Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Most a depri ksrakterrel mire eljutottam a kovacs kulvdaig, szarra tort a kardom es a torom is. -700 soul egybol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Hát ja. Ha dupla annyi ideig bírná akkor nem lenne gond.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Ezek a fegyverek jo hamar elkopnak...

Shep
Hát nem tudom, nekem az elsõben is szar volt, meg itt is, nem tudok lockkal játszani, ahhoz túl sokat mozgok, és ezzel a kötött mozgással mindig halál a vége.

A várban a tûzgõtéhez, vagy mi az ami látszik ott lent, hogy lehet lejutni, mert az egész várat feltúrtam de már csak zárt ajtók, meg a nagy királyi kaput találom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
A halberdet rendesen nerfelték az elsõ részhez képest mert az alaptámadása is csapás lett és nem szúrás pedig az volt a fegyó erössége.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ryder7
Csak szerintem vagy a lock-on tényleg másabb, rosszabb, a Dark Soulshoz képest? Sokszor nagyon zavaró, hogy nem azt csinálja, amit szeretnék és nem úgy mûködik mint az elsõben.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Shep
Na jó asszem visszatérek én a lock mentes játékhoz, mert megint amiatt halok meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy ilyen félelmem nekem is van 3 fegyver van tervben amit használok szúró kard. battle axe másodlagosnak valamint ha olyan lesz a kari akkor még egy halberdet...na már most ez maga 3 fegyver és akkor nincs benne egy "mágikus se" (battle axeból lehet villámosat majd vagy nem tudom szóval tl:dr félek nem lesz elég shard a játékban.
CarajoEsp
Az a baj, hogy a fegyvereimet is rosszul fejlesztettem. Elkapkodtam,ctulzottan magabiztos voltam😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Myselor
oksa köszi😊
Seth
Van respec (soul vessel tárgy), azért mert rossz irányba fejlõdtél, nem kell újrakezdeni 😊

PSN ID.: Beegabor

én is knightot kezdtem ,hogy mire érdemes nem tudom én érzéssel teszem 😄 mivel mágiához semennyire nem fogok folyamodni így a hozzá tartozó statokat teljesen kihagyom (ami aut-ot ad fate sorceri) plussz az egybõl kiindulva a resistes statok is fölösek dex-re se kell túl sok fõleg ha nem dex alapú fegyvert használsz 😊
CarajoEsp
No, 20 óra után újrakezdve...nagyon elrontottam a fejlõdést. Könnyelmû lettem, meg is szivatott a játék..

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Myselor
okés kösz😊 amúgy virg endurance streng-tre raktam eddig.akkor most rakok dexre.és még mire érdemes?knight vagyok
Íj-hoz kell minimum annyi ha jól emlékszem (meg a thrust weaponökhöz is) és soe tudhatod milyen helyzetben jön jól 😊
Myselor
köszi amúgy nem azzal vagyok persze😊 és látom mivel kiesett a bastard sword de az elég kemény 20strengt 11dex-kell hozzá 😮 mondjuk van is sebzése
szvsz 12-ig minimum érdemes felhúzni a dex-et 😊 (persze ha nem mágus karakterrel vagy)
Myselor
a white knightól szerzett heidi kard miatt érdemes 2-t raknom a dexterity-re?mert csak 8 és 10nél lenne jó?
Shep
És tényleg ott volt, csak nem vettem észre 😊

Shep
Megnézem, de nekem ott nem rémlik lejárat, persze a félhomályban elkerülhette a figyelmemet. Köszi.

wantonly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha egyre gondolunk, akkor elfordulsz rögtön balra, ott a lejárat.
Fúúú akkor, igen arra rájöttünk ,hogy a kezeslábasok nem szeretik a tüzet 😊
BTW amiben talány könnyebb ez a rész a státusz effektek nem jelentenek instant halált. legalábbis a vérzés meg curse sokkal "barátibb" mint az elsõ részben (a mérgezést meg szinten lehet tartani egy life gem elnyomásával)
davidka003
Köszi közben nekem is meglett. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2

Last two may vary depending on your progress in the game.

Backing up and restoring your save file works just fine.

I've already used it a couple of times to avoid having to do a long run after I got killed by a boss.

wantonly
C meghajtó, documentumokon belül.

