8811
Dark Souls II
  • Myselor
    na most jön a giant lord nem fogom szeretni xd
  • berci73
    Tinman, itt is meghagyták ellentétben a DeS-sel hasonlóan a DaS1-hez, hogy a Blue Crystal Lizardok, visszajönnek a pályára, amennyiben elveszíted őket, csak az adott pályáról ki kell lépned, majd egy újbóli visszamenetel esetén fogod látni a kis gyíkokat... használj max. luckot ellenük is!!!
  • Shep
    Játék elején lehet megszerezni.
  • berci73
    Ez így van, azt ne felejtsd el, h. itt a DS2-ben ellentétben az előző részektől, kb 8-10 alkalommal jelennek meg az ellenségek egy-egy világban utána sajnos már nem tudod őket farmolni, kivéve, hogyha használsz Bonfire Ascetic-et, de ezt az emelt szintet viszed tovább az NG+ okban, a használatával iszonyatosan meg tudod nehezíteni magadnak az adott pályákat az adott Bossokat, nagyon meggondolandó a használata...
  • Tinman #2920
    Na de ki tart még ott... te mondtad, hogy bármerre lehet menni, épp nem arra tartok :-D

Olyan mocskos erős lett a karim sebzése ennyire a játék elején, hogy kezdem cheatnak érezni, amit műveltek :-)
  • Tinman #2919
    Szia!

Nagyon rendi vagy :-) Egy valamit azért ne tessék elfelejteni: Engem csak az érdekelt anno bonusként, hogy minél többen szeressék meg a játékot. Most sincs ez másképp, bár örömmel konstatálom, hogy sok embert személyesen sikerült megfertőzni :-) Nálam rengeteg profibb játékos van, ellenben ha végigjátszást kreálok, a lehető legkényelmesebb utat fogom bemutatni, lehetőség szerint kevés dolgot kihagyva, így ha valaki megnézi, akkor az alapján jó eséllyel ő is végig tudja majd tolni :-)
  • Shep
    Azt sem tudom merre van a hely :)
  • Terawatt
    Nem kell nekem human effigy mert 2 ring of life protection is van nálam. :) (Ajánlom is, hogy használjátok, mert így ha meghaltok akkor nálatok marad a pénz, nem estek vissza undeadbe a gyűrűt meg 3k soulért meg tudjátok javítani.)

Twinkling viszont jól fog jönni.
  • berci73
    Szerintem nem érdemes átrohanni a Dragon Aerie-n mivel 11 Blue Crystal Lizard van a területen!!! Ez egy kincse bánya az armor ill. a fegyver fejlesztőknek itt is használjatok a max. luckot!!!
  • Tinman #2915
    Így 20 óra után, gondolod ez eddig nem esett le? :-D

Azért írtam, hogy boss előtt érdemes lehet egy effigyt elpattintani, mert bosshoz általában úgy megyünk, hogy kipucoljuk a környéket tisztességesen. Igen ám, de ez biztos jár pár halállal, ha sokáig voltál, akkor meg simán cursed státusszal (fele élet). Így SZERINTEM sokkal jobb úgy bosst támadni, hogy az első 1-2 harcod fele amolyan megfigyelés. Megnézed mit tud, felméred a pályát. Ilyenkor ha meghalsz senkit nem érdekel, nem buksz semmit. Mikor már úgy érzed nagyjából ismered a patterneket, akkor jöhet az effigy, berongyolsz human formba és ha le is vág, akkor is majdnem max HP-vel mész neki utána hollow módban.
  • Tinman #2914
    32. szint körül szvsz a shortswordnél sokkal jobb akkor már a tüzes kard. Asszem itt Flame Sword a neve, 78 alatt + 78 tűzsebzés. Persze ez a szép a játékban, hogy mindenki úgy és azzal tolja, ami neki tetszik. Nekem ezekkel a kis kardokkal az a bajom amúgy, hogy sokszor jártam úgy, hogy egyszerűen nem értem el az ellenfelet. Az nagyon dühítő, amikor ott a találat, megtaláltad a rést, csak éppen 2mm hiányzik még.

