Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ha nincs meg a req statod? Elvileg a régi részekben úgy volt, hogy két kézzel fele req stat kell csak ... azaz ha valaminek 20str és 10dex az igénye, akkor két kézben elég a 10str és 5dex ... a DS1-ben volt fegyver ami emiatt csak két kézzel használtam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DS1-be úgy volt, hogy human formba jobbak voltak a drop ratek. Jó ez a játék, csak nem tetszik, hogy ugyanannyit játszok mintamenyit olvasgatok a dolgok után. Ha nem olvasol utána nem nézel videokat a fele content kimaradhat kb. Esélytelen, hogy rágyere magadtól mindenre, fõleg hogy olyan logikátlan agymenések meg trükkös dolgok vannak, hogy hihetetlen😊 Nem is volna ez gond csak így gyakorlatilag leírás alapján szét spoilerezve kell játszani a játékot.Elolvasom a dolgokat aztán megcsinálom kb. Ha magad akarod felfedezni akkor meg 10x annyiszor döglesz meg és kimaradhatnak érdekes dolgok.

nfrequency
köszi a választ 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
old dragonslayer lent xd dögöljön meg fuu 😄
Felejtsd el a végigjátszás videókat, hidd el sokkal jobb magadtól rájönni 😊 Warriornál nagyon fontos neked a vigor, vitality, endurance és strength.
Elsõ képzettségpontjaidat szerintem vigorra és endurancera tedd, késõbb szép lassan specializálódhatsz.

Human Effigy nagyon ritka, halálnál pedig lejjebb megy a HP, de elég hamar szerezhetõ egy gyûrû ami 75%-nál nem engedi lejjebb...effigyt tényleg nehéz helyzetekben használj, amikor tényleg sok élet kell. Egyébként nyugodtan lehetsz kb. végig undead én elég ritkán szoktam átváltozni, undeadként menõbb a kinézet😄DD

A lifegemre gondolsz szerintem, ezt úgy csináld, hogy harc közben ha nem tudsz megállni akkor mehet a lifegem, ha van kis szusszanásnyi idõd, akkor estus.
3-mal el kell bánj😊 Lesz még 3 ellenfeled egyszerre (+mobokkal kiegészítve), lesz, hogy 5-en lesznek (jó kis DS1 visszatekintés 😄) de olyan is lesz, hogy kész tömegbõl kell kiszúrnod a bosst 😄 Szal, nyugi a Sentinelek nagyon gyengék ebbe a mezõnybe 😄 Túlvagyok már vagy 15 bosson, a Sentinelek olyan 5/10 nehézségûek 😄
nfrequency
sziasztok! Pár alapkérdésben segítsetek légyszíves:

- warriort indítottam és jó lenne némi támpont hogy az elsõ szintlépéseknél mire érdemes rakni a pontokat. Az elõzõ résznél, Thinman nagy segítség volt a videóival. Az elsõ 5-6 szintlépésnél elég kritikus mire pakol az ember, utána csak a fõ képességeket kell felvinni addig amíg még valóban számít - legalább is az elsõ részbõl erre emlékszem.

- Human Effigy nélkül a sok halál miatt szinte állandóan undead leszek, viszont mindenhol azt olvasom, hogy nincs belõle sok a játékban, farmolni sem lehet. Viszont ha nem vagyok élõ ugye megy lejjebb az max HP-m. Tudom, van egy gyûrû ami 75%-nál nem engedi lejjebb. Ezt valaki elmagyarázná? Akkor most Human Effigy, csak a legdurvább helyzetekben ajánlatos és amúgy legyek mindig undead?

-A Soul Gem az jó másra is mint HP visszatöltésre? Használhatom, vagy ezt is érdemes tartalékolni?

Elõre is köszi a válaszokat 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Shep
Én is így tervezem de mindig becsúszik valami hiba. Az elsõ már annyira profin megy, hogy szinte megütni sem tud de utána jönnek a bajok de sebaj, lehet még év végén is ott fogok tartani :d

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na, kegyes leszek és élhet még egy napot a Nyurga Trio 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát talán olyan 20-30. Ott úgy a legjobb küzdeni, hogy Yarimot még fenn megölöd, utána felugrik az egyik, megcsapkodod, ha jön a másik is amíg bírsz velük ütöd õket, utána leugrasz, amíg utánad jönnek életet töltesz. Ezután a gyengébbre rámész és megölöd, 1 pedig már nem pálya gondolom😄
Hmmmm...Shaded woods felé nem tetszenek a helyszínek...nagyon összecsapottak meg egyszerûek...az a ködös erdõ se túl érdekes, meg ami utána jön se...a skorpiócsaj boss meg...nem rossz végülis, de kicsit hajaz Quelaagra, sokat nem kellett rajta dolgozniuk,új kinézet meg spellek és kész. Az meg, hogy az itemet ami a fán van csak akkor tudod felvenni, ha a boss üti szét a fát, na ez nem jön be. Hadd verjem már szét magamnak ha már a bossra figyeltem amíg csatáztunk. Doors of pharros nem rossz, de az ottani boss is összecsapottnak tûnik, kicsit olyan nekem ez mintha ezeket a részeket egészen mások tervezték volna mint a játék összes többi részét...vagy ezt hagyták utoljára és nem volt idõ rendesen feltölteni tartalommal 😄
Shep
Milyen szinten mentetek ti nyurgákat ölni?

