8811
Dark Souls II
  • berci73
    2879-es üzenet!!!!
  • Myselor
    oké kell az ashen mist hear hozzá jólvan akkor
  • berci73
    Te jó ég, hamarabb kellett volna írnod, ha hollow vagy át tudsz menni humán formába úgy is, ha nincs humanitid, hogy ha használod White Sign Soapstone-t beinvédel egy másik játékos a saját világába, és együtt sikeresen legyőzitek az ő Bossát, akkor át mész a te pályádon humán formába, a White Sign Soapstone-t használhatod hollowként is, a Ring of Binding nálad van?
  • tarti19
    Van a játékban idézés is. Nincs benne semmi szégyen, ha valakit behívsz magad mellé.
  • Myselor
    oké nem értem mivan,csak rá kénye nyomnom a giantra és kezdödne a memory de ala,nothint happend ennyit ír ki.most mi a fene van?kell hozzá valami vagy mivan?
  • berci73
    Az Ancient Dragon-tól kapod meg a Ashen Mist Heart-t ezzel tudod aktiválni a Giant fát, addig pihi van, helye: Dragon Shrine...
  • yesname #2878
    Kiismertem a mozgását, próbáltam könnyűben, nehézben. Már az flask ivását is tökélyre fejlesztettem a Pursuernél. :D De esélytelen vagyok. Egyet hibázok kampó. Főleg könnyűben. (Illetve 80%-ban nem én hibéázom, hanem hiába vagyok jó, ha szare a program.) Mind1, nem vagyok elég ügyes hozzá.
    A legnagyobb bajom, hogy már minden mobot full kifarmoltam azért, hogy legyen effigym, legyen life gem a Pursuerre és elfogyott az minden. Nem tudok már soult szerezni és nem tudok human formába visszamenni sem. :D
  • Myselor
    memory of jeighnél use-olnom kéne a giant fát.de nem történik semmi?most itt mi a picsa?
  • Rony94
    Nehogy már feladd! Nekem anno az O&S harcra ráment a teljes hétvégém. Menni fog az, hidd el. :)

Mondjuk nem tudom kötelező-e megölni őt, mivel ő elvileg opcionális.
  • berci73
    Yesname, ha minden ág szakad, használj kellő távolságból soul speart, mindig vetődj hátra előle, könnyű kiismerni a mozgását, miután befejezte a támadását akkor támadj hátulról v. távolságból... vetődni, vetődni,vetődni... nem kell nehéz armor!!!!
  • davidka003
    Nekem a Drangleic páncél volt, azt ezek nélkül is maxra bírtam fejleszteni.
    Amúgy meg úgyis a taktika számít. Hiába van az embernek maxos páncélja, úgyis megölhetnek simán.
  • berci73
    Szerintem nem érdemes átrohanni a Dragon Aerie-n mivel 11 Blue Crystal Lizard van a területen!!! Ez egy kincse bánya az armor ill. a fegyver fejlesztőknek itt is használjatok a max. luckot!!!
  • yesname #2872
    Na nnyi volt nekem ez a game azt hiszem. 50-esként nem tudom leölni a Pursuert. Elég egyszer hibázni és csók.
  • Myselor
    na megvan a king ring.vendrick viccesen koborol odalent majd megverem csak később xd
  • Rony94
    Van még egy ebből a szörnyből? Hmm....annál jobb, eléggé könnyű boss. :)
  • davidka003
    Nem csak ott.
  • Rony94
    Shrine of Winter? Nem a No Man's Wharf-ra gondolsz te? Mivel a Flexile Sentry ott tartózkodik (pontosabban a hajón).
  • berci73
    basszus, ezidáig ezt eszre sem vettem, hihetetlen, nagyon jó észrevétel... :-) köszi...
  • Rony94
    Mondjuk gondoltam már rá hogy lehet nem a Ruin sentinel-ekkel kéne foglalkoznom most, mivel kettőt rám ütnek és már el is fogyott a teljes staminám. Mindegy, még párszor próbálkozom, aztán meglátjuk hogyan tovább.
  • davidka003
    Shaded woods egyébként túlságosan kopár és kidolgozatlan. Nem tudom, hogy szándékos volt-e de azon még lehetett volna dolgozni.
  • davidka003
    Amúgy azon jót nevettem, hogy a Shrine of Winter-be azért kell csak bemenni, hogy kikerüljük azt az 1 méteres akadályt ami jobbra van tőle. Ahol a flexible sentry is van. Be van omolva az átjáró de simán át bírna mászni rajta a karakter és akkor nem kéne megölni a 3 primal soult. :D Videogame logic. :D

