8811
Dark Souls II
  • Shep
    Azt sem tudom hol vettem fel :D
  • Tinman #2963
    Mert kizárt, hogy túlmentem rajta.

De mond meg te: #2962
  • Tinman #2962
    WTF? ^^

13 órám benne van a játékban, de lehetek kb. a 15%-nál. LVL45-ös szint és ezeken a helyeken jártam csak:

- Majula
    - Things Betwixt
    - Forest of Fallen Giants
    - Heide's Tower of Flame (Dragonrider-t csapkodom)

Nagyon, de nagyon kiélvezem a cuccot, már most a fenti helyek minden pixelét ismerem, amit ezen a szinten egyelőre el lehet érni :-)
  • Shep
    Honnan tudod ,hogy nem tartasz ott, lehet túlmentél rajta :D
  • Tinman #2960
    Ring of Binding-ra gondolsz?

Nekem olyanom még nincs, mert még nem tartok ott.
  • Fpocok
    Második végigjátszásra váltok majd sorcira. Addig meg össze kell szedni az összes varázslatot, amit tudok.
  • Shep
    Azért 100+ :D Abba belefér az 1000 óra is :)
  • MerlinW
    Én most tartok a "bálnánál" NG+-ban:) A sztorit pedig itt elmesélik, Ahhoz hogy értsd, kell az első rész történetének ismerete is.
  • Myselor
    valószínűleg .na mindegy így nekem kényelmes volt.de már a végén sok volt xd jó megpihenni mostmár a trónon :D am a storyt eltudnád magyarázni?xd
  • Myselor
    tudom.valszeg én több fele jártam grindeltem,neki kimaradtak olyan bossok amik nekem nem.nekem asszem 2 opcionális maradt ki a sárkány meg vendrick.meg 1 estus flask persze pár item is de tényleg nem annyira sok.szóval asszem elég szépen végig játszottam:)
  • MerlinW
    A kimaxoláshoz több kell, hiszen ahhoz végig kell játszani az NG+-t is:)
  • MerlinW
    Lehet hogy kihagyta a memory dungeonokat, meg egy pár opcionális területet:)
  • Shep
    Csak a fő szál az 30-40 óra, maxhoz meg kell vagy 100+
  • MerlinW
    Igen, lévén Steam nélkül nem is lehet vele játszani.
  • Myselor
    annyi,én sokat grindeltem és kb mindent összeszedtem :) nem sok dolog maradt ki.azt nemtom amúgy hogy hoztad össze gyors vagy xd
  • wedge31
    Ja, még jó, hogy csak nagy ritkán vagyok mágia használó tipus. Az első részben mondjuk ki "pyroztam" magam rendesen...
  • Shep
    Nem értem ezt a játékot, néhány boss kabaré, ez a követős démon is bementem azt meghalt, mások meg olyan szinten aljasra vannak csinálva, hogy szavak nincsenek rá.
  • MerlinW
    Azt én is néztem, hogy sorci 30x használható 200-at sebző spell-el kezdi a játékot...
  • davidka003
    74 óra? Jézus. Nekem 30 óra lett pedig grindeltem és pár helyen.
  • Myselor
    ja és 148-as szintű lettem,simán meglenne a 150+ is.a new game+-t egy ideig hanyagolom most így elfáradtam :DD van 1-2 opcionális boss még lehet majd nekik esek de most pihi,imádtam végig a játék élveztem de néha nagyon felkúrt,a végén már minden halál után repült az egér és rageltem rendesen xd ilyen nehéz játékkal még nem játszottam.nekem ugye kimaradt az első rész ,mai napig játszhatatlan mint mondtam.de ez normálisan elfutott néha beakadt de ennyi.na mindegy jó volt hajrá mindenki aki még küzd vele :)
  • davidka003
    Összességében nem könnyebb szerintem se.
    1-2 dologban könnyebb másban meg gecibb.
  • Myselor
    na végigvittem én is.74 óra lett végül:) hát a vége vicc.nashandra elég mocsok de annyira nem dúrva.voltak nála szopatósabbak és nevetségesen könnyű bossok is.viszont tényleg a történet az pff xd elég szánalmas nem értem.aki már végigvitte tudja miről beszélek.van pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most akkor mi a fasz van?bementem és leültem a trónra és?mivel lett jobba világ?legyőztem nashandra-t oké de most megváltottam a világot ?nem igazán értem.meg amúgy mi volt ennek a storyja?ez se volt annyira világos az a kevés ami volt xd

• Shep
    Lehet, hogy könnyebb de kétszer olyan idegesítő.
  • wedge31
    Az sajnos nem cheat ennyivel könnyebb lett ez a rész, hát ha még valamilyen varázsolgatós karival mennél, na akkor aztán tényleg annak éreznéd...
  • Myselor
    majd mindjárt.csak nashandranal szopok nagyon mocsok lett.xd
  • Zozo0122 #2939
    Ráadásul ott még "bossfire" sincs :DDDD Nekem is az jön amúgy :D Mutass képet, hogy állsz most spoilerbe :)
  • Myselor
    meglett.amúgy viccesen fog hangzani de számomra a legnehezebb bossok a giantok xd na mindegy:) bocs hogy itt ragelek de valahogy ki kell adnom:)
  • Myselor
    jólvan én ezt nem bírom kész. a kúrva anyját aki ezt kitalálta rohatt kúrva giant lord mindig kibaszik velem hp töltés közben megöl felfutok arra a kis gecire de akkor is bazdmeg kardal
  • Shep
    Majulában a tűznél ott a csaj, nála tudsz szintet lépni.
  • chris0000
    szintlépés h. van?
    majulában az npc vmi emerald haroldra utalt.
  • Myselor
    különben már eléggé elfogyott az én türelmem is.már szívesen lecsapnám a final bosst egy kis pihi kellene:)
  • Myselor
    már az odavezető úgy is geci
  • Myselor
    rohattul gyűlölöm ,már most az elsöt is mindig rám lépett hát ez se bírta ki ,hp-t töltenék de nem mert a geci lecsap.és kitöltés újra betöltés.aha nagyon jó ez a hely megint -.-
  • Zozo0122 #2931
    A vörös sárkánykákon ne fussatok át, könnyen lecsaphatóak és darabonként 4000 lélek :)
  • Shep
    Hát asszem ebből csak keresztülfutás lesz.
  • berci73
    , de szeretni fogod, mert relatíve könnyű ellenfél...
  • Shep
    Hát hogy eljutok-e oda az kérdéses. Ez a mérgező helyszín is roppant vicces.
  • berci73
    Tinman, olyan előmenetellel, mint amilyen neked van, eleve NG+ ba kellett volna elindítani a karidat... :-)
  • berci73
    Azért írtam le, mert ha majd oda jutsz emlékezz rá, fogod látni, mivel elkerülhetetlen helyszín... :-) Shrine of Amana.
  • chris0000
    dobozos verzóban van esetleg steam kód is?
    help!
    thx