Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Old Dragonslayernél én is jártam így (nagyon felb@szott mert majdnem meglett elsõre ha nem csinálja a felszúrós támadást) viszont ezen a GIF-en látszik rendesen ,hogy a gurulás animáció "késõbb" van pont annyival ,hogy még találatnak vegye de már te ne úgy lásd :/ Fájó 😄
Én feltettem ezt az ENB-t de szinte semmi nem változott. Lehet én csináltam rosszul, betetten az InjectorVersion mappát a játék könyvtárába. Megnyitottam az ENBInjector.exe-t, utána az enbinjector.ini-t. Jelzi is a játék hogy aktiválva van de nem látok változást.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
na a 3 vékony szar másodikra meglett.😄
tomsolo
ragequit trigger

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Avenger
Így jár aki nem igazi férfiként játszik. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
az ilyet én is szeretem.velem az old dragonslayer csinálta ezt xd
Solid Snake
<#hehe>
tomsolo
Én már kipróbáltam, nekem nem igazán jött be.

Eleve adminként kell hozzá indítani a játékot és ezek az effektek kb a még egy tucat kategóriába esnek menetközben. Ráadásul elég instabil, random fagy az egész szar.

SweetFx még mindig barátibb egy kellemesen belõtt beállítással.

Fpocok
Az Igazi Férfi karakteremmel megvolt második tryra a gargoylek. <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Avenger
Youtube leírásban ott a link. 😊 Délután megnézem én is, bár az kicsit elrettent, hogy mindenhová fáklyát kell vinni, ha látni is akarok valamit.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Shep
Na ez nekem kell, honnan lehet ezt leszedni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Filmes hatásnak jó ez a DoF, de játékban egyébként olyan hatást kelt, mintha rossz lenne a szeme szerencsétlennek, nagyjából -1.5-es, de lehet rosszabb 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Olvasgatva a fórumot az jön le, hogy vigyázzatok a sweetfx, durante mod, ENB-vel, mert még nem tiszta hogy jár-e érte BAN.

davidka003
Royal Rat Authority opcionális boss egyébként.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát igen...marha ötletes, hogy 2 patkányos boss is van...össze van barmolva egyébként is az egész. (Authority) Na mind1, gondolom ez itt most a gyenge rész és akkor utána megint nagyon jól összerakott helyszínek jönnek 😄
Avenger
Hmm, azzal még nem találkoztam, csak a neve majdnem ugyan az. 😊

Amirõl Te bezsélsz, az a Royal Rat Vanguard...ez itt most a Royal Rat Authority...a Vanguard tetszett 😊 Az élvezetes harc volt, de ez...
Avenger
Szerintem elég egyszerû az a patkányos, ahogy észrevettem egyszerre csak bizonyos számú patkány van, utána meg addig kell körbe futkosni, "forgatni" õket, miután bejött a boss, hogy az legyen elõl. 3 sorozatot beviszel neki aztán vége is.
Utána az a sötét terület a köpködõ szobrokkal meg maga a hangulat. 😄

Myselor
jaj alig várom de jó lesz nekem xd
Fpocok

Fpocok
Mindjárt sírok a gyönyörtõl! <#guluszem1>

Nem.
Fpocok
Nem szeretném elspoilerezni magamnak, így csak annyit kérdek: A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felrobbantott fal mögötti
kovács kér embert. Az az ember azon az éjszakai pályán van? Mondjuk a kovács és a great sinner között? Igent vagy nemet várok.

Hát elég gyenge, de legalább hangulatos a sötétben harcolni vele😄 És jó a ruhája, nagyon sokáig hordtam.
Volt már valaki a Royal Rat Authority-nál? Sajnálom, hogy ezt mondom, de szánalmas volt egyszerûen. Vicc kategória,annyira szar boss, mint a Bed of Chaos az elsõben, de az mindig megvan 2-3 próbálkozásból, ez viszont vagy 15x !!! megölt. Pontosítok, nem maga a boss, hanem a kis csemetéi...aki volt ott tudja mi történik. Ezek a pályarészek annyira bénák és elkapkodottak, hogy hihetetlen nem gyõzök csodálkozni mennyire nem élvezek egyetlen itt töltött percet sem mióta átjutottam a kõvé dermedt csajon 😞 Ez a Tseldora is ahogy kinéz (bár nem ez számít,de akkor is látszik h igénytelenül összebarmolt pályák ezek) viszont volt itt ez a bossharc a templomban, na az király volt, de a többi része siralmas. Alig várom, hogy valami igényesebben összepakolt helyre érjek. Na mind1, az elsõ részben is volt 1-2 gyenge terület, remélem itt is csak ezekkel leszek így 😊

