lesz érzem :)
  • Terawatt
    Hallod... Én most dobom el a gépem összes alkatrészét darabokban. :D A retkes npc kétszer egymás után bele táncolt a tűzbe és mindkétszer 20% hpnál haltam meg negyed óra geciség után a hülye tócsa meg szobrok miatt... Az a kis help kellett volna mindig amit amiatt vesztettem el, hogy meghalt korán...
  • Myselor
    hehe :D jó lehetett amúgy nem csak a kinézetével van baj .én szépen beletáncoltam a tűzbe párszor.meg az hogy felkap az sokszor volt nála téma :D fájt de meglett a köcsög :)
  • Terawatt
    Great lighning spearrel flawless victory-t arattam a pursuer felett. 7db kellett, hogy megdögöljön. Na most irány befejezni a zöld okádék helyet. A boss tényleg betegül néz ki. :D
  • Myselor
    jaja azt olvastam én is szóval majd összegyüjtöm :)
  • Terawatt
    Soul of a giant-et dobott, ami Vendrick meggyengítésére fog kelleni végjáték környékén. 10k soul ha elnyomod, de nem éri meg ahogy elnéztem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Lower Vendrick's defense bonus when souls are in your inventory.

Having none in your inventory will give King Vendrick 32x his normal defenses. Having 1 gives him 16x his defenses. Having 2 gives him 8x def, 3 gives 4x def, 4 gives him 2x and having 5 or more results in him having normal defense stats.
  • Myselor
    oksa köszi majd reggel meglesem őket én is :) nehezek a giantok?kaptál lelket tőlük? :D
  • Myselor
    te nagyon elvagy ám de különben megértelek.egy pillanatig amikor bugos volt a pók bossnál a bejárat és nem bírtam bemenni megkönyebbülést éreztem na mndom nem kell ezzel a szarral szopnom most akkor abbahagyom és végignézem youtboen.de csak felkúrt és neki mentem újra és jó volt.kínlódtam vele kicsit de meglett :D de már félek a végétől előre :DD
  • Terawatt
    Utána jártam és most szereztem meg ebben a pillanatban. Nem volt egyszerű, de meglett másodjára. (inkább az oda út a vicces, ha már ott vagy akkor balra elmész a teremben/vagy jobbra és onnan lehet őket snipeolni.)

Vannak nagy szürke kőkapuk és azokat nyitja ki. Ment is a plusz a tippért, mert az egyik ilyen mögött lesz egy great lightning spear ami nagyon nagyon nagy hasznomra lesz.
  • Shep
    Rohadna meg ez a játék, csak nem bírtam és folytattam, elvittem a pókig, az is vicces, már megint, itt is a kis szarok szívatnak, nem igaz, hogy minden bossnak kellenek ilyen csatlósok. Egy uninstall de jót tenne nekem :)
  • Myselor
    az hova lesz jó?:)
  • sztar007
    Meg ne felejtsd el megölni a két óriást a hely alatt, dobnak egy jó kis kulcsot.
  • Myselor
    aha,ott az cuki hely xd vigyázz az olaj tócsákra .a bosstol hányni tudtam volna amúgy :D
  • Terawatt
    "estus shardokat". Egyet nem találtam. Következő hely még undorítóbb. Tele van olyan szoborral ráadásul fos zöld színe van.
  • Myselor
    ja és szép pajzs :D
  • Myselor
    hehe az kemény xd én is itt vagyok most gyüjtöm az estus shardokat :D fos egy hely nagyon xd
  • Terawatt
    Disc chime. Remélem jó ha így mutatom. Közben "blighttown 2.0-t" tolom és minden pillanatát élvezem. Eljutottam a második bonfirehöz ott és kiesik a szívem úgy ver és fosok, hogy túléljem. :D
  • Fpocok
    A mai nap arra kellett rájönnöm, hogy igazából nem is az igazi férfi build az OP... hanem én :D
  • Myselor
    az tök jó lehet.muti :D
  • Terawatt
    Örül a fejem. Találtam egy shieldet, ami ugyan csak 80% sebzést blokkol, de tudok mellé miraclet kasztolni, így nem kell mindig váltogatni. :)
  • Myselor
    igen :) vicces volt vele már így megküzdeni xd
  • Terawatt
    Smelter demon