Megoldhatták volna máshogy is,hogy hihetőbb legyen.
  • berci73
    korrekt... :-) én is így gondolom, én egyébként megcsináltam a Majula környéki bossokat Old Dragonslayer,Dragonrider, miután megerősödtem, úgy mentem be egyedül a Ruin Sentinels Yahim, Ricce and Alessia bossokhoz... :-) elsőre nagyon nehéz volt, magasabb szinten könnyebb lesz...
  • Rony94
    Hallelujah!

Egyébként még próbálok úgy nehezíteni a játékon hogy fegyvert és pajzsot EGYÁLTALÁN nem veszek kereskedőktől/kovácsoktól. Az első részben se vettem ilyeneket, mert a játék során úgy is meg lehetett szerezni őket ingyen.
  • davidka003
    Drangleic kastély is marha kicsi.

Én azt érzem, hogy nagyon össze lett csapva a vége felé.
  • davidka003
    Már rég végig vittem.

Amúgy meg kb nulla kihívás volt eljutni az ancient dragon-ig.
    Annyi a titok, hogy a piros sárkányokat ignorálni kell. Elfutni mellettük és kész.

Én kicsit csalódtam, hogy ez a sárkányos pálya meg kastély is olyan rövid.
  • Zozo0122 #2859
    Hamarosan ott is találkozol ismerősökkel :)
  • berci73
    a King's Ring-et Vendrick szobájában tudod felvenni, csak ha megütöd akkor kell csatáznod vele, fontos, hogy először a gyűrűt vedd fel csak utána üsd meg a Bosst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rony94
    Tudod mikor hívok segítséget.....soha!!! :)

@Zozo
    Ornstein-el már találkoztam, de mivel elég könnyedén levert, így inkább a Dragonrider felé vettem az irányt, ahonnan eljutottam egészen Lost Bastille-ig. Egyelőre ezt a helyet próbálom kipucolni.
  • berci73
    egyébként az Ancient Dragon is opcionális!!!!
  • Myselor
    akkor a kriptában addig kell szopnom csak még meglesz a king ring?
  • berci73
    ezeket később is meg tudod csinálni, ha meg van a King's Ring akkor irány Shaded Woods és most már a gyűrű használatával be tudsz menni a lezárt kapun, majd következik Aldia's Keep... lassan eljutsz az Ancient Dragon-ig na az egy szép kihívás lesz... egy párszor meghaltam...
  • Zozo0122 #2853
    Ugye van 3 nagy fekete ajtó amihez Vendricknél találtál itemet. Menj először a Shaded Woodsban lévőhöz.
  • berci73
    segítek, mindjárt írom, csak ebédelek...
  • Myselor
    oh értem.akkor most én se vesződök vendrickel.akkor viszont most hova menjek?
  • davidka003
    Vendrick kimaradt. Meg a Royal Rat Authority is. (nagy kutya meg a sok patkány)

Meg van valami kemény varázsló amit csak akkor érsz el ha csatlakozol egy bizonyos covenanthoz. Az is kimaradt.
  • berci73
    Természetesen a normálon az NG+on és az NG++-on is lenyomtam az összes bosst az opcionálisokkak együtt :-) talán a kötelezőkön kívül (Benhart küldetés, Lucatiel küldetés) max. 2-szer éltem az invédes segítséggel, mindig a szóló fightokra törekedtem, az az igazi kihívás... most 235-ös szinten vagyok, de ezen a szinten már egy szint lépéséhez több, mint 210.000 lélekre van szükséged... :-)
  • Myselor
    hát egyet tudok.black gulch.de most ez opcionális boss különben?
  • berci73
    Ha a Vendricknél vagy és ha ez az első csatátok, akkor meg se próbáld, ha nincs nálad legalább három giant lélek a megszerezhető ötből. Tudod, h. hol tudod megszerezni a giant lelkeket?
  • Myselor
    te minden bosst letoltál?az opcionálisakat is?
  • Myselor
    amúgy most jön vendrick ahhoz ti összeszedtétek a giant lelkeket?anélkül nagyon kemény?