8811
Dark Souls II
-
berci73 #2884 2879-es üzenet!!!! -
#2883 oké kell az ashen mist hear hozzá jólvan akkor -
berci73 #2882 Te jó ég, hamarabb kellett volna írnod, ha hollow vagy át tudsz menni humán formába úgy is, ha nincs humanitid, hogy ha használod White Sign Soapstone-t beinvédel egy másik játékos a saját világába, és együtt sikeresen legyőzitek az ő Bossát, akkor át mész a te pályádon humán formába, a White Sign Soapstone-t használhatod hollowként is, a Ring of Binding nálad van? -
#2881 Van a játékban idézés is. Nincs benne semmi szégyen, ha valakit behívsz magad mellé. -
#2880 oké nem értem mivan,csak rá kénye nyomnom a giantra és kezdödne a memory de ala,nothint happend ennyit ír ki.most mi a fene van?kell hozzá valami vagy mivan? -
berci73 #2879 Az Ancient Dragon-tól kapod meg a Ashen Mist Heart-t ezzel tudod aktiválni a Giant fát, addig pihi van, helye: Dragon Shrine... -
#2878 Kiismertem a mozgását, próbáltam könnyűben, nehézben. Már az flask ivását is tökélyre fejlesztettem a Pursuernél. :D De esélytelen vagyok. Egyet hibázok kampó. Főleg könnyűben. (Illetve 80%-ban nem én hibéázom, hanem hiába vagyok jó, ha szare a program.) Mind1, nem vagyok elég ügyes hozzá.
A legnagyobb bajom, hogy már minden mobot full kifarmoltam azért, hogy legyen effigym, legyen life gem a Pursuerre és elfogyott az minden. Nem tudok már soult szerezni és nem tudok human formába visszamenni sem. :D -
#2877 memory of jeighnél use-olnom kéne a giant fát.de nem történik semmi?most itt mi a picsa? -
Rony94 #2876 Nehogy már feladd! Nekem anno az O&S harcra ráment a teljes hétvégém. Menni fog az, hidd el. :)
Mondjuk nem tudom kötelező-e megölni őt, mivel ő elvileg opcionális. -
berci73 #2875 Yesname, ha minden ág szakad, használj kellő távolságból soul speart, mindig vetődj hátra előle, könnyű kiismerni a mozgását, miután befejezte a támadását akkor támadj hátulról v. távolságból... vetődni, vetődni,vetődni... nem kell nehéz armor!!!! -
#2874 Nekem a Drangleic páncél volt, azt ezek nélkül is maxra bírtam fejleszteni.
Amúgy meg úgyis a taktika számít. Hiába van az embernek maxos páncélja, úgyis megölhetnek simán.
-
berci73 #2873 Szerintem nem érdemes átrohanni a Dragon Aerie-n mivel 11 Blue Crystal Lizard van a területen!!! Ez egy kincse bánya az armor ill. a fegyver fejlesztőknek itt is használjatok a max. luckot!!! -
#2872 Na nnyi volt nekem ez a game azt hiszem. 50-esként nem tudom leölni a Pursuert. Elég egyszer hibázni és csók. -
#2871 na megvan a king ring.vendrick viccesen koborol odalent majd megverem csak később xd -
Rony94 #2870 Van még egy ebből a szörnyből? Hmm....annál jobb, eléggé könnyű boss. :) -
#2869 Nem csak ott. -
Rony94 #2868 Shrine of Winter? Nem a No Man's Wharf-ra gondolsz te? Mivel a Flexile Sentry ott tartózkodik (pontosabban a hajón). -
berci73 #2867 basszus, ezidáig ezt eszre sem vettem, hihetetlen, nagyon jó észrevétel... :-) köszi... -
Rony94 #2866 Mondjuk gondoltam már rá hogy lehet nem a Ruin sentinel-ekkel kéne foglalkoznom most, mivel kettőt rám ütnek és már el is fogyott a teljes staminám. Mindegy, még párszor próbálkozom, aztán meglátjuk hogyan tovább. -
#2865 Shaded woods egyébként túlságosan kopár és kidolgozatlan. Nem tudom, hogy szándékos volt-e de azon még lehetett volna dolgozni. -
#2864 Amúgy azon jót nevettem, hogy a Shrine of Winter-be azért kell csak bemenni, hogy kikerüljük azt az 1 méteres akadályt ami jobbra van tőle. Ahol a flexible sentry is van. Be van omolva az átjáró de simán át bírna mászni rajta a karakter és akkor nem kéne megölni a 3 primal soult. :D Videogame logic. :D
Megoldhatták volna máshogy is,hogy hihetőbb legyen. -
berci73 #2863 korrekt... :-) én is így gondolom, én egyébként megcsináltam a Majula környéki bossokat Old Dragonslayer,Dragonrider, miután megerősödtem, úgy mentem be egyedül a Ruin Sentinels Yahim, Ricce and Alessia bossokhoz... :-) elsőre nagyon nehéz volt, magasabb szinten könnyebb lesz... -
Rony94 #2862 Hallelujah!
