Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nehezebb😊 Egyébként ugyanolyan mint az elsõ. Kicsit más minden így újra kell szokni/tanulni. Nekem tetszik.

[merlinw.org]

tarti19
nah jah😊 mondjuk én most jutottam el oda 3 óra játék után, hogymár nem törik el a fegyver s tudtam upgradelni, de még bosst nem láttam:d

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

csokicsiga
Mivel lehet elõhívni a paneleket, hogy lássam, a lélekgyûjtõpanel, jobbra lenn, és a négy darab kis kocka balra, amiben a fegyver, mennyi varázslatom, meg a másik kettõ, mert eltûntek a panelek.

\"Hess innen troll.\"

wedge31
Ne tartom magam semmibben profinak...

Ha tetszett az elsõ rész valszeg ez is fog, amik vannak változások azok inkább könnyitések lettek.
A bossharcokat is könnyebbnek érzem de szerintem akik hozzám hasonlóan több száz órát tettek az elsõ részbe hasonlóan látják / gyorsan hozzáteszem még csak 4 bosson vagyok túl /
Ja, és végre használható harcban az ij is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

benőmenő
Ezt én is eljátszottam 😄
Eddig nem is tudtam milyen sok káromkodást ismerek.
Ha már elkezted a játékot érdekelne egy profi DaS gamer véleménye, hogy milyen lett az elsõ részhez képest.

JethroHUN
Csökkenti azt esély arra, hogy játékosok megtámadjanak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Nem tudod elkerülni mindig menj arra ahol még nem voltál.

Shep
Miért ha elégeted mi lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tarti19
Csak gratulálni tudok magamnak, hogy elégettem a Human Effigyt a tábortûznél😊 napi bénázás megvolt😛

Fpocok
JethroHUN
Ha knighot indítottál, akkor szívás. Rengetek szintlépést kell beáldoznod, hozzá. (mint nekem) Attunment-re (a nálad lévõ varázslatok számát növeli) és Faith-re kell pontokat rakni. Sacred chime nevû eszköz kell, olyan mint egy gyertyatartó. Lehet találni is a Forest of the Lost Giant területen valahol, egy rejtett fal mögött. De legelõször venni csak Heide Tower of Flamesben lehet, a Dragonrider boss után.

Köszi a választ! majd megnézem akkor, nemtudtam, hogy tárgyakhoz kell hozzá rendelni.
wantonly
Pedig ott van az a fegyver többi értékénél, pirossal írja ki a számot, ha nem felelsz meg a követelménynek.
Fpocok
Merlin vagy Tin, valaki nem akar gazda lenni? (õket ismerem, de jöhet bárki) És akkor lehetne banner alá hasznos linkeket rakni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
ahol az A B C D E szarok vannak kiírva. Talán bal alsó sarokban? Piros színe van annak, ami követelmény és nincs meg neked.

Voltan
A fegyverek-páncélok stat követelményeit hol lehet látni?

Van pár cuccom, amit még nem tudok teljesen kihasználni, de valahogy nem veszem észre, hol jelzi, hogy mennyi stat kell hozzá....

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
És akkor úgy tudod ellõni, hogy kezedbe veszed a fegyvert, felül meg a varázslat legyen.

Fpocok
Kell hozzá fegyver is. A miracle-ökhöz azt hiszem talisman? Ilyen kis zsákocska azt hiszem.

Igen, az megvan egy ilyen lapon van rajta, de használni nemtudom, szóval biztos valamit rosszul csinálok.
Shep
Kell hozzá varázslat anélkül szerintem nem megy, azokat meg lehet venni az árusoknál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali! Azt szeretném kérdezni hogy spelleket, hogy tudok használni? mert egyszerûen nem bírtam rájönni 😄 Egy Knightom van és a Heal-es képességet szeretném akkor mit kell tennem? 😄 Elõre is köszi a választ.
Shep
Azt mondja meg nekem valaki, hol lesz az elsõ boss?

