8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Sajnos 2-3 óra után sem jöttem rá, így szégyenlem, de meg kellett néznem, mit kell csinálni :( Nem jöttem volna rá.
  • sztar007
    Oké megvan, ha a Company of Champions covenantba vagyok akkor summolni se lehet...
  • Terawatt
    Egy egész cod kampány annyi, szal ez relatív.
  • sztar007
    Nem tudom miért de nekem nem enged summolni segitő npc-t se a mirror knightnál, se a Supra Demonnál. Pedig mindkettőnél beszéltem már az npc-vel. Hiába nyomom be a Human Effigyt semmi.
  • Myselor
    oh értem.hát akkor valszeg én is holnap a végére érek :) gondolom inkább csak bossok lessznek utána már. nagyon durva a vége?
  • davidka003
    Dranleic után szvsz kb 4 óra alatt letudható. Nagyon rövid már utána.
  • Shep
    Elsőnek volt története? :)
  • Myselor
    draglenic után már ennyire nincs sok?ma kezdted úgy tudom azt a részt te is
  • davidka003
    Na én végigvittem. Azt mondom ne a vége miatt játszatok vele. :D
    Pályák, bossok nem voltak rosszak. Sztori szokás szerint nem nagy szám. (elsőnek több sztorija volt)
  • wantonly
    Nálam egy-két órája nem megy online a játék.

"Dark Souls II service is not available."

Nálatok?
  • Terawatt
    jaja. Pirosból is több lesz. bonfire ascetiket használtam már kétszer és mindkétszer volt új piroska is a szokásos erősebb monstrák mellé. Ma gondoltam egyet, és megöltem újra iron kinget ng+ra felhúzva. :D
  • Fpocok
    woo
    woo
    Álljunk csak meg egy pillanatra. Most olvasom, hogy az NG+ban..
    "New enemies(which you will notice within seconds of spawning in Things Betwixt, be ready), more enemy spawns, enemies with more health/damage, special red enemies with even more health/damage."
  • yesname #2752
    Köszi. :)
  • Terawatt
    Pursuert öld meg ha teheted az utána lévő droppért. :)
    helye (spoilerbe rakom esetleg ha akarsz többet kóborolni):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (teknős nagykalapácsos monster után jobbra ki tudod már nyitni az ajtót )
  • yesname #2750
    Köszi, akkor tovább. Hogy a gödrön túl merre azt nem tudom, de majd megtalálom az utat. :D
  • Myselor
    szintezés ráérsz lemenni bőven :)
  • yesname #2748
    Az első boss (elsőre meglett) után merjem megvenni a leesős gyűrűt? Vagy inkább költsem el a lelkeket szintezésre?
  • davidka003
    Na ez lol:

"Weaknesses

The Giant seems to be resistant to many forms of damage."

• Terawatt
    Zweihanderem akkorát üt mint a busz. 245+47 fizikai mellé 245+43 lightning, mindezt bazinagy aoeként. Mellé ott van még a black knight halberd, ami szintén nagyokat csap, ráadásul lehet pajzs mögül is támadni vele.

• Zozo0122 #2745
    TSELDORA SPOILER!

Há mi :D Azt mondom, hogy a varázslók alatt az egyik kunyhóban alul ott van a bossfire :D Meg van még egy felül a templom után meg még fenn a táborban az egyik sátorban. De a legközelebbi a banyapókhoz az amit mondtam.
  • Terawatt
  • Fpocok
    Kabbe
  • Myselor
    ott nincs amúgy a 2 dragonridernél voltam :D kis gecik .először az ijjász leölt utána azt lecsaptam először aztán a másik pice of cake volt xd
  • Myselor
    jólvanna bossfire :D amúgy kapdbe xd
  • Terawatt
    Dehogyis. Kettő biztos hogy van. A másik még a varázsló idióták előtt egy kis barlangban és onnan vezet le lépcső oda.
  • Zozo0122 #2739
    Pókboss előtt legközelebb az egyik földszinti kunyhóban van bossfire :D
  • Terawatt
    Pókbóss előtt van valahol amúgy? :)

Pocok nyisd le azt a spoilert nyugodtan.
  • Shep
    Te mivel játszol? Bossfire? :D (értem amúgy, csak hát na :))
  • Myselor
    annyira jó hogy már nincsenek bossfire-k a bossok közelébe
    csak menjél szopni jó erősen az út alatt is :D grat
  • sztar007
    Az nem lehet a gond, hogy már én beszéltem vele Black Gulchba is?
  • Fpocok
    Közben írtam, hogy még sem kell. Magam próbálok rájönni egyelőre még.
    Visszanéztem a meccsett és úgy láttam, hogy visszakúszott a hpja. Akkor lehet valami mechanika, trükk hiányzik. Újra átnézem azt a helyet.
  • Terawatt
    Akkor a legelső helyen a toronyban nézd meg. Ha ott van akkor duma, majd earthenben is. Nekem odáig kellett vissza másznom, mert első karival meghallgattam a mondanivalóját, de ezzel elfelejtettem.
  • sztar007
    Itt vagyok de nincs itt, beszéltem már vele korábban ha jól emlékszek.
  • Terawatt
    Earthen peak első bonfireje után lesz a csaj akivel ki kell beszélned magad és utána már látni fogod a jelét a földön.
  • davidka003
    A köd előtt kb 5 méterre.

#2728: csak full gagyi a statja
  • sztar007
    Smelter Demonnál merre van a segitő npc? mert én szétnéztem de nem találom.
  • Myselor
    jee drangelic kastélyban meglett a páncél ami a borítón is van :D nagyon szép.imádom ^^
  • Terawatt
    Első boss az elég lassú. Megismered a mozgását és nem hagyod ,hogy eltaposson akkor hamar meglesz. Pajzs felesleges oda, szal fogd két kézre a fegyvered és úgy jobban fog menni. :)
  • nfrequency
    Köszönöm a segítséget. Egyelőre az első boss előtt vagyok. Dragonrider sem volt még meg, úgyhogy most legalább Pursuerig el akarok jutni, addigra fejlődök annyit, hogy legalább az alap nehézségeken túl legyek.
  • Terawatt
    S a legjobb. S A B C D E

Van olyan fegyver ami ahhoz képest jobban skálázódik, de elméletben igen úgy van ahogy mondod. Van olyan fegyver is ami erős, de baromi szar a skálázódása. Az ilyenre majd Raw típusú fejlesztést érdemes rakni, mert úgy növeli a fegyver sebzését, hogy rontja a skálázódást. Értelemszerűen a szar skálázását a fegyvernek nem tudja jobban rontani, de erősebb lesz.

Második bosst a Pursuert ha megölöd utána lesz a Drangleic set ami szerintem egy must have kategória. Trükkös boss nagyon, de ha meg tudod ölni (parry/ballista) akkor nem fogsz csalódni. :)

Statokok pakolása szerintem megérzésből egész jól lehet osztogatni. Én például harcos papot csináltam, vagyis annyi str és dexem van, hogy a cuccokat tudjam hordani és minden más ment a Faithre, hpra, meg egy kis teherbírás növelésre. Fegyvereimre meg lightning infuset raktam, mert az segít abban, hogy Faithből is egész jól skálázódjon a fegyver.

Remélem tudtam pár tippet adni. Nyugodtan kérdezz ha van valami. :)