Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont te fogsz kapni elakadás jelzõt provokálásért.
Fpocok
Kovács?

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
Van guard break mozdulat.
A tutorialban, ahol az ugrást írja van egy létra jobbra és ott fent van leírva pár dolog, többek közt ez is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre + light attack és ezzel stunnolsz és félrelököd a pajzsot, utána meg addig ütheted, amíg bírod staminával.
tarti19
Sácok, hogy lehet javítani a cuccokat, mert sikerült 4 fegyvert is hazavágnom s egy alig sebzõ daggerrel zúzom most😛

Nem unod még? Szóljunk egy moderátornak, hogy kapjál néhány elakadásjelzõt?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gratulálok, tudsz te helyesen írni ha akarsz. Remélem nem fájdult bele a fejed.
Egoraptor
Ez megbízható oldal?

Fpocok
Elsõ részben csak igazi férfi karakterem volt, most majd rangeddel fogok próbálkozni és a sorcerer nem tetszik 😄 Majd az íjásszal (végre lehet normálisan célozni) kezdem aztán pyro, ha lesz.

Én már találtam pyro flamet meg tûzlabdát is. Nem kell hozzá semmi, annyi, hogy 10-es attunement kell ahhoz, hogy legyen 1 slotod.
Apró dolog, nem rakom spoilerbe, de:

Aki azt hiszi az elsõ résszel megúszta Blighttown-t az nagyon téved <#mf1>
Miért semmi rosszat nem csináltam de az Fpocok nevû felhasználó igen.
MerlinW
Téged fognak bannolni pillanatokon belül😊

[merlinw.org]

Egy kulturálatlan paraszt vagy semmi több. Csodálom hogy még nem bannoltak a fórumról.
Ryder7
Én még nem találkoztam pryo flamemel. a csajt kiszabadítottam, mondja hogy "tanít" de flameem még nincs, szóval.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Fpocok
Nem akarja valaki elvállalni a HG szerepét és akkor ki lehet baszni ezt a hülyét?

Tudod a kulturált emberek elõbb az mondják hogy kérem szépem. De te ezt nem tudhatod falusi paraszt.
Fpocok
Pyro kérdésre válaszoljon valaki pls.

Ryder7
Ain't nobody got money fo dat.

Jó, hogy a Blue Sentineles faszi azt mondja létra kell.

Köszi 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Én mindenhol túljutottam. Tudod nekem van eszem hozzá. A te értelmi szinted kevés ehhez a játékhoz. Inkább menj barbie babázni az a neked való.
Shep
Nem kell vele foglalkozni és akkor megunja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Ez a 3 Sentinel is mókás bossfight😊 Fõleg a bonfire és a boss közötti 10 perces út ami simogatja a játékos lelkét😊

[merlinw.org]

Te minek trollkodsz itt? Valószínûleg belekezdtél a játékba, csúnyán alulmaradtál az elsõ ellenfélnél és szétszemeteled a topikot 😄 Na off.

Ryder! A bosst...

a kútban keresd, de elõször is vedd meg a macskától a megfelelõ gyûrût, hogy leugorhass oda!
Attól hogy te még nem tudsz túljutni rajta a szellemi visszamaradottként másnak sikerülhet.
Ryder7
Merre keressem a bosst? 😄 Kíváncsi vagyok rá😄

Fpocok
Errõl a videóról jut eszembe, hogy pyro cuccokhoz most sem kell stat? Még várok az eredeti példányomra, szóval nem tudom, hogy van, de nem láttam karakterkészítésnél a pirot.

Nézzétek a videót. PC-s.

Igen egy boss 😊 Körülbelül 50 közül kell kiszúrni egyet miközben szépen támadnak rád mindannyian 😛 Nagyon jó csata volt, de látom elõre hányan fognak itt idegösszeomlást kapni 😄DD
Végre tudsz is valamit nem csak az értelmetlen hülyeségeket okádod a fórumra.
JethroHUN
Az irányítás beállításainál van egy olyan, hogy "Auto block" a gombját megnyomva, folyamatosan védekezni fog a karktered. A HP csík alatt, pajzs ikon, piros keretben jelzi ha be van kapcsolva.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
x-y-c valamelyikével lehet váltogatni asszem, hogy automatán menjen-e.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te sok mindent elfelejtesz ezért tartanak az emberek hülyének.
Fpocok
Lehet véletlenül benyomtad a gombot, amitõl auto blockol? Stamina alatt van piros ikon pajzssal? Nézd meg a beállításoknál és kapcsold ki.

JethroHUN
Elfelejtettem említeni, a Pursuer utáni kis területen jól nézzetek szét mielõtt tovább mentek. Baromi jó páncél szettet + 2h kardod lehet ott a leomlott részen leugorva találni.

Shep
Jól nyomod, csak így tovább 😊

Te barom. Nem tudod hogyan kell leengedni a pajzsot. Ritka egy hülye vagy ha még nem jöttél rá.
Miért van az ha támadok egérrel, néha olyan mint ha parryzna, elég idegesítõ. Jah és melyk gombbal tudom leengedni a pajzsot mert nem jöttem rá. Vagy nem lehet csak ha átváltok kétkézre?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Ryder7
És az egy boss? 😄 oly szeretnivaló a Dark Souls nem lineárís leveldesignja 😄

Ki trollkodik te szerencsétlen. Ha nem tudsz mit írni inkább maradj kusban.
Shep
Akkor megúsztad 😊

Közben találtam egy fószert akinél el lehet adni a cuccokat. Meg is szabadultam minden felesleges holmimtól. Asszem most már mehetek szintet lépni végre.
Ryder7
még jó, hogy mosakodok rendesen.

Nem, ott még nem tartok😄 Amirõl én beszélek ott vagy 50-en támadnak egyszerre 😄DDD
Shep
Nem én trollkodok, Mester Úr 😄

Shep
Ja, látom troll acc. 😄DDDDDDDDDDDDDD

Tudod nekem normál agyam van. Jellemez téged ez a hülye kérdés. De nem bántalak elbánt veled az élet így is.
Shep
Ami a lábújaid között lesz, ha nem mosod sokáig 😄

Ryder7
Belfry Gargoyle?

Shep
Emlékeim szerint a backspacet nyomtam de akkor megnézem megint, hátha mégsem. 😊

Azt hiszem megtaláltam azt a bosst akit a legtöbben fogtok gyûlölni...😄 Kész invázió a harc, eljutott már idáig valaki?

Még egy dolog: NE TÖRJÉTEK A KINCSES LÁDÁKAT! Ha széttöritek, csak rubbish lesz benne...én már széttörtem vagy 4-et...azokat a cuccokat buktam. Óvatosan verjetek bele egyet hátha mimic, és pajzsot fel hátha csapda, de ne verjétek szét õket!
Shep
Tiéd nem fájdult meg attól ,hogy ezt kitaláltad?

JethroHUN
Végre megöltem a Pursuert. Tényleg az egyetlen módja, hogy ki lehessen nyírni az a parry és a ballista. Feltéve ha nincs vmi +10 lighting kardod...