Shep
Azért ezek elég profi megoldások, nem? 😊

MerlinW
Jah, vagy N bill hosszan 😊

[merlinw.org]

Pont az spoilerbe lévõ elsõ mondat miatt 😄D meg hogy sokan vannak úgy. Nem baj annál jobb érzés legyõzni 😄
Ryder7
Kis történet, ami nemrég esett meg velem Dark Souls II-ben:

Tudni kell elöljáróban rólam, hogy irtózok a pókotól.

Haladok békésen lefelé a Brightstone Cove Tseldoraban, megölöm a Prowling Magus és The Congregation bosst, mint egy bossz. Haladok tovább, amerre az út visz és egyszer csak hatalmas pókok jönnek. Oké, se baj, leküzdjük gyerekkori félelmünket.

Haladok tovább, egyszer csak hatalmas pókhálós részhez érkezek. Na mondom fasza, se baj menjünk tovább. Járjunk pókhálón, nem gond. Lemegyek az aljára ott a köd.

"Kérlek, ne legyen hatalmas pók a bossz. Kérlek ne legyen hatalmas ók a bossz."

Éééés hatalmas pók a bossz 😄
Miért kell minden középkor játékba hatalmas pók? 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

ctrl+görgõ klikk
Shep
CTRL+egérgörgõ katt-ra gondolsz?

MerlinW

- miután megölted az elsõ boss-t, kaptál egy kulcsot, ami nyit egy ajtót a második boss fele (elsõ boss liftjénél ne a bonfire fele indulj, hanem a másik irányba)

Poise és HP regen gyûrû nem árt oda😊 Elõbbi az elsõ troll-nál van, utóbbi az elsõ boss liftje mögötti szobában.

[merlinw.org]

MerlinW
Melyik billentyûvel aktiválom a kétkezes power stance-et? Az istenért sem találom.

[merlinw.org]

Átmegyek öcséhez játszik: Már arra is elmentem ott is boss van
Az ikrekbõl a karcsú, csak nem sárgában hanem szürkében. 😄DASDAsd csak nem Ornstein-re gondolt?
wedge31
Ja, furcsa volt az elsõ részhez képest, hogy ott 10 perc itt meg 4 óra után találkoztam az elsõ bossal.

Shep
Ok 😄

JethroHUN
Ruin sentinelek semmit nem értek a 100 %-os pajzsom ellen 😄

Fpocok
Fordulj meg akkor 180 fokban és fuss a másik irányba 😄

JethroHUN
Az nekem is megvan... az tényleg iszonyat gyorsan tönkre megy.

Shep
Ja és emiatt marha lassan is haladok, boss-t még mindig nem is láttam 😊

Shep
Na jó de találtam ilyen tüzes kardot és az tök jó, lenne, ha nem kopna el 6-8 ellen után 😊

tarti19
Igen ezt utólag már tudom, hogy maguktól javulnak pihenésnél😛 nem baj megszerezem a mûhely kulcsát😛 ma hajnanlig tolom neki😛

JethroHUN
Legyen nálad ugyan abból a fegyverbõl 2. Sima alap ellenfeleken szerintem fölösleges a jó fegyvert koptatni. Nekem van +3-as Bastard swordom, eddig elég volt.

Shep
Egyébként ez a túlságosan gyors fegyverkopás zavar legjobban a játékban, elindulok és még a köv tûzhöz sem érek el, már elkopott és válthatok valami kevésbé hatékonyra, persze ez is egy módja a farmolásnak 😊

wantonly
Igen, megbízható. Én már vásároltam itt korábban.
Shep
Tábortûznél megjavul de piszok gyorsan elkopnak, meg van javító por is.

tarti19
need a key? 😛 Igazat megvallva nagyon elkalandoztam az elején 😄

Én se akarom hogy megerõltesd az így is üres agyadat.
Valaki nem akarja elvállalni a házigazda szerepet?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Ha a mansion kulcs meglett és ott kitakarítottam akkor hova lenne érdemes menni? Mert az a tûztornyos hely elég nehéznek tûnik egyelõre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kipróbáljuk? <#nevetes1> Egyébként nem fogom fárasztani magam, hogy további hsz-eidre válaszolja. Tudod Ne etesd a Troll-t <#nevetes1>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.