Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A várban a tûzgõtéhez, vagy mi az ami látszik ott lent, hogy lehet lejutni, mert az egész várat feltúrtam de már csak zárt ajtók, meg a nagy királyi kaput találom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
PSN ID.: Beegabor
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BTW amiben talány könnyebb ez a rész a státusz effektek nem jelentenek instant halált. legalábbis a vérzés meg curse sokkal "barátibb" mint az elsõ részben (a mérgezést meg szinten lehet tartani egy life gem elnyomásával)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Last two may vary depending on your progress in the game.
Backing up and restoring your save file works just fine.
I've already used it a couple of times to avoid having to do a long run after I got killed by a boss.
Dehogynem kaptam 😄 fõleg ezzel az új fícsörrel ,hogy egy idõ után eltünnek az alap monszták. Fájó volt nagyon 😄 (pedig elõtte még 5K-t elköltettem a gyûrûre amit a lovag árul az egy jó döntés volt 😄)
BTW ott van bonfire? tegnap bõ egy órát töketlenkedten elértem valami csávókához aki az egyik stagen üldögél, de beszélni már nem tudtam vele mert hátba támadtak ott hárman...10K lelket buktam miatta...de bonfire-t persze nem találtam (pedig még shortcut-ot is nyitottam)
Legutóbb úgy haltam, hogy már csak 1 hit kellet neki és nekem is. Õ el kezdett hátra mozdulni, de már én hamarabb bevittem az ütést mivel gyorsabb vagyok, ennek ellenére az õ támadását is validnak értékelte a játék, így mind a ketten megmurdeltünk.
Elõtte egy másik társa viszont egyszerûen befagyott és tûrte, ahogy kaszabolom.
Emberi formában hh megtudnak idézni egy másik világba, ha lerakom az idézést?
Tehát ja😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]