Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõre meglett a Skeleten lord boss. Bementem, azt se tudtam hova és simán megöltem. 😄
Aztán meg a Covetous Demon is könnyen meglet.t
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Eszméletlen mennyire elszarták a taktikámat a változtatásokkal.
amúgy szerintem a gurulni nem nagyon éri meg túl sok staminát fogyaszt és lassú is....de ezek szerint az ADP stat ezen segít.
#1648 azaz valóban
lol, hol van az még. A bastard swordra akarom elõbb összeszedni a strenght-et, aztán majd azt. Fõleg a stamina kevés, mert egy ütésbõl lenullázza, illetve ha én ütök és gurulok egyet után imádkozhatok, hogy idõben visszatöltõdjön annyi, ha rossz patternt fogok ki és elkap ne murdeljek az elsõ csapása után.
Pedig arra raktam a legtöbbet eddig.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Még az egy rendszerével csak-csak, de ez így közel lehetetlen. Ideje szétnézni máshol/grindolni -.-
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fontos még a stability, mert minél nagyobb annál kevesebb staminát fogyaszt a pajzzsal való blockolás, illetve a karaktered poise értéke, ami minél nagyobb, annál nehezebben fognak a monszták feldönteni/levegõbe repíteni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Még akármi is lehet belõle, de az ilyen modokban közös, hogy baromi erõforrás igényesek, illetve magamnak tuti lejjebb tekerném a DoF okozta blurt, mert ez már túlzás az én ízlésemnek. Évek múlva, új pc-n elõvéve a játékot biztos jó lesz egy ilyet feltenni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
PSN ID.: Beegabor
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Ezzel még nem játszottam (ugye párszor már idejöttem picsogni hogy nekem nem hajlandó elindulni), de az elsõ rész látványa nagyon ott van. És nekem ennyi elég is.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Egyébként miért van az hogy ha támadok és light attackot viszek be lök egyet a pajzsommal. Csak heavy (egér nyomvatart) attackal tudok támadni.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
[merlinw.org]
Ha tetszett az elsõ, akkor értem miért vetted meg, viszont nem értem a sírógörcsöt. Ha nem tetszett az elsõ/nem játszottál vele, akkor meg azt nem értem miért vetted meg a másodikat. Szóval patthelyzet van. Lényeg, hogy leírtad a véleményedet, köszönjük és viszont látásra😊
[merlinw.org]
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Nagyon jól optimizált. 4-5 éves gépeken is megy szépen pedig a DS1 akadt mint az állat.
Irányítás nálam Xbox kontrollerrel király.
Kezelõfelület kb olyan, mint az elsõ részben.
Hangok se változtak sokat.
Bõven élvezhetõ a játék. 9/10 nekem. Most végeztem a No mans's wharf bossal.