Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na szintlépés nélkül pikkpakk eljutottam az elsõ bossig és levertem. Van egy csomó lelkem de még nem költöm el, mert lenne egy kérdésem: Legkorábban hol tudok olyan staffot szerezni, amivel tudok pewpew sorci? Legkorábban...

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Upgrade nélkül is továbbjuthatsz, viszont akkor ügyesnek okosnak és türelmesnek kell lenned. Valamint válassz ki egy str vagy dex fegyvert és csak arra költsd a lelkeidet (vit, end, vgr mellett). Remélem nem mágus vagy, mert ahhoz jóval több lélek kell.

Tehát kell neked egy fegyver, ami B vagy C bónuszt (értelemszerûen A a legjobb - de olyat nem fogsz találni) ad vagy str-re vagy dex-re. Így minden egyes STR vagy DEX-re költött pont növelni fogja a sebzésedet. Igaz nem 20-30-asával, mint a fejlesztések, de elég.

A következõ kovács a harmadik boss területén van, viszont elõtte meg kell szerezni neki egy parazsat (ember), hogy dolgozzon. a parázs meg Iron Keep-ben van, ahol még én sem jártam, tehát messze. Szóval rajtad áll😊

Én újrakezdeném😊

[merlinw.org]

Myselor
elég új nekem ez hogy lehet a fegyvereket upgradelni.tény hogy könnyebb lenne a játék így már ha újra kezdeném.hát nemtom lehet igazad van
Myselor
értem.hát újra nagyon nem akarom kezdeni mert elég jól állok.és hát jó erõs lettem.25 vagyok most elég könnyû.de akkor mindenképp kezdjem újra?aah nem akarom xd
MerlinW
Hmmm Zweihander DaS2 statok:

Regular +10
sebzés 350
STR bonusz: B
DEX bonusz: C

Az finom😊 Kár hogy még sehol sem találtam😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hát... a következõ kovács messze van. Szerintem kezdd elölrõl a játékot, mert az eddigi hozzászólásaid alapján nem fogod alapfegyverrel legyûrni a 2.-3. boss-t. De még a köztes ellenfelekkel is meg fog gyûlni a bajod😊

Ja és a Champion Covenant-ba ne lépjetek be, mert az növeli a nehézséget. NG+ nehézségû lesz az alapjáték. Szóval lépjetek ki belõle, ha nem akartok plusz verejtéket😊 Erre én is a harmadik boss után jöttem rá😊

[merlinw.org]

MerlinW
(Szerk) Most nézem, hogy ebben a részben +10 a max. Tehát +9-ig large titanite, a +10-hez kell a stab

[merlinw.org]

Myselor
értem köszi😊 egy gond van hogy én a nyanyát megöltem mert megtámadtam véletlen aztán csak átkozodott rajtam.a kulcsot nemvettem meg tõle szóval itt nincs kovácsom nekem.ezt valahogy visszalehet hozni?vagy majd másik kovácsnál?
Fpocok
hállelújá.

Most hogy végre nincs delay és az egér is jól mozog, élvezet íjászkodni 😄

MerlinW
Tõle nem, de a központi kovácstól vehetsz nyilat. Ott a bonefire utazz vissza. A boss elõtt úgyis csak egy mob van.

[merlinw.org]

MerlinW
Azzal tudod +5-ig fejleszteni az összes fegyvered, páncélodat (a kovácsnál). Large titanite shard-al pedig +14-ig. +15-re pedig titanite stab-el. A mágikus cuccokat Twinkling titanite-al és társaival.

[merlinw.org]

Fpocok
Ugye az elsõ boss elõtt van vendor, ahol lehet venni nyilat? Ha nem, akkor elsírom magam.

Myselor
titanite shardból mit lehet?
Myselor
az jó lehet nagyon nem várom xd
Fpocok
Csináltam egy autohotkey scriptet, amivel azért szinte nincs baj, de remélem valamit csinálnak hivatalosan a delayel.

MerlinW
Depriveddel vándorolni, farmolgatni kell az elején. Legalább néhány titanite shard-ot a fegyverhez, illetve nem árt egy kis str/dex-sem. Mondjuk az elsõ boss-nál tök mindegy milyen szinten vagy, a két lába között kell maradni és ütni.

Én megtaláltam a DaS2 Zweihanderét: Bastard Sword. +4-en 30 STR-el 400 felett üt😊

[merlinw.org]

Fpocok
3 óra a depriveddel, kétszer nem bírtam leverni elsõ bosst, úgy hogy most újratervezés. Jöjjön a bandit.

MerlinW
Én a gargolye-oknál nyomtam egy érzéki alt+f4-et, mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A hatodik azaz HATODIK jött be az arénába. Persze itt is háztetõn megy a móka. Az elsõ részben kettõ is elég volt, de ez😊 Egyik az égbõl fújja rám a tüzet, másik a földrõl, a maradék négy meg ugrik, szúr, erõszakol😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az a játék szerves része 😄 Egyébként a pályatervezés ismét fantasztikus. A pók miniboss-nak egyébként mi értelme van? Meg se mozdult. Vagy csak bugos?