Nálam azért lett 45. szint a kari mikor hozzá kerültem, mert imádom magam felfedezni a terepet. Van olyan hely, ahol ha 40x nem mentem már végig, akkor 1x sem, szeretem betanulni, hogy magabiztosan menjen.
  • berci73
    Egyébként üzenem Mindenkinek, h. Shrine of Amana kiemelten fontos!!, mivel itt tudtok farmolni Human Effigyt ill. Twinkling Titanite-ot, ezért szinte kötelező használni a magasabb luck-ok miatt a Covetous Gold Serpent Ring+2 t ha van v. +1 et, Jester's Cap+10-et, Prisoner's Tatters+10, + Rusted Coint
  • Shep
    Ne spoilerezzetek neki!
  • Shep
    Nem sokkal találkoztam még belőlük sajnos, pedig a sárkányos kard fejlesztéséhez az kellene.
  • berci73
    Sokszori halál esetén itt is használd a már jól ismert Ring of Binding-et 75% alá nem engedi a HP-det többszöri halálozás után sem, helye Heide's Tower of Flame, a jó öreg Old Dragonslayer köd függönye előtti ládában találod...
  • Seth
    Azt azok a kicsi kristálygyíkok dobják
  • Myselor
    oksa köszi szépen :) hát itt a vörös sárkányok fent eléggé kibasztak velem. leesösen tudsz lejönni erre megégetett.na mindegy átfutok :D
  • Shep
    Twinkling titanitot lehet valakinél venni, vagy hol dropolják a népek?
  • berci73
    Gratula, már nem vagy messze, a következő Boss az Ancient Dragon lesz, fontos, hogy beszélj vele mielőtt megütöd!!!, mert akkor oda fogja adni harc nélkül az Ashen Mist Heart-t, egyébként le kell győznöd a sárkányt és csak ezt követően kapod meg az Ashen Mist Heart-t. Az Ancient Dragon opcionális boss, hagyd a végére a legyőzését, vedd elő Nashandra legyőzése után...
  • Shep
    Na meg van gyűrű ami még csökkenti is.
  • Seth
    Ha meghalsz nem lesz rögtön fele életed. Minden újabb halálnál csökken kicsit
  • Myselor
    guardian dragon lent.van még egy ugye?:D
  • Shep
    Én is így voltam vele csak én ott valami 20-as szint környékén voltam de megfogtam és lenyilaztam, úgy 2 ütés kell neki :D
  • Shep
    Ettől csak idegesítőbb és szarabb bossok lesznek szóval kitartást de ha rám hallgatsz még időben kiszállsz :)
  • berci73
    Gratula, látod, ez az szép ebben a játékban.... :-) a Human Effigy-ket ne pazarold el, később sokkal nagyobb szükséged lesz rá!!
  • berci73
    Szia Tinman, nagyon örülök, hogy hallok felőled, a DS2-ről is csinálsz egy szuper végigjátszásos videosorozatot? Az előző két részhez csak gratulálni tudok, hogy-hogy csak most kezdted el a játékot? Tudod, nekem még Te mutattad meg a videóid által ezt a fantasztikus sorozatot, próbáltalak felvenni az ismerőseim közé a PS3-on, de nem sikerült, pedig nagyon örülnék... ma napig Téged tartalak a mentoromnak... hihetetlenül jó videókat kommenteket csináltál...örülök, h. itt vagy. Egyébként én is a Te filozófiádat követve agy knighttal vittem végig a DS2-t majd az NG+ ban váltottam (Soul Vessel), egy fullos Cleric-re, kipróbáltam ezt a kasztot is... üdv.: Berci
  • benőmenő
    Mármint a broadsworddel tudtam 2-t csapni, míg a bastarddal csak egyet.
  • benőmenő
    Nekem a legnagyobb problémám az volt vele, hogy 32. szint körül, shortsworddel kerültem vele szembe az első pármillió alkalommal, és a warriornak marha pici az adaptibilityje, így amint közel került és ütötte a hármas kombót már vége is volt. Még gyógyítani sem tudtam, mert ahhoz is adaptibilty kell. Pech.
    Elmentem Heidébe, léptem sok szintet, felhúztam a broadswordöt, szereztem egy jó gyűrűt és így már pite volt.
    A bastardswordöt kissé lassúnak éreztem, simán 2-t is tudtam csapni a rush támadásnál.
  • Myselor
    köszi szépen amúgy tudom.de most a sárkánnyal küzdök.cuki -.- xd
  • berci73
    Ahogyan azt ígértem, megírom a Giant lelkek helyeit...

