8811
Dark Souls II
  • Terawatt
    Mondjuk ez egy hülye kérdés volt a flaskjaid számát nézve /bár ng+ is lehetett volna akár :P /
  • Lunki88
    Nem, a Looking Glass Knight a kastélyban. :)
  • Terawatt
    Bádogember? :) Pursuer? Grat hozzá ^^
  • Lunki88
    Na meglett a bádogember is, nagyon sokat szenvedtem vele mire sikerült. Még jó hogy nem mentek a szerverek így játékost nem tudott idézni magának csak npc-t. :D Ez a set amúgy nagyon hülyén néz ki szerintem.
  • Shep
    Hát én meg egyre inkább afelé hajlok ,hogy még 1 végigjátszás sem lesz. Úgyis jön a Bound by Flame ami sok szempontból jobbnak ígérkezik, mint ez, aztán lehet mégsem lesz jobb, majd elválik.
  • Shep
    Feje a sérülékeny pont, a lábai nem sebződnek, meg még le is pattan róla.
  • Terawatt
    Nekem az tetszett. Főleg amikor még lőttek téged is mellé. A travel az tényleg nagyon jó, plusz még egy pont aminek lehet örülni, hogy már ennyi helyen járt az ember. :)

Megint neki álltam, és harmadjára lement a nagy pókboss. Csak én éreztem úgy, hogy fogalmam sincs hol lehet ütni? :D Fején biztos sérülékeny volt, de a hülye zweihanderem mindig elakadt a lábaiban. Mókás volt, de túléltük. Npct egyszer healeltem amikor tudtam, mert megdöglött volna. Imádom ezt a karit. :))
  • davidka003
    Nincs annyi titok NG+-ban, hogy megérje a szopást.
  • davidka003
    Mondjuk az is igaz, hogy nem tudom eldönteni, hogy miért nem nyomok NG+-t.
    Első részt 4-szer vittem végig. Itt nem érzek rá késztetést.
    Vagy az van, hogy már nem lehet ugyan azt lenyomni a torkomon vagy az, hogy a 2. rész gyengébb.

Bizonyos dolgokban jobb, talán másban gyengébb.
    Szvsz "kiöregedtem" abból, hogy ugyan azt újra lenyomjam csak nehezebb szinten.

Inkább játszok más játékokkal. Annyi van még.
  • Shep
    Egy szerintem sokkal jobb volt, ott nem kellett ügyesség csak szépen nyugodtan taktikusan játszani, itt meg mindig nyomja a hordákat, meg a pályán végigkövető elleneket, idegesítő bossharcok. Marha nagy bejárható terület csak éppen értelme nem sok van, mert olyan üres, mint a tenyerem. Mondjuk az is lehet, hogy egyszerűen elég volt nekem az első rész és ez már nem hiányzott. Mondjuk a bádogos tuti élvezi minden percét, még mikor századjára megy végig ugyanott azt is. :d
  • Shep
    Ja amúgy a kedvencemet nem is mondtam még. Belockolom a tagot, előttem áll erre a karakterem meg fogja magát megfordul és maga mögé vág, a másik meg jól hátba szúr.
  • davidka003
    100-szor idegesítőbb volt az első rész.

