Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Mivel a 3 sentinel nem igazán ment így elindultam másfele.
Elsõre meglett a Skeleten lord boss. Bementem, azt se tudtam hova és simán megöltem. 😄

Aztán meg a Covetous Demon is könnyen meglet.t

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Bemész, elsõ támadását parry-zod aztán sprint a nagy nyílpuskához belelõsz utána már csak egy suhintás és vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát asszem ideje elköltenem a 30e lelkemet mert a 3 nyurga boss-t csak hangyányit tudom sebezni. Ja amúgy ott tök jól le lehet terelni a nagy kaszásokat, a kis csörgõk egy részét szintén a többit meg felülrõl le lehet csapni. Tökre bírom ,hogy az ai szar útkeresését így ki lehet használni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
Roll nélkül ez már nem is souls játék 😄
Eszméletlen mennyire elszarták a taktikámat a változtatásokkal.
Igen plusszos fegyver a lehetõség megvan rá (kovácstól venni shardot meg pár száz lélek). ÉS amúgy "rosszul" csinálod ne gurulj sõt lehetõleg ne is shieldeld a támadásait hanem kerüld ki (ha csak sprintelsz gyorsabban jön vissza a stamina mint bukfenc után) a kikerülést pedig az állandó jobb irányba futással lehet legkönnyebben kivitelezni

amúgy szerintem a gurulni nem nagyon éri meg túl sok staminát fogyaszt és lassú is....de ezek szerint az ADP stat ezen segít.

#1648 azaz valóban
benőmenő
plusszos fegyver?
lol, hol van az még. A bastard swordra akarom elõbb összeszedni a strenght-et, aztán majd azt. Fõleg a stamina kevés, mert egy ütésbõl lenullázza, illetve ha én ütök és gurulok egyet után imádkozhatok, hogy idõben visszatöltõdjön annyi, ha rossz patternt fogok ki és elkap ne murdeljek az elsõ csapása után.
Pedig arra raktam a legtöbbet eddig.
greedy

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lol ez lemaradt: ~100 sebzéssel ütésenként nem vészes csak ne legyél gridi (hogy kell ezt írni?)
micsoda? grindolni az eltûnõ alapszörnyek miatt nehézkes. DE Pursuer annyira nem nehéz amúgy közelébe maradni ha lehet és állandóan jobbra elkerülni ha végez egy ütéssorozattal akkor 1-et ütni rajta és a legfontosabb a nyugalom. eddigre a fegyvered már +2 +3 is lehet ~100 nem olyan vészes az. Inkább csak a látszatra 😊 elsõ pár alkalommal én is úgy voltam ,hogy takarodj aztán meg mégse volt olyan para
benőmenő
Ez a pursuer mostmár bekaphatja.
Még az egy rendszerével csak-csak, de ez így közel lehetetlen. Ideje szétnézni máshol/grindolni -.-
Shep
Megnézem, kösz. Közben a rohadt életbe állandóan leesek a bástyás pályán.

benőmenő
Elõre + heavy attack?
Shep
Figyeljetek már most sikerült olyat csinálom, hogy elõreugrott az emberem és úgy vágott, ezt, hogy értem el? 😊

Shep
A fészekbe az erõdben több kövecske kell, hogy adjon valamit?

Seth
Mérgelõdve , szó szerint 😄

PSN ID.: Beegabor

JethroHUN
Járt már valaki Havest Valley-ban? Itt mégis, hogy a francba kellene végig menni <#conf>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Persze, csak szórakozok, de én amúgy tényleg nem használom túl sûrûn, elsõ részben pl csak a játék elsõ felében használtam, most meg egyelõre még szinte egyáltalán nem, igaz még csak 2 bosson vagyok túl.

Backstabb annyira nem könnyû, pursuer-nél dragonridernél meg old dragonslayernél kifejezetten jól jött az a pajzs 😊 (fõleg ami pursuer után esik elég kellemes arra a környékre.
tomsolo
<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

benőmenő
Csak késõbb könnyít, mert az elején lófütty staminával meg hulladék pajzsokkal jobb, ha patternt tanulsz és backsteppel ügyeskedsz.
meg ato kaki knem mazoisták...legalábbis elsõ végigjátszás során. Én se használtam aztán már a Heide's nagy szörnyek is kellemetlenek voltak aztán felemeltem a pajzsot és búúú mindjárt mérföldekkel lett könnyebb a játék 😄
davidka003
3 sentinel boss felcsesz rendesen. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Pajzsot csak a gyengék használnak 😊

benőmenő
A pajzsnak van fix védelme a különbözõ támadásokra. Ez százalékban van megadva, tehát ha a fizikai védelme 100 egy pajzsnak, akkor amit blockolsz, az nem fog levenni hp-t.
Fontos még a stability, mert minél nagyobb annál kevesebb staminát fogyaszt a pajzzsal való blockolás, illetve a karaktered poise értéke, ami minél nagyobb, annál nehezebben fognak a monszták feldönteni/levegõbe repíteni.
Az nem stattól függ, mármint de csak épp a pajzsétól ha nincs 100%-os fizikai sebzés elnyelése a pajzsodnak akkor akkor is fogsz sebzõdni valamennyit ha azt ütik meg.
Fpocok
A pajzson magán van egy olyan stat, hogy a fizikai sebzés hány százalékát blokkolja. KEress olyat, amin nagyon magas.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A nagyobb pajzsvédelemhez milyen statra kell rakosgatni? ugyanis azt vettem észre hiába védekezek alap szintû ellenfelek ellen, a hp-m ugyanúgy fogy ha megütik a pajzsom.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Fpocok