1. Dragon Shrine. Ancient Dragon dobja, ha legyőzted..
    2. Memory of Orro. Giant boss dobja
    3. Memory of Vammar : Giant boss dobja.
    4. Memory of Jeigh. Giant Lord boss dobja..
    5. Black Gulch: a két Giant közül az egyik dobja a Forgotten Key-el együtt!!!
  • Tinman #2894
    :-D

Grat!
  • yesname #2893
    Köszi! Mint látod közben meglett. :)
  • yesname #2892
    Csak nem bírtam megnyugodni. Lenyomtam ezt a genya Pursuert.
    Remegnek az ujjaim még minidg. :D:D:D Kigúvadt, kiforduló szemekkel kellett koncentrálnom.
    Azt az idegeskedést ami a célig vezet nem lehet leírni. Egyszer repült a kontroller is. Viszont az öröm utána... :D:D:D
    Nyugtassatok meg ez volt a legnehezebb boss, ugye? És most megveszem azt a rohadt leesős gyűrűt belőle.
  • Tinman #2891
    Épp most nyírtam ki LVL45-ös Knight-al. Kb. 10. sikerült, kicsit be vagyok rozsdásodva még :-/

A vicc az, hogy már a 2. halálnál tudtam mi a trükkje, de még elbénáztam pár életet mire sikerült. Mondjuk 4x azért haltam mert beakadtam a tereptárgyakba, 1x meg lelökött a semmibe.

Szóval, nem egy nagy téma a tag.

Knight karimmal az volt a trükköm, hogy könnyű páncélt öltöttem magamra a 2 estus bőven elég, még sok is. Azért sok, mert gyógyítani sok időd nem lesz. Érdemes inkább az evade-re koncentrálni a piálás helyett.

Egy Effigy-t előtte érdemes elnyomni, hogy ha meghalsz, akkor se ugye fele élettel kezdj, hanem magasabb HP-val.

Aztán Bastard Sword-öm egy kis ideje volt már, azt felcibáltam +3-asra.

Ha szembe állsz vele és balra evadelsz, az szívás, tuti bekapsz 1 sallért és onnan helyrejönni már nehéz.

Helyette mindig jobbra vetődni és amikor látod, hogy a 3 kombót tolja, akkor minden áron hátragurulás.

Távolságot kell tőle tartani olyankor nyomatja a rusholós támadását, de azt evadeled jobbra és oldalról EGYETLEN EGYSZER megcsapod! Ha ez megvan, megint távolságra törekszel. Ezt kb. 8-10x megcsinálod és meghal.

Ha véletlenül megcsapna mégis és pánikolsz, hogy mindjárt véged, akkor is tedd ugyan azt mintha támadni akarnád, csak az ütés helyett azonnal távolságot tarts és igyál vele szembe, ha jól csinálod pont lesz időd evadelni az újabb támadását... na merre? Jobbra.

Ennyi.
  • berci73
    Hát igen, én is egy komolyabb kihívásra számítottam az első rész alapján az O&S küzdelem után (legalább száz halál..), de az 2. részben az Old Dragonslayer egy kisebb fajta vicc volt... :-)
  • berci73
    Ja bocsi, látom már legyőzted az Old Iron Kinget, a főszereplő Nashandra után is le tudod győzni az esetlegesen lemaradt opc. bossokat, mivel a játék nem indul automatikusan miután legyőzted a Nashandrát, visszakerülsz majulába, és te magad döntheted el, h. mikor indítod újra az NG+ t. Fontos opc. bossok: Darklurker, Vendrick,Belfry Gargoyles,Royal Rat Vanguard,Smelter Demon,Ancient Dragon..
  • tarti19
    Én szinte minden bossra behívok segítőt:P
    Nekem elég volt a a 2 elődből s az ottani egyjátékos módból :P
    Még 1 kis fegyver up s mehet a végjáték:P
  • berci73
    Győzd le Old Iron Kinget, viszonylag könnyen verhető,használj Flash Sweat-t illetve Small Orange Burr-t, Phoenix Parma Shield, Smelter Demon armor.. no problem... :-)
  • tarti19
    Azt hiszem minden opcionális bosst levágtam már old iron king előtt:P Onnan meg azt hiszem, csak egyfelé lehet vágtatni:P
  • yesname #2885
    Ring of Binding van. Stamina gyűrű is meg van. Minden. Egyszerűen idegesít már, hogy elmegyek mellette, elgurulok, támadási animációja még sehol de mégis eltalál. Pihentetem inkább egy darabig. Köszi a tanácsokat.