Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
mi az a pajzsos retek? 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Már bocs de ilyen helyesírással csak még jobban hülyének fognak nézni.
JethroHUN
Kighagytam egy szót, sry. "Ne használd" lett volna.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
de érted emiatt döglök meg
és már a boszi is megakar ölni.istenem
JethroHUN
Talán állítsd át az irányítást, egérõl vegyél le minden felesleges dolgot. És az "interact" funkciót tedd be egy gombra, pl E. Úgy tökéletesen mûködik. De használd a folyamatos futást "Auto dash" Necces helyeken meg csak sétálj ne fuss.

Fpocok
Miután átállítottad a gombokat, ne az ESC gombot nyomd meg, hanem a BACKSPACET. Elõbbire visszaáll minden, utóbbival visszalép.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ne erõlködjél még megfájdul az a csöpp agyad.
Shep
Sima csirke lovagok ellen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én megpróbáltam átrakni a shift+egér kombóról gombra a használatot, azt hiszed elfogadta, hát marhára nem, így továbbra is azzal szívok én is, marha béna megoldás, nem is értem ,hogy találták ezt ki a japók, de tuti legalább egy hétig agyaltak rajt, hogyan lehet minél szívatóbb megoldást találni. Shift+bal egér, Istenem, szinte már fáj mikor belegondolok

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Attól függ, hogy melyik pajzsos ellen?

Myselor
kibaszottul felkúrt ez a szar.beszélnék a nyanyával nem ragál semmit a shit+bal gombra,megcsapja kétszer támad az a köcsög geci szar rám.második tovább megyek venni fel egy cuccot egy hullából nem reagál szart se és lecsuszok és 3k léleknek annyi.fuuu hogy aaz a kúrva édes anyját.csak én vagyok ilyen szerencsétlen?vagy más is jár így?csak nem lesz ideges?
Shep
A pajzsos retkek ellen milyen taktikát alkalmaztok? Itt már nem igazán sikerül mögéjük kerülni, mert jóval gyorsabban mozog minden ellen.

Kösz, akkor megnyugodtam, már azt hittem hogy ennyire vak vagyok hogy még az eladás opciót se látom. 😄 Pedig jó lett volna a felesleges cuccokat lélekért cserébe eladni...
Ryder7
Sehol. Legalábbis én még a 8-10 órám alatt nem találkoztam DS1-hez hasonló Framp-tal akinek el lehet "adni" a cuccait.

De ilyesmi miatt ne aggódj, legjobb tudomásom szerint az inverntoryd nem töltõdik meg soha, illetve eladni se tudsz, csak venni. Ha mégse tudnál valamit felvenni, csak dobj le cuccokat a földre és menj tovább. Vagy inkább a fészekbe a tutorial területen.

Személyes megjegyzés: Az árusok mit szívtak? Nem érné meg nekik ha olcsón megvehetnék a cuccaid? Aztán eladhatnák másnak jobb pénzért? (Tudom, hogy ez gameplay szempontjából mit jelentene, tudom miért van így.)

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Seth
Végtelen az inventory. De van item box a Majula-ban a tábortûznél, ha zavara sok cucc

PSN ID.: Beegabor

Lehet hogy láma kérdés, de hol tudom eladni a felesleges cuccaimat? Lassan megtelik az inventorym pajzsokkal meg fegyverekkel, jó lenne tõlük megszabadulni, nehogy úgy járjak hogy egy jobb cuccos ne férjen be sok kaki miatt.
Egoraptor
Nekem is ezt írta de nem szólt vissza azóta. <#shakehead>

wantonly
Amúgy miért van olyan hangja a fûnek, mintha drótból lenne? Nagyod idegesítõ. 😛
benőmenő
Darksouls II nexuson elõbb-utóbb biztos lesz olyan textmod is, ami berakja a billentyûket a helyükre.
wantonly
Akkor, ha ez nem jön össze még a Nuuvem lehet a nyerõ, itt 84,99R$ a játék.

85.00 BRL = 8,500 HUF
Fpocok
Köszi, tudom. Tegnap vele beszéltem, azt mondta este szól, hogy van-e vagy nincs, de nem szólt. Most várok, hogy legyen valami és akkor ír.

wantonly
Fpocok
Igen... de nincs nagy választék. Ha egy picit drágább annál, már az is jó 😄 De nincs semmi basszus.

Ryder7
Szerintem nem. Viszont legalább már lehet a textúrák, modellek és társaik minõségén változtatni. Talán DS3-ban már billentyûket fog mutatni xbox gomb helyett 😄

Tatyla
ki lehet valahogy kapcsolni hogy ne mutassa az xbox controller gombokat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
Elkezdtem én is játszani.
Full HD-ban low de inkább medium grafon szépen fut HD3870-en. Néha néha megröccen de nem annyira jellemzõ. Sokkal jobban fut, mint az elsõ rész.