Egyébként még próbálok úgy nehezíteni a játékon hogy fegyvert és pajzsot EGYÁLTALÁN nem veszek kereskedőktől/kovácsoktól. Az első részben se vettem ilyeneket, mert a játék során úgy is meg lehetett szerezni őket ingyen. -
#2861 Drangleic kastély is marha kicsi.
Én azt érzem, hogy nagyon össze lett csapva a vége felé. -
#2860 Már rég végig vittem.
Amúgy meg kb nulla kihívás volt eljutni az ancient dragon-ig.
Annyi a titok, hogy a piros sárkányokat ignorálni kell. Elfutni mellettük és kész.
Én kicsit csalódtam, hogy ez a sárkányos pálya meg kastély is olyan rövid. -
Zozo0122 #2859 Hamarosan ott is találkozol ismerősökkel :) -
berci73 #2858 a King's Ring-et Vendrick szobájában tudod felvenni, csak ha megütöd akkor kell csatáznod vele, fontos, hogy először a gyűrűt vedd fel csak utána üsd meg a Bosst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rony94 #2857 Tudod mikor hívok segítséget.....soha!!! :)
@Zozo
Ornstein-el már találkoztam, de mivel elég könnyedén levert, így inkább a Dragonrider felé vettem az irányt, ahonnan eljutottam egészen Lost Bastille-ig. Egyelőre ezt a helyet próbálom kipucolni. -
berci73 #2856 egyébként az Ancient Dragon is opcionális!!!! -
#2855 akkor a kriptában addig kell szopnom csak még meglesz a king ring? -
berci73 #2854 ezeket később is meg tudod csinálni, ha meg van a King's Ring akkor irány Shaded Woods és most már a gyűrű használatával be tudsz menni a lezárt kapun, majd következik Aldia's Keep... lassan eljutsz az Ancient Dragon-ig na az egy szép kihívás lesz... egy párszor meghaltam... -
Zozo0122 #2853 Ugye van 3 nagy fekete ajtó amihez Vendricknél találtál itemet. Menj először a Shaded Woodsban lévőhöz. -
berci73 #2852 segítek, mindjárt írom, csak ebédelek... -
#2851 oh értem.akkor most én se vesződök vendrickel.akkor viszont most hova menjek? -
#2850 Vendrick kimaradt. Meg a Royal Rat Authority is. (nagy kutya meg a sok patkány)
Meg van valami kemény varázsló amit csak akkor érsz el ha csatlakozol egy bizonyos covenanthoz. Az is kimaradt. -
berci73 #2849 Természetesen a normálon az NG+on és az NG++-on is lenyomtam az összes bosst az opcionálisokkak együtt :-) talán a kötelezőkön kívül (Benhart küldetés, Lucatiel küldetés) max. 2-szer éltem az invédes segítséggel, mindig a szóló fightokra törekedtem, az az igazi kihívás... most 235-ös szinten vagyok, de ezen a szinten már egy szint lépéséhez több, mint 210.000 lélekre van szükséged... :-) -
#2848 hát egyet tudok.black gulch.de most ez opcionális boss különben? -
berci73 #2847 Ha a Vendricknél vagy és ha ez az első csatátok, akkor meg se próbáld, ha nincs nálad legalább három giant lélek a megszerezhető ötből. Tudod, h. hol tudod megszerezni a giant lelkeket? -
#2846 te minden bosst letoltál?az opcionálisakat is? -
#2845 amúgy most jön vendrick ahhoz ti összeszedtétek a giant lelkeket?anélkül nagyon kemény?