Itt van teleport a kezdettől fogva és nincs idióta ügyességi rész(Sen's fortress)
  • Shep
    Nem az a patkány, ott még nem jártam, ez a másik.
  • Shep
    Nem is próbáltam ütni de az elmenéssel volt gondom, de nem érdekel, elég nekem a fő szál de lassan úgyis kezdek besokallni a játéktól ezekkel a direkt plusz idegesítő dolgoktól a hajam az égnek áll már. Érdekes, hogy az első rész ebből a szempontból sokkal jobban össze volt rakva.
  • Fpocok
    Én már rájöttem arra, hogy amikor kiírja, hogy jön a boss, akkor utána 5-10 seccel fog leesni a bejárat közelében.
  • Terawatt
    Patkány bosshoz csak aoe kell aztán meg kiteolod őket és szép lassan mindet megölöd. Illetve ha a bosst megölöd (egyik patkány a sok közül :D ) akkor a maradék elszalad. :)
  • davidka003
    Csak úgy mondom, hogy nem kell ütni a boss-t. El kell menni a kör pálya végére és meghúzni a kart. Ettől összeesik és lehet ütni.
    Kb 5-6 csapásból meghalt nálam.
  • Shep
    Na jó feladtam, megint a falat ütöttem, mikor azt hittem, hogy a csontit nézem, elmennek a picsába a készítők, hogy még ezzel is nehezítik a dolgot, és tuti nem azért, mert így akarták, hanem mert balfékek.
  • Myselor
    am dúrva lett most így a hp-m fél képerényőig ér kb :"D elég keménynek érzem magam így 140lvl körül :D
  • Myselor
    nyugi én is szoktam magamon néha annyira balfasz vagyok xd
  • Myselor
    hát elég hülye a kamera sokszor de hát na :)
  • Shep
    Mégsem, mert mondom, elindulok a másik irányba, ja csak ott meg egy rohadt nagy árok van :D Na de legalább röhögtem egy jót mikor belezúgtam :)
  • Fpocok
    Ash Knuckle ring vagy mi mit csinál? Mi az a peri izé?
    Nincs poison elleni ring valahol?
  • Shep
    Na utolsó próba, ha most nem sikerül otthagyom, mint a retkes patkányt.
  • Shep
    Ja, egyszerű, ha nem szívnék a szar kameraállás miatt.
  • Myselor
    jah D: az nagyon egyszerű pedig
  • Terawatt
    Executioner's chariot ahogy kivettem. :)
  • Myselor
    melyik boss?:)
  • Shep
    Ja a rohadás esne bele, nem tudom ott hagyni. De a hót béna kameraáláls is öcsém, 5x legalább azért haltam meg, mert nem láttam ,hogy hol állok, viszont legalább rájöttem ,hogy a villámot nem szeretik a nyamvadékok.
  • Fpocok
    Pedig meg akarod ölni. Ami mögötte van... akarod. :)
  • Terawatt
    Akartam mondani, hogy opcionális, engem annyira elkapott egy másik útvonal, hogy utólag tudtam meg, hogy van olyan, de a boss reward nem érdekel így hát ez most kimarad az életemből. Jó kis fightnak tűnt. Majd ng+ban ^^
  • Shep
    Na de úgy látom nem kell nekem itt idegelnem magam, opciós boss, hát akkor majd valakinek eladom az opciómat én meg megyek tovább a főszálon. :)
  • Shep
    Olan szívesen mennék azt szét golyószóróznám az egész rohadt kócerájt, aztán lovagolhatna a hülyéje. Leginkább az tetszik ,hogy engem 1 suhintással megöl a kocsija, a csontvázak meg lazán kibírnak 2-3 kört is.
  • Shep
    Ez a retek láda lovas is és a szaros csontvázai, hát nem hiszem el, hogy ilyen szarokkal szívatnak be.
  • Terawatt
    Van egy npc, ahol meg lehet nézni hányszor haltál Majulában. Ő meséli a dolgokat. Utólag néztem én is sajnos, hogy fosta a jó infókat.
  • Terawatt
    Aranyos a kicsikéd. Erős? :)
  • Fpocok
    Hát igen, azért így másodjára le is ment.
    Ez a szörnyű a játékban, hogy nincs sztorija. Ha lenne valami története és egy kis utalás, akkor nem kéne a netről nézni.
  • Terawatt
    Gázos a hangulata, szó szerint
  • davidka003
    Mérgezős medúzánál? Hát ott én se jöttem volna rá.

Egyébként szerintem az iszonyú szar helyszín meg ami előtte van. Nincs hangulata szvsz.
  • Zozo0122 #2765
    YEAH!!! Alig vártam, hogy meglegyen ez a fegyver !!! :D Gyorsan fel is toltam +10 Lightningra.