Myselor
engem az old dragonslayer szopat kúrva anyját megbasznám a lándzsájával :| xd
Shep
Meg nyilván nem kevés búgócsigát is tömött beléjük. Nem érdekel ha 1 hétig is tart megölni õket akkor sem megyek el másfelé. (max törlöm a játékot 😄DDD)

Shep
Egész este ezekkel a kurva nyurgákkal küzdök de nem adják meg magukat. Jó sok tápszert adhatott nekik az anyjuk ,hogy így megnõttek.

yesname
ENB-t próbálta már valaki? Azt írják, hogy nem megy együtt a GeDoSaTo-val, de érdekelne, vajon melyik ad hozzá többet a megjelenéséhez.
ENB for Dark Souls 2

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tomsolo
Nem az értékét nem látja hanem hogy melyik ikon mi. Egérrel - default kiosztással - a jobb egér gombra feldobja választható menüként a help-et így amikor fölé viszed az egeret kiírja melyik ikon micsoda.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
NG+-ban állítólag már egész sokan vannak.

Voltan
Mivel a nagy fegyverek általában erõ alapúak, szerintem igen.

Azon a képernyõn találod a szükséges statokat, amin kiválasztod a használandó fegyert - nem amit éppen használsz, hanem amin kiválasztod. A bal alsó sarokban van a szükséges értékek listája.

Attól függ, hogy dex, str, vagy egyéb érték kell hozzá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gép által vezérelt invéderek vannak-e mint az elsõben? és ha igen van valahol egy lista hol?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Shep
Csak erõ kell ahhoz, hogy a két kézzel jobban mûködõ fegyvereket egy kézzel is jól használja, és ne lassuljon be vele?

Shep
Igen.

Voltan
Itt már ha élõholt alakban vagy, akkor is be tudnak invade-elni a kedves, mélyentisztelt játékostársak?

Mintha ezt olvastam volna valahol.

Myselor
okés köszi 😊)
Laza
Szerintem nyugodtan vedd meg mind, mert az csak plusz, találni macerásabb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
titanite-t a kovácstól érdemes venni?vagy inkább amit találok abbol pakoljak fegyverre?😊
Voltan
Én is a nehéz kard+pajzs kombót favorizálom, most a bastard sword a fõ fegyver, plusz ha sok kis mob van, akkor a Heide sword, utóbbi +2-n, a bastard meg egyelõre +3-on, most már csak arra rakok, ha van titanite.

A zweihander az ebben is van olyan brutális, mint az elõzõ részben, vagy van jobb batár kard alternatíva? Mármint ami elérhetõ, nem special über fegyverekre gondolok 😊

Shep
Ez sem nyert 😊

Shep
Na azt még nem próbáltam, kösz.

tomsolo
akkor N

Shep
Nem, azzal visszalép.

tomsolo
backspace? asszem

Shep
Ok, a back, csak billen az mi?

tomsolo
Van direkt rá gomb az infóhoz a menüben. 😊

Shep
Ezt a szívást, én azt hittem a bástyás tróger is kovács, erre nem is 😞

Shep
Ezek a kurva nyurgák, alig akarja belockolni õket aztán ezért szívok.

Shep
Figyeljetek már a fegyvereknél a kis légypiszok ikonokhoz hogy tudjam melyik micsoda melyik billel lehet elõcsalni az infot?

tarti19
mockos kis patkány csorda😊
Sikerült elhasználni az összes titkok kulcsát a mélységben. Ráadásul semmi értelme nem volt.

De van, Majula <#idiota><#worship>
Heide-hoz még kevés vagyok, Purseur meg nem akar sikerülni. Kettõ között nincs valami hely?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Shep
Haver azt mondta, hogy aki mágussal van, van olyan spell ami lazán alázza a macskás gyûrût és dupla annyit lehet vele zuhanni sérülés nélkül.

tarti19
köszi😛 észre se vettem, hogy van ilyen lehetõség 😛

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majulah-ban a macsektól megveszed a gyûrût amit ha viselsz akkor nem halsz bele az esésbe.
davidka003
Smelter Demon Iron Keep-ben brutál. 😄
Esélytelen egyelõre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lunki88
Gyûlölöm a pockokat!!! Kb. 10x futottam neki mire meglett a dögje.
tarti19
Srácok, hogy tudok lejutni a kútba, hallottam valami létrás csávóról, de az úgy látom a játék második felében van😛

JethroHUN
Semmit nem ér az a Havel szett.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
jah,szóval nem ebbe tolod?túl nehéz az is?😊
Nemnem 😄 Teljesen másképp nézek ki valójában, ez csak mutatóba készült 😊
Myselor
szép kis pajzs.a ruhád meg még durvább 😄