Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Azt én sem tudtam még felvenni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ott két barlang van egymás mellett😊

[merlinw.org]

Fpocok
Ugorj át onnan, ahol a létrán kell felmászni a csigalépcsõs toronyba.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na megvan sikerült belõni a hotkey-el, végre normálisan mûködik, bár a parry az számomra továbbra is egy nagy kérdõjel, nem tudom normálisan használni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
én az elsõ bonfire után ahogy felmászunk az elsõ létrán és jobbra elmegyunk fentrõl szemben egy rész ahova nem lehet eljutni?oda hogy kell?ott van egy item
Shep
Ja, értem 😊

Közben eszembe jutott, hogy nem töröltem az adott gombokat az optionsben, lehet az a gondja, na megnézzük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem amúgy a kedvencem ,hogy shift+bal klikk-elnék létra/ajtó bármihez és tolo kegy jobb klikket...vagy kettõt. na az mindig fúúú moment.
kis buta ez nem variálás, ez "portolás" 😄
Shep
Na az engem is érdekelne.

Shep
Belõttem de valami nem stimmel, balban pajzs, jobban kard bal egér nagy ütés jobb meg suhintós de most meg védekezni nem tudok ráadásul folyton átvált a shiftet nyomva sétára, idióta japók miért variálták át az irányítást, nem értem.

Myselor
értem köszi😊
Fpocok
És ott a barlang fölött volt valami gerendás rész, ahol csillogott valami, csak nem jöttem rá, hogy lehet átjutni oda.

MerlinW
Vagyis majdnem ott😊

[merlinw.org]

Shep
Igen, ott van bent.

Fpocok
Én is azt mondom, csak bonyolultabban 😄

MerlinW
Nem😊 Nézz körül a második bonefire bejáratával szemben levõ lenti területen😊

[merlinw.org]

MerlinW
Érdemes, mert nagyot üt, de mint írtam volt egy fegyverre koncentrálj, mert a játék közepéig limitált mennyiségû a titanite. Kb 15-bõl kell gazdálkodnod. Itt megnézheted melyik fegyvernek milyen sebzése van fejlesztve (Regular)

[merlinw.org]

Menjél, óvatosan a fa mentén le ereszkedsz a végébe és végig lehet menni, van sok loot meg midnenek annyira nem is gázos csak so kaz alap zombi
Fpocok
És lehetséges, hogy ott van, ahol egy ajtót kell nyitni, ott a vendor meg a tûz és elõtte a falon kell lemászni és ott van egy barlang járat felé? Jó sok halottat láttam arra, ott volt valami csillogó, de nem mertem bemenni 😄D

Shep
Hát lehet az lesz.

Shep
Elõtte.

Myselor
tényleg a tûz kardot érdemes fejleszteni?vagy melyiket inkább?
MerlinW
Ezért érdemes azt az autohotkey-es dolgot használni. Azzal belövöd az egér két gombját, mint jobb fegyver normál és erõs ütés, majd a beállítod a a bal fegyver (pajzs) normált shift-re, erõset tab-ra. Így shift-el védekezel, Tab-al parry-zol, mint az elsõ részben. Input lag is eltûnik ezáltal.

[merlinw.org]

MerlinW
A híd jobb oldalán (a boszik oldaláról) van egy eldugott ösvény.

[merlinw.org]

Myselor
oksa köszi😊
Myselor
értem köszi és oda hogy jutok le hogy ne haljak meg?xd
Fpocok
Én még nem találtam meg, de ne mondjátok meg holvan. Csak annyit, hogy elsõ boss elõtt? VAgy utána?

Shep
Amúgy a tüzes kardot érdemes fejleszteni?

Shep
A várban van ahol a nyanyától lejössz a létrán, ott át jobbra a kís hídon ahol az alabárdos jön majd megint jobbra nyíilk az ajtó a gianttõl szerzett kulccsal és annak a végében van egy láda.