[merlinw.org]

Myselor
ma nekem is volt egy ilyen xd
egyébként kezdek ráérezni a játékra azthiszem.nagyon kúrva addiktiv ez a játék jaj nekem😊
Fpocok
KEZDÕDIK A RAGEQUIT BMEG 😄

wantonly
Ugyanazzal, mint az ajtókat.
Fpocok
Az a helyzet, hogy nagyon bejön billel meg egérrel, csak a delayt kéne eltünteti. Azzal a programmal szar.
Illusionary falat továbbra sem tudom, hogy nyitom ki.

MerlinW
No, 6 boss-t öltem ma, Gargolye-okat viszont még hagyom pihenni😊 A Black Gulch Mouth helyszínt imádni fogjátok <#nyes>

[merlinw.org]

MerlinW
Olcsóbbak, de lvl15-ig így is sz*pni fogsz😊

[merlinw.org]

MerlinW
Sentinel bossok szobájában rögtön van 5😊 Itt már nem csak ütéssel lehet õket kinyitni, van amelyiket az interract gombbal (nem írja ki).

[merlinw.org]

Laza
Én eddig csak egy titkos fallal találkoztam egy puzzle részeként, de azt simán egy ütéssel nyitotta.

Viszont most már a sima csukott ajtókat is megcsapkodom, volt amit bentrõl nyitott ki monszta 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Mármint melyik gombot?

Seth
Nem, itt már bõszen kell nyomogatni a gombot, nem ütögetni

PSN ID.: Beegabor

Shep
Ezek az íjászok annyira mocskosok, a pálya túlvégérõl lövöldöznek ráadásul tuti Sólyomszem volt a mesterük, mert rendre el is találnak de ha meg nem akkor is marhára zavaróak harc közben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Majulába vezetõ keskeny öskényen van két illusionary felirat. Az csak trollkodás? Mert nem találtam semmit... vagy nem úgy kell kinyitni, hogy csak megütöm?

Shep
Na elsõ bossom megvolt, egy szál semmiben gyûrtem le, aztán ez a dolog annyira megtetszett, hogy nem is öltöztem vissza azóta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Volt itt valaki akinek a HDMI port miatt volt hasonló problémája. Hátha nálad is ez a gond.
Fpocok
NA csináltam egy deprivedot.

Úgy tûnik én még egy ideig kimaradok a jóból, egyszerûen nem akar elindulni a játék. Bejön a white screen ablak és pár másodperc múlva kiírja hogy az exe mûködése leállt. Próbálgattam megoldásokat amiket találtam, de nem segítettek. Nagyon remélem hogy hamar jön egy update, mert már nagyon akarok ezzel játszani.

PC Gamer

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Ha deprivedot kezdek, akkor az elején valamivel olcsóbbak lesznek a szintek ugye?

tomsolo
Hát én már nem. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
77000-ren játszanak most vele 😄

Fpocok
Innen van. Végül szerzett újat.

Fpocok
MEEEEGVAN! Sikerült 7800-ért beszereznem! <#nevetes2><#szeret>

Laza
Ennyit 'dolgozni' azon, h 2eFt-al olcsóbban vedd meg ... óradíjban már többet költöttél 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Oké, én már elakadtam. El se indul a játék. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Asszem lassan feladom a kulcskeresést. Hiába dobálok pénzt a monitorra, nem történik semmi. Nem találtam megbízható forrást, amit még el is tudok olvasni, mert olvasható nyelven van 😞

Na azért sok újféle szívatás van...
halálkor életvesztés, csapdás ládák, ha szétvered a ládákat szétvered benne a cuccot és csak rubbisht kapsz, több boss, gyorsabb fegyverkopás stbstb...
bár emellett van sok könnyítés is szóval kiegyensúlyozott maradt. Nagyon jól van belõle a nehézség szerintem 😊
jarlaxxe
A jobb irányitás és a fast travel miatt könnyebb lett meg talán bonfire is sürüben van.
Összeségébben 80%-ban ugyanaz talán egy kicsit könnyebb mint az elsõ rész mert az ott tapasztaltakat itt is tudod használni, meglepetés legalábbis engem még nem ért.

Laza
Hát cseppet nehezebbnek tûnik néha, bár fene se tudja ... leginkább akkor mikor egyszerre több erõsebb ellenfelet küld ... rutinos DS játékosoknak is tud kellemetlen pillanatokat okozni ... na nem feltétlen halált, csak felesleges HP veszteséget 😊

Laza
Tüzes megvan, nem féltem bemasírozni 'oda' 😊

Nekem még jobban bejön mint az elsõ...átgondoltabb és van egy olyan gyanúm, hogy hosszabb is lesz. A nehézsége hasonló az elsõhöz, talán kicsit nehezebb is...változatosságot tekintve eddig rendben van.
Laza
A beállításokban van egy opció, amivel el lehet tüntetni.

Beszarás, ránézek a soundtrack CD tartó hátuljára és rögtön megakadt a szemem az Executioner szón. Nem igaz, minden Souls játékba kell egy Executioner? Már elõre látom hogy tough ellenfél lesz. 😞