Sokat szoptam mire meglett a Fire longsword. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ryder7
Csak szerintem, vagy a Belfry Gargoyle és a DS1-es Bell Gargoyle zene tényleg ugyan az? 😄

Myselor
oksa .jólvan akkor jól gondolom.hát lehet hogy akkor bukom azt a lelket .mindegy majd megpróbálom nem😊
benőmenő
Van 100 lelked. Meghalsz, tócsa, vissza a bonfire-höz.
Eljutsz valameddig, szerzel 25 lelket. Megint meghalsz, a 100 lelket buktad, a második halál helyén lesz most tócsa, ahol a 25 lelket veheted vissza, hacsak meg nem halsz megint.
Myselor
na most akkor melyik?mert a másikból azt veszem ki hogy a lelkeket feltudom venni egy következõ tócsából is.am kúrva szar helyen haltam meg csak azért kérdezem :C
benőmenő
Ha egyszer meghalsz ott marad a zöld tócsa.
Újraéledsz, és ha a tócsa felvétele elõtt egyszer is meghalsz, akkor az elsõ tócsa eltûnik a lelkekkel együtt, és a legutóbbi halál helyszínén lesz egy másik, az elsõ halál után megszerzett lélekpontokkal.
eltûnik igen. szóval ha meghalsz és van nálad x lélek akkor ha megint meghalsz mielõtt felszednéd az az x elveszett.
Myselor
ha meghaltam és 2k lelkem volt.de mennék vissza érte és 0 lélekkel meghalok akkor az eltünik?vagy feltudom venni csak akkor nem ha szerzek újat és azzal halok meg útközben?
benőmenő
Már üzemel a Dark Souls 2 Nexus!
Most már itt is a ps3 gombokat fogja kiírni, yess! (Dualshock 3 all the way!)
Egoraptor
Srácok!

Ha simplycdkeys-rõl veszek kulcsot tudok játszani EU-s haverokkal?

Lunki88
Tegnap még azt mondtad hogy neked 7k alatt kell...
hát igen, a farmolásnak annyi😄

Fpocok
"Unlike previous Souls games, normal enemies will eventually disappear if you kill them too often."

hmm... ez új.

Fõleg hogy nekem baszik felismerni, végül is a legényegesebb dolog lett elcseszve nálam!

Fpocok
Szarabb lett a gamepados irányítás az elsõ rész óta. Legalább is nálam a jobb gombával nagyon hülyén fordult a kamera.

Továbbra is azt mondom, hogy M+K>gamepad

Akkor ezt buktam 😊
wantonly
Ha fél év múlva jön meg a kontrollered, akkor igen, olcsóbb lesz. 😊
Én most rendeltem egy pc-re való XBOX contollert. Remélem mire az megjön, addigra olcsóbb lesz a játék.
Nem nagyon használtam még contollert, de ha jobban is van portolva, mint az elõzõ rész, ez akkor is azzal lesz a legélvezhetõbb. Ellenvélemény, megerõsítés?
Tatyla
várd meg míg lesz megint iceakosnál

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Hát sehun nem tudok venni kulcsot 8k-ért?
<#rinya>

MerlinW
Én is örültem neki😊 A mechanika nem változott szinte semmit, elsõre feküdt az öregúr😊

[merlinw.org]

MerlinW
Megöltem ballisztával. 1 parry, 1 balliszta, 2 ütés😊

VGR-em 8-on van (900hp)
END, 12 ~110 stamina
STR 20
Bastard Sword +1-el 220 körül csapok, Fire Sword-el is 200 felett (ez utóbbit érdemes megtalálni😊). Spoilerben leírom hol van, ha érdekel.

[merlinw.org]

Na eljutottam egészen a Last Bastionig, de a bossharccal nem bírok...3man jönnek egyszerre, úgyhogy innen egyenlõre tipli volt...😊 Utána elindultam inkább a Chatedral of Blue-ba. Hát amit ott találtam emberek...lesznek itt páran akik nagyon fognak örülni a találkozásnak 😊<#taps>
Laza
Lehet pár szintet fel kéne tornászni HP-re, staminára, a teknõsöket úgyis egyszerû irtani és jó soult-t adnak. Amúgy is az a baj, hogy keveset sebzek rajta, kb 80-at a tüzes karddal ... az nem sok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Én is ott tettem pihenõre a játékot ma😊 Az utolsó pár próbálkozásnál már meg sem karcoltam, így gondoltam elég mára😊 Co-op-ban piszok egyszerû lenne, de abban meg nincs kihívás😊

[merlinw.org]