8811
Dark Souls II
-
#2804 Mondjuk ez egy hülye kérdés volt a flaskjaid számát nézve /bár ng+ is lehetett volna akár :P / -
#2803 Nem, a Looking Glass Knight a kastélyban. :) -
#2802 Bádogember? :) Pursuer? Grat hozzá ^^ -
#2801 Na meglett a bádogember is, nagyon sokat szenvedtem vele mire sikerült. Még jó hogy nem mentek a szerverek így játékost nem tudott idézni magának csak npc-t. :D Ez a set amúgy nagyon hülyén néz ki szerintem.
-
#2800 Hát én meg egyre inkább afelé hajlok ,hogy még 1 végigjátszás sem lesz. Úgyis jön a Bound by Flame ami sok szempontból jobbnak ígérkezik, mint ez, aztán lehet mégsem lesz jobb, majd elválik. -
#2799 Feje a sérülékeny pont, a lábai nem sebződnek, meg még le is pattan róla. -
#2798 Nekem az tetszett. Főleg amikor még lőttek téged is mellé. A travel az tényleg nagyon jó, plusz még egy pont aminek lehet örülni, hogy már ennyi helyen járt az ember. :)
Megint neki álltam, és harmadjára lement a nagy pókboss. Csak én éreztem úgy, hogy fogalmam sincs hol lehet ütni? :D Fején biztos sérülékeny volt, de a hülye zweihanderem mindig elakadt a lábaiban. Mókás volt, de túléltük. Npct egyszer healeltem amikor tudtam, mert megdöglött volna. Imádom ezt a karit. :)) -
#2797 Nincs annyi titok NG+-ban, hogy megérje a szopást. -
#2796 Mondjuk az is igaz, hogy nem tudom eldönteni, hogy miért nem nyomok NG+-t.
Első részt 4-szer vittem végig. Itt nem érzek rá késztetést.
Vagy az van, hogy már nem lehet ugyan azt lenyomni a torkomon vagy az, hogy a 2. rész gyengébb.
Bizonyos dolgokban jobb, talán másban gyengébb.
Szvsz "kiöregedtem" abból, hogy ugyan azt újra lenyomjam csak nehezebb szinten.
Inkább játszok más játékokkal. Annyi van még. -
#2795 Egy szerintem sokkal jobb volt, ott nem kellett ügyesség csak szépen nyugodtan taktikusan játszani, itt meg mindig nyomja a hordákat, meg a pályán végigkövető elleneket, idegesítő bossharcok. Marha nagy bejárható terület csak éppen értelme nem sok van, mert olyan üres, mint a tenyerem. Mondjuk az is lehet, hogy egyszerűen elég volt nekem az első rész és ez már nem hiányzott. Mondjuk a bádogos tuti élvezi minden percét, még mikor századjára megy végig ugyanott azt is. :d -
#2794 Ja amúgy a kedvencemet nem is mondtam még. Belockolom a tagot, előttem áll erre a karakterem meg fogja magát megfordul és maga mögé vág, a másik meg jól hátba szúr. -
#2793 100-szor idegesítőbb volt az első rész.
Itt van teleport a kezdettől fogva és nincs idióta ügyességi rész(Sen's fortress) -
#2792 Nem az a patkány, ott még nem jártam, ez a másik. -
#2791 Nem is próbáltam ütni de az elmenéssel volt gondom, de nem érdekel, elég nekem a fő szál de lassan úgyis kezdek besokallni a játéktól ezekkel a direkt plusz idegesítő dolgoktól a hajam az égnek áll már. Érdekes, hogy az első rész ebből a szempontból sokkal jobban össze volt rakva. -
#2790 Én már rájöttem arra, hogy amikor kiírja, hogy jön a boss, akkor utána 5-10 seccel fog leesni a bejárat közelében. -
#2789 Patkány bosshoz csak aoe kell aztán meg kiteolod őket és szép lassan mindet megölöd. Illetve ha a bosst megölöd (egyik patkány a sok közül :D ) akkor a maradék elszalad. :) -
#2788 Csak úgy mondom, hogy nem kell ütni a boss-t. El kell menni a kör pálya végére és meghúzni a kart. Ettől összeesik és lehet ütni.
Kb 5-6 csapásból meghalt nálam. -
#2787 Na jó feladtam, megint a falat ütöttem, mikor azt hittem, hogy a csontit nézem, elmennek a picsába a készítők, hogy még ezzel is nehezítik a dolgot, és tuti nem azért, mert így akarták, hanem mert balfékek. -
#2786 am dúrva lett most így a hp-m fél képerényőig ér kb :"D elég keménynek érzem magam így 140lvl körül :D -
#2785 nyugi én is szoktam magamon néha annyira balfasz vagyok xd -
#2784 hát elég hülye a kamera sokszor de hát na :) -
#2783 Mégsem, mert mondom, elindulok a másik irányba, ja csak ott meg egy rohadt nagy árok van :D Na de legalább röhögtem egy jót mikor belezúgtam :) -
#2782 Ash Knuckle ring vagy mi mit csinál? Mi az a peri izé?
Nincs poison elleni ring valahol? -
#2781 Na utolsó próba, ha most nem sikerül otthagyom, mint a retkes patkányt. -
#2780 Ja, egyszerű, ha nem szívnék a szar kameraállás miatt. -
#2779 jah D: az nagyon egyszerű pedig -
#2778 Executioner's chariot ahogy kivettem. :) -
#2777 melyik boss?:) -
#2776 Ja a rohadás esne bele, nem tudom ott hagyni. De a hót béna kameraáláls is öcsém, 5x legalább azért haltam meg, mert nem láttam ,hogy hol állok, viszont legalább rájöttem ,hogy a villámot nem szeretik a nyamvadékok. -
#2775 Pedig meg akarod ölni. Ami mögötte van... akarod. :) -
#2774 Akartam mondani, hogy opcionális, engem annyira elkapott egy másik útvonal, hogy utólag tudtam meg, hogy van olyan, de a boss reward nem érdekel így hát ez most kimarad az életemből. Jó kis fightnak tűnt. Majd ng+ban ^^ -
#2773 Na de úgy látom nem kell nekem itt idegelnem magam, opciós boss, hát akkor majd valakinek eladom az opciómat én meg megyek tovább a főszálon. :) -
#2772 Olan szívesen mennék azt szét golyószóróznám az egész rohadt kócerájt, aztán lovagolhatna a hülyéje. Leginkább az tetszik ,hogy engem 1 suhintással megöl a kocsija, a csontvázak meg lazán kibírnak 2-3 kört is. -
#2771 Ez a retek láda lovas is és a szaros csontvázai, hát nem hiszem el, hogy ilyen szarokkal szívatnak be. -
#2770 Van egy npc, ahol meg lehet nézni hányszor haltál Majulában. Ő meséli a dolgokat. Utólag néztem én is sajnos, hogy fosta a jó infókat. -
#2769 Aranyos a kicsikéd. Erős? :) -
#2768 Hát igen, azért így másodjára le is ment.
Ez a szörnyű a játékban, hogy nincs sztorija. Ha lenne valami története és egy kis utalás, akkor nem kéne a netről nézni. -
#2767 Gázos a hangulata, szó szerint -
#2766 Mérgezős medúzánál? Hát ott én se jöttem volna rá.
Egyébként szerintem az iszonyú szar helyszín meg ami előtte van. Nincs hangulata szvsz. -
Zozo0122 #2765 YEAH!!! Alig vártam, hogy meglegyen ez a fegyver !!! :D Gyorsan fel is toltam +10 Lightningra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!