Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kit érdekel most a DeS, azzal itt szerintem a többség nem igen játszott lévén csak ps3. Momentán arra gondoltam ,hogy jelezne ha megvan a köv szinthez elegendõ lélek pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Mit jelezzen azon? 😊 Elmondja a csaj az elején mikor útnak indít, h nála tudsz szintet lépni. Ráadásul kb azonnal ... míg DeS-ben csak bizonyos boss után lehetett csak. Meg a csajnál lehet az Estus flaskát upgradelni shardokkal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekem probléma nélkül megy. Nézd meg egy olyan játékban amivel elvileg mûködik.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Hát asszem az óriásokat még nem nagyon kellene háborgatnom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyszerû!

Fpocok
Sokan írták, hogy gond van, hogy nem ismeri fel. valamit trükközni kell a kábellel vagy mi. STEAM forumon keressetek rá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nemértem, mi lehet! Elég rég használtam, tegnap dugtam be! Telepíteni kéne?

tomsolo
Nem sokat ér egyébként. Én SweetFxnél a Tonemapot engedélyeztem és levettem a gammát 0.85-0.90-re.

A fáklyázás jó lenne benne ha nem csak annyi ideig égne mint Grimlockban és lehetne könnyen készíteni. Kedvencem az örök égõ fali fákylák elvenni õket persze nem lehet.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Laza
Fel, azzal nyomom.

Shep
Ott is kerestem de akkor tuti épp csak a szememet nem verte ki.

Shep
Na de jelzi ha tudok szintet lépni?

Laza
Most úgy van a szintlépés, mint a Demons Souls-ban a vak csajnál a Nexusban 😊
Ahogy nézem eleve a kis falú olyan funkciót lát el, mint a DeS-ben Nexus ... ott van kovács, árus, szintlépõcsaj.

Shep
Azt elsõ dolgom volt rányomni de sajnos szarból az sem tud várat építeni 😊 Mondjuk már az elsõ részben sem a graf volt a lényeg é ahhoz képest mondjuk tényleg javult a helyzet, de azok a ps2-es háttér erdõk nagyon brutálisak 😊

tomsolo
Hát áradozni róla azért nem nagyon lehet vele, sajna borzasztó béna texturák vannak benne, a Durantee féle ál DOF még tudna dobni rajta, de az is csak szépségtapasz.

Hányszor haltatok meg eddig? Majulában az emlékmûnél meg lehet nézni, fel van írva a táblára 😄 Ahol a szokásos "feladtam a harcot nem maradt semmim" lovag ül 😄
Hello! Nálatok felismeri az xbox controllert?

Sweet FX-et én is feldobtam, nagyon jól néz ki vele a játék.
Az elsõben a szintlépés a bonfirenél volt, itt a csajszinál. Rúgás itt nincs, viszont van helyette ilyen fegyverrel félreütés. Elõre + gyenge ütés. Elõre + erõs ütés pedig ugrásból támadás.

tomsolo
Settings menu(Fogaskerék) - Screen Options

Ha nem elég ott SweetFx, egész kellemes dolgokat lehet benne összehozni - persze ami marha ronda azért az marha ronda marad de egy fallout 3 szintû látvány azért megy 😄.

Renjike
Srácok! Lenne egy olyan problémám hogy ha rányomok a New game opcióra eredetileg valamilyen videó kéne jöjjön de nekem elhalgat a zene szép lassan majd marad a fekete képernyõ. Nem fagy be , steamet meg tudom nyitni közben és alt tab használatával is ki illetve be enged a fekete képernyõmhöz. Valami ötlet esetleg? 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wedge31
Na végre én is rátettem a mancsom a BA kiadásra ami egyébbként elég pofásra sikerült de egy betü nincs rajta vagy benne magyarul és persze kézikönyv sincs benne, találjon ki mindent magátol a parasztja aki megvette...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

persze erre nem gondoltam -.-' ..

És mi a helyzet a rúgással? nem lehet, lehet?
JethroHUN
Nem elégetni kell, csak elhasználni mint pl az estus flaskot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az egyben is csak a pyro (?) kezdett egyes szinten a többi teljesen változó volt.

BTW Human Eriggyet miért nem enged használni? ugye burn-ölni kéne de nem engedi máshoz is van kötve? vagy ilyen korai szakaszán a játéknak még nem lehet?
Az egyben is csak a pyro (?) kezdett egyes szinten a többi teljesen változó volt.

BTW Human Eriggyet miért nem enged használni? ugye burn-ölni kéne de nem engedi máshoz is van kötve? vagy ilyen korai szakaszán a játéknak még nem lehet?
Shep
Ja amúgy hol tudom a fényerõt állítani, mert az elején megkérdezte ok, de nem jól lõttem be, viszont sehol nem találom az állítási lehetõséget.

Shep
Nem emlékszem már, az egyben ,hogy volt a szintlépés? Amúgy miért egybõl 13-as szinten kezdünk?

