8811
Dark Souls II
-
#2844 be de nincs olyan bowom amit azzal tudnék -
Zozo0122 #2843 Mármint a tömegesek, nekem Ruin Sentinel is nagyon tetszett:) Egyébként jártál már Cathedral of Blueban? Megújítottátok az ismeretséget az öreggel?:D -
Zozo0122 #2842 Nyugi, többször is lesz egyszerre 2 ellenfeled :D Sőt lesz amikor megint 3, lesz,hogy 5, lesz olyan is, hogy egy egész gyülekezet, sőt olyan is, hogy egy nagyobb falka támad rád bossfightként:D Jah és jópár bossnál lehet számítani kisebb adaélékokra :D (mint Capránál pl. a 2 kutya az elsőben) Egyébként ezek a bossfightok a legjobbak :) -
berci73 #2841 Rony, itt is ha humán vagy tudsz segítséget invédelni a ködfüggöny előtti cellák valamelyikéből... -
berci73 #2840 Ja bocs, igaza van Wedge-nek... figyelj a normál nyílvesszők ill. a greatbow nyílvesszők használatára a megfelelő íjhoz... -
Rony94 #2839 Srácok, ez most komoly? Mintha az első részben nem lett volna elég O&S. Itt kapunk HÁROM Ruin Sentinel-et (igazából csak KETTŐ ha az elsőt leütjük azon a kis panelen). De legalább találtam shortcut-ot, tehát nem kell olyan sokat rohangálnom a boss harchoz. -
berci73 #2838 Nyugi Myselor, én is párszor felhúztam magam... :-) ez a játék már csak ilyen... egyként használj a nyílvesszőkhöz pld. Composite Bow-t Ornifextől v. Hunter's Blackbow-t amelyet Drangleic Castle -en találos v. vegyél íjat a kovácsoktól, nyomjad fel +10-ig őket esetleg tegyél bele egy Raw követ Steady Hand McDuff kovács Lost Bastille-ben... hajrá... -
#2837 Betetted az inventoryban nyilakat a helyükre? -
berci73 #2836 Egyébként, ha van egy erős Cleric típusú kasztotok, Great Lightning Spear-rel könnyedén végig lehet rohanni a pályákon.... -
#2835 és az miért van hogy van több száz nyilam de a kúrva ijammal nem tudom használni?milyen kell hozzá?és hol lehet venni másikat?mert felkúr ez a dolog nem tudok tovább menni -
berci73 #2834 Egyébként üzenem Mindenkinek, h. Shrine of Amana kiemelten fontos!!, mivel itt tudtok farmolni Human Effigyt ill. Twinkling Titanite-ot, ezért szinte kötelező használni a magasabb luck-ok miatt a Covetous Gold Serpent Ring+2 t ha van v. +1 et, Jester's Cap+10-et, Prisoner's Tatters+10, + Rusted Coint -
#2833 hát ja esélyes hogy én se fogom :) komolyan ekkora egy szart xd -
#2832 Azok engem is felcsesztek. Na pont az ilyen idegesítő részek miatt nem játszom újra. -
#2831 úgy csinálom már.de nagyon bosszantóak amúgy:) -
berci73 #2830 Myselor, ha human vagy a 2. faházból (ha jól emlékszem a 2.) tudsz egy knight segítséget beinvédelni, egyébként használd a nyilakat és egyesével csalogasd magadhoz őket... :-) -
#2829 áh nem az volt a baj csak elnyomtam véletlen a pajzsot .amúgy ezek a kúrva mágusok nagyon feltudnak kúrni a követős spelljeikkel -.- -
berci73 #2828 Myselor, ha a Slumbering Dragon Shield van nálad, az sem baj, ha a hátadon viseled, pld. íj használata közben, folyamatosan extra töltést a staminádnak (5%), nem kell Chloranthy Ring+1 et sem használnod, nagyon hasznos tud lenni, egy hunter karakternél, úgy is szükséged lesz más gyűrűk használatára... -
#2827 Sima Fairy van ott, nem nagy veszteség. -
berci73 #2826 Janeszkusz, figyelj a poisere, növeld amennyire tudod, bár az erősebb pácél miatt nehezebbé válsz, igaz, így nehezebben tudnak kibillenteni az egyensúlyodból ill. te könnyebben meg tudod tántorítani az ellenfelet. Nagyon jó választás a Mad warrior set, mivel könnyű szívós és relatíve magas a poiseja. A Llewellyn set, könnyű erős, de alacsony a poise! -
#2825 mindegy már megvan, -
#2824 na jó ez most komolyan kúrvára mi?elövettem a nyilat erre eltünik a pajzs a kezemből?hiába váltok vissza bevan rakva de semmi?ez mi a jó kúrva ég? -
berci73 #2823 A felesleges cuccaidat Gavlan tudod eladni, 3 helyszínen van v a bonfirenél az Item boxba rakd el őket...
Gavlan
Lonesome Gavlan
NPCs >> Merchants
Encounter:
No-Man's Wharf, the second floor of the house swarmed by the Dark Stalkers, on the uppermost level of the wharf, just before the bell.Sells a limited number of Consumables. Warning, these enemies will aggro you all the way into his room and burst the door frame down. Clear them before talking to him.
