Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Már mindegy. töröltem a karakteremet. Csinálok sorcit. Mondjuk ha meglettek volna az OP pre order fegyverek, akkor nem lett volna gond.
[merlinw.org]
Hey guys,
I wrote a simple application that automatically backs up and increments your save file every x minutes while you're playing the game in the background. The reason for this is to combat the prolific hacking situation where characters are 'awarding' people a disproportionate amount of souls and preventing them from playing online with others because of the Soul Memory system. With this, once that happens, all you have to do is go back to a save that's been backed up and replace your character with that one.
Of course, there are other reasons to backup a char file as well, but given how a friend and I were severely inconvenienced by a speedhacker who handed me 500k souls when my SM was only 150k by jumping off a cliff, something had to be done, if only for our own sanity's sake.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
???
Magamra nyomtam a HP töltõ spellt, meg a Bastard Sword +5-re a gold pine resin-t, meg ugye volt 11 lightning spearem (500-600 sebeztek) Meg a Dragenlic pajzs ami igazából megnyerte ott a harcot.
A Lost Sinner-rel szoptam... rengeteg mindenem el ment rá. Az összes dark pine resinem, meg vagy 6 human effigy...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bár van egy olyan érzésem, hogy az emlitett O&S, nekem fél nap utáni legyözése megismételhetetlen.
A Gargolye-okat nem tudom, hogy fogom megcsinálni. Lvl 60 körül is elég kilátástalannak tûnik😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha bármikor kell segítség, emberi formában tudsz idézni NPC-t a boss harcokra, illetve akár 2-3 emberi játékost is bevihetsz magaddal. A földön keresd a sárga jeleket.
[merlinw.org]
az a baj hogy nálam olyat csinál a játék hogy beakad néha és hát amikor meghaltam pont ez miatt,1-2 ütés kellett volna neki és rám lépett.na mindegy meglett most örülök magamnak,de asszem a 2 boss és a többi kifog készíteni így.remélem az update rajtam is segít.van amikor fix 60fps de van amikor elkezd akadozni nem értem mibaja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vedd fel a 100%-os physical protection-nel rendelkezõ legnehezebb pajzsodat, valamint a a phys.prot, binding (ha hollow vagy), stamina és heal regen gyûrûket. Ha közelebb vagy hozzá ritkábban dash-el.
[merlinw.org]
[merlinw.org]