Ryder7
Mivel, elég sokan vagyunk és elég kevés a magyar Dark Souls kommentátor, úgy gondoltam indítok hamarosan egy Dark Souls II végigjátszást a YouTube csatornámon. Akit érdekel itt megtekinthet egy "bemutató" videót a játékról, inkább csak azért, hogy amikor belekezdek a sorozatba, ilyen minõségre lehet számítani.

Amúgy már pár napja ezen agyalok. Kissék oktató jellegû sorozathoz, szerintetek milyen kaszttal kezdjek?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

A halberd tényleg gyenge ebben a részben...tapasztalat, alig vártma, hogy felhúzhassam +5-re de gyenge...a fire longswordöm sokkal jobb és gyorsabb, a halberd túlságosan megnyitja a védelmet. Macskától a cat ring létfontosságú lesz, a whispers gyûrût már rég megvettem...de eddig egyetlenegyszer csilingelt amikor titkos ajtónál voltam...
Fogalmam sincs hogy mi a lehet a hiba.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

JethroHUN
Azt nem, csak 30 HP-t ad. A cat ring meg az a whispers(késõbb) kell majd tõle. Amúgy a nagy gödörben pont a macska háza elõtt, van egy +1-es abból a Dark Eye gyûrûbõl. Fentrõl az elsõ vagy második palánkon.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
én még csak olyat ami megnöveli a max hp-t😊 akkor gondolom nem igazán érdemes
wedge31
Ebben igazad van, mondjuk én csak suhintottam vele egyet kettöt utána eladtam mert az elsõ részben már szénné játszottam magam halberdel.
Inkább most ijjal meg katanával tolom majd késöbb esetleg belefér egy kis pyrozás is de az már valszeg csak ng+ alatt fog összejöni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Én találtam olyat ami folyamatosan visszatölt, igaz csak kicsit de legalább ingyen volt 😊

Shep
Úgy van, mûködik, bár elég nehéz kivitelezni, legalábbis elég jól kell idõzíteni.

Myselor
a macskától érdemes megvenni a hp visszatöltös gyürüt?ami ellenfelenként visszatölt hp-t?
Shep
Megnézem, köszi.

két ball klikk ha jól emlékszem
Öcsém elõrébb jár mint én (két bossal) most váltott halberdre és azt mondja egyáltalán nem gáz, sõt. Na de tudjuk puding próbája az evés.

Pursuer-hoz annyit ,hogy egyedül a nyílvetõ felejtõs konkrétan parryvel stunolni kell ,hogy legyen idõd meglõni. Inkább ajánlott türelmesen állandó jobbra mozgással mellé/mögé kerülni és 1-1 ütésenként leütni.
Shep
Figyeljetek már bill-en hogy tudok parry-t nyomni? Elsõ részben szinte sosem használtam de úgy veszem észre, hogy itt bizony nem ártana.

yesname
Nálam a GPU scaling engedélyezés a segített Catalyst Control Centerben (Radeon).

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wantonly
Kár, a halberd volt a kedvenc fegyverem az elsõ részben.
wantonly
Akkor már ketten vagyunk, nekem csak holnap hozzák ki, pedig itt lett volna az egész hétvége...

A múltkor már felvetettem, nem a HDMI port a hiba nálad?
Shep
Hát ez a Pursuer teljesen kész, meg sem tudom ütni, gondoltam lenyilazom a nagy nyílpuskákkal de szétverte õket 😞 Ráadásul rohadtul gyors, rajtam nincs semmi de mégy így is sokkal fürgébb.

CarajoEsp
Asszem pajzsot feltartva szúr.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

JethroHUN
Majd lesz egy gyûrû valahol Lost Bastilleban, egy rejtett folyosó végén. Interact gombbal nyílik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Féltékeny vagyok rátok srácok. Ti itt jó ízûen játszogattok, én meg kénytelen vagyok várni egy update-re. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Közben rájöttem ,hogy van még egy ajtó amit nyit az óriástól szerzett kulcs.

Fpocok
,kulcs