After he is spoken to and subsequently leaves No-Man's Wharf, Gavlan can be found in a small cave in the first poisoned area of Harvest Valley just behind the first Dark Magic Giant you encounter.
Sells a limited number of Consumables.
Doors of Pharros, up the stairs outside of the Gyrm Respite bonfire, in the middle of the spiral staircase, on the way to Brightstone Cove Tseldora.
Sells an unlimited number of Consumables.
Stays here for the rest of the game (not confirmed, switched back to No-Man's Wharf after i visited)
Allows the player to sell their own wares in return for souls, similar to Kingseeker Frampt in Dark Souls 1.
If he is killed in No-Man's Wharf a gravestone will be in his place which costs 3500 souls to talk to him.
He will gift you Gyrm Greataxe after purchasing 15,000 souls worth of goods from him and selecting "Talk"
Drops Gyrm Greataxe if killed -
#2822 Ú már egyre kevésbé érzek késztetést a folytatásra, talán végre lesz erőm az uninstallra is :D -
berci73 #2821 Sziasztok,
A Demon's Souls és a Dark Souls után sikerült a héten kiplatináznom a Dark Souls 2-t is (PS3). Ha esetleg valakinek tudok segíteni, szívesen segítek, mind a 3 részben. A berci73 alatt tudtok a bossok ellen segítségként beinvédelni, bár NG++on vagyok. Higgyétek el, h. a Looking Glass magasabb szinten, főleg szólóban iszonyatosan vértizzasztó tud lenni, ráadásul a Benhart-os küldetés miatt még rá is kell figyelned, hogy ő is túlélje a csatát. Nagyon örülök a fórumnak, a legjobb játékkal játszotok, bár szerintem a Demon's Souls nehezebb volt... Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek, egyébként a játék még az NG++on is sok újdonságot fog Nektek adni... :-) üdv. Mindenkinek Berci. -
#2820 vig,end,strengt,dex-re -
#2819 ez a looking glass knight vicces volt :D -
#2818 Majd a kalózos részen lesz egy vendor. -
Janeszkusz #2817 Még az is érdekelne,hogy hol lehet eladni a fölösleges cuccaimat (ha egyáltalán el lehet),és a knight-nek milyen statokat érdemes húzni?Én a strenght-re az endurance-ra és a dex-re raktam eddig. -
Janeszkusz #2816 Köszönöm.És esetleg statikkal nem lehet ezen javítani?Gondoltam arra,hogy dexre rakok több pontot,hátha jobban forgatja a fegyvert és így nem veri oda a falnak meg ilyenek.Vagy ez hülyeség?Meg gondolom akkor a főbb pontokat nem tudnám húzni.Ahogy észrevettem itt azért elmondok egy imát minden szintlépésnél.Nem könnyű játék,viszont nagyon jó! -
#2815 És ez meg mi? Csak nem egy typo?
-
#2814 Párszor már voltam bent segíteni, de ilyet most láttam először:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2813 ezaz -
Janeszkusz #2812 Köszönöm.Azt a gyűrüt hol találom?Vagy meg lehet esetleg venni valahol?És mi a neve?
Köszi -
#2811 Ebben a játékban nagyon elhasználódnak a cuccok. Minden fegyvernek van egy statja, ami mutatja, mennyit bír. Lehet annál kevés. Később lesz gyűrű, amivel tovább bírják. Javaslom cserélgesd a fegyvereidet. -
Janeszkusz #2810 Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül,hogy miért van az,hogy a kardomat kb. 6-8 csapás után újra kell javítani?Paladinnal vagyok,strenght-re pakoltam egy pár statit,de csaknem attól van nem?Előtte clericet próbáltam és vele úgy elmentem a 2. bossig,hogy hozzá sem kellett nyúlni a buzogányhoz.Ráadásul a palánál már 3 fejlesztést is öltem a kardba hátha azért van ez.
Előre is kösz a helpet. :)
-
#2809 Nem mintha lenne rajta bármi értékes. -
#2808 Fúúú... aki a skorpíóbossznál nem verte szét a fát a cuccért, az durván lemaradt. Elég nagy köcsögség volt AZT odarakni. -
#2807 Vááá, tegnap este agyonvertem végre a pursuert!!!
Kicsit fejlődni kellett hozzá. Ez a lost bastille nagyon egy szemét rész. Az egy dolog, hogy minden második lépésnél le lehet zuhanni, de az egyetlen kulcs, amit találtam ott sem nyitotta azt az egy ajtót, így el kellett lőni egy homward bone-t, mert vissza sem lehet menni. -.- -
#2806 SRácok, +5 után hol tudom tovább rántani a fegyvereimet, páncéljaimat?
Ideje lenne egy lightning és egy tűz alapú vad fegyvernek:P -
Zozo0122 #2805 Marha jó így a végefelé a játék és egyre inkább gondolkodok azon, hogy végigviszem újra az első részt (kb. 5. végigjátszás lesz) de most mágussal, utána ezt is mágussal.