benőmenő
Szemlátomást nem fut jó sebességgel, illetve a karakternek még mindig nincs árnyéka, ha ott áll a fix fáklya mellett.
Még akármi is lehet belõle, de az ilyen modokban közös, hogy baromi erõforrás igényesek, illetve magamnak tuti lejjebb tekerném a DoF okozta blurt, mert ez már túlzás az én ízlésemnek. Évek múlva, új pc-n elõvéve a játékot biztos jó lesz egy ilyet feltenni.
tomsolo
Valaki felrakna egy eredeti(!) exe-t vhova? A nagy modding közben már nem találom mi volt az érintetlen...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Szerintem is nehezebb, fõleg azért, mert gyorsabbak a lények + sokkal nagyobb a mozgási területük amíg követnek, meg már nem zuhannak olyan könnyen a mélybe, bár a két nagymedvét az erdõben sikerült letessékelni 😊

CarajoEsp
Noh, ujrakezdve, Depriveddel, kicsit jobban odafigyelve remelem mar nem lesz gond. Halisten hogy jovo heten szabi vagyok, nem erint rosszul az ellot 20 óra😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Shep
Az a legjobb ha semmire, csak magadat fejleszted, a többi meg majd jön magától, legalábbis én így vagyok vele.

Myselor
oksa 😄 csak annyi mindenre jó lenne a soul.aah xd nemtudok dönteni mire költsem
Seth
De ráérsz késõbb is lemenni, gyûrû sem kell.Majd lesz egy tag akitõl lehet létrát venni

Ryder7
Igen. De ne hogy úgy ess bele mint én, hogy ááh ez olyan mint az Abyss, csak elindulok aztán megérkezek valahol. Talán nézz le elõször 😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Myselor
a macskától a gyûrût érdemes megvenni hogy leeshessek abba a nagy lyukba?
Seth
PC szint. Hmm, az hol van? És mit kell nézni?

Fpocok
Én értem mit mondd. A grafika tényleg sok évvel ezelõtti. De attól még a játék jó.

Konzolon talán a játéktörténelem egyik legjobbja, PCs szinten ez sehol nincsen. Mindegy nem fikázni akarom.... Nem játszottam az elsõvel, azért vettem meg, mert mindenhol dicsérték, hogy milyen fasza és mennyit javult az elõzõ részhez képest....gondoltam kipróbálom, elhiszem, hogy ezt neked nehéz megérteni, de hidd el van ilyen is 😉
A GRAFIKA sosem fontos egy játéknál, mindig a LÁTVÁNY a lényeg, hiszen a LÁTVÁNY az, amitõl a legtöbb embernek leesik az álla.

Ezzel még nem játszottam (ugye párszor már idejöttem picsogni hogy nekem nem hajlandó elindulni), de az elsõ rész látványa nagyon ott van. És nekem ennyi elég is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Van benne pár órám és szerintem nehezebb mint az elsõ rész, grafikában meg sokkal jobb.
Egyébként miért van az hogy ha támadok és light attackot viszek be lök egyet a pajzsommal. Csak heavy (egér nyomvatart) attackal tudok támadni.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

MerlinW
Nekem sosem voltak magas igényem grafika terén, így nekem tetszik. Én mindig lesz*rtam a textúrák élességét. Legyen hangulata a képi világnak, ennyi nekem 110%-ig elég volt mindig. Jó példa a dicsõített Crysis sorozat. Szép, pengeéles minden, de közben egy élettelen sz*r mind.

[merlinw.org]

MerlinW
Nagy átbaszás, mégis a játéktörténelem egyik legjobb játéksorozatának tagja😊 Egyébként a grafikával szerintem az égvilágon semmi gond nincs, . A jó irányításhoz kell az autohotkey-es trükközés, de azt leszámítva semmi baj a játékkal.

Ha tetszett az elsõ, akkor értem miért vetted meg, viszont nem értem a sírógörcsöt. Ha nem tetszett az elsõ/nem játszottál vele, akkor meg azt nem értem miért vetted meg a másodikat. Szóval patthelyzet van. Lényeg, hogy leírtad a véleményedet, köszönjük és viszont látásra😊

[merlinw.org]

Shep
*mindez

Shep
Tényleg nincs vele, ha az ember elfogadja a ps 2,5 szintet, akkor kifejezetten szép, ha megfelelõ szögbõl és napszakban nézem a monitort, egyébként kifejezetten ocsmány az egész. Sweetfx javít rajta valamit de még úgy is évekkel ezelõtti minõséget tükröz. Viszont, mint már írtam minden semmit nem számít ennél a játéknál.

Shep
Hát azért érzed, hogy ez nem túl nagy dicséret 😊

Ryder7
Dark Souls-hoz képest nagyon jó port.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

davidka003
Grafikával semmi gond nincs. Fõ karakter meg az ellenséges karakterek abszolút jól ki vannak dolgozva.
Nagyon jól optimizált. 4-5 éves gépeken is megy szépen pedig a DS1 akadt mint az állat.

Irányítás nálam Xbox kontrollerrel király.
Kezelõfelület kb olyan, mint az elsõ részben.
Hangok se változtak sokat.

Bõven élvezhetõ a játék. 9/10 nekem. Most végeztem a No mans's wharf bossal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Ja ez mind igaz de ez a rohadék mégis hajtja elõre az embert, undormányos az egész, de tényleg.