8811
Dark Souls II
-
#2724 Most ezt kicsit hülyén írom le elnézést, de:
A fegyverek statisztikáinál a DEX vagy STR mellett megjelenített A/B/C/D jelzés azt takarja, hogy az adott képesség fejlesztése mennyire van hatással a fegyver sebzésére? Tehát egy STR A, az az erő fejlődése közben kapja a legjobb statokat? -
#2723 Papíron az alap sebzés az kb megeggyezik, de az előbbinek van fire sebzése is és ezért erősebb. Később lehet majd elemi sebzést rakni a fegyverekre és akkor már lehet, hogy még jobb is lesz. -
#2722 Gyakorlatilag amit nem sebez a heide csillagszórója, az ellen még gyengébb, mint egy sima shortsword. -
#2721 Megszereztem az elején ezt a fire longsword-ot amit egy +1-el fel is húztam már. Közben visszamentem begyűjteni a Heide Knightsword-ot, de nem látom erősebbnek. Sok statban erősebb, de a sebzése gyengébb. Jól látom? :)
Illetve ezek a statjaim LV32-ön. Valaki okos és türelmes adhatna pár tanácsot, mi van elszúrva, mire kéne menni a továbbiakban. Egyelőre Hollow Armor és egy Iron Parma pajzsom van.
VGR12
END12
VIT 8
ATN 5
STR19
DEX14
ADP 5
INT 5
FTH 5
Előre is köszi a tanácsokat ;)
-
#2720 Jó akkor leírom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez itt egy sssszplojlőr -
#2719 A Dragonridernél kellett volna lenniük invadereknek?
Mert ez így vicc szint volt. -
Zozo0122 #2718 Na ez a Drnagleic Kastély király volt :) Úgy látszik igazam lesz és a végére hagyják a legjobb helyeket :D A bossok is királyságosak!
[spoiler] A Dragonrider tesókat asszem 3madjára intéztem el, nagyon jó csata volt, a Looking Glass Knight meg elsőre lement :D Mind2 remek bossfight, a Looking még 2 ellenfelet rám is hívott a pajzsából :D Ahol meg msot vagyok tiszta Ash Lake, meg valaki nagyon dalálolászik, szóval itt már igazán kezd visszatérni a Dark Souls hangulat! [/spoiler -
#2717 Mindegy, nem akarom tudni. Elmegyek másfele. -
#2716 Mérgezős medúzára mit kell nyomni? Hiába veszem fel a leg poison ellenesebb cuccomat, így is megül. -
#2715 És nem ad acsit sem. -
#2714 Offline a legjobb tolni, nincs tele szemetelve a föld írásokkal és nagyobb élmény megtalálni a dolgokat. o:D -
#2713 Nekem is offline. Most akartam belépni egy 20 perce, de azóta sikertelenül:S -
#2712 Cuki, hogy hivatalosan normális minden. -
#2711 Basszus offline -
#2710 Akkor azt már most utálom :) -
#2709 Itt is lefutható de meg szeretném ölni előtte a piros gépi támadót, bár lehet lesz.rom. -
#2708 Amúgy meglett. Utána lévő résszel szopok. Olyan, mint New londo ruins. :D -
#2707 The knight takes additional damage from Magic and Lightning. He seems resistant to toxic, taking three toxic mists to be poisoned. Other elements are unconfirmed. -
#2706 Nekem eddig szinte minden bosshoz könnyű volt az eljutás olyan értelemben, hogy lefutható volt. Oké jönnek utánad, de ha bejutsz a kapun akkor oda nem követnek. Csak arra figyelj, hogy kicsit messzebb legyenek amikor bemész, mert még egy kis ideig meg tudnak ütni. -
#2705 Csak az nagyon időigényes :)
A leengedhető nagy hídnál van egy bezárt rács mögötti bonefire, ahhoz hol találom a kulcsot? -
#2704 Én a trógereket addig ölöm ilyen esetben amíg meg nem szűnnek létezni. -
#2703 Annyira idegesítő, hogy ilyen rohadt messze vannak a bossok a tüzektől, ráadásul még végigfutni sem lehet, mert végig követnek a trógerek. -
#2702 Szereztem egy acél esernyőt, ami pajzsként és számszeríjként is funkciónál lol. -
#2701 Elmentem a nagy leereszthető híd felé és enyhe bugba futottam. Át lehet menni egy kis hídon csontvázakkal teli barlangba, meg valaki még fel is éleszti őket, na és itt ha a bejáratnál egy adott pontra érek minden csontváz láthatatlan lesz, aztán ahogy befutok, hirtelen ott terem mind és kapásból rám ugranak. Persze a környék még pluszban tele Sólyomszem klónokkal. Asszem megyek inkább levágom a lovast. -
#2700 Mintha az egyben is lett volna valami boss, ami hasonlóan néz ki és szinten nem volt érzékeny az áramra, nem? -
#2699 Nálam már megint nem megy a szerver. többet van leállás, mint a tesóban baszki. -
#2698 Én is erről tudok, mint legfrissebb info dlc ügyben.
A gamestar szerint már pár éve van Red Dead Redemption is PC-re :D -
#2697 "+10 Lightning "
Talán pont ezért :D Ő mivel hadonászik ? -
#2696 Az komoly, hogy nincs forrás megjelölve. Gameszar.
Amúgy meg "“For Dark Souls 2, we don’t even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one.”"
És én pontosan ezért is vettem meg. -
sztar007 #2695 Akkor ajánlanám figyelmedbe: http://www.gamestar.hu/dark-souls-2-pc-ps3-xbox-360-gameplay-trailer-dlc.html -
#2694 Én messziről leíjaztam.
Ehhez a játékhoz NEM LESZ DLC. -
#2693 ...ott nekem akkor végem lesz -
#2692 Mirror Knight brutál.
Alig sebzek rajta. +10 Lightning Bastard Sword-el. -
sztar007 #2691 Remélem a DLC-t is csinálják közben ehhez. -
#2690 Annak viszont nem örülök hogy a fromot felvásárolta egy nagyvállalat, mert így már nagyban bele fognak szólni hogy mit készíthetnek és mit nem. -
sztar007 #2689 Na csatlakoztam a Company of Championba csak hogy mégnehezebb legyen végigvinni ezt a remek játékot :D -
#2688 Nem bírom megölni a lovas előtt kint álló gépi invadert. -
Zozo0122 #2687 Érdekes...
http://gamekapocs.hu/hir/39734/project_beast_a_from_software_ps4_es_jateka -
#2686 Megöltem a pókot erre levágott az a 2 kardos állat a tűznél. Hát köszi. Az egyben legalább a tüzeknél nem háborgatták az embert. -
#2685 Na higgadt fejjel meglett a Smelter Demon is meg az Old Iron king is. :D
Úgyhogy jöhet a Drangleic kastély. :D