Appdata/Roaming/DarksoulsII/0110000100001337/DARKSII0000.sl2
davidka003
Mentéseket hol tárolja a játék?

tarti19
Ott nincs bonfire, szóval óvatosan, viszont a fáklyával érdemes bíbelõdni ott a egyes monszták ellen😛

Változó "halálokban" mérik. Pl flame tower-nél a kardost a bonire után meg kell ölni vagy 12-15 alkalommal míg utána a buzogányos már 3-4 után eltûnik.
Shep
Mennyi idõ után tûnnek el?

Kalózos terület amúgy megvan? relatív, hogy messze van-e vagy sem, Dragonrider után van nem sokkal viszont a lovag eléggé a terület beljesében található.
Dehogynem kaptam 😄 fõleg ezzel az új fícsörrel ,hogy egy idõ után eltünnek az alap monszták. Fájó volt nagyon 😄 (pedig elõtte még 5K-t elköltettem a gyûrûre amit a lovag árul az egy jó döntés volt 😄)
Myselor
értem köszönöm.és résztvétem a lelkek miatt.gondolom nem kaptál agyfaszt😊
Egy helyet találtam a kalózos területen egy lovagnál aki mérgezõs dolgokat árul amúgy tényleg elég jó áron veszi a dolgokat.

BTW ott van bonfire? tegnap bõ egy órát töketlenkedten elértem valami csávókához aki az egyik stagen üldögél, de beszélni már nem tudtam vele mert hátba támadtak ott hárman...10K lelket buktam miatta...de bonfire-t persze nem találtam (pedig még shortcut-ot is nyitottam)
Myselor
hol lehet eladni õket?milyen messze?
Shep
A kezdésnél a vízesésnél a híd alatt lévõ cucchoz hogy lehet lejutni?

tarti19
Tök jó, hogy el lehet adni a cuccaidat ami már nem kell s ezzel az elején nem jársz rosszul😛

Myselor
amúgy anyira tetszik a játék hogy vele álmodtam.akkor is játszottam :| xd
benőmenő
Úgy néz ki túl korán rimánkodtam, mert ez még semmi nem volt a harmadik bonfirehöz képest <#wilting>
Fpocok
Dash-t átbindeltem a space-re így könnyebb a dodge. Most ilyen batmanféle a futás.

Fpocok
Kaptam a tutorial területen egy demons great hammert. 50 str kell neki. Késõbb még jól jöhet!

benőmenő
Ezek a teknõc lovagok nagyon mocskosak.
Legutóbb úgy haltam, hogy már csak 1 hit kellet neki és nekem is. Õ el kezdett hátra mozdulni, de már én hamarabb bevittem az ütést mivel gyorsabb vagyok, ennek ellenére az õ támadását is validnak értékelte a játék, így mind a ketten megmurdeltünk.
Elõtte egy másik társa viszont egyszerûen befagyott és tûrte, ahogy kaszabolom.
Myselor
meglesz okés mindjárt újra kezdem.bár még nem nagyon értem a fegyver fejlesztést de majd biztos rájövök.a többit értem amit mondasz úgy játszok hogy knight és 1kezes kard + pajzsok,mágussal semmiképp sem akarok😊
tarti19
Nekem a 2. boss okozott fejvájást, aztán 2 óra kitartó tryolgatás után emberi forma 2 idézõ behívása s kapta is az ívet😛
Emberi formában hh megtudnak idézni egy másik világba, ha lerakom az idézést?

Fpocok
Kitöröltem az elbaxott deprivedot meg a banditot és kezdek egy új meztelen karaktert és most sorci irányba megyek el.

MerlinW
Ja, és a jó öreg távcsõ is ott van lent😊

[merlinw.org]

Fpocok
Hmm. Köszi.

MerlinW
"To use miracles, equip a sacred chime and attune a miracle at a bonfire."

Tehát ja😊

[merlinw.org]

MerlinW
Lost Bastille-i második bonefire (Sentinel boss utáni) alatti ládában is volt egy asszem. Elvileg arra valók a chime-ok. Sosem varázsoltam Dark Souls-ban😊

[merlinw.org]

Fpocok
és azzal lehet használni sorcerer varázslatokat?

MerlinW
A tutorial terület után van egy chime. Mikor kijössz a napfényre, van egy lyuk a szirten ahol le lehet esni egy peremre. Ha jól emlékszem egy buzogány is van arra.

[merlinw.org]

MerlinW
Hehe találtam egy vendor-t ahol el lehet adni a cuccainkat jó lélekért😊

[merlinw.org]