Laza
Én a lerobbant kastély felé mentem, bõven az elsõ boss elõtt volt már sima kardom, tüzes kardom, fejszém, mindenfélém ... a két karddal megyek, mert a kis kardnak nagyon hasznos a szúrása nagy ütéssel, sokkal jobb, mint a vágás ... ez már az elõzõben is így volt 😊
Ha valami törés közelben van cserélem, a tábortûzhöz meg így vagy úgy, de visszakerül az ember, az meghavítja 😄

JethroHUN
Aki már végig tolta konzolon vagy csak szimplán elõttem jár. AZ tudna adni tanácsot, hogy milyen fegyvert kellene fejlesztenem? A Pursuert esélyem nincs megölni, alig 98-at sebez rá a Heide kard, más meg nem is karcolja kb. Szóval tovább mentem, a Dragon Rider be ütök sokat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Laza
Ehh ... na persze 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
levertem az elsõ bossom, a Giantot, futok onnan tovább, mondom nem messze volt egy ajtó ott át, erre nem beleszaladok mint boss, persze jól pofán vert azonnal 😊

benőmenő
*spóroltam
benőmenő
Fuck yea, utsó darab DS2-t vittem el a nyíregyházi 576-ból.
Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy az eladó elmondása szerint többet nem is küldtek, csak a black armourokat az elõrendelõknek, és ez az egy volt a bolt teljes raktárkészlete a normál kiadásból.
Szóval nincs fémtok, viszont nem kell várni hétfõig és spóroltak 2k-t a platinumos árhoz képest, ahol az elõrendelésem volt leadva. Azt hiszem ezzel együtt tudok élni.
Shep
Én arra a CTR+Egérgörgõt használom, roppant elegáns megoldás amúgy, igazi japán és magyar 😄

Fpocok
Keybindigsnél úgy van, hogy átváltás kétkezes módra? Azt hiszem V B N M valamelyik 😄 Este sötét volt 😄

Shep
Aha akkor már csak az érdekelne melyik gomb PC-n az Y 😊 Amúgy biztos embertelenül nehéz lett volna nekik a bill gombokat kiíratni.

Fpocok

Seth
Tábortûznél akkor még nem figyelted, ott van, hogy toggle. Na pc-n nem tudom melyik gomb, Xbox irányítón az Y gomb. Ha megnyomod akkor a "rest at bonfire" átvált "light torch"-ra. Ha már meggyújtottál egy fáklyatartót,akkor ott csak simán használ.Illetve lesz majd olyan item, hogy "fireflies valami", azzal bárhol, bármikor meggyújthatod A fáklya ideje véges egyébként, de lehet szerezni újabbakat,ami növeli az idõt. Sajnos pár helyszínt kivéve nem igazán kell használni.

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
MO-n csak egy helyen adnak 8k alatt kulcsot? Hát ez szomorú.

Shep
Még idõben megkérdezem, a fáklyát, hogy lehet használni, mert se kézbe rakni se rákattintani se semmit nem tudok vele, gombot szintén nem találtam hozzá.

Myselor
hát engem is felkúrt amúgy a sok lérázás és hát ja,lifegem sincs végtelen de azért adogat,bár nem tom hogy ki hogy szokott játszani.én nekem elég nehéz
Myselor
hát én sokat szarakodtam mondjuk az elején mondom mentem a nagy állatok felé nem jutottam sokáig . xd
Shep
Mármint, hogy addig nem haltam meg, de az a gyanúm ,hogy lifegembõl is kevés lesz, szóval nem árt azzal is spórolni.

Shep
Hát nem tudom én másfél óráig semmi aztán eltört a 2 kardom meg beszívatott a létrával és egybõl felidegelt, ment is az ALT+F4 😊

wantonly
Köszönöm, így már értem!
Shep
Ja és a shift+eger-es használ-at is komolytalan, miért nem volt jó az elsõ rész irányítása ide is? Ja, mert most nem csak sima portot adtak ki PC-re :d

Myselor
amúgy annyira sokat én se haltam még az elsõ bossig.nem volt 10 halál az jó? xd mondjuk sok lifegemet el is használtam de gondolom normális
Shep
Felnégyelném aki kitalálta ezt a kurva fos létrás megoldást, 1 pixelnyi hely ahol elfogadja ,hogy le akarok mászni persze mikor sietni kellene akkor természetesen a létránál nem mászik le hanem beszorítanak és megölnek. Asszem kezdem én ezt elõröl és óvom a kardot 😊

Seth
Akkor legyél férfi és FUSS

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Human Effigy az árusoktól korlátozott számban vásárolható.Nagyritkán dob valamelyik ellenfél, de majd csak a játék végefelé, illetve valamelyik covenant-ban, nem tudom most melyikben,lehet farmolgatni leölt játékosokért. Ha meghalsz egyszer akkor még nem csökken. De ha így hollow formában halsz,akkor kb minden 2. után úgy fél centivel csökken a hp-d, egészen 50 %-ig, onnan szerencsére már nem, durva is lenne. Majd lesz egy gyûrû ,amivel mérsékelhetõ ez 75%-ra.Az hogy halál után visszazserzed a lelked, nincs jelentõsége,attól még hollow maradsz, ha halsz akkor bizony csökken a max hp-d

Shep
Csak kard nélkül nehéz lesz megtalálni 😊