Fpocok
Ez a great sinner valami vicc? Vagy ilyen levezetõnek van? Bementem az Igazi Férfi karakteremmel, elsõre döglött.

Laza
Lesz utánuk ott rosszabb ... a zörgõ-csörgõ múmiák 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
hogy ezt a bastion-t én hogy utálom xd csak legyek túl majd a 3 foson fu de elmennék innen xd
Fpocok
Az Igazi férfi karakterrel igazán könnyû volt a három gyíkarcú 😊

MerlinW
T

[merlinw.org]

Fpocok
Hehe... beinveltettem magamat Pursuerra... õk ketten a nyimnyála karakterrel beugrottak a ballista mögé, én meg az igazi férfi karakterrel tankoltam ott elõttük 😄 hipp hopp levadászták a bosst 😄

Myselor
twin sentry?vagy mi elsõre megvolt.ezek ugye mivel 2oldala volt hát nagyon bénák voltak xd könnyen lement most jön lost bastille.hát nemtom félek kicsit a 3 bosstol majd holnapra hagyom xd
Myselor
jó okés akkor meglesem kösz😊
Fpocok
Nem. Az a pharros lockstone.

Fpocok
Közelharcossal azért könnyebb volt a last giant.

Myselor
de az más féle kõ én szerintem én úgy emlékszem
Fpocok
Az anyóka vendor árul az elsõ boss tetején.

Myselor
egy volt azt még korábban aktiváltam.újabbat honnan szerzek?😊
Fpocok
NEM HISZEM EEEEEEEEEEEL.

Sokat szívtam a deprived, mert nem volt sorcerer botom, most meg még az elsõ boss elõtt látom, hogy az egyik szellem bemegy egy titkos szobába és basszus ott volt egy. Ha tudtam volna, akkor nem kellett volna törölnom :S

JethroHUN
Valahol a part z van egy pharros lockstone nyílás. Elvileg ha aktiválod akkor vmi nagy tûz bevilágítja majd a területet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Félnek a tûztõl...gyújtsd be a fáklyát, vagy ha van egy Pharros lockstoneod, akkor aktiváld a megfelelõ helyen (meg fogod találni)s lõn világosság 😄
Myselor
most vagyok a kalózos helyen ni mans wharf.itt nincs ugye bonfire.bár nem is találom a ki utat se.de a hosszú végtagú fosokból már elegem van,fuu nincs még iylen dög amit utálnék eddig xd
davidka003
Egy újonc ha meg is nézi akkor számára idegen neveket fog látni.
Ez se az ellenfelek se a boss-ok legyõzésében nem segít. Inkább érdekesség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tomsolo
Az a jó hogy ez nem spoiler 😄

davidka003

Fpocok
Szóval ovatosan a módokkal, mert ki lesztek bannolva a picsába 😄

Fpocok
Nem tudom, volt-e már szó róla, de hivatalosan is megkapta a VAC támogatást.

JethroHUN
Nagyon könnyû megölni õket. Kell a Dragenlic pajzs pl. Bár nem tudom milyen karaktert tolsz, de szerintem az a 3 boss egyike azon keveseknek akiket könnyû közelharcban megölni. Jah és idézd meg az NPC varázslót, valamelyik cellában lesz a jel szürke köd elõtt folyosón

Az elsõt mindig a párkányon vágd le, de ne menj a szélére mert akkor felugrik a többi is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én ugyanígy.
Laza
Én nem olvasok semmit, mindent átkutatok 😊 ráér majd NG+-ban fullosan kipucolni mindent, ha esetleg vmi lemarad.